Lush Kerst shoplog: mijn aanraders

In dit artikel zag je al het complete overzicht van de Lush Kerst collectie van dit jaar. Inmiddels heb ik een paar producten uit de kerstcollectie op mijn badkamer staan. In deze Lush Kerst shoplog zie je wat mijn aanraders zijn. En omdat ik niet álles zelf kan testen, ben ik ook benieuwd welke producten jullie al geprobeerd hebben.

Lush Kerst shoplogLush Kerst shoplog

Het is dit keer een vrij bescheiden Lush Kerst shoplog, voor mijn doen althans. Omdat ik straks in mijn nieuwe huis geen bad meer heb, en er de afgelopen tijd sowieso weinig gebruik van heb gemaakt, heb ik geen bad producten besteld. Ik denk dat ik voor Kerst nog wel een kleine bestelling ga doen met wat andere producten, maar dat vertel ik je straks nog wel 😉

Lush Kerst shoplogBuck’s Fizz Body Conditioner

Deze Lush Kerst shoplog begint met één van de beste uitvindingen van Lush ooit: de Body Conditioner. In dit geval Buck’s Fizz, maar er zijn meer varianten verkrijgbaar. Een Body Conditioner is perfect voor iedereen die ‘s ochtends haast heeft, maar wel haar (of zijn) huid wil verzorgen.

Lush Kerst shoplogDe Body Conditioner bevat heel veel verzorgende ingrediënten, zoals Amandelolie, Biologische Jojoba-olie, Extra Virgin Kokosolie, Murumuruboter, Kalahari-meloenolie en Braziliaanse Sinaasappelolie. Je zou er bijna trek van krijgen!

Lush Kerst shoplogDe Body Conditioner ziet er uit als een bodylotion, maar heeft een veel rijkere textuur. Hij heeft een vrolijke oranje kleur, en een al even vrolijke, opwekkende geur. Grapefruit, Braziliaanse sinaasappel en frisse limoen vormen samen een typische Lush geur. Heerlijk om je dag mee te beginnen; niet alleen je huid, maar ook je humeur krijgt hiermee een enorme boost.

Lush Kerst shoplogJe brengt Buck’s Fizz aan op een vochtige huid. Je masseert de rijke conditioner in over de huid, en laat haar even inwerken. Daarna spoel je je huid licht af, droogt je af en klaar ben je, je kunt zo in je kleren. Buck’s Fizz Body Conditioner laat een intens verzorgend laagje achter op mijn huid en maakt haar lekker zacht. De geur die achter blijft op mijn huid, is niet te overheersend en blijft zeker wel een paar uur aanwezig.

Toen ik mijn bestelling deed, twijfelde ik tussen Buck’s Fizz en Snow Fairy Body Conditioner, maar achteraf had ik denk ik toch beter voor de laatste kunnen kiezen. Ik denk dat die mierzoete geur beter bij mij past 🙂 Wellicht dat ik Snow Fairy BC nog wel ga aanschaffen.

Buck’s Fizz Body Conditioner kost € 13,95 voor 100 gram en € 24,95 voor 225 gram. Er is dit jaar voor het eerst ook een Naked versie verkrijgbaar, welke geen verpakking nodig heeft.

Lush Kerst shoplogSnowcloud

Lush staat voor mij zo’n beetje gelijk aan lekkere zeep. Dus mocht een fijn stuk zeep niet ontbreken in deze Lush Kerst shoplog. Ik koos voor Snow Cloud, letterlijk een wolk van een zeep. Hij bevat neroli-olie en sinaasappelbloesem, welke de zeep een vrolijke, opwekkende geur geven. Ook dit vind ik echt weer zo’n typische Lush-geur, fans van Lush zullen vast begrijpen wat ik bedoel 🙂 Het is niet een echte wintergeur, maar werkt wel uitstekend tegen een winterdip.

Lush Kerst shoplogSnow Cloud is een heerlijk zachte, romige zeep zoals alleen Lush ze kan maken. Zeker als je zo’n heerlijk vers, net afgesneden stuk zeep hebt, valt het op hoe romig de zeep en het schuim zijn. Echt een stukje luxe voor onder de douche vind ik het ♥

Snow Cloud kost € 6,50 per 100 gram.

Lush Kerst shoplogBerry Berry Christmas Showergel

In iedere Lush Kerst collectie zitten een paar LE showergels, dit jaar zijn er een paar nieuwe geuren. Berry Berry Christmas Showergel is een fruitige showergel met onder andere cranberry’s en blauw bessensap.

Lush Kerst shoplogHet is altijd leuk om te zien wat voor mooie verse ingrediënten Lush voor haar producten gebruikt. Geen extract, maar echt Blauwe Bessensap en Zoete Wilde Sinaasappelolie. De Showergel bevat wel SLES, als je huid erg gevoelig is, kun je deze beter niet gebruiken.

Lush Kerst shoplogDe showergel is donkergroen en bevat zilveren kleine glittertjes, hoe Kerstig wil je het hebben? Als je de glitters meer over de hele fles verdeeld wilt hebben, zet je de fles gewoon een dagje op zijn kop op de badkamer, dan zakken de glitters weer naar beneden (naar boven dus in dit geval).

Lush Kerst shoplogDe geur van Berry Berry Christmas viel mij een beetje tegen. Niet dat hij vies is, maar ik had hem fruitiger verwacht. Ik ruik wel iets fruitigs, maar ook iets van een dennengeur in de Showergel. Hij doet me echt denken aan een boswandeling op een koude winterse dag, in een vers pak sneeuw. Ook deze showergel is heerlijk om de dag mee te beginnen, en vanwege de frisse denachtige geur ook heerlijk om te gebruiken als je je niet zo fit of een beetje grieperig voelt.

Berry Berry Christmas kost € 17,95 voor 250 gram en € 28,95 voor 500 gram.

Lush Kerst shoplog Once Upon A Time Bodylotion

En dan kom ik al bij het laatste product van deze Lush Kerst shoplog. Maarrrr… ik heb wel het allerbeste voor het laatst bewaard. Once Upon A Time Bodylotion is mijn allerfavorietste product, zowel qua werking als qua geur ♥

Lush Kerst shoplog Ook de Bodylotion bevat heerlijke ingrediënten voor je huid, zoals Amandelolie, Biologische Jojoba-olie, Murumuruboter, Biologische Ilipeboter en verschillende fruitoliën.

Lush Kerst shoplog Lush Kerst shoplog Once Upon A Time Bodylotion heeft een prachtige, frisgroene kleur. Die niets toevoegt aan de werking van het product, maar het ziet er wel gezellig uit 🙂

Lush Kerst shoplog Once Upon A Time heeft een volle, romige textuur die heerlijk aanvoelt op mijn huid. In de wintermaanden mag een bodylotion of -crème best wat voller zijn van mij, mits hij maar goed in de huid trekt. En dat doet deze bodylotion echt uitstekend. Hij laat zich goed verdelen en inmasseren, en al na een paar minuten is de lotion in mijn huid getrokken. Een heerlijk verzorgend laagje achterlatend op mijn huid, waarmee ze de hele dag intens verzorgd en zacht aanvoelt.

Lush Kerst shoplog De geur van Once Upon A Time is heerlijk en inderdaad een tikje betoverend. De fans van So White zullen de geur zeker herkennen, alleen dan zonder het poederachtige accentje. De geur van frisse appel is een geur die je misschien niet zo snel bij een verzorgingsproduct bedenkt, maar echt: hemels en heerlijk! De geur blijft bovendien erg lang aanwezig op mijn huid, waardoor ik er lekker lang van kan genieten.

Once Upon A Time Bodylotion kost € 10,95 voor 100 gram en € 19,95 voor 225 gram. Ook hiervan is dit jaar een naked versie verkrijgbaar.

De Lush Kerst producten zijn (uiteraard) gedurende de periode tot aan Kerst verkrijgbaar, of zolang de voorraad strekt.

Heb jij al producten uit de Lush Kerstcollectie geprobeerd? Wat zijn jouw aanraders?

5 Comments on Lush Kerst shoplog: mijn aanraders

 1. Miranda
  2 december 2017 at 19:47 (3 jaar ago)

  Wat lekker dat in alle drie de producten sinaasappel zit, één van mijn lievelingsgeuren in verzorgingsproducten:-)

  Beantwoorden
 2. Cindy
  2 december 2017 at 15:34 (3 jaar ago)

  Ik heb er 3. De laatstgenoemde vooral de zeep vind ik zalig. En wat zul je je bad gaan missen… Of niet? Heb nu ruim 4 jaar geen bad meer maar mis het nog steeds.

  Beantwoorden
 3. Marije
  2 december 2017 at 08:13 (3 jaar ago)

  Wat een fijne producten heb je aangeschaft. Ik ben erg benieuwd naar de body conditioner

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  2 december 2017 at 07:53 (3 jaar ago)

  Die Berry Berry Christmas wil ik!!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  2 december 2017 at 07:46 (3 jaar ago)

  Mooie producten!
  Ik ga er meteen wat van op mijn shoplist zetten….
  Eindelijk is jouw ninaand aangebroken…
  Heel veel succes en geluk in je nieuwe woning…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.