Lush Mangnificent zeep: Summer is here!

Toen ik een tijdje geleden de nieuwe producten van Lush voor het eerst zag, viel mijn oog direct op één van de nieuwe zepen: Lush Mangnificent zeep. Uiteraard vanwege zijn lekker vrolijke (oranje) kleur, maar ook vanwege de geuromschrijving en ingrediënten. Inmiddels heb ik een heerlijk stuk in gebruik genomen, tijd dus om je er wat meer over te vertellen!

Lush Mangnificent zeep

Lush Mangnificent zeep

Lush Mangnificent zeep: de zomer in een klein papieren zakje…

Als ik zeep bestel bij Lush, ga ik altijd voor een lekker groot stuk van minimaal 200 gram. Als mijn pakje dan bezorgd wordt, en ik het bekende gele zakje openmaak en zo’n groot stuk verse zeep zie (en ruik), gaat mijn hart een tikje sneller kloppen. Ik vind het altijd zo’n heerlijk gevoel om een nieuw stuk zeep in gebruik te nemen, ondanks het feit dat ik dat moment toch inmiddels al wel vaak heb beleefd.

Naast het feit dat douchen met zeep me een lekker luxe gevoel geeft, vind ik het een bijkomend voordeel dat de hele badkamer al snel gevuld is met de heerlijke geur van de zeep, en dat die geur ook blijft, hoe vaak je de zeep ook gebruikt hebt. Ja, ik vind zeep echt een fijn douche-product!

Lush Mangnificent zeep

Lush Mangnificent zeep: diepreinigend en voedend

Mango is super gezond, en erg voedend. In Mangnificent vind je zowel verse mango als stukjes gedroogde mango, waardoor de zeep zowel diepreinigend als voedend is voor de huid. Verder bevat Mangnificent Siciliaanse citroenolie, mandarijn en bergamotolie. De overige ingrediënten vind je hier: *klik*.

Lush Mangnificent zeep

Lush Mangnificent zeep: geur en werking op mijn huid

De geur van Lush Mangnificent zeep is heerlijk: fris, fruitig en zoet. Ik vind het een echte zomer-geur, maar ik sluit niet uit dat ik deze in de wintermaanden ook af en toe mijn badkamer in smokkel 😉 Na het douchen blijft de geur licht aanwezig op mijn huid, maar na het aanbrengen van een verzorgend product verdwijnt deze uiteraard op de achtergrond (en dat is erg jammer, ik zou wel een bodylotion of -spray in deze geur in het Lush-assortiment willen). Ik vind het een typische Lush-geur, maar wel eentje die niet te vergelijken is met andere Lush producten die ik ken. Echt een vernieuwend product dus!

Mangnificent is een heel zachte zeep. Het is een zeep die niet overmatig schuimt, er ontstaat meer een zacht crèmig laagje zodra ik hem over mijn vochtige huid wrijf. Mangnificent is minder uitdrogend dan sommige andere zepen van Lush, maar een verzorgend product is wel prettig na het douchen.

Al met al is Lush er in geslaagd om weer een prachtige nieuwe zeep aan het assortiment toe te voegen. Lush Mangnificent Zeep kost € 6,85 per 100 gram, je vindt hem zowel in de winkels als in de webshop van Lush.

1 Comment on Lush Mangnificent zeep: Summer is here!

  1. Miranda Aerts
    18 juni 2014 at 13:31 (6 jaar ago)

    De combinatie van geuren klinkt heerlijk en de kleur maakt het helemaal top!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.