Lush Lipstick Vertrouwen

Het is alweer een paar jaar geleden dat de make-up lijn van Lush gelanceerd werd. Inmiddels hoor je er niet meer zo veel over, en dat is eigenlijk best jammer. Laatst kreeg ik een heel lief kadootje, de Lush Lipstick Vertrouwen, en kwam ik er weer achter hoe fijn de lipsticks van Lush eigenlijk zijn. Vandaar dat ik je er in dit artikel wat meer over vertel!

Lush Lipstick Vertrouwen

Lush Lipstick Vertrouwen

Ik vind de verpakkingen van de Lush lipsticks (en oogschaduws) geweldig mooi. Ok, het glazen flesje is misschien niet zo handig op het moment dat je het laat vallen, maar als je gewoon heel voorzichtig bent, heb je wel een mooi product op je make-up tafel staan. De flesjes van de lipsticks en oogschaduws zijn even groot, en matchen dus goed met en naast elkaar.

Lush Lipstick Vertrouwen

In alle Lush winkels staat een grote ronde houten schijf met allerlei kleurtjes erop, die matchen met de make-up producten. Als je keuze op een bepaalde kleur valt, hoort daar een mooie uitleg bij (bij alle make-up prodcuten op de website van Lush staat deze uitgebreide uitleg ook). Ik vond de boodschap die de gever mij hiermee gaf, erg mooi en vooral heel lief…

Lush Lipstick Vertrouwen

Lush Lipstick Vertrouwen

Het flesje waarin de Lush Lipstick zit, heeft een zwarte draaidop. het lijkt op een pipetje. Dit is het niet, als je de dop los draait blijkt dat er een applicator aan de dop vast zit, waarmee je de lipstick makkelijk aanbrengt op je lippen.

De belangrijkste ingrediënten van de lipstick zijn biologische jojoba olie, Candelila was en Rozenwas, allemaal hele mooie, verzorgende ingrediënten. En dat blijkt ook wel bij het aanbrengen en dragen: de (liquid) lipstick voelt heel zacht en verzorgend, en houdt mijn lippen de hele dag in een goede conditie, ze drogen niet uit.

Lush Lipstick Vertrouwen

Bij het aanbrengen is de Lush Lipstick crèmig van textuur, en smeert goed uit over mijn lippen. De applicator maakt het aanbrengen heel makkelijk. Na het aanbrengen droogt de lipstick op (maar niet uit) en zit werkelijk waar als een huis. Ik heb de volgende test gedaan: ’s ochtends om half acht bracht ik de lipstick aan, en heb er vervolgens de hele dag niets aan gedaan. De nodige koppen koffie, een lunch, een paar lolly’s: alles overleefde hij met glans. Pas rond een uur of drie dacht ik bij mezelf: ja, nu moet ik hem misschien even een beetje bijwerken. Ook het zachte gevoel op mijn lippen bleef gedurende die tijd. Neem daar nog de intense pigmentatie bij, en je begrijpt waarom ik erg enthousiast ben over deze Lush Lipstick Vertrouwen!

Lush Lipstick Vertrouwen

Het is weer even wennen, zo’n donkere kleur, maar ik vind hem wel geweldig mooi, ik ga hem dit najaar met veel liefde (en Vertrouwen) dragen!

Lush Lipstick Vertrouwen (€ 17,95/5 gram) is verkrijgbaar in de Lush winkels en via de webshop. Neem zeker ook even een kijkje bij de andere prachtige kleuren, er zijn 13 verschillende kleuren lipstick verkrijgbaar!

13 Comments on Lush Lipstick Vertrouwen

 1. Babs
  13 september 2015 at 17:47 (7 jaren ago)

  Wat blijft die lipstick goed zitten en dat zonder een droog gevoel.Top… ik begrijp dat ze snel afbreken, dat is dan best wel jammer…

  Beantwoorden
 2. Bianca
  13 september 2015 at 17:30 (7 jaren ago)

  Wat een mooie donkere vampy kleur x

  Beantwoorden
 3. Krista
  13 september 2015 at 15:52 (7 jaren ago)

  Prachtige kleur, ik heb hem ook gehad, maar hetzelfde als bij Cindy; afgebroken en daarna onbruikbaar 🙁 Daar zijn ze mij te duur voor, koop ik dus niet weer!

  Beantwoorden
 4. Annette - Ann Ages Gracefully
  13 september 2015 at 14:51 (7 jaren ago)

  Prachtige kleur zeg, ik moet ook weer even wennen aan kleur op mijn lippen. Van de week een hele mooie gekocht in donker paars. Toch wel weer leuk, het najaar 😉

  Beantwoorden
 5. Manon
  13 september 2015 at 13:34 (7 jaren ago)

  Wow wat een mooie donkere kleur. Ik vind het jou heel mooi staan!

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  13 september 2015 at 11:44 (7 jaren ago)

  Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn zeg, gave kleur! Ik vind dat hij ook erg goed bij je past, precies de goede tint zeg maar!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  13 september 2015 at 11:42 (7 jaren ago)

  Heb ze net tevoorschijn gehaald, en 1 gebruikt. En ja hoor, applicator brak weer af, zit nu in het flesje dus heb er niets meer aan. Was bij mijn vorige ook al zo. Mee terug gegaan toendertijd en een nieuwe gekregen, maar later brak het weer af.
  Zo zonde want de kleuren en kwaliteit zijn prachtig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 september 2015 at 17:50 (7 jaren ago)

   Volgens mij zijn de applicators inmiddels wel verbeterd, ik houd jullie op de hoogte van het verloop van de mijne! 🙂

   Beantwoorden
   • Cindy
    13 september 2015 at 20:23 (7 jaren ago)

    Graag 🙂

    Beantwoorden
 8. Mariska
  13 september 2015 at 11:13 (7 jaren ago)

  Hij staat je prachtig. En hoop dat elke keer als je jezelf toevallig ergens in een reflectie ziet de boodschap ‘geloof in jezelf’ weer sterker wordt!

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 september 2015 at 17:50 (7 jaren ago)

   <3

   Beantwoorden
 9. Cindy
  13 september 2015 at 10:48 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige kleur is dit! Heb er zelf ergens ook nog 2 liggen, zal ze weer eens tevoorschijn halen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.