Lush Just to Clarify Jelly Face Mask

Sinds een tijdje heeft Lush nieuwe gezichtsmaskers in het assortiment: Jelly Face Masks. Omdat ik altijd al groot fan ben geweest van de verse gezichtsmaskers van Lush, wilde ik deze ook weleens proberen. Ik koos voor Lush Just to Clarify Jelly Face Mask, een masker wat vooral zorgt voor een stralendere huid. En dat kan ik in de wintermaanden uitstekend gebruiken!

Lush Just to ClarifyLush Just to Clarify Jelly Face Mask

In de wintermaanden kan je huid er wat vaal en dof uitzien. En dat is niet zo gek. In de winter kan je huid nu eenmaal minder frisse buitenlucht en de warmte van het zonnetje tot zich nemen. Maar gelukkig kun je je huid met de juiste verzorging wel een handje helpen om ook de winter stralend door te komen. Lush Just to Clarify bevat onder andere vers Papajasap wat de teint van je huid helderder maakt.

Lush Just to ClarifyGebrek aan tijd is echt geen reden om geen gezichtsmasker te gebruiken. Neem nu Lush Just to Clarify: deze hoeft slechts 5 tot 10 minuten in te trekken en past dus zelfs in het drukste schema. Ik gebruik gezichtsmaskertjes vaak ’s ochtends onder de douche. Ik was eerst mijn haar, doe dan conditioner in mijn haar en een maskertje op mijn gezicht en ga ondertussen mijn benen en oksels scheren. Tegen de tijd dat ik klaar ben met scheren, is het masker lang genoeg ingewerkt en kan ik alles weer uit- en afspoelen 🙂

Lush Just to ClarifyIngrediënten

Behalve het eerder genoemde verse Papajasap, wat een verhelderende werking heeft op de huid, bevat Lush Just to Clarify nog veel meer moois. Kaolin heeft een zuiverende werking, Talk matteert de huid en Bamboe-extract werkt licht scrubbend. Grapefruitolie en Bergamotolie werken verkwikkend en verfrissend en Siciliaanse Citroenolie werkt verkwikkend en reinigend. Ja, mooie ingrediënten kun je wel aan Lush overlaten! Het Jelly Face Mask is geschikt voor veganisten en is uiteraard dierproefvrij. Een groot pluspunt ten opzichte van de verse maskers vind ik het feit dat de Jelly Face Masks veel langer houdbaar zijn, vier maanden in dit geval.

Lush Just to ClarifyGebruik en werking

Het Lush Just to Clarify Jelly Face Mask is heel eenvoudig in gebruik. Uiteraard zorg je eerst dat je huid schoon is, een gezichtsmasker werkt het beste op een schone huid. Je pakt een stukje van de Jelly uit het potje en wrijft dit tussen je handen tot een pasta. Dit gaat heel makkelijk en snel. Vervolgens laat je het vijf tot tien minuten intrekken en spoelt het dan af met warm water, of gebruik hiervoor een washandje.

Lush Just to ClarifyDe kleur en de fris-fruitige geur van het Jelly Face Mask zorgen direct al voor een oppepper voor je zintuigen. De werking is natuurlijk het belangrijkst, maar vooral de geur zorgt er wel voor dat het aanbrengen van het masker erg aangenaam is. Bij het aanbrengen op mijn gezicht (en ook bij het verwijderen) voel ik de licht scrubbende werking van het masker. Handig, zo’n 2-in-1 werking!

Lush Just to ClarifyTijdens het intrekken blijft het masker comfortabel aanvoelen op mijn huid, het droogt niet echt op. Na de inwerktijd spoel ik het masker af en breng na het afdrogen mijn gebruikelijke dagcrème aan (of nachtcrème, als ik het masker ’s avonds gebruik). Mijn huid voelt fris en schoon, en lekker zacht aan. Na het masker een paar weken gebruikt te hebben (zo’n twee keer per week) zie ik ook de verhelderende werking. Mijn huid ziet er echt frisser en stralender uit. En dat midden in de winter! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de andere Jelly Face Masks.

Het Lush Just to Clarify Jelly Face Mask kost € 10,50, uit één potje haal je ongeveer 6 tot 8 maskertjes. Het masker is verkrijgbaar in de winkels van Lush, of via de Nederlandse website.

6 Comments on Lush Just to Clarify Jelly Face Mask

 1. Miranda
  2 februari 2018 at 07:09 (4 jaren ago)

  Ziet er smooth uit!
  Leuke en vooral lekkere variant van een gezichtsmasker, lijkt me.

  Beantwoorden
 2. Annette
  31 januari 2018 at 11:45 (4 jaren ago)

  Ik vergeet altijd maskers te gebruiken 🙂 ik moet ze echt in het zicht leggen anders denk ik er niet aan. Het is het enige product dat maar niet in mijn routine wil komen.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  31 januari 2018 at 10:16 (4 jaren ago)

  Hihi dat ziet er leuk uit! Ik vind de werking wel heel goed klinken hoor! 🙂

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  31 januari 2018 at 08:13 (4 jaren ago)

  Het klinkt heerlijk!
  Ik gebruik ook regelmatig een masker maar deze ken ik niet, dus zal eens snel naar de winkel gaan die dit verkoopt….

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  31 januari 2018 at 07:21 (4 jaren ago)

  Dit spreekt mij ook aan! Inderdaad een heel groot pluspunt dat de houdbaarheid van het maskertje een stuk langer is, die korte houdbaarheid hield me namelijk altijd wel een beetje tegen om er aan te schaffen. Ik ben ook echt een maskertjes-freak , ik hou ze ook heel vaak op tijdens het slapen, heerlijk;-)

  Beantwoorden
 6. Marije
  31 januari 2018 at 06:14 (4 jaren ago)

  Deze maskers had ik nog helemaal niet gezien maar klinken heerlijk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.