Lush Celebrate bodylotion: time to party!

Allereerst: sorry voor de overload aan Lush artikelen de laatste weken. Er zijn echter nog een paar producten uit de limited edition Lush Wintercollectie die ik graag aan jullie wil laten zien, en aangezien het over vier weken al Kerst is, en de producten daarna dus niet meer (of al snel niet meer) verkrijgbaar zullen zijn, schuif ik er nog even een paar tussen in de planning. Vandaag is het de beurt aan een heel bijzonder product uit deze collectie: Lush Celebrate bodylotion. Het bijzondere hieraan is het feit dat het de eerste bodylotion van Lush is, die volledig vrij is van conserveermiddelen. Als dat geen reden voor een feestje is…

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion: een bekende Lush-geur in een compleet nieuw jasje

Lush Celebrate bodylotion ruikt naar sinaasappel, limoen en een scheutje cognac. De echte Lush fans zullen deze geur herkennen als die van Golden Wonder Ballistic, maar ook: Snow Showers Jelly. Ik vind het enorm leuk dat Lush dit jaar ook bodylotions in de Kerstcollectie heeft gestopt, bij een bodylotion of crème kun je nu eenmaal langer van de geur genieten.

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion: de ingrediënten

Als allereerste ingrediënt staat amandelolie genoemd, wauw! Op de derde en vierde plaats gevolgd door cacaoboter en glycerine, deze bodylotion klinkt dus ideaal voor de wintermaanden, als je huid wel wat extra verzorging en voeding kan gebruiken. Verder zitten er veel essentiële oliën in (sinaasappel, cognac, limoen) en oranjebloesem absolue, die de bodylotion de sprankelende frisse geur geven. En inderdaad: zonder conserveermiddelen!

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion

Lush Celebrate bodylotion: textuur en werking

Lush Celebrate bodylotion is een ontzettend romige, volle bodylotion, en heel zuinig in gebruik. Hij smeert makkelijk en vlot uit, maar heeft wel een paar minuutjes nodig om volledig in te trekken. Als je erge haast hebt na het douchen, kun je dus beter even voor een ander product kiezen. Omdat ik na het insmeren van mijn lichaam toch altijd nog mijn haren föhn en foundation aanbreng voor ik me aankleed, vind ik het geen enkel probleem als een product even nodig heeft om in te trekken. Eenmaal ingetrokken, laat Celebrate geen plakkerig gevoel achter.

Lush Celebrate bodylotion verzorgt mijn huid uitstekend, maakt haar zacht en geeft haar een aangenaam gevoel. Hoewel de echte kou natuurlijk nog moet komen, ben ik er van overtuigd dat Celebrate mijn huid helpt om de winter goed door te komen. Kom maar op met de sneeuw en de Elfstedentocht!

Lush Celebrate bodylotion is niet echt goedkoop, hij kost € 24,95 voor 225 gram. Maar doordat hij zo zuinig in gebruik is, doe je er wel beduidend langer mee dan met een reguliere bodylotion. Laat je dus vooral niet weerhouden door de aanschafprijs. Of nog beter: zet hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst!

3 Comments on Lush Celebrate bodylotion: time to party!

 1. Miranda Aerts
  28 november 2013 at 21:57 (9 jaren ago)

  Een mooi, rijk product van Lush!
  De geur is helemaal mijn winterfavoriet, behalve de cognac misschien 😉

  Beantwoorden
 2. Bertine
  28 november 2013 at 21:27 (9 jaren ago)

  oeh die ziet er lekker uit! ik vind m wel heel duur moet ik zeggen…

  Beantwoorden
 3. Esmée
  28 november 2013 at 16:30 (9 jaren ago)

  Klinkt heel erg goed! Ik hou van Lush. x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.