Lush lanceert nieuwe zepen: antibacterieel en bomvol etherische oliën

Denk je aan Lush, dan denk je aan zeep. Wij hebben altijd al met veel plezier onze handen gewassen, maar in de afgelopen maanden werd zeep populairder dan ooit, en is de hele wereld eraan herinnerd hoe belangrijk het is om je handen grondig en met zeep te wassen. Daarom heeft Lush haar collectie zepen onder de loep genomen om deze nóg effectiever en vriendelijker te maken- voor zowel je huid als de planeet.

Lush nieuwe zepen

Elke zeep is uniek, heeft een eigen geur en werking, en bestaat uit een mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Wat ze wel allemaal gemeen hebben: onze zepen zijn antibacterieel, ze reinigen effectief, verzorgen de huid diep en verwijderen vuil en virussen. Droge handen? Doordat de zepen bomvol zitten met verzorgende oliën, laten ze een zachte huid achter.  Sinds kort hebben ze nóg iets gemeen: om (rest)afval in de fabrieken en winkels te verminderen en om de aankoop van zeep voor klanten nog makkelijker te maken, hebben de kleurrijke zepen een nieuwe, identieke vorm.

Rhubarb & Custard

€ 8,00 per stuk (100g)

Antibacterieel, fris en fruitig: deze zeep is het allemaal. Ga voor een zachte, soepele huid met de basis van olijfolie en sojamelk.

Lotus Flower

€ 8,00 per stuk (100g)

Dankzij de basis van zilvervliesrijstolie ontstaat een rijk schuim met vitaminerijke lotuswortel. Voor een gezonde, gehydrateerde huid.

Lemon Zest

€ 8,00 per stuk 100g)

Zorg voor een frisse oppepper met bubbels van citroenmirte en verse citroenschil. Het leven is geen zure bom.

13 Unlucky For Dirt

€ 8,00 per stuk (100g)

Voel je schoner dan schoon met deze delicate, bloemige rozenzeep vol oregano en verzorgende manukahoning.

Goddess

€ 10 per stuk (100g)

Oudh-olie is erg moeilijk te verkrijgen en is een van de duurste oliën ter wereld. De donkere, houtachtige geur speelt een glansrol in deze goddelijke zeep.

We maken onze zepen nog steeds met de hand; in de winkels en wanneer je online bestelt, wordt er een vers stuk voor je afgesneden. Elk stuk zeep past precies in je hand en wast je handen of lichaam geweldig goed schoon!

Deze geur- en kleurrijke, nieuwe zeepvormen zijn vanaf vrijdag 24 juli online en in de Lush winkels verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.