Lush zoekt weer Lush Mystery Shoppers, word jij er één van?

In augustus vorig jaar kon je je hier op Beautyspots opgeven als één van de Lush Mystery Shoppers. Omdat jullie toen met zovelen reageerden op de oproep, heeft Lush mij benaderd voor een nieuwe Lush Mystery Shopper-zoektocht. Wil jij kans maken om één van de acht nieuwe Mystery Shoppers te worden, en op kosten van Lush Nederland te gaan shoppen bij één van de heerlijke winkels? Geef je dan op snel op!

Lush Mystery Shoppers

Lush Mystery Shoppers: wie zoeken we?

Voor de nieuwe ‘lading’ Lush Mystery Shoppers is Lush op zoek naar mensen die gedurende de periode 10 t/m 25 mei een bezoek aan een Lush winkel willen brengen. Tijdens dit bezoek is het belangrijk dat je goed op zaken let als: hoe ervaar je de winkel? Hoe werd je geholpen door het personeel? Is het personeel deskundig genoeg? Zag de winkel er netjes uit?

Het kan ook zijn dat je met een bepaalde ‘missie’ op pad wordt gestuurd, bijvoorbeeld om om een demonstratie van een product te vragen. Of advies te vragen bij het uitzoeken van een kadootje, of op het gebied van huid- en/of haarverzorging. Dit alles hoor je op het moment dat je wordt geselecteerd. Je aankoop hoeft niet aan te sluiten bij deze eventuele missie, je bent geheel vrij in de besteding van het bedrag.

Na het bezoek is het de bedoeling dat je een vragenlijst invult over je winkelbezoek, deze dient uiterlijk donderdag 29 mei ingeleverd te worden bij Lush Nederland.

Lush Mystery Shoppers

Lush Mystery Shoppers: wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk hoef je dit alles niet voor niets te doen. Als jij wordt gekozen als één van de acht Lush Mystery Shoppers, mag je een bedrag van 35 euro vrij besteden in de winkel waar je gaat Mystery Shoppen. Ook eventueel gemaakte reiskosten krijg je vergoed. Let op: zowel het shoptegoed als de reiskosten krijg je achteraf vergoed, je moet het dus in eerste instantie even voorschieten.

Lush Mystery Shoppers

Belangrijk om te weten

 • Lush zoekt 8 Mystery Shoppers, dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn
 • Het bezoek aan de winkel moet tussen 10 en 25 mei plaatsvinden, houd hier dus rekening mee bij het opgeven. Het heeft geen zin om je op te geven als je in die periode bijvoorbeeld op vakantie bent.
 • Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer een half uur à 3 kwartier in beslag, deze dient uiterlijk 29 mei ingeleverd te worden bij Lush Nederland, samen met de bonnetjes van je aankopen en eventueel gemaakte reiskosten.
 • Je krijgt maximaal 35 euro aan Lush producten vergoed (meer uitgeven mag uiteraard, maar de rest is dan voor eigen rekening).
 • Het allerbelangrijkste: op de vragen die ik je verderop vraag om in een reactie te beantwoorden, zijn geen foute antwoorden mogelijk. Ook het hebben van wel of geen gratis (studenten) OV heeft geen invloed op de selectie. Heb je vorige keer meegedaan, maar ben je toen niet uitgekozen? Doe dan deze keer gewoon weer mee, je maakt net zoveel kans als ieder ander. Lush Nederland selecteert de kandidaten elke keer met andere criteria.

Lush Mystery Shoppers

Wil jij kans maken om één van de 8 nieuwe Lush Mystery Shoppers te worden?

Dan willen we graag het volgende van je weten:

 • Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
 • Wat is je woonplaats?
 • Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
 • Ben je bekend met Lush?
 • Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

Laat het antwoord op bovenstaande vragen achter in een reactie onder dit artikel.

Je kunt je opgeven tot en met zondag 4 mei a.s. De Mystery Shoppers krijgen hierna persoonlijk bericht van Lush, via het email-adres wat je bij je reactie achterlaat. Zorg er dus voor dat dit een geldig email-adres is!

Je kunt je inmiddels niet meer opgeven, de inzendtermijn is verlopen. De uitgekozen Mystery Shoppers krijgen op korte termijn bericht van Lush Nederland.

278 Comments on Lush zoekt weer Lush Mystery Shoppers, word jij er één van?

 1. Remon
  5 mei 2014 at 19:55 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch of Rotterdam (zijn allebei ongeveer even ver weg ).

  Wat is je woonplaats?
  Etten-Leur

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja!

  Ben je bekend met Lush?
  Zeker weten! Ik ben helemaal weg van de Ocean Salt Scrub en de Each Peach Massage Bar 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom.
  Ik vind lush een top bedrijf omdat jullie producten eerlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren getest zijn. Er zijn nog genoeg producten die ik een keer uit zou willen proberen. De goede ethos voor een mystery shopper dus 😉

  Beantwoorden
 2. Marissa
  4 mei 2014 at 21:23 (8 jaren ago)

  Wat leuk dat Lush weer mysteryshoppers zoekt, ik meld mij hierbij graag aan.

  Voor mij zijn de winkels in Haarlem en in Amsterdam ongeveer even ver weg om te bezoeken. Ik heb geen voorkeur, zelf woon ik in Uitgeest en ik ben in bezit van een OV.
  Ik ben sinds een paar jaar bekend met Lush, vooral de kerst collectie is favoriet. Verder gebruik ik vaak de showergels en ook de bruisballen gebruik ik in voetenbadjes. Helaas heb ik zelf geen bad thuis, ik bewaar er vaak 1 voor als we een nacht in een hotel slapen.
  Ik zou het erg leuk vinden om te mysteryshoppen bij Lush, ik vindt het altijd erg leuk om de winkel uitgebreid te bestuderen en te bekijken hoe de medewerkers hierop reageren.

  Beantwoorden
 3. Kitty
  4 mei 2014 at 13:41 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  Den Haag

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja heel goed

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper:

  Ik werk en woon vaak in de tropen voor een bekende noodhulporganisatie onder primitieve omstandigheden. De mogelijkheden om jezelf schoon en fris te houden op onze verblijven is vaak niet meer dan een emmer water met een kleiner bakje wat je over je lichaam heen kiepert, een “bucket-shower”. We werken hard in hoge temperaturen en moeten over stoffige wegen. Dus een bad, al is het primitief is een noodzaak aan het einde van de dag. We kunnen maar een beperkt gewicht naar deze bestemmingen meenemen omdat we, na de aankomst in het land, vaak naar onze locaties verder moeten in kleine vliegtuigjes en dan is 10kg bagage het maximum. Daarom neem ik op mijn reizen altijd die fijne en compacte Lush spullen mee. Naast dat het allemaal erg lekker is, is het ook belangrijk dat de producten natuurlijk zijn want al ons waswater stroomt gewoon de natuur weer in. De shampoo-bars, de Big conditioner en niet te vergeten een paar massage bars en Honey I washed the kids zeep zitten altijd in veelvoud in mijn bagage. Ik word na zo’n hete en stoffige dag weer helemaal blij als ik aan het poedelen ben. En ik ben niet de enige, ik verras veel van mijn collega’s met jullie producten omdat ze altijd aan mij vragen wat die heerlijke geuren zijn die ik verspreid. Op een missie deel je alles met je collega’s, dus ook de Lush ervaring!
  En als ik dan weer thuis ben na een aantal maanden dan sta ik weer bij jullie in de winkel om mijn thuis-voorraad weer aan te vullen!
  Deze zomer wil ik met een vriendin naar Poole om te kijken, te ruiken en de Spa te gaan testen. Ik verheug mij erop!!

  Beantwoorden
 4. Jennifer
  4 mei 2014 at 11:29 (8 jaren ago)

  Wat een leuke actie van Lush! Hier meld ik me natuurlijk graag voor aan:) Ik woon in Leeuwarden en ben wekelijks te vinden in Utrecht en Nijmegen bij vrienden en familie. Daarom zijn de filialen van Utrecht en Den Bosch het best bereikbaar voor mij. Het liefst zou ik een keer een van de filialen in Amsterdam bezoeken, doordat ik student-OV heb is dat ook geen probleem:). Met Lush ben ik al een tijdje bekend, mijn collectie is nog steeds groeiende! Mijn favoriete producten zijn R&B en American Cream, die me iedere dag weer redden van een bad hair-day.

  Een goede mystery shopper bij Lush zou ik zijn omdat ik veel interesse in de producten van Lush heb en meganieuwsgierig ben, waardoor ik aan vragen geen gebrek heb:).

  Beantwoorden
 5. Lysette
  4 mei 2014 at 00:51 (8 jaren ago)

  -Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  DEN BOSCH
  -Wat is je woonplaats?
  TILBURG
  -Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  NEE
  -Ben je bekend met Lush?
  NEE, maar ik ben wel bekend met shoppen! Haha. Ik ben nog nooit in een Lush winkel geweest. Ben mega nieuwsgierig naar de Lush nagelriem “flutter”. Ik volg -op mijn 40e jaja- menig blogger en lees daar zulke goede recensies over. Die moét ik hebben ! En mijn vriendin zegt dat de winkel heeeeerlijk ruikt, nou dat wil ik natuurlijk zelf wel eens beoordelen.
  Kom maar op Lush! Laat me maar eens letterlijk zien wat jullie in huis hebben!!
  Vriendelijke groeten,
  Lysette Regeer

  Beantwoorden
 6. Lisanne
  3 mei 2014 at 21:11 (8 jaren ago)

  -Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Haarlem of de winkels in Amsterdam
  -Wat is je woonplaats?
  Uitgeest
  -Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik heb een OV met daluren korting
  -Ben je bekend met Lush?
  Sinds ik in 2011 de Lush shop in Newcastle bezocht ben ik gek op Lush! Ik kom graag in de winkels en kijk altijd weer uit naar de nieuwe producten. Ik heb al ervaring met mystery shoppen en vind dit erg leuk om te doen. Mysteryshoppen bij Lush is natuurlijk helemaal super!
  Groetjes Lisanne

  Beantwoorden
 7. Stéfhanie
  3 mei 2014 at 20:14 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Den Bosch

  •Wat is je woonplaats? Nijmegen

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV? NS 40% kortingskaart

  •Ben je bekend met Lush? Ik shop sinds 2007 bij Lush.

  •Een leuke motivatie: Lush heeft mij altijd erg aangesproken en ik zou graag een steentje bij willen dragen aan nog betere serviceverlening!

  Beantwoorden
 8. Tessa
  3 mei 2014 at 19:04 (8 jaren ago)

  Binnenkort heb ik een dagje Amsterdam gepland dus ik zou dan Lush op de Kalverstraat of op de Leidsestraat heel graag willen bezoeken.
  Zelf kom ik uit Heerhugowaard. Ik reis met de trein maar ik heb geen OV.
  Ik ken Lush en ik ben erg gek op de producten. Ik neem regelmatig een kijkje op de website om te kijken of er weer nieuwe producten zijn.
  Ik zou heel graag deze mysteryshop willen uitvoeren. Ik doe regelmatig mysteryshops en ben erg kritisch. De mysteryshops die ik uitvoer zijn heel divers van kledingwinkel tot bouwmarkt. Ook zit ik in een beautypanel dus ik zou na mijn bezoek de producten van Lush ook kunnen reviewen. Ik heb er nu al zin in dus kies mij!

  Beantwoorden
 9. Georgette
  3 mei 2014 at 11:30 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  Leiden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  Ongeveer vijf jaar geleden ben ik door een vriendinnetje in aanraking gekomen met de produkten van Lush en inmiddels gebruik ik niks anders meer. Omdat er helaas geen winkel in Leiden zit kom ik in de verschillende winkels in de randstad (Rotterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag of Amsterdam). Ik vind dat de kwaliteit van de service verschilt tussen deze steden en zou daar wel mijn oordeel over willen delen met jullie!

  Beantwoorden
 10. Rianne
  3 mei 2014 at 09:00 (8 jaren ago)

  Zelf ik zou graag willen Mystery shoppen in de winkel in de Kalverstraat of de Leidsestraat in Amsterdam. Ik zou graag in Amsterdam willen mystery shoppen omdat ik zelf in Almere woon.
  Ik ben in bezit van een OV.
  Ik ben wel is in een lush winkel geweest want ik ben dol op hun producten en het ruikt in de winkels altijd zo lekker.
  Ik zou graag mystery shopper willen zijn omdat ik het leuk vind om te kijken of er nog iets verbetert kan worden aan de Lush winkels omdat ik dol ben op de winkels en ik wil dat ze een hele goede service geven aan klanten. Ik vind het ook leuk om advies te krijgen over producten en uitleg hoe ik bepaalde producten moet gebruiken.

  Groetjes van Rianne.

  Beantwoorden
 11. Cemile
  2 mei 2014 at 22:12 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht of Den Bosch
  Wat is je woonplaats? Nijmegen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee
  Ben je bekend met Lush? Jazeker
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Ik ben kritisch !

  Beantwoorden
 12. Wendy
  2 mei 2014 at 21:08 (8 jaren ago)

  Dit zou ik heel leuk vinden. Ik doe wel vaker Mystery Shops en het is zo leuk om te doen! Daarnaast heeft Lush topproducten vanuit een mooie visie.

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? –> Rotterdam Hoogstraat
  Wat is je woonplaats? –> Rotterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? –> Ja
  Ben je bekend met Lush? –> Zeer zeker 🙂

  Ik ga duimen dat ik 1 van de 8 gelukkigen ben.

  Beantwoorden
 13. Jantina
  2 mei 2014 at 20:44 (8 jaren ago)

  Owwwwwwwwwwww DIT WIL IK ZOOOooooo graaagg!
  Lekker voor mezelf of voor op (net begonnen) Youtube channel (als jullie dat wat vinden) 😀
  Eerst even jullie vraagjes beantwoorden:

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam

  Wat is je woonplaats? Drachten

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja
  Ben je bekend met Lush? Ja een beetje

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) ..oeehh shoppen op de kosten van iemand anders 😀 <3? En dan ook nog eens in de lekkerste geurden de winkel die er is ! 😀 MAKES ME HAPPY! En misschien een cadeautje voor mijn beste vriendin 😉 Als ik het kan weerstaan te delen 😛

  Beantwoorden
 14. Iris Vermeulen
  2 mei 2014 at 20:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Den Bosch, en willen bezoeken: elke andere

  Wat is je woonplaats? Den Bosch

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Een OV chipkaart

  Ben je bekend met Lush? Jazeker

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht
  L: Liefde voor de natuur en mens door gebruik van (h)eerlijke producten= <3
  U: Uitdaging om mystery shopper te zijn: Mezelf zijn en een soort van detective die met een oog voor detail al observerend haar zintuigen de kost geeft
  S: Shampoo,, bruisballen,parfums, serums,.,,, ik laat mij graag informeren!
  H: Hartstikke leuk als jullie mij uitkiezen hiervoor!

  Beantwoorden
 15. Anouk Meijdam
  2 mei 2014 at 19:32 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht en Den Bosch, de Lush in utrecht heeft wel mijn voorkeur.

  Wat is je woonplaats?
  Heukelum

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja in 2012 voor het eerst geweest in londen, gelijk helemaal los gegaan!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Een paar weken geleden was ik bij de lush in den bosch, en zij waren er nog nooit geweest, dus ik heb gelijk helemaal enthousiast staan vertellen, over alle geuren, kleuren en glitters in de bruisballen die toch mijn favoriet zijn. En ik heb bijna genoeg geld voor een bad, dus iedere keer als ik langs de lush kom koop ik vast zo’n lekkere bruisbal. Maar het zou mooi zijn als ik mijn voorraadje lekker aan kan vullen 🙂 O en ik vind dat er leuke mensen werken, en geweldig dat het proefdiervrij is!!!

  Beantwoorden
 16. Ragonda
  2 mei 2014 at 19:16 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam Kalverstraat.
  Wat is je woonplaats?
  Ik woon in Zaandam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, ik ben in het bezit van een OV kaart
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik ben al bekend met Lush
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb zelf altijd last van mysterie shoppers in de winkel waar ik werk en ik zou het wel eens leuk vinden om nou eens mee te maken waar die mysterie shoppers nou zoals op letten en de manier van reageren en dergelijke.

  Beantwoorden
 17. Insa
  2 mei 2014 at 19:05 (8 jaren ago)

  1. Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Amsterdam – Kalverstraat

  2. Wat is je woonplaats?

  Amsterdam

  3. Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ja, ben ik.

  4. Ben je bekend met Lush?

  Ja.

  5. Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben een international business student hier in Amsterdam en hoop naderhand bij een cosmeticabedrijf aan de slag te gaan, ik ben momenteen een mini-scriptie aan het schrijven over een aantal bedrijven, waaronder ook lush, de bodyshop en rituals. Ik heb een grote affiniteit voor cosmetica en vooral alternatieve cosmeticabedrijven die net iets anders kunnen leveren dan wat men standaard in de drogisterij kan vinden, zoals lush. Ik ben al eerder mysterieshopper geweest voor monki en weekday, wat erg leuk was maar zou nu iets willen doen wat iets dichter bij mijn eigen interesses ligt.

  Beantwoorden
 18. nestor
  2 mei 2014 at 18:40 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Kalverstraat
  Wat is je woonplaats?
  Monnickendam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik heb een ov chipkaart
  Ben je bekend met Lush?
  Ja ik ben bekend bij Lush
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Hallo Lush,
  Ik ben Nestor (misschien kennen jullie me)
  Ik kom bijna elk weekend in de lush kalverstraat.
  De mensen zijn super aardig en ik ben altijd welkom!
  Als ik binnen kom dan herkennen ze me meteen!!
  Ik zou graag dit willen winnen omdat ik dan wat leuks kan kopen voor mezelf! Als ik win dan wil ik graat happy happy joy joy in het groot voor mezelf kopen!

  Groetjes, Nestor

  Beantwoorden
 19. Cira Kessler
  2 mei 2014 at 18:37 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam Kalverstraat

  Wat is je woonplaats?
  Amstelveen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Jep

  Ben je bekend met Lush?
  Tuurlijk!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik vind lush echt een heerlijke winkel; de geuren die je komen aanwaaien als je binnen komt lopen en de geweldige producten die je nergens anders kan krijgen maken de winkel tot wat het nu is. De kwaliteit van de producten zijn ook nog een top! Echt een winkel waar je de leukste kadootjes voor andere kan halen (en voor mijzelf natuurlijk 😉 !

  Beantwoorden
 20. Wieneke | Fashion Cranberry
  2 mei 2014 at 18:35 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Den Bosch of Utrecht
  Wat is je woonplaats?
  -Etten-Leur
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  -OV jaarkaart en auto
  Ben je bekend met Lush?
  -hell to the yeah!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  -doordat ik niet mega dichtbij een Lush woon is het voor mij altijd een feestje om dan eindelijk weer eens een winkel binnen te lopen. De heerlijke geuren komen me dan weer tegemoet. Ik ben behoorlijk kritisch, want als ik in een winkel niet vriendelijk geholpen wordt dan ben ik daar zo weg. Klantvriendelijkheid is zo belangrijk! Bij de Lush winkels waar ik tot nu toe geweest ben viel het me op dat er weinig meiden NL spreken. Op zich niet storend, maar vind ik soms wel lastig. Gelukkig zijn de meiden tot nu toe altijd vriendelijk geweest en welwillend met uitleggen en demonstreren!

  Beantwoorden
 21. Manon Steenbergen
  2 mei 2014 at 18:23 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch, een erg knusse winkel waar ik graag kom.
  •Wat is je woonplaats?
  Heesch.
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja ik heb een OV-chipkaart.
  •Ben je bekend met Lush?
  Ik shop niet vaak bij Lush, maar loop er wel regelmatig binnen om te zien of er weer leuke, nieuwe producten zijn.
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Door op deze manier met andere ogen naar de producten te kijken leer ik er zelf van, maar ik kan hierdoor ook feedback geven waardoor anderen er van leren. Hoe je het ook bekijkt, het is altijd leerzaam!

  Beantwoorden
 22. Laura
  2 mei 2014 at 17:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  ’s Hertogenbosch of Rotterdam

  Wat is je woonplaats?
  Langeweg

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja ik koop er regelmatig producten

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik zou een heel leuk geweldig verhaal kunnen schrijven, maar eigenlijk komt het voor iedereen toch wel op hetzelfde neer? Wie wilt er nu niet gratis Lush producten uitzoeken en tegelijkertijd meehelpen om de winkel te verbeteren! 🙂

  Beantwoorden
 23. Marloes Migchels
  2 mei 2014 at 16:18 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Den Bosch is voor mij het dichtst bij, geen voorkeur om een bepaalde winkel te bezoeken, in Den Bosch (her)kennen ze me misschien wel.

  Wat is je woonplaats?
  – Aarle-Rixtel

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Thank god, JA!

  Ben je bekend met Lush?
  – Zo bekend dat mn schoonzusje laatst zei; voordat ik naar Lush ga kan ik ook wel even bij jou komen kijken en ruiken, je hebt toch alles..

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Lush moet (mag) voor mij kiezen om verschillende redenen. Ten eerste kom ik al een tijd bij lush en ken ik veel producten, dit betekent dat het me snel opvalt als iemand echt kennis heeft of maar wat uit zn nek lult. Daarbij heb ik door mn studie (facility management) en werk (teamleider ah) een andere kijk op de wereld gekregen. Ik zie echt alle, ja echt alle, lullige kleine details waar verder niemand op let en ik hecht zeeeeer veel waarde aan klantvriendelijkheid. Ik ben wat dat betreft streng maar ook zeker vol met lof als het is zoals het moet zijn!

  Beantwoorden
 24. Annika
  2 mei 2014 at 15:15 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  Enschede

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Het lijkt me ontzettend leuk om te doen!

  Beantwoorden
 25. Deborah Goossens
  2 mei 2014 at 14:05 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  Den Haag

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Zeker!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  De Lush is echt mijn favoriete winkel! Dit komt deels door de topproducten die zowel dier -als huidvriendelijk zijn en deels door de persoonlijke aandacht in de winkel en de oprechte interesse van het personeel. Graag lever ik een bijdrage aan de kwaliteit & service van zo’n topwinkel!

  Beantwoorden
 26. Sabine
  2 mei 2014 at 13:32 (8 jaren ago)

  Leuk!

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht

  – Wat is je woonplaats?
  Gorinchem

  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Alleen een NS-kortingskaart.

  – Ben je bekend met Lush?
  Jazeker!

  – Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ben al lange tijd fan van Lush. Niet alleen om de ontzettend fijne producten, maar ook omdat Lush er naar streeft de wereld toch een beetje beter te maken. Bovendien is de service eigenlijk altijd top, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland (ben ook bij verschillende vestigingen geweest in Engeland en Japan). In de winkel waar ik werk komen ook af en toe mystery shoppers langs en het lijkt me ontzettend leuk om zelf een keer in die positie te verkeren, zeker aangezien Lush één van m’n favoriete winkels is!

  Beantwoorden
 27. Iris
  2 mei 2014 at 12:56 (8 jaren ago)

  Welke winkel van van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Maastricht of Den Bosh
  Wat is je woonplaats?
  Roggel
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee maar heb dal voordeel.
  Ben je bekend met Lush?
  Niet echt heb ooit een lipscrub gekegen maar dat is het.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb niet veel ervaring met lush zodat ik goed kan kijken hoe er met nieuwe klanten word omgegaan.

  Beantwoorden
 28. Marit
  2 mei 2014 at 12:30 (8 jaren ago)

  Ik woon in Apeldoorn en wil naar de Lush in Den Bosch. Ik heb geen OV. Kaart maar heb wel eigen vervoer. Een aantal jaren gebruik ik alles van Lush. Ik heb Lush ontdekt in Engeland . Samen met met kinderen ga ik vaak naar een Lush winkel. Laatst nog in Frankrijk. We hollen met z’n 3 en de winkel binnen. Mijn kinderen, een jongen van 10 en een meisje van 11, zijn. Helemaal maf van de bruisballen en de jelly douchegel. Ik gebruik alles dagcreme serum handcreme . Ik ben er net als mijn kinderen maf van. We zouden graag met z’n 3 en mysteryshoppen. Mooie review wordt dat

  Beantwoorden
 29. Leanne Goddijn
  2 mei 2014 at 12:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam (beiden) of Utrecht
  Wat is je woonplaats? Almere
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja OV met dal uren abonnement
  Ben je bekend met Lush? Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Ik heb zelf veel in winkels gewerkt en dus oog voor klantvriendelijkheid en presentatie.

  Beantwoorden
 30. Leanne Goddijn
  2 mei 2014 at 12:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam of Utrecht
  Wat is je woonplaats? Almere
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja OV met dal uren abonnement
  Ben je bekend met Lush? Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Ik heb zelf veel in winkels gewerkt en dus oog voor klantvriendelijkheid en presentatie.

  Beantwoorden
 31. Angelique
  2 mei 2014 at 11:55 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam. Elk filiaal in Amsterdam of Utrecht zou ik wel willen bezoeken.

  Wat is je woonplaats?
  Alkmaar.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja.

  Ben je bekend met Lush?
  Ondanks dat ik jaren in Ansterdam heb gewoond ben ik niet heel bekend met de winkel.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb altijd al kennis willen maken met de winkel maar weet nooit zo goed wat ik moet doen.. Dit is het moment om Lush beter te leren kennen!

  Beantwoorden
 32. ifyasaiso
  2 mei 2014 at 11:41 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht is het dichtst bij, maar ik vind Amsterdam ook prima!

  Wat is je woonplaats?
  De Bilt, ik werk in Utrecht

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee, niet meer.

  Ben je bekend met Lush? Nog niet

  Een leuke motivatie
  Het lijkt mij een leuke manier om toch eens die spannende Lush winkel in te gaan!

  Beantwoorden
 33. Jantine
  2 mei 2014 at 11:15 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Amsterdam, beide filialen

  Wat is je woonplaats?
  – Hulshorst (maar studeer in Amsterdam)

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja

  Ben je bekend met Lush?
  – Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik heb een beetje een lastige huid en ook nog eens een beetje lastig haar. Goed advies qua producten is dus altijd erg gewenst. Ik ben daarom ook al aardig wat gewend en kan daarom, denk ik, met een aardige kritische blik advies en winkel beoordelen.

  Beantwoorden
 34. Bram
  2 mei 2014 at 11:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Amsterdam (maakt niet uit welke)

  Wat is je woonplaats?

  Emmen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee, wel een weekend vrij abbo

  Ben je bekend met Lush?

  Ja!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper

  Ik ben heel erg bezig om meer natuurlijke producten te gebruiken in mijn leven. Lush sluit goed aan op mijn levensvisie.

  Beantwoorden
 35. Melinda van Os
  2 mei 2014 at 10:54 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Den Haag aan de Grote marktstraat.

  Wat is je woonplaats?
  Leiden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Jaaa zeker! (Lees: hele badkamer vol met spullen haha)

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht):

  Altijd fijn als je in een Lush winkel bent met medewerkers die je erg veel & enthousiast over producten kunnen vertellen! Het lijkt me interessant om de hulp, deskundigheid & klantvriendelijkheid van het personeel eens met een kritische blik te bekijken!

  Beantwoorden
 36. Yvonne Sanders
  2 mei 2014 at 10:45 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Ik heb geen voorkeur. Alle winkels zitten richting het zuid / westen voor mij. (Maastricht en Amsterdam ben ik al vaker geweest zoals jullie hieronder kunnen lezen)

  Wat is je woonplaats?

  Oldenzaal, Overijssel

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee ik ben niet in het bezit van een OV studenten kaart maar heb wel een auto ter beschikking en vind het niet erg om de kosten zelf te dragen. Parkeerkosten zouden al voldoende zijn.

  Ben je bekend met Lush?

  Ja zeker! Ik reis veel over de hele wereld en heb al veel Lush winkels bezocht her en der. Afgelopen week nog in Oslo. Ik vind het dan ook leuk om een praatje te maken en te kijken hoe het in elk land toch net iets anders is. De producten zijn waanzinnig! Uitleg verschild nog wel eens maar meestal zijn alle medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Zoals ik hierboven al beschreef ben ik al in veel winkels geweest in het buitenland. Helaas heb ik in Nederland nog maar 2 winkels bezocht. In Maastricht en Amsterdam. Het lijkt mij erg leuk om eens een kijkje te gaan nemen in een andere Lush winkel in Nederland. Ik ben zeer kritisch omdat ik zelf jaren lang in een winkel heb gestaan en ik weet waar je op moet letten om een klant zo vriendelijk mogelijk de goede informatie te geven en ook te binden aan fantastische producten op een natuurlijke manier. Ik heb al best wat informatie verzameld in de loop der tijd over de producten dus weet ook als de informatie die de medewerker geeft klopt of niet. Ik vind het leuk om hier aan mee te kunnen doen om een goed oordeel te kunnen geven en jullie een mooi verslag te kunnen leveren. Eerlijk en oprecht.

  Succes met het uitzoeken van Mystery Shoppers!

  Groetjes,
  Yvonne

  Beantwoorden
 37. Rosa
  2 mei 2014 at 10:42 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  Deventer

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Yes, een studenten OV

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik gebruik zelfs al jaren Lush producten. Ik ben gek op jullie heerlijke producten!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Het is altijd een feestje om één van jullie filialen te bezoeken, de Lush geur ruik je al een aantal winkels verderop en van alle kleurrijke producten en vrolijke teksten in jullie filialen word je helemaal vrolijk! Zelf werk ik bij parfumerie Douglas en adviseer ik klanten op het gebied van verzorging, make-up en parfum, hierdoor word ik ook wel eens door een mystery shopper beoordeeld. Het lijkt mij leuk eens aan de andere kant te staan en mede adviseurs te beoordelen!

  Beantwoorden
 38. Lysanne
  2 mei 2014 at 10:31 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Haarlem
  Wat is je woonplaats?
  Haarlem
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja
  Ben je bekend met Lush?
  Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik sta kritisch tegenover beautyproducten en hoe medewerkers mij hierbij kunnen helpen. Producten moeten niet vol chemicaliën zitten. Lush gebruikt biologische producten die ook nog eens vegetarisch/veganistisch zijn. Dit past ideaal bij mijn levensstijl. Bovendien ruikt de winkel altijd heerlijk!

  Liefs!

  Beantwoorden
 39. Simon
  2 mei 2014 at 10:23 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  Utrecht

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik denk dat niemand mij als Mystery Shopper zou verwachten. Ik vind dit ook een leuke manier om Lush beter te leren kennen.

  Beantwoorden
 40. Alexandra
  2 mei 2014 at 10:17 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  In Amsterdam of Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  Almere, maar ik verblijf regelmatig in Amsterdam en Den Haag!

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Absoluut! Het is mijn favoriete winkel!

  Er zijn al zoveel redenen genoemd waarom men gekozen moet worden als mysteryshopper dat ik bijna bang ben om daar mijn motivatie aan toe te voegen. Maar wie niet waagt, wie niet wint toch?
  Natuurlijk kan ik zeggen dat ik ervaring heb met het werken in winkels en dat ik dus ongeveer weet wat de klant verwacht wanneer ze Lush bezoeken.
  Of dat ik eerder al voor andere winkels als mysterieshopper heb opgetreden.
  En dat is allemaal waar, maar wel een beetje zakelijk niet?
  Ik kan op jullie gevoel inspelen door te schrijven dat ik de allergrootste fan ben van Lush en er heel vaak kom en dus heel graag als mysterieshopper zou worden uitgekozen om nu ook weer een fantastische shopervaring te hebben.
  En natuurlijk is het mogen houden van de geshopte producten ook niet heel erg vervelend.
  Maar waar het mij vooral om draait is mijn ervaringen ik de winkel delen zodat Lush mijn favoriete winkel kan blijven en de favoriete winkel van vele anderen kan worden.
  Daarom hoop ik dat jullie overwegen mij als mysterieshopper aan te wijzen. Ik beloof dat ik niet teleur zal stellen en verwacht niets anders dan een geweldige shopervaring!

  Beantwoorden
 41. Marly Brons
  2 mei 2014 at 09:48 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Den Bosch

  Wat is je woonplaats?

  Tilburg

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee

  Ben je bekend met Lush?

  Ja, ik kom er ongeveer twee keer per jaar.

  Door mijn opleiding Marketing Management weet ik waar je op moet letten en heb ik oog voor detail. Daarnaast heb ik grote affiniteit met de producten, en vind ik het gewoon hartstikke leuk om te doen.

  Beantwoorden
 42. Renuka
  2 mei 2014 at 09:47 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in Utrecht.

  Wat is je woonplaats?
  Wageningen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Nee!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper.
  Juist omdat ik de producten niet ken, zal ik er met een open en frisse blik naar kijken.
  Ik heb geen vooroordelen, geen voorkeuren, geen ingenomen opinie.
  Daarom ben ik de ideale Lush Mystery Shopper.

  Beantwoorden
 43. Suzanne
  2 mei 2014 at 08:59 (8 jaren ago)

  – Voor mij is jullie vestiging in Den Haag het dichtst bij, deze zou ik graag eens bezoeken.
  – Ik woon zelf in Leiderdorp
  – Ik heb geen OV-kaarten
  – Ik ben één keer in een winkel van Lush geweest, heel lang geleden. Maar ik heb een tijdje terug een korte documentaire gezien over Lush en ik ben daardoor erg geïnteresseerd geraakt in jullie filosofie en ik zou dolgraag de producten uitproberen.
  – Ik ben dol op échte producten, ik ben kritisch én ik heb een goed oog voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid en commercialiteit. Ik denk dat ik daarom een goede kandidaat voor jullie ben om mystery shopper te zijn.

  Beantwoorden
 44. Marieke
  2 mei 2014 at 08:03 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den bosch of Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  Vught

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja en een NS businesscard (altijd gratis met de trein)

  Ben je bekend met Lush?
  Maar natuurlijk!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Als het kon, zou ik wonen in de lush.
  Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep, zijn mijn neus, ogen en huid zo verwend dat ik nooit meer weg wilde.
  Ik vind het wel belangrijk, gezien ik er zo vaak kom, dat de producten en de ervaring die je krijgt in de lush, hetzelfde blijft als de eerste keer dat ik binnenstapte.
  Ik sta graag het team bij die dat op scherp houdt.

  Beantwoorden
 45. Hanna
  2 mei 2014 at 05:30 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht, Steenweg
  Wat is je woonplaats? De Bilt
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja
  Ben je bekend met Lush? Yes!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Ik geniet altijd enorm van het ruiken aan de verschillende producten en laat me graag verzorgen door een van de Lush-medewerkers. Ik ben een kritische kijker!

  Beantwoorden
 46. Lisa
  2 mei 2014 at 01:26 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Rotterdam
  Wat is je woonplaats?
  – Barendrecht
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Nee niet meer, wel een ov-chipkaart.
  Ben je bekend met Lush?
  – Jazeker! Ik ben al geruime tijd fan van Lush, zo heb ik recentere producten zoals de Tiny Hands serum bar maar ik had ook de coconut bodypowder toen hij nog in een zwart strooibusje zat!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik zou graag willen mystery shoppen bij Lush, omdat ik deze winkel nooit over kan slaan tijdens een shopdagje. De geur die de winkel in de straat verspreid, lokt mij altijd aan en als ik dan ook nog die leuke gezellige producten zie kan ik me niet meer inhouden….

  Beantwoorden
 47. Birthe Vossnack
  2 mei 2014 at 00:43 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Heb geen voorkeur maar Amsterdam is het dichtste bij.

  Wat is je woonplaats? Leeuwarden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Studenten OV

  Ben je bekend met Lush? Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik was bekend met het merk Lush maar ik had nog nooit zelf de producten geprobeerd. Ik ging meestal naar THe Bodyshop omdat dat dichterbij is. Maar sinds in Antwerpen een aantal lush producten heb gekocht ben ik helemaal om. T zijn hele fijne producten en reageren super goed op mijn gevoelige huid. T lijkt me super om bij Lush mystery shopper te zijn. Ik ben kritisch en eerlijk en vind t niet moeilijk om mijn mening te geven. Ook lijkt het me leuk om een vergelijking te maken hoe t winkelen is in Lush tegenover The Bodyshop.

  Beantwoorden
  • Kimmy
   4 mei 2014 at 01:54 (8 jaren ago)

   Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
   * Haarlem, maar de winkels in Amsterdam vind ik ook leuk om een keer te bezoeken!
   Wat is je woonplaats?
   * Aalsmeer
   Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
   *Nee
   Ben je bekend met Lush?
   * Ja, ik heb veel blogs gelezen
   Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

   Beantwoorden
 48. renske
  2 mei 2014 at 00:37 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  * Graag die in Den Haag of Rotterdam

  Wat is je woonplaats?
  *Delft

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  *Nee

  Ben je bekend met Lush?
  *Ja, al wat jaartjes, mn eerste lushproduct was Pumpkinzeep, gekregen, en nog verliefd op die geur!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  * Ik heb geen bijzondere kwalificaties, maar ik ben wel erg gemotiveerd om als shopper aan de slag te gaan. Het is weer een kans om een Lush winkel binnen te lopen en ik ben zeer benieuwd naar de opdrachten die eraan vast zitten

  Beantwoorden
 49. Ansuya Lalay
  2 mei 2014 at 00:34 (8 jaren ago)

  welke winkel ik graag zou willen bezoeken,
  Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam 🙂
  Ik woon in Alphen aan de Rijn, openbaar vervoer vanuit hier is goed geregeld
  Ik heb een kortingskaart voor openbaar vervoer
  Ik vind de geuren van de Lush produkten geweldig en helemaal omdat ik weet dat het met natuurlijke produkten worden gemaakt.
  Ik heb zelf op de huishoudbeurs een scrub gemaakt waar ik super blij mee ben. De mensen die daar stonden waren heel lief, dus ik ben erg benieuwd hoe de klantenservice is in de winkel.
  groetjes Ansuya

  Beantwoorden
 50. Pascalle Wubben
  2 mei 2014 at 00:03 (8 jaren ago)

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Voor mij zijn Lush Rotterdam (Hoogstraat) en Lush s-Hertogenbosch (Den Bosch ;)) het dichtst bij en tsja ik welke zou bezoeken allebij natuurlijk!! Lush is toch altijd leuk?!?

  – Woonplaats
  Breda

  -Ben je in het bezit van een (studenten)ov?
  Jaa

  – Ben je bekend met Lush?
  Overbodig vraag dacht ik zo? haha Ja ik ben heel goed bekend met Lush! Als ik in de buurt van een Lush ben moet ik echt even langs!Een momentje om mijn ogen weer te laten werken door al dat moois, mijn neus weer laten werken door alle lekkere geuren, en me oren open zetten om me goed te laten adviseren en inspireren door de Lushies.

  – Mijn leuke motivatie:

  Ik ben altijd van mening dat als je echt passie voor iets hebt al is dat bijvoorbeeld postzegels, auto’s, paarden etc . Je dit werk of hobby altijd met veel liefde doet en altijd op zoek bent naar meer. Meer informatie, meer tips, meer verdieping. Ik heb dit met makeup, huidverzorging, haar oftewel alles voor de buitenkant. Verwenmomentjes wat voor de buitenkant zijn maar van binnen ook door werkt! Ik vind het zo mooi dat deze producten en producten van Lush mensen zich lekkerder gaan voelen. Een lekkere douch met een nieuwe doucholie of hun lippen laten knallen door een gekleurde lipbalm. Ik werk zelf ook in de “Beautybranche” en probeer mijn enthousiasme en liefde in producten over te brengen op andere mensen. Hun overtuigen dat het oke is om je een uurtje in de badkamer op te sluiten en even dat momentje te pakken. En dat grootst te maken wanneer ze zien dat producten van Lush ook echt helpen voor een onzuivere huid of lemony flutter of afgekloven nagelriemen! Ik ga daarom ook zeker letten op het enthousiasme van de Lush medewerkers en luisteren naar wat voor advies ze geven. En vooral doorvragen naar hun visie van Lush. Verder heb ik ook ervaring van eerdere Mystery Shoppings dus weet waar ik op moet letten!

  Beantwoorden
 51. Miranda N
  1 mei 2014 at 23:50 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Haarlem
  Wat is je woonplaats?
  Haarlem
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, een weekOV
  Ben je bekend met Lush?
  Zeker!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom
  Door een probleem huid (eczeem, droge huid) is het voor mij altijd een zoektocht naar de juiste producten waar het minste aan ’troep’ in zit wat slecht is voor mijn huid, en zo natuurlijk mogelijk is.
  Lush is 1 van de weinige die wel door mijn strenge voorkeur van mijn huid komt ^^.
  En daarbij geniet ik gewoon altijd van de lekkere geurtjes en zeker de bad-producten 😀 heerlijke ontspanning na een stressvolle dag!! Daar wil ik zeker meer van proberen!

  Beantwoorden
 52. Fay Bänffer
  1 mei 2014 at 23:24 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Rotterdam

  Wat is je woonplaats?

  Breda

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ja

  Ben je bekend met Lush?

  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Het lijkt me heel leuk om als Mystery Shopper te werken. Ik ben helemaal gek van Lush, maar ik kan ook kritisch zijn wanneer dat nodig is. 🙂

  Beantwoorden
 53. Esther
  1 mei 2014 at 23:21 (8 jaren ago)

  Hee!
  De twee lush winkels in Amsterdam zijn voor mij de dichtsbijzijnde winkels. Ik woon namelijk ook in Amsterdam dus net zo makkelijk om daar langs te gaan. Ik ben in het bezit van een studenten ov. Ik vind lush echt een super toffe winkel en het lijkt me heel leuk om daar te werk te gaan als mystery shopper. Ik heb al enige ervaring (3jaar) als mystery shopper bij miltivalue dus ik zal zeker een gedegen vragenlijst invullen en ik weet waar ik op moet letten.
  xoxo Esther

  Beantwoorden
 54. Esther
  1 mei 2014 at 23:18 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht Steenweg 46-48, 3511 JS Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  Capelle aan den IJssel

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker!

  Beantwoorden
 55. Cebine
  1 mei 2014 at 23:13 (8 jaren ago)

  Hoi! Ik zou graag mysteryshopper zijn. Ik woon in Utrecht en het Lush filiaal in Utrecht is dus het dichtst bij. Ik heb geen ov, ben al een tijdje klaar met studeren.. na jarenlang in winkels te hebben gewerkt en daarbij zelf een keer 99% te hebben gescoord in een mysteryshopper rapport ben ik heel benieuwd of Lush de 100% haalt!

  Beantwoorden
 56. Rafiah
  1 mei 2014 at 23:13 (8 jaren ago)

  De winkel van Den Haag is bij mij in de buurt.
  Dat is ook mijn woonplaats.
  Ik ben wat te oud voor een studenten OV.
  Ik ben wel een beetje bekend ben de producten van lush. En ben er helemaal weg van!
  En mijn motivatie:
  Ik hecht erg veel waarde aan service en klantvriendelijkheid en wil mij graag welkom voelen in een winkel. Omdat ik hoogstwaarschijnlijk niet een doorsnee winkel bezoeker ben (vooral qua uiterlijk) lijkt dit mij een hele leuke uitdaging en ervaring voor ons allen en daarom dus om mee te doen.

  Beantwoorden
 57. Anne Schipper
  1 mei 2014 at 23:11 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in utrecht heb ik nog niet gehad dus ga ik er blanco in.
  Rotterdam is handiger als ik naar familie ga want ik kom uit zwolle en kom er dan langs.

  Wat is je woonplaats?
  Ik woon in zwolle

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Helaas niet.

  Ben je bekend met Lush?
  Gelukkig wel, alleen me haar is er al van opgeknapt en dan nog te zwijgen over de rest wat jullie hebben..

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom.
  Laatst een leuke mail terug ontvangen omdat ik als opdracht had gekregen om een ”eigen” brief naar mijn droom baan te sturen en me zelf te presenteren. Helaas is er momenteel niets mogelijk helemaal niet in mijn omgeving, maar zo kan ik stiekem wel een beetje er werken en daar wordt ik heel blij van ! 🙂
  Ook ben ik gewoon heel benieuwd zeker na al heel wat Lush winkels of écht overal het zelfde welkom gevoel hangt en er nooit meer weg wilt. Alleen hierom zou ik dit dus super tof vinden om te mogen mee maken, en ik verzeker Lush dat ik het altijd bij zal blijven.

  Liefs Anne.

  Beantwoorden
 58. Ineke
  1 mei 2014 at 23:07 (8 jaren ago)

  Lush Utrecht is mijn favoriete Lush winkel vooral omdat deze op 27 april 2012 geopend is en ik daar als jarige jet cadeautjes mocht uitzoeken!
  Daarnaast is Utrecht mijn thuis 😀 Ik heb dus ook geen studenten ov nodig!
  Ik heb Lush leren kennen in Kroatië ik voelde me net een klein kind in een hele grote snoepwinkel, ik heb meteen mijn beste vriendinnetje op een Lushpakket getrakteerd en lush souvenirs meegenomen voor de hele familie. Tot op de dag van vandaag vertel ik trots wat voor toffe winkel Lush wel niet is en heb ik het Lush virus goed verspreid!

  Lush Pula, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht en Kaapstad hebben mij al verwelkomt..welke Lush is de volgende?

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Beantwoorden
 59. Eva
  1 mei 2014 at 22:52 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag
  •Wat is je woonplaats?
  Waddinxveen
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, wel een eigen auto
  •Ben je bekend met Lush?
  Ja, maar niet met alles. Ik ben heel selectief
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben een redelijk trouwe klant en ook voor die ‘groep’ is het leuk om te zien hoe er dan met je wordt omgegaan

  Beantwoorden
 60. Malou
  1 mei 2014 at 22:50 (8 jaren ago)

  Het lijkt me heerlijk om weer eens in een Lush winkel te komen! Daarom geef ik me graag op als Mystery Shopper =)

  -De Lush in Utrecht is voor mij het dichtst bij
  -Ik woon zelf in Arnhem
  -Ik heb een studenten ov (geldig van ma t/m vrij)
  -Ik kom bijna nooit bij de Lush maar lees er veel over op beautyblogs en och het ziet er altijd allemaal zo heerlijk uit!
  -Omdat ik nog heel onbekend ben met Lush denk ik dat ik een goede mystery shopper zou zijn omdat ik er onbevooroordeeld heen ga en ook echt nog bijna niets weet over de producten. En het lijkt me gewoon hartstikke leuk natuurlijk!

  Beantwoorden
 61. Whitley
  1 mei 2014 at 22:41 (8 jaren ago)

  • Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  In Rotterdam.

  • Wat is je woonplaats?
  Rotterdam 🙂

  • Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Jep, ben nog 4 jaar een student!

  • Ben je bekend met Lush?
  Jazeker! Ik heb al vaker een artikel over dit geweldige merk geschreven op mijn blog. Geweldige producten!

  • Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom
  Als eerste wil ik even zeggen dat ik een nieuwe Lush Mystery Shopper zou kunnen zijn! Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt mij zo spannend om te doen. Niemand weet wie je bent, dus je kunt ze als een normale klant beoordelen! Ik ben iemand die altijd eerlijk is en ook zeker mijn mening durf te geven als ik het geen goed product vind. Zo kan ik laten zien hoe de medewerkers hierop reageren, heel belangrijk!

  xxxx

  Beantwoorden
 62. Evelyne de Jong
  1 mei 2014 at 22:40 (8 jaren ago)

  Lieve Lush,

  Laat ik beginnen door te zeggen wat een leuk initiatief dit is van jullie bedrijf!

  Ik denk dat ik de ideale mystery shopper ben, omdat ik veel productkennis heb (en daardoor dus goed weet wat voor producten goed zijn voor wat) en goed weet waar je naar moet kijken als je een winkel binnenloopt. Ook studeer ik International Communication and Media, waardoor ik heb geleerd wat nou belangrijk is wat betreft de marketing van een bedrijf. Als ik bij Lush binnen zou lopen dan zou het handig zijn om te letten op of je bijvoorbeeld vriendelijk wordt begroet, of de winkel netjes onderhouden is en schoon is, of het personeel goed en passend advies kan geven etc.

  Verder lijkt het mij ook erg leuk om te doen, omdat niet alleen ik er veel van leer, maar mijn inzichten ook handig zijn voor Lush in het verkijgen van inzichten over jullie beleid! (Wat overigens echt al super top is naar mijn idee!!!)

  Hieronder wat algemene gegevens:
  Woonplaats: Amersfoort; reizen naar andere steden vind ik geen probleem!
  Bezoek van Lush: Maakt mij niet heel veel uit! 🙂
  OV-Chipkaart: JA!
  Bekend met Lush: Jazeker, gebruik producten van Lush! 😀

  Beantwoorden
 63. San
  1 mei 2014 at 22:31 (8 jaren ago)

  – Welke LUSH winkel mij het dichtste bij?
  Dat is Den Bosch of Maastricht

  – Wat is mijn woonplaats?
  Blitterswijck, in de buurt van Venray, Noord Limburg

  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik heb een gewone OV chipkaart met saldo. Geen studenten OV.

  – Ben je bekend met Lush?
  Ik heb er alleen wel eens van gehoord/over gelezen. Ik sta er dus volledig blanco in, waardoor ik eerlijke en objectieve antwoorden kan geven.

  Een leuke motivatie:
  Waarom mij kiezen?
  Ik ben jong en onafhankelijk! Ik ben vrij en geniet van het leven. Ik vind het geweldig om nieuwe activiteiten, producten en dingen uit te proberen! Het mystery shoppen heb ik nog nooit gedaan, waardoor het voor mij een eerste unieke ervaring zal zijn. Een kennismaking met een prachtig merk! De ultieme mystery shopper!? Ik zeg: JA! Graag!

  Beantwoorden
 64. Joli
  1 mei 2014 at 22:30 (8 jaren ago)

  *Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam, Kalverstraat of Leidsestraat
  *Wat is je woonplaats?
  Hoorn
  *Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  *Ben je bekend met Lush?
  Ja
  *Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper
  Het lijkt mij erg leuk om de winkel een keer van een andere kant te bekijken. Normaliter loop ik daar met een doel voor de producten en heb ik op internet bekeken wat ik graag zou willen kopen omdat het in de winkel vaak erg druk is. Als ik zou worden gekozen kan ik de winkel en de werknemers op een andere manier observeren én beter leren kennen om zo juist nog meer te weten komen over Lush en de producten die bij mij zullen passen.

  Beantwoorden
 65. Brenna
  1 mei 2014 at 22:22 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht is volgens mij de dichtstbijzijnde. Daar kom ik tenminste vaker.

  Wat is je woonplaats?
  Doetinchem.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Momenteel nog wel, maar dit verandert waarschijnlijk binnenkort.

  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik kom al jaren bij Lush, ik reis er speciaal anderhalf uur voor. Mijn haar zit het beste met Lush producten, mijn lichaam voelt het fijnst met Lush producten, mijn handen zijn geweldig door Lush producten.. en nu wordt het tijd om meer te proberen! Ik ben erg enthousiast over de winkels, als er iets minder goed is dan wil ik graag dat het verbeterd wordt. Als het helemaal prima is, dan horen ze daar een compliment over te krijgen! Ik neem zo vaak mogelijk mensen mee naar de winkel, zodat iedereen kennis kan maken met Lush…. zijn er nog betere redenen om mij als mystery shopper te kiezen? 😉

  Beantwoorden
 66. Angelique van den Hurk
  1 mei 2014 at 22:09 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam leidsestraat of kalverstraat
  Wat is je woonplaats? Hoorn
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee
  Ben je bekend met Lush? Klein beetje.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland .
  Ik ben de perfecte mystery shopper omdat ik zelf 15 jaarleidinggevende ervaring heb in de detailhandel. Daarnaast ben ik heel nieuwschierig wat voor winkel dat eigenlijk nou is. Ik liep er eens langs en toen bood een vrouw een stukje zeep aan voor onder de douche vanuit de deur opening. Ik heb het aangepakt en door gelopen. (Geen geld) maar blijft een intressante winkel om eens terug te komen! En nieuwe frisse ogen brengen intressante ideeën op over hoe een shop functioneerd!

  Beantwoorden
 67. Annerieke
  1 mei 2014 at 21:59 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Rotterdam

  Wat is je woonplaats?

  Rotterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ja, ik heb een studentenOV

  Ben je bekend met Lush?

  Zeker, Lush is mijn favoriete winkel.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Omdat ik gek ben op Lush. Ik gebruik vooral producten met de karma geur, dit is echt mijn signature scent. Ik hou ervan om te ruiken als een blije hippie die net in patchouli en sinaasappel heeft rond-gerold :).

  Beantwoorden
 68. mirjam van leussen
  1 mei 2014 at 21:51 (8 jaren ago)

  – welke winkel is het dichts bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht, maar amsterdam zou ook kunnen 🙂
  – wat is je woonplaats?
  Utrecht
  – ben je in het bezit van een (studenten)ov?
  ik heb een kortingspas voor trein, en een gratis buspas voor regio utrecht.
  – ben je bekend met Lush?
  jaa zeker weten!
  – motivatie waarom ik de geschikte mystery shopper ben voor jullie:
  ik hou natuurlijk ontzettend van jullie producten, maar ook heel erg van jullie winkels! ook als ik eigenlijk niks van plan ben om te kopen vind ik het heerlijk om in een lush winkel rond te neuzen en vaak ga ik toch met iets naar huis :). Het goeie advies, voelen en ruiken hoort bij lush en maakt het extra leuk om bij jullie te shoppen!

  Beantwoorden
 69. Renée Olders
  1 mei 2014 at 21:31 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Filiaal Maastricht.
  Wat is je woonplaats?
  Wittem, Limburg
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee.
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik ben bekend met de bruisballen, shampoo’s, douchegels, gezichtsmaskers, zepen.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb al redelijk veel uitgeprobeerd van Lush. Sinds kort ben ik helemaal verliefd op de douchegel dirty springwash. Ik zou hier heel graag een lekkere grote fles van willen meenemen!

  Beantwoorden
 70. Natasja van veen
  1 mei 2014 at 21:28 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Maastricht
  Wat is je woonplaats? Maastricht
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee wel leaseauto
  Ben je bekend met Lush? Jaaaaaaa
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) supermooi merk!! Ben een ambassadeur voor Lush!!

  Beantwoorden
 71. Marion
  1 mei 2014 at 21:22 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht.

  Wat is je woonplaats?
  Hengelo (Ov)

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, ik heb een weekend OV

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, telkens als ik in een stad met een filiaal kom ga ik er even naar binnen.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Omdat ik altijd weer blij ben als ik een bezoek aan een Lush filiaal kan brengen, ook al betekent dat dat ik er bijna 1.5 uur voor in de trein moet zitten

  Beantwoorden
 72. Lucie
  1 mei 2014 at 20:53 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Utrecht
  Amsterdam

  Wat is je woonplaats?

  Zeist, maar ik werk in Amsterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ja

  Ben je bekend met Lush?

  Vaste klant

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben een ervaren mysteryshopper; ik ben al ruim 4 jaar actief bij diverse bedrijven en mijn “shops” krijgen altijd de hoogste waardering. Bovendien ben ik een die hard Lush aanbidder met een uitstekende kennis van het assortiment.

  Beantwoorden
 73. Lin
  1 mei 2014 at 20:51 (8 jaren ago)

  1. Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag
  2. Wat is je woonplaats?
  Den Haag
  3. Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, maar met de fiets ben ik er zo
  4. Ben je bekend met Lush?
  Ja, een beetje
  5. Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben erg gevoelig voor sfeer, uitstraling, geuren en kleuren en dat heeft zeker invloed op mijn shopgedrag. Een goede service is dan ook zeer belangrijk voor me en het lijkt me erg leuk om dat eens wat meer te onderzoeken. Daarnaast wil ik graag het merk Lush en de producten beter leren kennen en mystery shoppen is daar de ultieme gelegenheid voor.

  Beantwoorden
 74. Madeline
  1 mei 2014 at 20:37 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Locatie amsterdam
  Wat is je woonplaats?
  momenteel Enschede/Amsterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  geen studenten ov.
  Ben je bekend met Lush?
  ik gebruik lush producten dagelijks.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom

  Ik ben een lush klant die voorheen in Enschede woonde en 1x in 2 maanden tijd richting het westen ging om een lading lush producten in te slaan. Zelfs toen ik een tijdje in New York heb gewoond kon ik Lush niet weerstaan (mijn geluk, Lush was 1block away en ik kon alles vragen aan mijn naamgenootje Madeline die daar werkte) Lush producten zijn favoriet maar het lijkt mij een leuke uitdaging om de winkel en personeel te beoordelen op verschillende punten.

  Beantwoorden
 75. Helga
  1 mei 2014 at 20:32 (8 jaren ago)

  Mijn woonplaats is Amsterdam dus de Kalverstraat en de Leidsestraat wil ik wel beoordelen.
  Ik heb geen studenten Ov. Kaart .
  Verder ben ik met Lush in aanraking gekomen in Liverpool
  En er helemaal verslaafd aangeraakt.
  Als ik er een kadootje moet kopen kom ik ook altijd met iets voor mezelf thuis tenslotte moet je de wat oudere huid verwennen.

  Beantwoorden
 76. Shirley
  1 mei 2014 at 20:24 (8 jaren ago)

  Mystery shoppen bij Lush, hoe geweldig zou dat zijn! Rotterdam – de stad waar ik woon – heeft een filiaal op de Hoogstraat; dit is het dichtst bij en zou ik graag bezoeken. Een OV heb ik en Lush ken ik lange tijd, ooit een filiaal in Londen binnengelopen en sindsdien helemaal happy met veel producten. Eens een Lushie, altijd een Lushie, ook als Lush Mystery Shopper! Een mooie avond!

  Beantwoorden
 77. Erica
  1 mei 2014 at 20:22 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in Utrecht

  Wat is je woonplaats? Ik woon in Amersfoort

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ik heb geen OV

  Ben je bekend met Lush? Heb vandaag mijn eerste bestelling gedaan.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Lush kreeg ik als tip en daarna ben ik gaan kijken. Alles van Lush lijkt mij geweldig. Ik zou graag nog meer producten willen proberen en er andere bekend mee willen laten worden.

  Ik sta voor de klas en ik vind het toch wel prettig als ik er goed uit zie, mijn haar goed zit en lekker ruikt.

  Beantwoorden
 78. Tjardy Lammers
  1 mei 2014 at 20:22 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht, dat is het dicht bij.
  •Wat is je woonplaats?
  Ik woon in Winterswijk.
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, die heb ik niet.
  •Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik vind het echt super producten!
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  In onze woonplaats is geen Lush, maar als ik een keertje een dagje ga winkelen in een grote stad, ga ik altijd langs Lush en op een of andere manier lukt het altijd om er iets te kopen.. Ik vind zelf als ik in een winkel kom, dat de verkopers bereid moeten zijn je met plezier te helpen, en dat zie ik niet erg vaak in winkels, ben erg benieuwd ze dat bij de Lush in Utrecht zijn, daar ben ik namelijk nog nooit geweest! (ben alleen in Amsterdam en Maastricht geweest)

  Beantwoorden
 79. lisa
  1 mei 2014 at 20:13 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Den haag.

  Wat is je woonplaats?

  Wassenaar.

  Ben je in het bezit van een (studenten) ov?

  Ja.

  Ben je bekend met lush?

  ja.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou moet kiezen als nieuwe Lush Mystery shopper. is altijd welkom (maar niet verplicht).

  Ik zou heel graag Mystery shopper willen zijn bij Lush Nerderland, omdat ik het erg belangrijk en goed vind waar Lush voor staat. Zelf ben ik een echte dieren gek ik ben graag bezig met de natuur een mileu.
  Ik werk daarom ook op een zorgboerdrij.
  Lush is mijn passie, en ik denk dat ik erg goed ben in Mystery shopper zijn.

  Vriendelijke groet,

  Lisa

  Beantwoorden
 80. Suzanne
  1 mei 2014 at 20:13 (8 jaren ago)

  * Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag is het dichtstebij, maar die kennen me te goed dus ik zou Rotterdam willen bezoeken

  *Wat is je woonplaats?
  Voorburg

  *Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee (alleen binnen Den Haag)

  *Ben je bekend met Lush?
  Ja, heel erg!

  *Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben gek op de LUSH en nu ik ga verhuizen naar een eigen huisje wil ik wel OVERAL Lush producten hebben. Dus een stuk Porridge zeep bij de gootsteen in de keuken, Dirty in een klein flesje bij de toilet wasbak. Lush is er voor elke stemming en dat maakt me altijd heel blij 🙂

  Beantwoorden
 81. Deveny van Alteren
  1 mei 2014 at 20:05 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Ik zou graag de Lush in Rotterdam willen bezoeken, dat is het dichtst bij.
  Wat is je woonplaats?
  – Ik woon in Hellevoetsluis.
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ik heb wel een OV, maar geen studenten OV.
  Ben je bekend met Lush?
  – Ik ben zeer bekend met Lush. Ik kom er vrij vaak en lees heel veel reviews over de producten via beautybloggers.

  Mijn motivatie:
  Ik ben een trouwe Lush klant en kom er echt heel erg graag. Ik ga niet in bad zonder een lekkere bruisbal of bubble bar van Lush. Ik ben dol op de geuren en vind het ook heel fijn dat alles natuurlijk is, omdat ik een hele gevoelige huid heb en niet overal tegen kan, maar met de producten van Lush heb ik nergens last van! Mijn hele kamer ruikt ook naar Lush, heerlijk. Ik hoop heel erg dat ik word uitgekozen, het lijkt me heel gaaf!

  Beantwoorden
 82. Mirjam
  1 mei 2014 at 20:02 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Utrecht
  Wat is je woonplaats?
  – Amersfoort
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja (40% korting buiten spits)
  Ben je bekend met Lush?
  – Ja, sinds een jaar. Via een vriendin. Was niet iemand die allerlei cremes etc had, omdat ik me af vroeg of dat wel goed was voor je huid. Sinds ik LUSH ken is dat anders. Ik heb al een heel aantal favorieten. Zowel voor mezelf als ook voor mijn dochtertjes (2 jr) met eczeem. En zelfs mijn man is enthousiast!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ben positief kritisch en heb oog voor detail. Ik vind het leuk om te coachen en te reflecteren/ spiegelen. Ik heb vanuit mijn werk ervaring met hostmanship.. Alleen een goed product hebben is niet genoeg. Klantvriendelijkheid, uitleg geven, aansluiten bij de klant, uitstraling, hygiëne en betrouwbaarheid zijn onmisbaar om je product goed te verkopen.
  Het past niet echt in mijn agenda, maar wat lijkt het me leuk om 1 dag id week in een LUSH winkel te werken.

  Beantwoorden
 83. Danielle
  1 mei 2014 at 20:02 (8 jaren ago)

  * Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Den Bosch

  Wat is je woonplaats?

  Eindhoven
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee ik ben niet in het bezit van een studenten ov. Wel van een gewone ov.

  Ben je bekend met Lush?

  Ja zeker

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Lush is een van de weinge producten waar mijn gevoelige huidje tegen kan. Ik koop regelmatig iets van lush. Daarnaast ben ik in mijn vorige werk ook vaak door een mystery shopper beoordeeld. Dus ik weet waar een mystery shopper in het algemeen oplet.

  Beantwoorden
 84. Steffi Engelaar
  1 mei 2014 at 20:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Haarlem, of beide winkels in Amsterdam, ik woon bijna in het midden.

  Wat is je woonplaats?
  Assendelft

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, al enkele jaren is Lush vrijwel het enige (lekker ruikende ) merk waar mijn huid tegen kan!

  Ik heb altijd al een gevoelige huid gehad, waardoor ik alleen maar neutrale producten kon gebruiken, tot ik Lush ontdekte! Ik heb na een aantal jaren mijn all time favorites natuurlijk gevonden, maar sinds ik zwanger ben is mijn huid en geur zo veranderd dat ik dringend weer langs de winkel moet voor advies en een nieuwe stash!

  Beantwoorden
 85. Marieke
  1 mei 2014 at 20:01 (8 jaren ago)

  Oh wat leuk dit! Altijd al een keer willen doen 🙂

  1. Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Lush Haarlem
  2. Wat is je woonplaats?
  – Castricum
  3. Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Nee
  4. Ben je bekend met Lush?
  Jazeker!
  5. Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ben zelf werkzaam bij een winkel en ik ben heel erg benieuwd hoe het is om mysterieshopper te zijn

  Beantwoorden
 86. Claudia Groen
  1 mei 2014 at 20:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Hoogstraat 187 Rotterdam

  Wat is je woonplaats?
  Rhoon

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, ik heb een ov met abonnement

  Ben je bekend met Lush?
  Zeker, ik ben naar meerdere Lush winkels in het binnen- en buitenland geweest.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik zou graag naar Lush gaan als Mystery Shopper om wat meer informatie te krijgen over welke producten goed zijn voor mijn haar want dat is erg pluizig en ik verf het vaak. Tot nu toe heb ik vooral vaak gezichts en badproducten aangeschaft dus meer informatie over de haarproducten lijkt me leuk.

  Beantwoorden
 87. Alexandra
  1 mei 2014 at 20:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Rotterdam

  Wat is je woonplaats?

  maasluis

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?nee
  Ben je bekend met Lush? Ja, fijne producten Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben een mama van 3 kids en wanneer ik ga shoppen heb ik er altijd wel een bij mij. Ik ben dus een goede mystery shopper, het personeel verwacht niet snel dat een gehaaste mama de mystery shopper is. Bovendien vind ik jullie producten heerlijk

  Beantwoorden
 88. Myrthe
  1 mei 2014 at 19:59 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht is voor mij het dichtste bij.

  Wat is je woonplaats?
  Utrecht

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, dus ik kan ook naar andere winkels eventueel!

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik heb er een paar spulletjes van.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Over het algemeen ben ik erg tevreden over de spullen van Lush en vind ik het ook een prettige ervaring om naar de winkel te gaan, maar ik denk dat ik ook zeker met een kritische blik naar de winkel kan kijken!

  Beantwoorden
 89. Isabelle!
  1 mei 2014 at 19:56 (8 jaren ago)

  Heey!

  Ik wilde het toch wel proberen dus hierbij de antwoorden op de vragen lijst.

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Ik woon in Utrecht, dus die van de Steenweg

  Wat is je woonplaats?

  – Utrecht

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  – Ja, natuurlijk. Ik ga wel met de fiets naar de stad, dus die kosten hoeven niet vergoed te worden.

  Ben je bekend met Lush?

  – Of corse!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  – Ik hou van Lush, de geur en dat soort dingen. Als ik iets leuk vind, raad ik die winkel aan bij vriendinnen. Vandaag ging ik met een vriendin naar de stad en toen wilde ik dus Lush laten zien. Zij wilde niet en ik haalde haar TOCH over en we kwamen de winkel uit met twee volle tassen producten! Hahah.

  Ik weet niet of ik te jong ben want ik ben 11. Ik zit nog in groep 8 dus. Overigens moet ik (bijna, want ik zit jammer genoeg niet op school bij de Lush LOL) dezelfde route rijden naar mijn nieuwe middelbare school.

  Nou dat waren de antwoorden. Ik wil echt super graag meedoen!
  XX Isabelle

  Beantwoorden
 90. Sandy
  1 mei 2014 at 19:56 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Maastricht of eindhoven ( woon er tussen in :D)
  Wat is je woonplaats?
  Echt ( ja echt waar hoor)
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Jups
  Ben je bekend met Lush?
  Ja i LOVE lush <3
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom
  Omdat ik het gewoon heel leuk vindt 😀

  Beantwoorden
 91. Eline de Ridder
  1 mei 2014 at 19:46 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Utrecht, steenweg 46-48.

  •Wat is je woonplaats?

  Utrecht.

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee, ik doe alles fietsend.

  •Ben je bekend met Lush?

  Ja, een jaar geleden ben ik door een vriendin enthousiast gemaakt voor Lush en ondertussen kom ik er zelf ook graag.

  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben allergisch voor een groot aantal huidproducten en ben daardoor de uitgelezen persoon om de deskundigheid van het personeel over de onderwerp te testen!

  Beantwoorden
 92. Dennis mensch
  1 mei 2014 at 19:19 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Ik denk dat Amsterdam toch wel het meest dichtbij is, en lijkt mij het leukst om te bezoeken
  Wat is je woonplaats?
  Ik ben zelf woonachtig in Almere
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee ik heb eigen vervoer
  Ben je bekend met Lush?
  Nou, ik heb er al van gehoord maar?? Geprobeerd nog nooit eigenlijk, lijkt mij gelijk een goeie om dit eens uit te proberen en ingelicht te worden door het personeel.
  Mijn motivatie is dat ik eigenlijk wel van lekkere geurtjes houd maar geen zin heb in alle poespas die hier bij komt kijken, en ben ook niet op de hoogte met wat er allemaal mogelijk is?? Qua geuren dan, en ben best kritisch te noemen voor wat betreft nieuwe (lijf)geuren..

  Beantwoorden
 93. Bo
  1 mei 2014 at 19:19 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush winkel in Amsterdam is voor mij het dichtsbij en zou ik graag willen bezoeken.
  Wat is je woonplaats?
  Almere.
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik ben niet in het bezit van een (studenten) OV.
  Ben je bekend met Lush?
  Ik ben sinds een tijdje bekend met Lush, een van de weinige producten waar mijn gevoelige huid tegen kan en ook nog betaalbaar is.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Wie wil er nou niet mystery shoppen voor Lush! Ik ben nog steeds op zoek naar de juiste samenstelling van producten om mijn gevoelige gezichtshuid te reinigen en ben zeer benieuwd naar de mogelijke Lush producten die ik nog niet geprobeerd heb.

  Beantwoorden
 94. Sarah
  1 mei 2014 at 19:15 (8 jaren ago)

  Het dichtstbijzijnde voor mij is de winkel in Rotterdam of den Bosch
  Ik woon zelf in breda
  Ik heb een Ov. kaart
  Ik ben bekend met lush
  Ik zou graag mystery shopper worden omdat ik lush een hele leuke winkel vind en ik een lief vriendinnetje van mij met een lush pakket wil verrassen omdat ze een moeilijke tijd heeft gehad en dan zou dit heel goed uitkomen :)!

  Beantwoorden
 95. Cynthia Noteboom.
  1 mei 2014 at 19:12 (8 jaren ago)

  De winkel lush winkel die ik vaak bezoek is de winkel in Rotterdam op beursplein. Zelf woon ik in Nieuwe-Tonge, maar zit im Barendrecht op school en werk in Rotterdam. Ik heb een studenten ov dus reis kosten worden er niet gemaakt. Ik ben bekend met de lush producten, gebruik het iedere dag en heb een hele collectie haha. Ik zou graag mystery shopper willen zijn omdat ik de lush winkels geweldig vind. Het is een soort verslaving geworden hahah. Ook heb ik een opdracht op school wat over mystery shoppen gaat dus zou ik het in een klap kunnen doen. Als ik in de lush winkel ben word ik altijd helemaal vrolijk. Ik vind de werk wijze van lush ook helemaal geweldig omdat alles vers is en natuurlijk maar boven al ook omdat zij niet op dieren testen. Ik heb iedere dag een lush moment ( zo noem ik dat haha ) en daar word je weer helemaal vrolijk van. Zou het geweldig vinden om dit te mogen doen, weer een reden om naar de lush te gaan. :p

  Beantwoorden
 96. Marianne
  1 mei 2014 at 19:11 (8 jaren ago)

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht of Den Bosch zijn voor mij allebei ongeveer even ver weg.
  Ik bezoek graag de winkels van Lush in Amsterdam (allebei) en in Utrecht, maar ik zou het niet erg vinden ook eens een andere winkel te bezoeken.
  – Wat is je woonplaats?
  Beuningen (GLD) vlakbij Nijmegen.
  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, van maandag t/m vrijdag reis ik gratis en in het weekend en op feestdagen met 40% korting.
  – Ben je bekend met Lush?
  Ja, maar nog niet zo goed als ik zou willen. Ik ken Lush nu ongeveer een jaar en wordt steeds enthousiaster, er zijn nog veel te producten die ik niet geprobeerd heb!

  Beantwoorden
 97. Michelle
  1 mei 2014 at 19:11 (8 jaren ago)

  Hallo!!
  -Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Tussen 10 en 25 mei ben ik in Den Haag te vinden, dus Lush in Den Haag! (Maar qua afstand vanaf mijn woonplaats is Utrecht het dichtste bij).
  -Wat is je woonplaats?
  Groningen (wanneer komt hier eens een Lush;)? )
  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, studenten OV.
  – Ben je bekend met Lush?
  Jazeker.
  – Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik vind het goed dat een bedrijf op deze manier aan zelfreflectie doet. Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik doe voor andere winkels ook wel eens mysteryshopklussen, het is erg nuttig en leuk werk!

  Beantwoorden
 98. Angelique Gotje
  1 mei 2014 at 19:08 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam

  Wat is je woonplaats? Zaandam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee geen OV kaart.

  Ben je bekend met Lush? Ik ken het via een vriendin van mij en ze heeft me laatst al haar producten laten zien en vertelt wat je hier allemaal mee kan.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  Omdat ik net pas bekend ben met Lush en ik hier zelfs nog niets eens wat van heb (errug hè!), lijkt het mij geweldig om me goed te laten voorlichten door een van de medewerkers in de winkel. Dus dit lijkt me de ideale kans voor jullie om een goede beoordeling van mij te krijgen. Ik hoor zoveel goede berichten over lush en heb de ervaringen gegoogled en ik ben helemaal om, ik wil graag heeeeeel veeeeel spullen van Lush hebben, maar laat me graag goed voorlichten, dus pick me en ik zal mijn beste beentje voortzetten tijdens het Mistery Shopping!!!!!!

  Beantwoorden
 99. Petra
  1 mei 2014 at 19:06 (8 jaren ago)

  1. Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  * Voor mij is Rotterdam het dichtstbij maar ook Den Haag is prima te doen!
  2. Wat is je woonplaats?
  * Ik woon in Rotterdam
  3. Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  * Ik ben wel in het bezit van een OV maar dit is geen studenten OV.
  4. Ben je bekend met Lush?
  * JA!
  5. Lush is voor mij een winkel waar je bij wijze van spreke al naar binnen wordt getrokken door de geuren en de mooie producten. Ik kom er geregeld om even lekker te ruiken aan de producten. Het lijkt me echt leuk om een mysteryshopper te zijn, omdat ik op deze manier echt Lush leer kennen.

  Beantwoorden
 100. Joëlle
  1 mei 2014 at 19:04 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Utrecht

  Wat is je woonplaats?
  – Hellendoorn

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ik heb een studenten OV

  Ben je bekend met Lush?
  – Jazeker!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ben op het moment aan het afstuderen en daardoor alleen maar met mijn studie bezig. Ik mag van mezelf daarom niet shoppen (of andere dingen doen, behalve studeren), maar als jullie me uitkiezen dan heb ik natuurlijk een goede en geoorloofde reden om lekker even op pad te gaan naar de Lush!

  Beantwoorden
 101. Wilma van Andel
  1 mei 2014 at 19:02 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch
  •Wat is je woonplaats?
  Andel
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  •Ben je bekend met Lush?
  Zeker, gebruik al lange tijd die heerlijke producten.
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik koop er vrijwel altijd zeep en shampoo. Ik zou heeeel graag een keertje advies willen over die heerlijke maskers ivm snel geïrriteerde huid. En met 35 euro kun je toch weer lekker veel van die weldadige producten aanschaffen. dus ja: heel graag 😉

  Beantwoorden
 102. Lisa
  1 mei 2014 at 18:58 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Het dichtste bij is voor mij Rotterdam, maar den-haag zou ook kunnen en binnen de periode kom ik ook nog in amsterdam dus zou ik daar een winkel kunnen bezoeken.

  Wat is je woonplaats? Berkel en Rodenrijs

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja ik ben in het bezit van een studenten ov.

  Ben je bekend met Lush? Ja ik ben zeker bekend met de lush.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Het lijkt mij super leuk om voor een keer een mystery shopper te zijn en dan maakt het het nog leuker om dat voor lush te zijn. Daarnaast kan ik dan goed een oordeel geven waarmee ik misschien de winkel wel kan helpen verbeteren zodat naast mij alle andere klanten net weer een beetje een betere ervaring krijgen tijdens het shoppen!

  Beantwoorden
 103. Petra Koster
  1 mei 2014 at 18:54 (8 jaren ago)

  Dan willen we graag het volgende van je weten:

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Rotterdam of Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  – Rotterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Nee

  Ben je bekend met Lush?
  – Ja, ik koop een aantal producten standaard bij Lush

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom
  – Ik zou het heel leuk vinden om hier aan mee te doen. Ik ben namelijk een grote fan van Lush. Ik heb een hele gevoelige huid, en moet altijd heel goed uitkijken wat ik op mijn gezicht gebruik. Ik vraag daarom altijd veel over elk product die ik wil gebruiken. Maar ik weet altijd dat ik goede producten kan kopen waar ik geen uitslag van krijg bij Lush. Ik ben wel eens eerder Mystery shopper geweest voor het Openbaar vervoer in Rotterdam, dat was een hele leuke ervaring, en het lijkt me daarom nog leuker om dit voor Lush te doen.

  Beantwoorden
 104. Quiette Kats
  1 mei 2014 at 18:53 (8 jaren ago)

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Amsterdam Kalverstraat of Leidsestraat
  – Wat is je woonplaats? Amsterdam
  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja
  – Ben je bekend met Lush? Ja!
  – Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik shop al jaren bij Lush, ik vind het een geweldige winkel. Ik bent student psychologie en het lijkt mij interessant om te kijken wat er aan de winkel, aan het gedrag van de medewerkers en het gevoel/gedrag van de klanten in de winkel verbeterd kan worden, ik zou hier graag over willen meedenken!

  Beantwoorden
 105. Fleurine
  1 mei 2014 at 18:47 (8 jaren ago)

  1. Welke Lushwinkel zit er dichts bij jou in de buurt?
  – De Lush in Den-Haag
  2. Waar woon je zelf?
  -In Katwijk, ongeveer 20 km er vandaan en een klein halfuurtje met de auto.
  3. Ben je bekend met Lush?
  -Ja ik koop er vaak dingen en heb ook wat shoplogs en reviews op mijn eigen blog erover. Ik wou erzelfs eerst werken.
  4. Ben je in het bezit van een gewone OV-kaart of een Studenten-OV?
  -Ik heb een gewone OV kaart maar ook een scooter waarmee ik erheen kan dit doe ik wel vaker.
  5. Waarom zou je graag mysteryshopper willen worden?
  -Bij mijn oude werk hadden ze ook vaak mysteryshoppers en ik weet wel een beetje waar je op moet letten. Ook vind ik het leuk om meer informatie te krijgen over de LUSH en wil ik mijn steentje bij dragen waar het kan en als dat voor LUSH zelf kan is dit zeker een top ervaring! Door mijn leeftijd (bijna 17) zullen ze het vast niet verwachten. Het lijkt mij gewoon erg leuk om iets te doen voor “de” keten die ook veel voor mij doet!

  Wat een super leuke actie! Succes met het kiezen! Xxxxxx

  Beantwoorden
 106. Lucinda
  1 mei 2014 at 18:44 (8 jaren ago)

  1. Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Maastricht

  2. Wat is je woonplaats?
  – Maastricht

  3. Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Nee

  4. Ben je bekend met Lush?
  – Bekend met Lush producten. Lush winkels alleen Amsterdam en Haarlem.

  5. Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ben al vaker mystery shopper geweest (ook 1x voor Lush) en vind dit altijd erg leuk om te doen. Waarom ik Lush zo leuk vind? Omdat ik volledig achter de denkwijze van Lush sta: diervriendelijk en met zoveel mogelijk natuurlijke producten. En nu ik net verhuisd ben en een bad heb zou dat shopgeld zeer goed besteed kunnen worden aan die heerlijke bad producten ! 😉

  Beantwoorden
 107. Stefanie
  1 mei 2014 at 18:40 (8 jaren ago)

  Hallo,
  ik zou heel graag mystery shopper willen zijn omdat ik de producten erg goed vind en graag meer wil testen.
  Ik woon in Den Haag en de winkel die het dichtst bij mij is is de winkel in Den Haag (Spui).
  Ik ben een fietser, dus geen OV. Ik ben bekent met LUSH :-).
  Groetjes Stefanie

  Beantwoorden
 108. Rosanne
  1 mei 2014 at 18:40 (8 jaren ago)

  • Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam is voor mij het dichtste bij, maar ik vind het ook leuk om de Lush in Haarlem of Utrecht te ontdekken 🙂
  • Wat is je woonplaats?
  Nigtevecht
  • Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja.
  • Ben je bekend met Lush?
  Ja, maar ik ken nog laaang niet alles.

  Deze mysteryshop periode is tijdens mijn examens. Ze zeggen dat je dan niet teveel moet blokken, maar dat je afleiding moet zoeken. En volgens mij is mysteryshoppen bij Lush de ideale afleiding, al was het alleen al vanwege de heerlijke geuren die je tegemoet komen 🙂

  Beantwoorden
 109. Marloes
  1 mei 2014 at 18:39 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht of Amsterdam

  Wat is je woonplaats? Leeuwarden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee, heb wel mijn eigen auto en trein-voordeeluren abonnement

  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker! Al jaren 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Mijn eerste kennismaking was jaaaaren geleden (2002?) in Covent Garden (Londen) en sindsdien blijf ik terugkomen. Zoveel mogelijk natuurlijk en diervriendelijk gooit bij mij hoge ogen, bovendien werken jullie producten goed 🙂 Ik heb zelf helaas geen winkel hier in de buurt en koop dan meestal online, maar de ervaring in de winkels is nog zoveel leuker! Ik heb vriendinnen in Utrecht en Amsterdam dus dan kan ik er mooi een dagje van maken en hen gelijk op sleeptouw nemen 🙂

  Beantwoorden
 110. Sasja
  1 mei 2014 at 18:39 (8 jaren ago)

  Wat een heerlijke actie weer van Lush! Maar daar staan jullie om bekend hè? 🙂

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Rotterdam
  Wat is je woonplaats? Rotterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? alleen kortingsabonnement voor de trein
  Ben je bekend met Lush? Ja!!!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat Lush gewoon een heerlijke winkel is kom ik er graag. Het laatste jaar heb ik me er alleen bewust niet aan bloot gesteld, omdat ik altijd iets moet kopen van mezelf! (voor mezelf, of iemand anders) Dat wordt natuurlijk altijd meer dan gepland met al die heerlijke geuren. En dat laat mijn budget op dit moment helaas even niet toe, dus heb ik mezelf op een Lushwinkel-dieet gezet. Het lijkt me een verademing om even van dit dieet af te gaan en alle producten op me in te laten werken, letterlijk en figuurlijk. Dus mysteryshoppen zou een uitkomst zijn! En bovendien nog bijdragen aan het verbeteren van jullie winkels!

  Beantwoorden
 111. Judith
  1 mei 2014 at 18:39 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? : Utrecht

  Wat is je woonplaats? : Utrecht

  OV? Ja, studenten week OV

  Ben je bekend met Lush?: Ja

  Een leuke motivatie: Ik studeer huidtherapie. Ik vind het erg belangrijk dat wanneer mensen geholpen worden voor huidadvies dat er met zorg naar gekeken wordt. Ik weet dat er regelmatig mensen naar Lush gaan voor advies. Dit vind ik een belangrijk onderdeel van de klantenservice die zijn geven in de winkel 🙂

  Beantwoorden
 112. Ellen
  1 mei 2014 at 18:38 (8 jaren ago)

  Leuk!!

  Dichtstbijzijnde winkels: Amsterdam (maar ook Rotterdam en Utrecht liggen op de route 🙂 )

  Woonplaats: Groningen

  Ov?: nee (wel een grote collectie goedkope treinkaartjes van Kruidvat e.d voor dagjes weg)

  Bekend met lush: ja!

  Motivatie: lijkt me super leuk om te doen. Sowieso lijkt mystery shoppen me erg leuk. Ik heb veel winkelervaring en weet daardoor waar ik op moet letten. Ik ben een kritische consument 🙂 vooral wat klantvriendelijkheid betreft.
  Daarnaast ben ik gek op de producten van
  Lush, vooral de haarproducten. En zeep natuurlijk.
  Andere goede motivatie: als ik voor Lush mag gaan mysteryshoppen dan heb ik een hele goede reden voor een dagje shoppen in 1 van de genoemde steden.

  Beantwoorden
 113. Danique Moonen
  1 mei 2014 at 18:36 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Maastricht is het dichtste bij mijn woonplaats, Lush Den Bosch, Utrecht of Amsterdam zou ik ook graag willen bezoeken.

  Wat is je woonplaats?
  Roermond

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja 🙂

  Ben je bekend met Lush?
  Ik koop al jaren mijn cosmetica bij Lush, het begon met een tripje naar Centro Oberhausen in Duitsland. Ik werd hier zo goed geholpen bij de Lush winkel dat ik er telkens even langs moet als ik in de buurt ben. Ik kreeg zelfs een halve blok shampoo gratis mee om te testen naast mijn eigen aankopen. Ook de service was hier super! Al mijn vragen die ik in gebrekkig Duits stelde werden goed beantwoord.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb zelf veel ervaring in de detailhandel (6 jaar alweer) waardoor ik weet hoe een goed verkoopgesprek hoort te gaan. Ik heb ook een opleiding in de detailhandel gevolgd. Ik heb zelf een review geschreven voor mijn eigen blog over wat spulletjes van Lush. Ook volg ik veel beautyblogs waardoor ik wel het een en ander van cosmetica heb opgestoken, dit zorgt ervoor dat ik de juiste vragen kan stellen. Reizen is voor mij geen enkel probleem, ik heb een studenten OV en vindt treinreizen rustgevend. Succes met de mysteryshoppers uitkiezen en ik hoop dat ik erbij zit!
  Groetjes

  Beantwoorden
 114. Milou van der Starre
  1 mei 2014 at 18:36 (8 jaren ago)

  • Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – De winkel die het dichtst in de buurt ligt is die in Den Haag en Rotterdam. Maar bij beide kom ik al regelmatig, dus het lijkt me leuker om een ander is te bezoeken! Bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Haarlem.
  • Wat is je woonplaats?
  – Ik woon in Zoetermeer.
  • Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja ik heb een studenten OV. Doordeweeks reis ik gratis, dus dat zou jullie ook weer reiskosten schelen! Haha
  • Ben je bekend met Lush?
  – Jaa heel erg bekend! Het is ondertussen zowat een verslaving te noemen!
  • Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Aangezien mijn haar getemd moet worden en ik ook een gevoelige huid heb, kan ik het winkelpersoneel goed testen op hun kennis. Ik heb namelijk ondertussen wel de juiste producten bemachtigd, maar ben benieuwd met wat zij zouden komen en of dat misschien zelfs nog beter werkt! Verder zou ik het ook gewoon onwijs leuk vinden om dit een keer te doen! Denk dat elke lush-fan dat vindt!

  Beantwoorden
 115. Shannen
  1 mei 2014 at 18:36 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Maastricht

  Wat is je woonplaats?
  Maasmechelen (België)

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik heb een Buzzypass, een belgische pas waarmee ik een jaar lang onbeperkt met de bus kan reizen, ook richting Maastricht.

  Ben je bekend met Lush?
  Absoluut!

  Een leuke motivatie:
  Al mijn producten zijn van Lush, mijn vrienden associëren me grotendeels met Lush (en katten) en ik ben vrij bekend in de winkel van Lush Maastricht. Ik sta ook altijd open voor nieuwe dingen en krijg graag uitleg over de producten.
  Ik heb zelf ook wel een keer een minder goede ervaring gehad met producten, en die haal ik dan ook aan in de winkel.
  Maar de grootste reden: Ik krijg binnenkort eindelijk een bad. Tot nu toe heb ik nooit de kans gehad om bruisballen en andere bad-producten te kopen, iets waar ik best triest om was! Maar nu komt er eindelijk verandering in. Ik ben heel enthousiast over mijn eerstvolgende bezoek aan de Lush (en de badafdeling) en dit lijkt me wel een kans om te kijken hoe ze me daarmee verder zouden helpen, en natuurlijk ook op andere gebieden (want je gaat altijd met meer naar huis dan je nodig hebt, als je de Lush een bezoekje brengt 😉 ).

  Beantwoorden
 116. Demi
  1 mei 2014 at 18:32 (8 jaren ago)

  -Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Den Bosch
  – Wat is je woonplaats? Boxtel
  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV? ik heb een OV jaarkaart voor het traject boxtel-den bosch. Dus dit traject is gratis voor mij
  – Ben je bekend met Lush? Ja, een dagje de stad in is niet compleet zonder een bezoekje aan Lush!
  – Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht): Ik vind Lush een heerlijke winkel, fijne producten die niet op dieren zijn getest en ook nog eens super lekker ruiken. ik zit in Den Bosch op school en als ik dan in de stad kom ga ik altijd even langs Lush om een bruisbal of bubble bar te kopen.

  Beantwoorden
 117. Amberrr
  1 mei 2014 at 18:30 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht
  Wat is je woonplaats? Utrecht
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja!
  Ben je bekend met Lush? Ja ik kom regelmatig in de winkel in Utrecht
  Motivatie: altijd als ik in Utrecht loop en voorbij de winkel loop dan word ik naar binnen gelokt door de ontzettend lekkere en typerende Lush geur. Zelfs mijn man is helemaal Lush fan, alleen is het soms jammer dat het zo druk is dat je niet goed geholpen kan worden. Als ik word gekozen als mystery shopper zal ik dus erg kritisch gaan kijken naar de winkel en het personeel. Ik hoop dat ik uitgekozen word zodat ik mijn Lush collectie nog meer uit kan breiden en mijn badkamer voortaan net zo heerlijk ruikt als de Lush winkel!

  Beantwoorden
 118. Alida Koentjes
  1 mei 2014 at 18:29 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  *Amsterdam, welke maakt niet uit!
  Wat is je woonplaats?
  * Amsterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  *nee
  Ben je bekend met Lush?
  *nee
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  *Omdat ik nog helemaal niet bekend ben met Lush en het graag zou willen proberen.

  Beantwoorden
 119. Petra
  1 mei 2014 at 18:28 (8 jaren ago)

  De winkel op de Hoogstraat in Rotterdam is bij mij om de hoek.
  Ik woon in Rotterdam.
  Geen studenten OV ( nodig).
  Ben zeer bekend met Lush, gisteren nog geweest 🙂
  Ik raak nooit uitgesnuffeld bij Lush dus ik ga er graag naar toe. Elke opdracht lijkt me leuk om uit te voeren.

  Beantwoorden
 120. Sandra
  1 mei 2014 at 18:26 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Rotterdam of Den Bosch ( ben in de weekenden vaak in Rotterdam )
  Wat is je woonplaats?
  Breda
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja alleen weekend.
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik heb een kleine lush stash… 🙂
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat ik zelfs naar 2 finialen zou kunnen dus extra gemakkelijk voor jullie! Plus ik ben een echte lush fan en weet een hoop van lush. 🙂

  Beantwoorden
 121. Gabriella
  1 mei 2014 at 18:24 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Den Haag (grote marktstraat)

  Wat is je woonplaats?
  – Waddinxveen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja

  Ben je bekend met Lush?
  -JA!!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ben dol op de Lush en zijn producten. Ik ben vooral fan er van omdat het anders is en goed voor je maar ook goed voor het milieu en er word geen gebruik gemaakt van proefdieren. wat helemaal super is ! Ik zou dit heel graag willen doen ook omdat ik toch niet de rijkste ben maar wel graag en altijd probeer spullen te kopen bij de lush.

  Beantwoorden
 122. Isabel Van Agtmael
  1 mei 2014 at 18:19 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Rotterdam

  Wat is je woonplaats?
  Antwerpen, ik ga binnenkort toch shoppen in Rotterdam dus het zou leuk zijn om dit aan elkaar te binden en misschien is een Antwerpse mystery shopper niet zo evident.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  Ik ben echt een lush fan, ik heb onlangs een aanvraag gedaan omdat ik zo graag eens een kijkje zou nemen in het hoofdkantoor van lush. Het zou een eer zijn om hieruit deel te maken. En natuurlijk om hierover een leuk artikel te schrijven in mijn blog.

  Beantwoorden
 123. Essie
  1 mei 2014 at 18:18 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam of Haarlem
  Wat is je woonplaats?
  Alkmaar
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Jaaa!!!
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb voor mijn salon ook in winkels gewerkt. Behandel je klanten zoals je zelf behandeld wil worden. Begroeten, oogcontact en persoonlijke aandacht/advies.Heel belangrijk. Geef de klant het gevoel welkom te zijn. Zelf bestel ik via internet, en zou graag eens persoonlijk advies willen.

  Beantwoorden
 124. Jojanneke
  1 mei 2014 at 18:02 (8 jaren ago)

  ik woon in Haarlem en zou ook graag jullie winkel in Haarlem bezoeken, ik heb geen O.V kaart maar wel een fiets
  de reden waarom ik Lush wil bezoeken is dat ik wel van jullie gehoord heb maar nog niet echt bekend met jullie ben. en op deze manier kan ik daar dan op een leuke manier kennis mee maken

  Beantwoorden
 125. Eva
  1 mei 2014 at 18:02 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht.

  Wat is je woonplaats?
  Oldebroek, maar ik studeer in Utrecht.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik zou het ontzettend leuk vinden om Mystery Shopper voor Lush te zijn! Ik ben al enige tijd met het concept Lush bekend en ben ik ook in meerdere filialen geweest. Hierdoor ken ik de producten vrij goed en kan ik ook zien wanneer er iets niet zo loopt als het zou moeten lopen. Ik zou graag mee willen werken om Lush een nog gavere winkel te laten zijn!

  Beantwoorden
 126. Marlinda
  1 mei 2014 at 17:55 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – De Lush in Utrecht!

  Wat is je woonplaats?
  – Ik woon in Groningen.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Wel een ov, geen studenten-ov, maar ik kan wel met 40% korting reizen.

  Ben je bekend met Lush?
  – Jazeker! Ik ben er voor het eerst geweest in Londen, en ik was op slag verliefd. Nog steeds doe ik regelmatig aankopen op de online webwinkel, aangezien er helaas geen Lush in Groningen zit…

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik vind het idee achter Lush ontzettend mooi. Er is ontzettend goed aan de productie van de zeep, shampoobars, en nog veel meer gedacht. Alles wordt diervriendelijk en op een ecologische manier geproduceerd en ik vind het belangrijk dat daar aandacht aan besteed wordt. Ik geef er in elk geval graag iets extra’s voor uit!

  Beantwoorden
 127. Sabine
  1 mei 2014 at 17:52 (8 jaren ago)

  – Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  * Amsterdam, filiaal maakt niet uit.

  – Wat is je woonplaats?
  *Zaandijk

  – Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  *Nee

  – Ben je bekend met Lush?
  *Ja

  – Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  *Vorig jaar kon ik helaas niet ivm ziekte en heb verder nooit meer de kans kunnen krijgen om als mystery shopper erheen te gaan. Maar beetje bij beetje leer ik Lush kennen en zowiezo ben ik een type die graag alles wil weten van JUIST de medewerkers over de producten, ik vind het zelf als winkelmedewerker ook heel belangrijk dat mensen met de GOEDE producten naar buiten gaan. Is mij helaas vaak genoeg gebeurd dat ik met items de deur uit ging die eigenlijk niet voor mijn gezicht geschikt waren.
  Als mystery shopper dan dus ook de taak om dit aan de tand te voelen en voor de werknemers na de uitkomst weer een goede update te geven met wat ze juist goed en niet goed doen.

  En nu ga ik weer heel hard duimen 😉

  Beantwoorden
 128. marleen
  1 mei 2014 at 17:49 (8 jaren ago)

  Haarlem, Haarlem, Nee, ja, ik hou van de lush producten en vind het heerlijk om dit soort testen te doen

  Beantwoorden
 129. Barbara
  1 mei 2014 at 17:49 (8 jaren ago)

  * dichtbijzijnde winkel: Utrecht
  * woonplaats: Utrecht
  * bezit OV: deels (alleen voor Utrecht)
  * bekent met lush: ja
  * motivatie: sinds ik de shampoo en haarmasker van lush gebruik is mijn haar in een veel betere conditie. Ook zijn ik en mijn vriendinnen verslaafd aan de zeep. Ik ben nog niet zo bekent met de gezichts en huidverzorging en dit is een mooie manier om daar wat meer over te weten te komen. (Tenzij ik een bepaalde opdracht krijg :-). Ook vind ik het concept van zo min mogelijk verpakkingsmateriaal een goed initiatief.

  Beantwoorden
 130. Pieternel
  1 mei 2014 at 17:46 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht is het dichtstbij, ik kom echter het liefst in de winkel in Den Bosch

  Wat is je woonplaats?
  Zeist
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, heel erg bekend!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen:
  Jaren terug ging ik speciaal voor Lush naar Engeland en Ierland om flink in te slaan! Was dus ook superblij dat ze naar Nederland kwamen en bezoek de winkels zo vaak ik maar kan. Met sinterklaas, kerst en verjaardag krijg ik altijd Lush-bonnen 🙂

  Beantwoorden
 131. anja takkenberg
  1 mei 2014 at 17:39 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?:
  – Kalverstraat of Leidsestraat in Amsterdam zijn goed bereikbaar voor mij

  Wat is je woonplaats?
  -Amstelveen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  -Nee, heb wel een ov-kaart

  Ben je bekend met Lush?
  -Ja, vind Lush heerlijke produkten!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  -Ik ben gek op geuren en alles wat met lichaams/haarverzorging te maken heeft..In een winkel van Lush heb ik het daarom altijd erg naar mijn zin omdat ik daar voor van alles op dat gebied terecht kan en ook nog lekkere luchtjes kan ”snuiven”!

  Beantwoorden
 132. Anne
  1 mei 2014 at 17:38 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Haarlem is het dichtsbij maar ben alleen nog maar bij Lush Kalverstraat geweest. Dus ben heel beniewd naar de andere

  Wat is je woonplaats?
  Voorhout, vlakbij Leiden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja een ns bussines kaart

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik kom er graag en vind het fijne producten

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik vind lush een hele fijne winkel en het lijkt me super leuk om op deze manier te kunnen helpen het nog beter te maken

  Beantwoorden
 133. Vera
  1 mei 2014 at 17:38 (8 jaren ago)

  1. De dichtebijzendste lush is voor mij die in Utrecht. Ik ben ook vaak in Amsterdam te vinden vanwege school, dus dat zou ook nog kunnen.
  2. Ik woon in Maarssen, vlakbij Utrecht.
  3. Ik ben in het bezit van een studenten ov, met gratis reizen door de weeks.
  4. Ik ben bekend met lush en met de producten ervan. Voornamelijk met de bathmelts, bath ballistics en bubblebars.
  5. Een motivatie? Ja wat zou ik moeten zeggen. Oprecht is lush één van mijn favoriete winkels, ik kom er graag en minstens één keer in de twee weken kom ik langs om een lading producten te halen.
  Toevallig lees ik op dit moment een boek over mistery shopping, dus dat kan geen toeval zijn haha!
  Verder moet ik er wel bij vermelden dat ik vanaf 23mei een aantal dagen niet inzetbaar ben, maar daarvoor uiteraard wel!
  En nu maar duimen!!!

  Beantwoorden
 134. Nancy Zijlstra Grundeler
  1 mei 2014 at 17:36 (8 jaren ago)

  1. DenHaag
  2. Zoetermeer
  3. Nee , wel een auto 😉
  4. Ja
  5. Ik ben al bekend met het mystery shoppen, ik weet waar ik op moet letten. Tevens ben ik geen makkelijke klant, ik maak het de verkoper graag moeilijk 😉 Ik ben dol op de Lush producten.
  Let The Good Times Roll 😉

  Beantwoorden
 135. Marie-Louise
  1 mei 2014 at 17:34 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht of een filiaal in Amsterdam, maakt niet uit welke
  Wat is je woonplaats?
  Almere
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ja met een aantal producten maar ik zou er graag nog een aantal willen uitproberen.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik kan het niet nalaten om in welke stad ik waar dan ook ben de lush winkel binnen te stappen en even te rond te snuffelen en de heerlijke geuren op te snuifen.

  Beantwoorden
 136. Cora
  1 mei 2014 at 17:32 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?A’dam Kalver of Leidsestraatzijn het dichtst bij, leuke Lushwinkels in b.v. Haarlem of Den Bosch bezoek ik ook graag!

  •Wat is je woonplaats? Nigtevecht

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Dalurenkaart

  •Ben je bekend met Lush? ja

  •Motivatie: Lush heeft mijn hart gestolen.
  Niets zo lekker als deze natuurlijke producten te gebruiken.
  Ik ben helemaal weg van The Angels on bareskin! Er gaat geen ochtend voorbij of ik gebruik het. Er zijn zoveel heerlijke producten!
  Wanneer ik in een Lushwinkel sta voel ik mij net een kind in een snoepwinkel kijk mijn ogen uit en geniet van al die geurtjes.

  Beantwoorden
 137. ayla zasburg
  1 mei 2014 at 17:30 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Haarlem

  Wat is je woonplaats?
  Heemskerk
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja!
  Ben je bekend met Lush?
  Zeker, kom er regelmatig. Koop er gezichtcrems tot zeep

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Omdat ik lush heerlijk vindt en elke maand wel iets leuks koop op mijzelf te verwennen. Maar ook kados bij vriendinnen doen het altijd goed en raken er ook verslaafd aan! En het werkt gewoon ruikt heerlijk en vooral eco vriendelijk!

  Beantwoorden
 138. Samantha Oud
  1 mei 2014 at 17:26 (8 jaren ago)

  In Amsterdam op de kalverstraat is de dicht bijzijnste lushwinkel. Ik woon in Amsterdam en bezit doordeweeks een OV. Ik ken Lush nu al naar ik schat 3,5 jaar. De reinigingsproducten van Lush zijn zeker mijn favoriet. Ik hoop dat ik wordt uitgekozen want het lijkt me erg leuk om de winkel te bezoeken, uit te testen en daar vervolgens een artikel over te schrijven.

  Liefs,

  Beantwoorden
 139. mientje peters
  1 mei 2014 at 17:26 (8 jaren ago)

  1. maastricht
  2. belgie
  3. nee
  4. ja
  5. gewoon omdat het goede leuke producten zijn

  Beantwoorden
 140. Cindy
  1 mei 2014 at 17:24 (8 jaren ago)

  -Amsterdamse Lush
  -Ik woon in Almere
  -Geen ov
  -Een beetje , om eerlijk te zijn gebruik ik nog weinig producten van Lush maar juist daarom ben ik bereid om het beter te leren kennen;) Want ik heb nog steeds niet mijn volledige perfecte verzorgingsproducten gevonden…
  -Ik ben erg gedesinteresseerd en het lijkt me geweldig om mystery shopper te zijn voor een top merk als Lush! Persoonlijk ben ik dol op winkelen en daarom let ik altijd op het personeel, omgeving, netheid etc. aangezien deze je shopbeleving erg beïnvloeden. Ik zie er ook jong uit(men schatten me als een tiener terwijl ik dat allang niet meer ben), ben dan ook benieuwd hoe de personeel hierop zullen reageren 😉

  Beantwoorden
 141. Peter
  1 mei 2014 at 17:24 (8 jaren ago)

  Als man voel ik mij niet zo vaak op m’n gemak in jullie winkel en wil graag met mijn vriendin bij jullie gaan shoppen. Zij noemt echter Lush een ‘stinkwinkel’ door de vele verschillende geuren. Naar mijn idee onterecht, ik ben echt fan. Ik wil mijn vriendin ervan overtuigen dat jullie geweldige producten verkopen en als man in jullie winkel serieus worden genomen.
  Ik woon in Capelle a/d IJssel en Lush Rotterdam zou dan de dichtstbijzijnde winkel zijn, maar mijn voorkeur gaat echter uit naar Lush Den Haag (de woonplaats van mijn vriendin). Ik ben niet in het bezit van een OV.

  Beantwoorden
 142. Abelone
  1 mei 2014 at 17:22 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht
  Wat is je woonplaats?
  Montfoort
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ik heb er een enkele keer in gekeken en ooit een bruisbal gekocht.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben heel goed in winkelmedewerkers het moeilijk te maken. Dan stel ik veel en ingewikkelde vragen.

  Beantwoorden
 143. Sophia
  1 mei 2014 at 17:21 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Den Bosch. (maar het is voor mij geen probleem om naar Amsterdam te reizen bijv.)

  •Wat is je woonplaats?
  -Vught

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – nee (maar Den Bosch kan ik wel fietsen)

  •Ben je bekend met Lush?
  -Ja zeker.

  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Omdat ik de producten heel erg fijn vind maar toch wel heel erg veel verschil merk in hoe je wordt benaderd per filiaal. + ik ben nog nooit mystery shopper geweest en dat lijkt me dol spannend!

  Beantwoorden
 144. Jessica
  1 mei 2014 at 17:19 (8 jaren ago)

  Hoiii
  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Amsterdam
  Wat is je woonplaats?
  – Den Helder
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja, een weekabbo
  Ben je bekend met Lush?
  – Zekerste weten, als weer sinds een paar jaartjes, toen ik zomaar een Lush in Den Bosch binnenstapte omdat het er zo lekker rook en der allemaal leuke dingtjes en kleurtjes in de etalage lagen. Sinds dien overtuig ik iedereen om naar de Lush te gaan.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  -Waarom ik geschikt zou zijn als Mystery Shopper is omdat ik een mooie opleiding Zelfstandig ondernemer heb gevolgt waar ik heb geleerd om kritisch naar winkels te kijken en uitgebreid onderzoek te doen naar de uitstraling van winkels.
  Daarnaast zoals aangegeven ben ik door een uitgebreide verkoopgesprek door een medewerker in Den Bosch overtuigd om de Lush producten te gaan gebruiken. Dit gesprek was zou fijn dat ik meteen weer terug wilde naar dit filiaal. Tevens vind ik het heerlijk om mij te laten voorlichten in deze winkels. Gewoon alleen al door de kennis waarover de meeste mensen beschikken. Nu ik verder bezig met een HBO opleiding leer ik om steeds kritischer naar bedrijven en winkels te kijken.

  Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht.

  Beantwoorden
  • Jessica
   1 mei 2014 at 17:21 (8 jaren ago)

   Het filiaal in Haarlem of Utrecht is ook geen probleem

   Beantwoorden
 145. Janneke Terlouw
  1 mei 2014 at 17:18 (8 jaren ago)

  Beste lezer(in) hier volgt mijn passie:
  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? – Lush Utrecht
  Wat is je woonplaats? – Leusden
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? – nee
  Ben je bekend met Lush? – Niet bekend.. Ik ben haast familie 🙂 Helaas is er geen lush in Amersfoort, maar gelukkig kan ik op de site vaak genoeg me uitleven. De keren dat ik de lush IRL zie zijn altijd een feestje 🙂 Mijn vriend was op vakantie in Milaan, en toen hij terugkwam had hij een cadeautje meegenomen: Magnaminty! Ik geef toe, het is extreem.. maar ik kon wel huilen hihi! De producten met al hun bestanddelen ken ik door en door (door het eindeloze lezen in the Lush times & op http://www.lush.nl) Ik voel me er fijn bij dat de producten heerlijk ruiken en fantastich ‘hun werk doen’, maar vooral dat ik weet dat ik mijn omgeving er niet kapot meemaak. Ik heb al een heel verhaal getypt, – maar ik hoop dat ik de boodschap heb overgebracht… Door mijn aderen stroomt ‘It’s raining men’ 🙂

  Lots of lush,

  – Janneke

  Beantwoorden
 146. Annabel van Leeuwen
  1 mei 2014 at 17:18 (8 jaren ago)

  Hoi Beautyspots!

  Wat ontzettend leuk dat jullie weer op zoek zijn naar mystery shoppers. Uiteraard meld ik me hier graag voor aan, lijkt me een onwijs leuke uitdaging 🙂

  1) De meest dichtbijzijnde Lush is die in Rotterdam, maar ik vind het geen probleem om ergens anders heen te reizen. Sterker nog: dat lijkt me net zo leuk.

  2) Mijn woonplaats is Rotterdam.

  3) Ik ben in het bezit van een week studenten OV.

  4) Ik ben heel erg bekend met Lush. Het is een van mijn eerste ‘cosmetics’ verlaving geweest. Het laatste jaar iets minder, omdat ik uit huis ben en op de kleine centjes moet letten. (Waar Lush niet al te goed voor is) Daarentegen kan ik heel erg genieten van een uurtje in de Lush winkel rondsnuffelen en kijken. Van een vriendinnetje kreeg ik ook de tip van deze oproep; want zij weet als geen ander hoe positief (maar soms ook minder positief; niet elk product past even goed bij je) ik ben.

  5) Lush Nederland zou mij als mystery shopper moeten kiezen omdat het mij een hele spannende maar vooral leuke uitdaging lijkt om als een mystery shopper te winkelen. Ik heb er veel verhalen over gehoord en het lijkt me vooral een ervaring om niet te willen missen. Lush is leuk, maar het is nog leuker om ze ook gelijk feedback te geven als dat nodig is om het een nog betere winkel te maken. Let the shopping begin!

  Beantwoorden
 147. S. Chigharoe
  1 mei 2014 at 17:11 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush zou ik willen bezoeken?

  Ik zou Rotterdam Hoogstraat willen vertegenwoordigen, Rotterdam is een grote stad waar veel mensen en toeristen ook de winkel bezoeken. Ik zou graag willen dat Lush gastvrije personeel heeft.

  Wat is je woonplaats?
  Rotterdam

  Ben in bezit van een (studenten)OV ?
  Nee, maar ik ben een zeer enthousiaste vrijwilligster.

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik kom wel vaak zeepjes halen.

  Wat is je motivatie?
  Een winkel waar ik zelf ook graag kom, zou ik graag willen bijstaan om de service en kwaliteit op peil te houden.

  Beantwoorden
 148. pris
  1 mei 2014 at 17:11 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – De twee Lush winkels in Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  – Almere

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja

  Ben je bekend met Lush?
  – Ja, ben er bekend mee. Ik haal daar regelmatig de heerlijke Caca Marron henna blokken 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik vind het leuk om dingen te onderzoeken en te weten. Een van de belangrijke dingen als consument, is dat je klantvriendelijk en prettig wordt geholpen. Tot nu toe heb ik wel prettige ervaringen gehad bij de Lush winkels. Verder vind ik de producten goed met name dat ze diervriendelijk zijn en eco. Ik zou het daarom fijn vinden als ik dan ook andere producten mag uitproberen.

  Beantwoorden
 149. Petra Abee
  1 mei 2014 at 17:11 (8 jaren ago)

  Dan willen we graag het volgende van je weten:

  Ik doe erg graag mee! Dichtsbijzijnde vestiging is voor mij Rotterdam, ik woon in Heinenoord. Ben niet in bezit van een OVkaart. Ik was niet zo bekend met Lush omdat ik niet zo snel in de stad kom als dorpelingetje. Totdat ik vernam dat Lush bijna de enige organisatie is die palmolievrije producten verkoopt. Ik wilde om die reden sowieso een omweg maken om een uitgebreid bezoekje gaan brengen aan Lush, omdat ik erg geschrokken ben van de palmoliebusiness. Het zou leuk zijn om als mysterieshopper een missie te hebben op dat gebied. De zepen zien er heerlijk uit! Ik ben al wat ouder (45 jaar).

  Beantwoorden
 150. Marlies de Wit
  1 mei 2014 at 17:09 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De dichstbijzijnde winkel van Lush is voor mij in de Kalverstraat in Amsterdam.
  Wat is je woonplaats?
  Ik woon zelf in Westzaan, wat redelijk dicht bij Amsterdam ligt.
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Yep, gelukkig wel! 🙂
  Ben je bekend met Lush?
  Oh ja, absoluut! Ben ik heel blij mee, mijn portemonnee iets minder. :’)
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik raak al helemaal relaxed als ik een Lush winkel inloop, laat staan als ik ook een product gebruik. De mensen die er werken zorgen er altijd voor dat ik me helemaal thuis voel (iets wat voor mij helemaal niet zo vanzelfsprekend is).
  Zoals ik al zei: mijn portemonnee is niet echt tevreden met me als ik naar Lush ga, maar mijn lijf des te meer!

  Beantwoorden
 151. Natascha schagee
  1 mei 2014 at 17:08 (8 jaren ago)

  Dichtsbijzijnde lush winkel : Haarlem ( Barteljorisstraat 29 )

  Woonplaats : IJmuiden ( dichtbij Haarlem & Amsterdam )

  Ben je in het bezit van een ( studenten ) OV? : Ja een normale OV- chip kaart.

  Ben je bekent met lush : Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush-Nederland jouw zou moeten kiezen als mystery shopper : Ik heb vaak dingen online bestelt bij lush en af en toe snel wat gehaald in de winkel. Ik heb nog nooit uitgebreid gewinkelt bij een van de lush winkels en ben dan ook erg benieuw naar de klantvriendelijkheid en de hulp die je krijgt bij het uitzoeken van producten. En ik vindt het ook erg bijzonder om daarna een review over mij bezoek te geven want zo help je toch een bedrijf zijn minpunten te verbeteren .

  Groetjes Natascha.

  Beantwoorden
 152. Roy
  1 mei 2014 at 17:06 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Lush Kalverstraat

  Wat is je woonplaats?

  Groningen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ja, week ov.
  Ben je bekend met Lush?

  Ja, ik ken Lush nu ongeveer 2.5 jaar.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Het lijkt me erg leuk om een keertje als mystery shopper te mogen shoppen. Je kunt dan toch met een andere blik kijken hoe je geholpen wordt en behandeld wordt. Verder vind ik Lush een leuke winkel met goede producten. En dit geeft je ook een mogelijkheid om dingen te proberen, die je anders misschien wel niet zou hebben geprobeerd. Of over producten iets te vragen, die je normaal zou vragen.

  Beantwoorden
 153. Carolina
  1 mei 2014 at 17:05 (8 jaren ago)

  De Utrecht winkel is voor mij het dichtst bij; ik kan er vanuit mijn huis in Utrecht heen lopen.

  Ik ben niet in het bezit van een OV.

  Ben zeker als liefhebber en gebruiker van natuurlijke verzorgingsproducten geïnteresseerd! Vind het ook belangrijk dat de producten niet op dieren zijn getest en dat medewerkers je daar goed over informeren. Daarnaast kan ik niet zonder mijn Dream Cream en die is bijna op ;).

  Beantwoorden
 154. Hanne - Maria Minderhoud
  1 mei 2014 at 17:04 (8 jaren ago)

  Lush dichtbij is Maastricht en die wil ik graag bezoeken.
  Woonplaats is Heerlen
  In bezit van voordeelurenkaart
  Zeker ben ik bekend met Lush
  Als zeer enthousiaste Lush fan zou ik het geweldig vinden om met mijn feedback Lush beter/leuker/succesvoller te maken.

  Beantwoorden
 155. Marion Hofman-Hofmann
  1 mei 2014 at 17:04 (8 jaren ago)

  Mijn eerste LUSH ervaring was twee maanden geleden toen ik met mijn man voor valentijn in Milaan was. En ja, het was een echte ervaring. Wat een gave winkel met fantastische producten.
  Ik woon in Doetinchem, de dichtstbijzijnde winkel is voor mij Utrecht. Een OV heb ik helaas niet.
  Ooit was ik, als reisagent, zelf het ‘slachtoffer’ van een mysteryguest. Het lijkt me gaaf om nu eens zelf de bezoeker te zijn! (overigens scoorde ik uitstekend, dus ik heb geen rancune :-))

  Beantwoorden
 156. Ellen
  1 mei 2014 at 17:02 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Voor mij maakt het niet heel veel uit, ik woon in Leeuwarden en Anna paulowna. zowel Utrecht, Amsterdam of Haarlem zou helemaal goed uitkomen.
  Wat is je woonplaats?
  -zoals eerder genoemd, Leeuwarden en Anna Paulowna
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? ja
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik ben bekend met lush! al jaaren doe ik mijn aankopen bij Lush en heb er ook al vele bezocht, in NL maar ook Canada en Australië. Op nog geen van deze plaatsen heeft lush mij teleurgesteld, overal ben ik super geholpen.

  Ik wordt erg gemotiveerd door de mooie producten bij Lush, maar ook de eco-bewust en diervriendelijke gedachten erachter, om iedere keer weer terug te komen.

  Ik hoop dat ik mijn collectie verder uit mag breiden met dit leuke bezoekje aan één van de Lush winkels! (en anders doe ik dat ook wel hoor;))

  Beantwoorden
 157. Laura
  1 mei 2014 at 16:59 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam (aangezien ik daar de komende weekenden toch ben)

  Wat is je woonplaats?
  Groningen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja!
  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker, ik ben een echte Lush fan!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat ik dus al een echte Lush fan ben. Daarom werk ik supergraag mee aan dit project om Lush nog beter te maken!

  Beantwoorden
 158. Manon
  1 mei 2014 at 16:58 (8 jaren ago)

  1: Utrecht
  2: Utrecht
  3: Nee, wel een ovchipkaart
  4: Nee, ik ben nog een lush-virgin
  5: Omdat ik dus nog nooit een lush product gekocht of gebruikt heb, ben ik super nieuwsgierig naar lush en zou ik wel willen weten hoe er in de winkel wordt om gegaan met de stortvloed aan vragen die ik heb en wat mij dan uiteindelijk geadviseerd wordt, aangezien ik een lastig huidtype heb.

  Beantwoorden
 159. H.Westerhuis
  1 mei 2014 at 16:58 (8 jaren ago)

  Dichtbijzijnde winkels Amsterdam Kalverstraat en Leidsestraat. Niet in het bezit van studenten o.v
  Bekend met Lush ja en dat is begonnen in Liverpool,vanwege hun mooie etalage.
  Verder vind ik een goede uitleg van producten voor een ouder wordende huid belangrijk. Een kadootje daar kopen is ook heel aangenaam alleen neem ik dan ook altijd voor mezelf mee als ik er dan toch ben.

  Beantwoorden
 160. Nina
  1 mei 2014 at 16:58 (8 jaren ago)

  Nederlandse winkel van Lush dichtst bij: Utrecht
  Wat is je woonplaats? Houten
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee
  Ben je bekend met Lush? Ja
  Motivatie: tot nu toe een aantal maskers gebruikt en ben hier zeer tevreden over. Ben benieuwd naar (advies over) andere producten waar ik hopelijk net zo blij van wordt als de maskers.

  Beantwoorden
 161. Laurens
  1 mei 2014 at 16:57 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Rotterdam en Den Haag, ik woon in Den Haag. Ik heb geen OV kaart.

  Ik ben bekend met Lush, aangezien mijn vriendin een aardige “stash” heeft.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik wil een leuk cadeautje voor mijn vriendin (zomaar) en moeder uitzoeken (moederdag) en daar kan ik wel een beetje hulp bij gebruiken! Verder weet ik er wel aardig wat van af door mijn vriendin, maar dat zijn voornamelijk oudere producten.

  Beantwoorden
 162. Xandra
  1 mei 2014 at 16:57 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Haarlem
  Wat is je woonplaats? Heemstede
  Ben je in het bezit van een OV? Ja
  Ben je bekend met Lush? Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Lush is een fijne winkel om te shoppen, pure verwennerij, voor kadootjes slaag je er altijd, maar het lijkt mij wel een keer leuk om zelf als Mystery Shopper op pad te mogen gaan ipv zelf beoordeeld te worden door eentje. Pfff … heb ik het er toen goed vanaf gebracht en kreeg een positieve feedback, wat een hele opluchting is natuurlijk :-p

  Beantwoorden
 163. Wendy
  1 mei 2014 at 16:56 (8 jaren ago)

  Dichtstbijzijnde Lush winkel; Haarlem

  Woonplaats; Leimuiden (zuid-holland

  Ov?; ja een week ov

  Bekend met Lush; Ja via blogs

  Motivatie; ik ben bekend met Lush, via beautyblogs. nu leek het me leuk om de producten zelf een keertje te testen. Veel bloggers zijn positief over de winkel. dus ik hoop dat ook te zijn. Ook kunnen de medewerkers je goed adviseren over welke producten goed bij jou passen.

  Beantwoorden
 164. Samira
  1 mei 2014 at 16:56 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush in Den-Haag.

  Wat is je woonplaats?
  Den-Haag.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, maar wel een normaal OV.

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom
  Ik vind het erg leuk om naar de Lush toe te gaan en alles te proberen. Om met een missie naar de Lush te gaan is natuurlijk nog leuker, daarom waag ik een kans om een mystery shopper te worden zodat ik alles kan beoordelen en nog meer kan genieten van de Lush producten.

  Beantwoorden
 165. Chantal
  1 mei 2014 at 16:49 (8 jaren ago)

  Dichtsbije winkel zal Kalverstaat en Leidsestraat zijn, A’dam dus.
  Woon in Purmerend.
  Geen OV.
  Bekend met Lush.
  Waarom ik, omdat ik na vele, heerlijke shop dagjes nog steeds niet alles heb ontdekt bij de Lush. En ik ben zeer kritisch over hoe ik word geholpen. Een goede combinatie dacht ik zo.

  Beantwoorden
 166. Hanneke
  1 mei 2014 at 16:49 (8 jaren ago)

  Dichtstbijzijnde Lush winkel; Utrecht
  Woonplaats; Ochten (gelderland)
  Ov?; Nee, heb ik niet
  Bekend met Lush; Ja!
  Motivatie; ik ben bekend met Lush, maar ik shop altijd online en zou graag eens naar een evhte winkel gaan om te ervaren hoe het in een paradijs is 😉
  Het mooie van een echte winkel is natuurlijk dat je alles kan ruiken, en je zo niet zo snel dinfen uitkiest die je achteraf toch niet zo lekker vind ruiken. Ook kunnen de medewerkers je goed adviseren, dat is online toch wat lastiger.

  Beantwoorden
 167. Lisa
  1 mei 2014 at 16:49 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag

  Wat is je woonplaats? Rijswijk

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee

  Ben je bekend met Lush? Een klein beetje, ik gebruik twee producten van Lush graag, maar ben eigenlijk nog niet zo bekend met de rest!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht): Het lijkt me leuk om bekender te worden met de producten van Lush!

  Beantwoorden
 168. Melissa Broeks
  1 mei 2014 at 16:48 (8 jaren ago)

  Hallo Lushies!
  Ik woon in Kaatsheuvel en daarom is de Lush winkel in Den Bosch voor mij het dichstbij. Ik heb een ov studentenkaart en reis ook graag naar Lush voor de heerlijke producten of een verwenmomentje. Ik studeer communicatie en marketing en ben al jaren fan van de Lush producten. Groetjes Melissa (een echte Lushie!!)

  Beantwoorden
 169. Viola
  1 mei 2014 at 16:48 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Rotterdam

  •Wat is je woonplaats?
  Barendrecht

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, in het weekend kan ik gratis reizen

  •Ben je bekend met Lush?
  Ja

  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik wil consumentenwetenschappen studeren en daarom lijkt het me leuk om aan zo’n experiment mee te doen.

  Beantwoorden
 170. Joyce
  1 mei 2014 at 16:47 (8 jaren ago)

  Rotterdam centrum
  Rotterdam, (centrum dus loopafstand)
  Nee geen ov
  Ik heb 1 keer eerder wat gekocht bij lush

  Als marketeer zijnde vind ik het altijd leuk, interessant en nuttig om de klantbeleving onder de loep te nemen.

  Beantwoorden
 171. Kelly
  1 mei 2014 at 16:45 (8 jaren ago)

  ik kan trouwens ook naar Rotterdam, daar werk ik namelijk!

  Beantwoorden
 172. Chantal
  1 mei 2014 at 16:45 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Dat zou lush Kalverstraat Amsterdam zijn
  Wat is je woonplaats?
  Zaandam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja
  Ben je bekend met Lush?
  Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Mijn motivatie is dat ik heel benieuwd ben hoe ze mij zouden helpen aangezien ik zware medicatie gebruik en mijn huid en haar daar een opdonder door heeft gekregen. Verder ben ik een enthousiast shopper dus wat is beter als dit!

  Beantwoorden
 173. Anne Escher
  1 mei 2014 at 16:44 (8 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Wat een leuke actie. Ik ben zoals mening ander helemaal verliefd op lush, er komt geen ander merk meer in mijn badkamer.
  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Ik woon in Enschede, maar studeer in Utrecht, dus die winkel zou het handigst zijn.

  Wat is je woonplaats?

  Enschede
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja een week studenten ov
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, zeker. Ken lush al van vriendinnen en van naam maar sinds vorig jaar zomer ben ik helemaal verkocht aan lush, vooral aan de vast shampoos en de hottie massagebar.

  Mijn motivatie om de nieuwe mystery shopper te willen worden;

  Toen ik de bovenstaande tekst en vragen las, leek het me ontzettend spannend om met een missie naar 1 van de winkels te gaan, en uit te voeren. Ook om meer informatie en advies te krijgen over bepaalde producten. Ook ben ik een liefhebber van vragen lijsten en Lush is een leuk onderwerp. daarvoor. Fijne bijkomstigheid is dat je ook nog iets mag uitzoeken wat je leuk vind.

  Beantwoorden
 174. ymke
  1 mei 2014 at 16:44 (8 jaren ago)

  Ik zou graag een keer voor mystery shopper willen “spelen” bij lush.
  De dichtstbijzijnde winkel is voor mij Lush Utrecht, maar Lush kalverstraat is ook niet cer weg. Ik moet vanuit Breukelen komen.
  Ik ben niet in het bezit van een studenten OV.

  Ik heb redelijk veel ervaring met de winkels en producten van Lush en ben altijd goed geholpen. Toch zijn er natuurlijk altijd verbeterpunten en ik wil graag meehelpen om die onder de aandacht bij jullie te brengen. Ik gebruik nu een aantal jaar iedere dag de producten en ben een echte fan. Dus eerlijk is eerlijk, het is natuurlijk ook nooit verkeerd om op deze manier ook nog eens lush producten te kunnen aanschaffen 😉 en ik probeer ook altijd veel nieuwe producten uit.
  Ik hoop natuurlijk net zoals iedereen dat ik uitgekozen wordt!
  Groetjes, ymke

  Beantwoorden
 175. Donja Meuleman
  1 mei 2014 at 16:43 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch
  Wat is je woonplaats?
  Veghel
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Zeker, echt een lushaholic
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ze kennen me daar wel dus het is niet vreemd als ik daar zou kopen en waarschijnlijk verwachten ze daarom juist niet dat ik de mystery shopper ben en voor mij is het als trouwe klant en promotor een leuke ’trouwe klanten’ vergoeding.

  Beantwoorden
 176. Githa
  1 mei 2014 at 16:43 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Utrecht aan de steenweg
  •Wat is je woonplaats?
  Utrecht
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  •Ben je bekend met Lush?
  Ja
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Het lijkt me zo leuk om alle producten van Lush een keer te leren kennen!

  Beantwoorden
 177. Lotte
  1 mei 2014 at 16:43 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht of Amsterdam

  Wat is je woonplaats? Soest

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja!

  Ben je bekend met Lush? Sinds kort heb ik Lush ontdekt, heb een paar producten die ik momenteel aan t uitproberen ben.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom :
  Ik vind het erg belangrijk dat mijn beautyproducten ‘groen’ zijn, dus niet schadelijk voor het milieu en geen dierproeven. Anders koop ik het niet. De Bodyshop was mijn all time favoriete winkel voordat ik Lush leerde kennen, maar iets zegt me dat Lush deze plek gaat overnemen. Echter omdat ik nog niet zo bekend met Lush ben zou ik het ontzettend leuk vinden om me te laten informeren en rondleiden door deze heerlijk geurende winkel!

  Beantwoorden
 178. Joyce
  1 mei 2014 at 16:42 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De lush in Den Bosch is het dichtst bij, maar ik ben vaak in Amsterdam te vinden, dus dat zou ook mogelijk zijn. En alle lush winkels zijn leuk om te bezoeken!

  Wat is je woonplaats?
  Ik woon in Tilburg

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Yes

  Ben je bekend met Lush?
  Ja! Gek op de bubble bars en de limited editions zijn heerlijk om aan te snuffelen en te bekijken!

  Een leuke motivatie
  Ik ben gek op de bubble bars en zepen van Lush en ik zou graag ook wat anders uit willen proberen met behulp van het advies van de verkopers. Het lijkt me erg leuk om zo meer te weten te kunnen komen over de producten en dan ook nog een steentje bij kunnen dragen voor Lush.

  Beantwoorden
 179. Myrthe
  1 mei 2014 at 16:42 (8 jaren ago)

  Hoi!
  -Zowel de vestiging in Utrecht als de vestiging in Rotterdam zijn voor mij dichtbij en ook de Amsterdamse vestigingen worden wel eens aangedaan. Als ik moet kiezen is de Utrechtse winkel het makkelijkste, maar uiteindelijk maakt het mij weinig uit, ik reis graag.
  -Ik ben woonachtig te Schoonhoven.
  -Momenteel ben ik ook in bezit van een studenten-ov, de weekvariant.
  -Langzaam maar zeker wordt het meeste van mijn cosmetica vervangen door Lush producten, sinds ik het enkele jaren geleden heb ontdekt als de redding voor mijn huid. Dus ja, ik durf wel te zeggen bekend te zijn met Lush.

  De winkels van Lush zijn winkels waar ik me eigenlijk altijd geholpen en op mijn gemak voel (geen pushy verkooptechnieken, niet weggekeken worden, alleen positieve opmerkingen over mijn uiterlijk), naast dat ik dit merk in al haar aspecten volledig steun. Dus ik zou graag meewerken aan het in stand houden en/of verbeteren van deze kwaliteit door te helpen als mystery shopper!

  Beantwoorden
 180. Annelies
  1 mei 2014 at 16:41 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush winkel in de Leidsestraat/Kalverstraat is het dichtste bij voor mij, maar ik vind het ook geen probleem om te reizen.

  Wat is je woonplaats?
  Amsterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben al ruim 10 jaar Lush addict en vind het altijd erg leuk om de winkel te bezoeken (ik moet er altijd even binnen lopen). Ik heb zelf een tijd in een winkel gewerkt en weet dus hoe je klanten moet benaderen en wat belangrijk is in de omgang met klanten. Vanuit dit opzicht vind ik het erg interessant om dit van de andere kant te bekijken.

  Beantwoorden
 181. Amanda
  1 mei 2014 at 16:41 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Ik zou graag de Lush in Rotterdam op de Hoogstraat willen bezoeken.
  •Wat is je woonplaats?
  Rotterdam
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee maar dat is geen probleem ik woon niet ver van het centrum af.
  •Ben je bekend met Lush?
  Ja zeker, ik koop regelmatig producten van Lush
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik zou graag willen mysterie shoppen bij Lush omdat Lush mij echt op het lijf geschreven is en ik nog heel veel producten niet uitgeprobeerd heb, dit zou dus de uitgelezen kans zijn om eens wat andere producten te kopen dan dat ik normaal koop van Lush.

  Beantwoorden
 182. Tessa Trepels
  1 mei 2014 at 16:40 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De lush winkels in Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  Amstelveen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Geen studenten OV

  Ben je bekend met Lush?
  Ja zowel met winkels in Nederland als in het buitenland.

  Beantwoorden
 183. Lisa
  1 mei 2014 at 16:39 (8 jaren ago)

  Allebei de winkels in Amsterdam zijn voor mij lekker dichtbij
  Amsterdam
  Ja, Studenten OV
  Ja, ik koop er wel eens zeep en bruisballen:D

  Beantwoorden
 184. Mikki
  1 mei 2014 at 16:38 (8 jaren ago)

  Wat tof om dit te laten doen door echte klanten, dat zie je niet vaak! Meestal laten bedrijven mysteryshoppers vanuit intern komen, maar dit is natuurlijk veel echter! Leuk!

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Utrecht is voor mij het meest dichtbij.

  Wat is je woonplaats?
  Ik woon in Utrecht.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Jup!

  Ben je bekend met Lush?
  Uiteraard! 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper:
  Tja, lijkt me gewoon heel erg tof om te doen! Een van de redenen dat ik zo graag bij Lush kom is omdat jullie zulk geweldig personeel hebben, en dit lijkt me een goeie manier om jullie hiermee te helpen!

  Beantwoorden
 185. Cheyenne Jansen
  1 mei 2014 at 16:38 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Lush Maastricht

  Wat is je woonplaats?

  Nieuwstadt (limburg)

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Ov ( geen studenten ov)

  Ben je bekend met Lush?

  Ja heb er vaker spullen gekocht die ik graag gebruik.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik kom graag in bij lush omdat ik gek ben op de natuurlijk producten en het ruikt er zo lekker. Ook vind ik de producten heel fijn en kom ik er regelmatig dus ben ik bekend met de producten. Lijkt me leuk om dingen te onderzoeken en ik ben erg nieuwsgierig dus dat moet helemaal goed komen. Ik ben erg benieuwd naar de kennis van de medewerkers en ik denk dat goed kan doorvragen.

  Beantwoorden
 186. Helen
  1 mei 2014 at 16:37 (8 jaren ago)

  Wow! Wat een ontzettend leuke actie van jullie! Ik woon zelf in Asperen, een klein dorpje bij Leerdam. De winkels in Den Bosch en Utrecht zijn voor mij beide even dichtbij. Ik ben wel bekend met het merk Lush, maar heb eigenlijk nog nooit iets uitgeprobeerd. Het lijkt mij dan ook een erg leuke manier om zo kennis te maken met het merk, om zo uit te proberen of mijn zeer gevoelige en droge huid hier positief op reageert. Ben benieuwd!

  Beantwoorden
 187. Melloney Suijkerbuijk
  1 mei 2014 at 16:36 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Rotterdam en/of Lush Den Bosch

  Wat is je woonplaats?
  Rucphen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja (40% korting)

  Ben je bekend met Lush?
  Ik ken het merk wel. Ik heb alleen nog nooit iets gekocht of intensief/actief een winkel bezocht.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  Ik hoor veel positieve dingen over het merk. Ik ben dan ook wel eens benieuwd waar deze reacties vandaan komen. Omdat ik nog redelijk nieuw ben met het merk en de winkels kan ik een redelijk neutraal beeld schetsen (niet op voorhand enthousiast/negatief).

  Beantwoorden
 188. Sanne
  1 mei 2014 at 16:35 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Kalverstraat of Lush Leidsestraat Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  Heerhugowaard

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ten eerste ben ik zelf werkzaam in een winkel (niet bij Lush) en weet ik dus als geen ander hoe je het beste met klanten om moet gaan. Ik weet waar ik op zou moeten letten tijdens het Mystery shoppen. Daarnaast ben ik groot fan van het concept van Lush en zijn de producten die ze verkopen natuurlijk hemels!

  Beantwoorden
 189. Michelle
  1 mei 2014 at 16:35 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Utrecht

  Wat is je woonplaats?

  Culemborg

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee, wel van een NS daluren kortingskaart.

  Ben je bekend met Lush?

  Ik ben tot zoverre bekend bij Lush dat ik laatst voor het eerst ben binnengelopen na het lezen van diverse artikel op het internet.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik heb een een droge huis die geneigd is om daardoor verkeerde vetten te ontwikkelen. Ik zou een goed proefkonijn zijn om hier advies over te vragen m.b.t. maskers en creme ^^

  Beantwoorden
 190. sania
  1 mei 2014 at 16:35 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Den bosch
  Wat is je woonplaats?

  Tilburg
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  Nee helaas niet..
  Ben je bekend met Lush?

  Ja, maar alleen de online shop
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben nog nooit in een lush winkel geweest omdat het vrij onbekend is allemaal. Ik hoor er goede verhalen over dus het lijkt me leuk om het zelf eens te ervaren en wie weet reis ik in de toekomst zelf een keertje met de trein speciaal naar lush!

  Ik wens iedereen heel veel succes! xxx

  Beantwoorden
 191. Maud van Lennep
  1 mei 2014 at 16:34 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush in Utrecht zou voor mij het dichtste bij zijn maar ik vind de Lush in Rotterdam en Amsterdam ook erg leuk!

  Wat is je woonplaats?
  Zwolle.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja ik kan door de week gratis reizen.

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik ben een paar keer in de winkels geweest en heb op de website veel onderzoek gedaan. Ook heb ik 2 keer een bestelling vanuit Engeland besteld.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik sta volledig achter jullie standpunten omdat ik zelf een dierverzorger ben en helaas nog veel te vaak dierenleed tegenkom. Niet alleen door dieren te redden maar ook zie ik nog veel te veel mensen op straat die het verkeerd doen. Het ergste vaak is dan ook dat mensen het zelf niet zien. Testen op mensen is de beste oplossing die jullie hebben bedacht. Ook vind ik het super dat jullie producten vers zijn en dat boeren er ook eerlijk voor betaald krijgen. Voor mijn opleiding leer ik ook om goed naar een indeling van een bedrijf te kijken zoals een dierenwinkel. Hierdoor heb ik al een redelijk geoefend oog. Ik hoop iets voor u te kunnen betekenen en graag hoor ik van u.
  Groetjes,
  Maud van Lennep

  Beantwoorden
 192. Lisa
  1 mei 2014 at 16:34 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  Hoorn

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Oh my, jaaaaaaaaaaa! Ik ben echt gek op Lush en natuurlijk alle voordelen die Lush biedt (heeerlijke geuren + producten én goed voor natuur + dier!)

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik studeer marketing en ben dus goed op de hoogte van merkbeleving en de boodschap achter het merk. Die twee zijn bij Lush zelf al super goed aanwezig. Meestal is dit in de winkel ook het geval, maar is dat op dit moment ook zo?
  Ik zou jullie heel graag helpen (met mijn kritisch oogje :])!

  Groetjes Lisa

  Beantwoorden
 193. An
  1 mei 2014 at 16:33 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Haarlem
  •Wat is je woonplaats?
  Wassenaar
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, maar ik werk in Haarlem, op loopafstand van de Lush winkel.
  •Ben je bekend met Lush?
  Ja
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik was ooit heel enthousiast en gebruikte regelmatig Lush producten, dat is nu eigenlijk afgenomen, ik zou graag willen zien of er nieuwe producten of ontwikkelingen zijn die de moeite waard zijn.

  Beantwoorden
 194. Rian
  1 mei 2014 at 16:33 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch
  Wat is je woonplaats?
  Helmond
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ja! Als ik in een stad ben waar een Lush winkel is, ga ik altijd even snuffelen.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  In de tijd van de mystery shopper bevinden zich mijn eindexamens, en het lijkt me super om na mijn examens even naar Den Bosch te reizen en wat te halen zodat ik een lekker lang bad kan nemen en de examenstress van me af kan zetten! Daarnaast lijkt het me belangrijk dat Lush weet wie er in hun winkels staan en hoe hun klanten geholpen worden. Een goed merk moet natuurlijk goed gerepresentateerd worden en hier help ik graag aan mee.

  Beantwoorden
 195. Angelique
  1 mei 2014 at 16:31 (8 jaren ago)

  Super leuk,

  Als lush-addicted lady laat ik mijn neus graag verwennen door de geuren van de Lush winkels in Amsterdam. Zelf woon ik in Amsterdam en ben ik hier dan ook regelmatig te vinden! Ik ben in het bezit van een ov-abonnement dus niets houdt mij tegen mij weer te wanen in de wonderlijke wereld van de lush.
  Als lush-groopy weet ik natuurlijk al wel het een en ander van de producten van Lush, als mystery gast zal ik dan ook graag letten op de kennis van het personeel t.a.v. alle lush producten en hoe goed zei de klant helpen hun keuze te maken!

  Beantwoorden
 196. Lena
  1 mei 2014 at 16:31 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht. Maar ik zou ook graag de winkels in Den Haag of Rotterdam willen bezoeken. Daar heb ik nog nooit geweest.

  Wat is je woonplaats?
  Almelo

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik ben geen student, maar ik heb wel een OV-kaart.

  Ben je bekend met Lush?
  Natuurlijk.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik kijk altijd kritisch naar de client service bij de winkels. Het komt misschien door mijn leeftijd (30+), maar ook omdat ik altijd de beste service voor mezelf wil. De vriendelijkheid en een goede kennis met het assortiment van de medewerkers vind ik belangrijk in de winkels. Als client kan ik veel over een bepaald product online opzoeken, maar het is nooit dezelfde als een bezoek naar de winkel en goede informatie daarover van een ervaren medewerker op te vragen. En trouwens, ik denk dat het belangrijk is om de Lush Mystery Shoppers van verschillende leeftijdsgroepen te zijn.

  Beantwoorden
 197. Ingrid
  1 mei 2014 at 16:30 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht
  •Wat is je woonplaats? Nieuwegein
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV? nee
  •Ben je bekend met Lush?ja
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper: Als jonge moeder heb ik jullie producten ontdekt en al menig maal gebruikt. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn zoontje. Vooral voor hem vind ik het belangrijk dat huidproducten natuurlijke ingrediënten bevat.

  Beantwoorden
 198. Ellis
  1 mei 2014 at 16:30 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Haarlem is het dichtst bij, maar daar kennen ze me al redelijk. Daarna is Amsterdam het dichts bij.
  Wat is je woonplaats?
  – Hoofddorp
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja
  Ben je bekend met Lush?
  – Ja, al zo’n 4/5 jaar.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper:
  – Ik kom erg graag bij lush, en het lijkt me erg leuk om mee te doen als mystery shopper!

  Beantwoorden
 199. mariska
  1 mei 2014 at 16:29 (8 jaren ago)

  welke lush winkel is dichtbij?
  voor mijn is dat lush kalverstraat of lush leidse straat in Amsterdam verder vindt ik het ook geen probleem om na lush Haarlem of utrecht te gaan. den bosh ook niet want dan kopel ik met bezoek aan vriendin er aan vast.

  ben je in bezit van ov?
  neee wel een kortingskaart

  ben bekend met lush?
  yep al vanaf 2010

  mijn motivatie om lush mysterie shopper te worden is om met doel de winkel te bezoeken en kijken of dan goed geholpen word.

  Beantwoorden
 200. Cheyenne Getrouw
  1 mei 2014 at 16:29 (8 jaren ago)

  Utrecht is heel dichtbij!
  Kom zelf uit Woerden
  Ben aardig bekend met lush vooral de bad producten

  Kom graag bij Lush vanwege de fijne geuren en service en zou graag eens met een opdracht gaan shoppen 🙂

  Beantwoorden
  • Cheyenne Getrouw
   1 mei 2014 at 16:30 (8 jaren ago)

   Oohja ik heb trouwens een kortingskaart voor in de daluren dus geen studenten ov

   Beantwoorden
 201. Suzanne
  1 mei 2014 at 16:29 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Ik zou graag bij Lush Utrecht gaan shoppen, hier woon ik dichtbij en ik kom er regelmatig even voor college.

  Wat is je woonplaats?
  Ik woon in Maarssen.

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  en ik reis door de weeks gratis met een studenten OV.

  Ben je bekend met Lush?
  Ik ben al redelijk bekend met Lush, maar toch ontdek ik steeds weer nieuwe dingetjes.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Lush zou mij moeten kiezen omdat ik graag in de Lush winkels kom om nieuwe dingen te ontdekken en graag om advies vraag bij bepaalde producten, omdat ik erg nieuwsgierig ben aangelegd en er zo veel goede dingen te vinden zijn in de lush producten.

  Beantwoorden
 202. Marie
  1 mei 2014 at 16:29 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  > Het dichtst bij is Lush Maastricht, graag bezoeken zou ik Lush Den Bosch, omdat ik veel positieve verhalen heb gehoord over het vriendelijke personeel.

  Wat is je woonplaats?
  > Ik woon in Aken, Duitsland

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  > En ben in het bezit van een 40% kortingskaart

  Ben je bekend met Lush?
  > Ja, gelukkig wel!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  > Al ja-ren gebruik ik Lush dagelijks en zie ik het als een verwenmomentje voor mijn gevoelige huidje. Daanraast heb ik zelf een korte bperiode bij Lush (in Duitsland) gewerkt, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat zelfs ik telkens nieuwe producten kan leren kennen en overnieuwe eigenschappen kan leren. Het lijkt me daarom superleuk om een megamysterieuze mysteryshopper te zijn!

  Beantwoorden
 203. Kelly
  1 mei 2014 at 16:28 (8 jaren ago)

  HOI!!!!
  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Haag

  Wat is je woonplaats?
  Den Haag

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik heb bijna het hele assortiment wel geprobeerd!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik heb een paar jaar bij Lush gewerkt, dus ik weet waar ik op moet letten als ik geholpen wordt. Verder heb ik een moeilijke allergische huid, dus ik kan tevens vragen stellen over bepaalde ingrediënten en aanbevelingen voor een eczeem huid (en ik weet welke ingrediënten vermeden moeten worden en welke helpen).

  Beantwoorden
 204. Eefje Spruijt
  1 mei 2014 at 16:27 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush winkel op de Steenweg in Utrecht.

  Wat is je woonplaats?
  Utrecht

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper.
  Ik werk zelf al jaren in een winkel en weet inmiddels goed waar ik op moet letten en wat klanten prettig vinden. Daarnaast ben ik grafisch ontwerpster en heb ik oog voor detail en uitstraling. Ik denk dat ik sneller dit soort dingen zie.

  Beantwoorden
 205. Angelique meijer
  1 mei 2014 at 16:27 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  Rotterdam Hoogstraat

  Wat is je woonplaats? Rotterdan

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush? Ja.

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom:

  Als ik ergens enthousiast over ben kan ik soms wat door draven, ik zou graag willen zien hoe enthousiast de dames/heren op de Hoogstraat worden over het door hun te verkopen Lush product.

  Beantwoorden
 206. Irene
  1 mei 2014 at 16:27 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in Utrecht is voor mij het dichtst bij, maar ik vind het ook geen probleem om naar Amsterdam te gaan of zelfs een stad die nog verder weg is.

  •Wat is je woonplaats?
  Ik woon in het centrum van Utrecht.

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja ik ben in het bezit van een studenten weekOV.

  •Ben je bekend met Lush?
  Ja ik ben zeer bekend met Lush. Al sinds mijn 13e (nu 21) gebruik ik producten van Lush en bezoek ik regelmatig de winkel. Tegenwoordig shaf ik iets minder regelmatig nieuwe producten aan omdat ik al een redelijke verzameling heb opgebouwd, maar ik neem wel altijd een kijkje bij de nieuwe collecties.

  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben een (redelijk) jonge studente in Utrecht met een lange Lush geschiedenis. Daarnaast werk ik zelf bij de Starbucks en ben bekend met het concept mysteryshopper en met hoe de gastvrijheid/klantgerichtheid in elkaar hoort te zitten.

  Beantwoorden
 207. Nanda
  1 mei 2014 at 16:26 (8 jaren ago)

  Lush Haarlem is het dichtst bij mijn woonplaats Hoorn. Geen OV. Wel bekend met Lush. Ik ben een kritische (maar uiteraard beleefde) klant die wel houdt van een goede middag shoppen!

  Beantwoorden
 208. Marieke H
  1 mei 2014 at 16:25 (8 jaren ago)

  De dichtstbijzijnde winkel voor mij is Utrecht, daar woon ik ook. Ik ben bekend met lush, ben altijd benieuwd naar nieuwe producten. Ik heb geen Ov. Kaart, reis wel met korting.

  Ik bezoek graag jullie winkels en ga ook in het buitenland regelmatig sniffen in jullie winkels! Ik ga deze zomer trouwen en ben erg benieuwd wat de werknemers van Lush me kunnen vertellen met welke producten ik me voor de dag nog mooier (en misschien relaxter ;)) kunnen maken!

  Beantwoorden
 209. Janice
  1 mei 2014 at 16:25 (8 jaren ago)

  1. De winkel bij de beurs in Rotterdam ( op de Hoogstraat!)
  2. Rotterdam
  3. Nee, ik heb geen o.v.
  4. Ja, en ik ben superfan van lush!!

  Ik ben op dit moment bezig met mijn scriptie en zou wel wat positieve energie kunnen gebruiken om het project met frisse moed af te sluiten!

  Groetjes!

  Beantwoorden
  • Janine Steenhuizen
   1 mei 2014 at 21:59 (8 jaren ago)

   Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
   ‘s-Hertogenbosch
   Wat is je woonplaats?
   Ook ‘s-Hertogenbosch
   Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
   Nee
   Ben je bekend met Lush?
   Ja, ben erorme Lush fan! Vooral de kadodozen zijn favoriet!,

   Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

   Ik heb ook meteen een klacht waarvan ik benieuwd ben hoe ze die gaan oplossen. Ben kritisch…en..
   Ik ben bijna zonder werk (vanaf 15mei) heb dus ook tijd om te shoppen! En ben 18mei jarig, dus dan zie ik het gekochte als kadootje!!

   Beantwoorden
 210. Kim Dekker
  1 mei 2014 at 16:25 (8 jaren ago)

  Kom regelmatig in zowel Haarlem als Amsterdam, want ik woon in Alkmaar. Ik werd ooit door mijn beste vriendin verleid om dat heerlijk geurende winkeltje in de Kalverstraat binnen te lopen met die prachtige zeeptaarten in de etalage. Soms wil ik binnen lekker mijn gang gaan en mijn producten kopen (vooral als mijn budget laag is) en andere keren wil ik van alles weten omdat ik mezelf wil verwennen en het goede product wil kopen. Winkelen is voor mij echt een feestmomentje, dus ik wil mezelf op zo’n moment echt even ‘bijzonder voelen’. En niet de zoveelste klant. Mijn studententijd is alweer enige tijd geleden, dus ik ben van de kortingskaart 🙂

  Beantwoorden
 211. Isabella G
  1 mei 2014 at 16:24 (8 jaren ago)

  Ik zou heel graag mystery shopper voor Lush zijn in Amsterdam (Leidse- of Kalverstraat, maakt niet uit) Ik woon in Wormerveer, en ik heb zeker tijd in de beoogde periode. Een OV heb ik niet, studeren is alweer ruim tien jaar geleden 😉 Ik ben zeker bekend met Lush! Ik ben alweer een jaar of acht, negen een regelmatige klant bij de winkels in Amsterdam en heb altijd een aantal producten in de badkamer staan en op voorraad 😉 Ook in het buitenland (Berlijn, Dublin, Oxford, Swindon oa) loop ik altijd even de plaatselijke Lush in. En waarom ik denk dat ik een goeie mystery shopper zou zijn voor Lush? Ik ben goed bekend met het assortiment, neem graag mijn tijd in de winkel en ik ben een kritisch, oplettend consument die ervan houdt om contact te maken met de medewerkers en goede service en kennis verwacht. Analyseren en evalueren zit in mijn systeem 🙂

  Beantwoorden
 212. Demi
  1 mei 2014 at 16:23 (8 jaren ago)

  Lush Den Bosch is voor mij het dichtst bij en hier zou ik graag heen gaan!
  Ik woon in Breda.
  Ik heb een studenten OV waar ik door de weeks gratis mee kan reizen.
  Jaaa, ik ben bekend met Lush! Het is een van mijn favoriete winkels.
  Ik zou graag mystery shopper willen worden omdat ik gek ben op Lush! Ik heb helaas niet zoveel te besteden dus ik heb nog niet zoveel kunnen testen.

  Beantwoorden
 213. Suzanne
  1 mei 2014 at 16:22 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Rotterdam
  Wat is je woonplaats?
  – westmaas
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Nee
  Ben je bekend met Lush?
  – Ja
  Motivatie:
  – Ik vind lush een heerlijk merk met erg fijne producten. Zeepjes en big shampoo heb ik altijd in huis en geniet echt van het gebruik ervan!

  Beantwoorden
 214. Anniek
  1 mei 2014 at 16:22 (8 jaren ago)

  Wauw, dit lijkt me heel erg leuk!
  Ik ben zelf blogger op http://www.glowofbeauty.nl, en ik heb al behoorlijk wat ervaring met het testen van producten en winkels, dit lijkt me dus wel wat voor mij! De vragen:

  1. De Lush in Utrecht
  2. Houten
  3. Ja, een ov kaart voor de trein vanaf Houten naar Amersfoort, via Utrecht
  4. Ja, afgelopen kerstvakantie heb ik een héérlijke bruisbal van Lush gekocht, waar ik echt van genoten heb 🙂

  Zoals ik al zei ben ik een beauty, fashion en lifestyle blogger en ik vind het heel erg leuk om mijn ervaringen te delen met anderen. Dit doe ik dagelijk op mijn blog Glowofbeauty, en deze ‘actie’ sluit hier wel heel erg mooi bij aan. Ik zou het dan ook heel erg gaaf vinden om dit voor jullie te doen.

  Ik hoor graag van jullie!

  Anniek Andringa

  Beantwoorden
 215. Petra
  1 mei 2014 at 16:22 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  In Maastricht!

  •Wat is je woonplaats?
  Kerkrade

  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, maar ik werk in Maastricht en kan deze reiskosten declareren.

  •Ben je bekend met Lush?
  Ja! Heb een paar producten die ik met veel plezier gebruik: de lemony flutter en angels on bare skin

  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat ik iemand ben die héél nieuwsgierig is en interesse toont op een heel natuurlijke manier (is ook een belangrijk onderdeel van mijn werk!!), kan dus goed testen hoe men antwoord geeft op de vragen … voel ik me serieus genomen of voel ik me wellicht lastig op dat moment? Ik ken het assortiment van Lush redelijk goed, iets wat natuurlijk ook altijd mooi meegenomen is tijdens een fictieve zoektocht 🙂 Bovendien deel ik graag uitgebreid en in details mijn mening hoe ik mijn toekomstig bezoek bij Lush Maastricht heb ervaren zodat jullie hier zeker weten iets aan zullen hebben.

  Beantwoorden
 216. Jeanine
  1 mei 2014 at 16:21 (8 jaren ago)

  Hoi! Wat een leuke missie, had er meteen helemaal zin in!
  Ik woon in Tilburg, dus Lush Den Bosch is het dichtst bij voor mij.
  Aangezien ik nog studeer heb ik ook een OV dus kan voor noppes reizen!
  Ik ben erg bekend met Lush, aangezien ik mij de laatste tijd aan het verdiepen ben in dierproefvrij cosmetica. Hartstikke interessant! Ben zelf in het bezit van het liefste konijntje dat er bestaat en kan me niet voorstellen dat die opgesloten in een hokje zou zitten met uitslag en rode ogen; alleen omdat wij nieuwe mascara willen! Daarom ben ik zo super Lush fan; hier worden geen dieren bij betrokken.
  Lush maakt op een goede manier gebruik van moeder Aarde; wanneer ik in bad zit met een heerlijk stukje zeep of een nieuwe bathbomb ben ik hartstikke trots dat zo’n gaaf bedrijf als Lush producten die in eerste instantie niet aantrekkelijk zijn (b.v. modder en zeewier) kan verwerken in geweldige verzorgingsspulletjes die elke vrouw in huis zou moeten hebben.
  Ik zou daarom ook de nieuwe Lush mysterie shopper moeten worden; ik sta helemaal achter de visie die Lush voor ogen heeft en sta, wanneer Lush weer een nieuwe campagne organiseert, klaar met mijn protestbord om Lush te steunen!

  Beantwoorden
 217. Maaike
  1 mei 2014 at 16:20 (8 jaren ago)

  De dichtbijzijnste winkel is voor mij in Utrecht en is ook het makkelijkste om te bereiken. Ik woon zelf tussen Arnhem en Nijmegen en ben niet in bezit van een studenten OV. Ik ben zeker bekend met Lush, alles voor mijn gezichtsverzorging koop ik bij Lush. Ik wil graag mystery shopper zijn omdat ik gek ben op Lush en het me super leuk lijkt om aan dit onderzoek mee te werken. Zo heb ik ook de kans om nog nieuwe producten te leren kennen en aan te schaffen.

  Beantwoorden
 218. maatjuh lala
  1 mei 2014 at 16:20 (8 jaren ago)

  Vorige keer had ik mezelf opgegeven maar helaas ben ik het niet geworden.
  Ik woon in Rotterdam en de Lush winkel zit gewoon in get centrum bij ons maar vibd het ook geen probleem om een andere Lush winkel te bezoeken waar ik nog niet eerder ben lang geweest. Ik heb een OV( geen studentrn ov). ik ben bekend met de producten van Lush en hou zelf van de lemon fluttery.

  Beantwoorden
 219. Carlissa
  1 mei 2014 at 16:20 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – in Den Bosch is voor mij de dichtstbijzijnde Lush winkel
  Wat is je woonplaats?
  – Ik woon zelf in Eindhoven
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ik ben in het bezit van een studenten week OV
  Ben je bekend met Lush?
  Ben zeer bekend met Lush. Ik koop daar heel vaak producten.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben een enorme fan van de Lush producten en het verhaal achter Lush. Alle producten die ik bij Lush koop, werken ook echt waarvoor ze beschreven staan. Dit is voor mij een pluspunt aan de producten, ook ruiken ze altijd enorm lekker. Ik zou het fijn vinden om mijn steentje bij te kunnen dragen, om nog een beter beeld te krijgen van hoe het personeel de klanten helpt/aanspreekt en hoe ze dat eventueel kunnen verbeteren zodat Lush steeds meer ‘fans’ bij zal krijgen!

  Beantwoorden
 220. Fleur
  1 mei 2014 at 16:19 (8 jaren ago)

  Ik zou graag de winkel van Lush in Utrecht of in Amsterdam willen bezoeken.
  Ik woon in Ede.
  Ik heb een ov/weekend vrij abonnement bij de ns.
  Ja, ik ben bekend met Lush. Ik heb een aantal producten van Lush en ik kom er regelmatig.
  Ik zou heel graag een Lush Mystery Shopper willen zijn omdat ik groot fan ben van de producten en ik het belangrijk vind dat winkels klantvriendelijk en goed geordend zijn. Ook vind ik de gedachte achter de producten van Lush erg goed.

  Beantwoorden
 221. Tijne Verweij
  1 mei 2014 at 16:19 (8 jaren ago)

  Hoi lieve Lushies,
  Ik zou heel graag de vestiging in Utrecht willen bezoeken, met een kritische maar positieve blik.
  Door mijn oog voor detail hebben kunnen jullie vast mijn feedback gebruiken en vind het heel leuk om te doen.
  Zelf woon ik in Bussum, maar werk in Utrecht en kan dus zonder extra reiskosten jullie vestiging bezoeken.

  Ik ben benieuwd 🙂

  Beantwoorden
 222. Dyane
  1 mei 2014 at 16:19 (8 jaren ago)

  Wat leuk!
  Voor mij is het filiaal in Utrecht het makkelijkst te bereiken. Zelf woon ik in Hoogblokland. Ik ben in het bezit van een studenten OV dus door de weeks kan ik gratis reizen. Ik ben uiteraard bekend met Lush en vind de producten heerlijk!

  Omdat ik als student niet veel te besteden heb, is een product van Lush echt een cadeautje. Vaak loop ik als ik in Utrecht ben altijd wel even binnen, al is het alleen al voor die heerlijke geur en het aardige personeel! Ik zou het heel leuk vinden om ook eens als Mystery Shopper de Lush te bezoeken

  Beantwoorden
 223. Loulou
  1 mei 2014 at 16:19 (8 jaren ago)

  Ik woon in Utrecht, dus de Lush Winkel in Utrecht is uiteraard het dichtste bij en ben hier dan ook al vaak binnen geweest en kan nooit zonder iets naar buiten gaan. Ik studeer ook in Utrecht dus heb een studenten-ov. Een vriendin en ik zijn bezig met het opstartten van een beautyblog. Een aantal producten van Lush reviewen zou ik graag willen gebruiken voor een van de eerste blogposts.

  Beantwoorden
 224. Bibi
  1 mei 2014 at 16:19 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Den Bosch
  •Wat is je woonplaats?
  Nijmegen
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV? nee
  •Ben je bekend met Lush? Jaaaaaa
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Waarom niet? Het lijkt mij gewoon heel leuk om dit eens te doen… Lush is gewoon fantastisch en kan wel weer een nieuw gezichtsmasker gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 225. Melanie van der Mee
  1 mei 2014 at 16:18 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Leidsestraat

  Wat is je woonplaats? Amsterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja

  Ben je bekend met Lush? Natuurlijk

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom.. omdat ik een drukke nieuwe mama ben 😉

  Beantwoorden
 226. Priya
  1 mei 2014 at 16:18 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkels in Amsterdam en Utrecht.

  Wat is je woonplaats?
  Diemen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  ja, week-ov

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik geef graag feedback aan mensen en organisaties en doe dat dus ook geregeld.

  Beantwoorden
 227. Sylvia Jansen
  1 mei 2014 at 16:18 (8 jaren ago)

  Woon in Duiven
  Geen OV kaart
  Ben bekend met Lush. Twee weken geleden Lush winkels in Londen bezocht (4 verschillende!).
  Winkel in Utrecht is het meest in de buurt (moet toch een keer n winkel in Arnhem komen!).
  De Lush winkel bezoek ik altijd met mijn dochter, ook geheel ‘verlusht’!

  Beantwoorden
 228. kirsten
  1 mei 2014 at 16:17 (8 jaren ago)

  De dichtstbijzijnde lush winkel voor mij is die in Maastricht. Ik woon zelf in Roermond. Ik ben 19 jaar en in het bezit van een studenten OV. Ik ben al een aantal jaren bekend met lush en op de een of andere manier blijft lush mij iedere keer weer verrassen met heerlijke nieuwe producten. Ik heb een probleemhuid die weinig producten kan verdragen maar op de producten van Lush heb ik nog nooit een negatieve reactie gehad. Mijn huidje wordt er blij van en daarmee ik ook. De meeste producten voor een gevoelige huid zijn geurloos of hebben juist een vieze chemische geur, lush producten hebben ook nog eens een heerlijke geur waardoor ik niet chemisch ruik maar lekker fris of juist heerlijk zoet!
  Lush maakt mij altijd blij, ik zou er graag een keertje willen mysterieshoppen.

  Beantwoorden
 229. Irene
  1 mei 2014 at 16:17 (8 jaren ago)

  Lush Haarlem is de dichtstbijzijnde locatie, ik woon in Heemstede. Ik beschik niet over een studenten OV kaart maar wel over een dalurenkaart. Mijn motivatie? Ik heb eenmaal een minder prettige ervaring in deze winkel gehad en zou hierom graag zien dat dit nu compleet anders verloopt!

  Beantwoorden
 230. Simone
  1 mei 2014 at 16:15 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Maastricht en deze zou ik ook graag willen bezoeken.
  Wat is je woonplaats?
  Sittard, dus dit is ongeveer 15 minuten met de trein
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, ik ben wel nog student maar ik heb geen recht meer op studenten OV.
  Ben je bekend met Lush?
  jaaa! Eerlijk gezegd nog helemaal niet zo heel lang, maar sinds een jaar ben ik fan.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Lush was voor mij altijd een beetje een onbekende winkel waarvan ik niet helemaal wist wat ik er mee aan moest. Toen ik veel last van acne kreeg en goede dingen las over bepaalde producten hiervoor van lush ben ik voor het eerst de winkel ingestapt in maastricht. Deze producten hebben mij ontzettend geholpen met mijn huid en sindsdien ben ik fan! Ondertussen zoek ik zelfs in het buitenland altijd een lush winkel op waardoor ik producten in de badkamer heb staan met duitse en italiaanse etiketten ;). Ook vertel ik familie, collega’s en vriendinnen over mijn geweldige holy grails van Lush.

  Beantwoorden
 231. Michelle
  1 mei 2014 at 16:15 (8 jaren ago)

  Wat een leuke actie! Ik ben 22 jaar en woon zelf in Nijmegen, maar mijn ouders in Den-Bosch. Met mijn studenten OV zou het voor mij dus het meest praktisch zijn om daar lekker te gaan shoppen. Ik kom vaker bij de lush store in Den Bosch, maar helaas iets minder vaak nu ik verhuisd ben en als student iets minder te besteden heb. Ik kan me echt uren bezig houden met zeepjes en cosmetica en vind het leuk om hier iets nieuws over te leren. Het lijkt me echt super leuk om dit te mogen doen, alleen al om weer even aan al jullie lekkere zeepjes te snuffelen!

  Beantwoorden
 232. Wendy
  1 mei 2014 at 16:15 (8 jaren ago)

  Supergaaf!
  JA ik wil graag meedoen!! Ik woon het dichtst bij de winkel in Den Bosch maar het maakt mij écht niet uit welke winkel ik mag gaan bezoeken als mystery shopper. (Woon zelf in Rosmalen)
  Ik heb geen studenten OV maar wél een dalurenabonnement van de NS dus ik kan heel Nederland door. 🙂
  Of ik bekend ben met Lush? Jazeker, gelukkig wel! Ik ben een groot fan van de Lush producten én de Lush formule!

  Beantwoorden
 233. Niki
  1 mei 2014 at 16:15 (8 jaren ago)

  * Welke Nederlandse winkel van Lush
   is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Leidsestraat of Kalverstraat Amsterdan.
  * Wat is je woonplaats? Zaandam
  * Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee
  * Ben je bekend met Lush? Jazeker!
  * Een leuke motivatie: begin dit jaar ben ik op sollicitatiegesprek geweest bij Lush met zo’n 20 andere meiden. Daar kregen we ook een korte uitleg waar je op moet letten als medewerker en deden we een rollenspel. Nu weet ik beter waar je op moet letten en kan ik de medewerker ook beter beoordelen! En daarnaast wil ik dolgraag spulletjes van Lush kopen hihi!

  Beantwoorden
 234. Melissa Kolk
  1 mei 2014 at 16:14 (8 jaren ago)

  Ik woon zelf in Haarlem dus dan is Haarlem toch wel de beste optie voor mij ! Ik ben niet in bezit van een studenten ov maar zou het heel leuk vinden om mijn bijdragen te leveren aan het verbeteren van de formule van lush !
  Uiteraard ben ik al bekend met lush en ik zou meer uitleg willen over huidverzorging en hier een paar leuke dingetjes voor willen aanschaffen !!!

  Beantwoorden
 235. Simone Umboh
  1 mei 2014 at 16:12 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht is voor mij het dichts in de buurt

  Wat is je woonplaats?
  Almelo

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee

  Ben je bekend met Lush?
  Ja. Een paar jaar geleden zelfs zwaar verslaafd geworden!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Een paar jaar geleden ben ik er vaak geweest. Helaas is de crisis ook hier toegeslagen en heb ik al een tijd niets kunnen aanschaffen. Juist daarom denk ik dat ik wel een goed verschil zou kunnen zien en daar ben ik ook benieuwd naar. Hoe zijn de ontwikkelingen, de nieuwe producten, de nieuwe winkels zelfs?

  Beantwoorden
 236. Brenda
  1 mei 2014 at 16:11 (8 jaren ago)

  Woon zelf in Roermond (26 jaar) dus de kortsbijzijnde winkels liggen in Maastricht & Eindhoven. Ik ben het meest in Maastricht te vinden ivm familie en dan ga ik altijd even ‘neuzen’ bij de Lush. Ik ben allergisch voor vele E-nummers in producten en vind het bij Lush zo fijn dat alles op natuurlijke basis word gemaakt, en word er altijd blij van de vele producten die ze er hebben. En…je bent je ook bewuster van wat je allemaal gebruikt!

  Ik ben trouwens ook in het bezit van een OV dus reizen met de trein is totaal geen probleem, dit doe ik iedere dag voor mijn werk.
  Groetjes Brenda

  Beantwoorden
 237. rosita
  1 mei 2014 at 16:10 (8 jaren ago)

  •Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? rotterdam
  •Wat is je woonplaats? rotterdam
  •Ben je in het bezit van een (studenten) OV? nee
  •Ben je bekend met Lush? ja heel erg bekend
  •Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht) Ik ben een vaste klant van lush en maak iederen in mijn omgeving er verslaafd aan.
  Het lijkt me leuk om zo te kunnen helpen aan vooruitgang en er is natuurlijk niks leuker dan shoppen bij lush

  Beantwoorden
 238. tamara
  1 mei 2014 at 16:10 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?

  * ‘S-Hertogenbosch

  Wat is je woonplaats?

  * Uden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?

  * Nee

  Ben je bekend met Lush?

  * Ja gebruik het dagelijks ben helemaal gek op Lush

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  * lijkt me leuk om tijdens mijn zwangerschapsverlof mystery shopper te zijn 🙂 🙂

  Beantwoorden
 239. Simone van Dordrecht
  1 mei 2014 at 16:09 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Steenweg 46, Utrecht, deze is het dichtst bij mijn werk.

  Woonplaats: Den Haag

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja ik koop de meeste huidverzorging en douche spulletjes van Lush

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben altijd heel bewust van mn omgeving en hoe een winkel ingericht is en hoe de sfeer is. Hiernaast vind ik het ook erg belangrijk dat ik netjes geholpen wordt in een winkel en of ik tevreden de winkel verlaat ook al koop ik niets. Daarom denk ik dat ik een goede Mystery Shopper zou kunnen zijn 😉

  Beantwoorden
 240. Astrid Voorn
  1 mei 2014 at 16:08 (8 jaren ago)

  Winkel; Haarlem
  Woonplaats; Zandvoort
  OV; nee (wel een fiets 🙂
  Bekend met Lush; ja

  Het lijkt mij leuk om nu eens met deze speciale opdracht naar Lush te gaan. Op het moment dat een medewerker bij Lush vraagt of ik een vraag heb dan heb ik die op dat moment vaak niet en ben meestal vlot weer weg. Lijkt mij wel leuk om mij eens wat meer te kunnen verdiepen in Lush en hopelijk verbetert dit project de winkels. Ook al ben ik nu tevreden, verbeteren kan altijd.mee.

  Beantwoorden
 241. Marleen H
  1 mei 2014 at 16:07 (8 jaren ago)

  * Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  -de Lush winkel in Haarlem is om de hoek voor mij
  *Wat is je woonplaats?
  – Haarlem
  *Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee, maar gelukkig is Lush voor mij op loopafstand!
  *Ben je bekend met Lush?
  Jazeker, ik ga er regelmatig langs om iets lekker ste halen en als ik er voorbij loop, moet ik altijd even snuiven. Verslaafd? Een beetje maar.
  *Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Lush zou mij moeten kiezen omdat ik gek ben op hun producten en goed ben in vragen stellen aan verkopers. Op deze manier kom ik er snel achter of ze professioneel zijn (en een beetje leuk en enthousiast over hun werk!). Plus, als ze mij kiezen dan kan heb ik weer een prima excuus om van alles aan te schaffen en even lekker diep de geuren in te ademen.

  Beantwoorden
 242. Joyce schleipen
  1 mei 2014 at 16:07 (8 jaren ago)

  Dan willen we graag het volgende van je weten:

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Lush in Maastricht.
  Wat is je woonplaats?
  Maastricht
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja.
  Ben je bekend met Lush?
  Ja.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  los van het feit dat lush geweldig is, zou het erg interessant zijn om eens de winkel in te gaan en te beoordelen op andere aspecten dan puur alleen tussen de producten snuffelen en kopen. Tevens komen dit soort onderwerpen (mystery shopper, klantenbeoordelingen) geregeld voor in mijn studie, en zou ik het nu eens zelf kunnen uitvoeren.

  Beantwoorden
 243. Kaylani
  1 mei 2014 at 16:06 (8 jaren ago)

  Ik woon in Landgraaf dus Lush Maastricht is voor mij het dichtste bij. Ik heb doordeweeks studenten OV dus kan dan gratis reizen. Ik ben aardig bekend met Lush (hoe kan het ook anders als blogger ;))

  Ik vind het altijd enorm leuk om naar Lush te gaan, ik word altijd zo warm en vriendelijk ontvangen! Het personeel praat altijd vol lof over de producten en ze weten letterlijk alles, top gewoon!

  Beantwoorden
 244. Lucienne
  1 mei 2014 at 16:06 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Rotterdam
  Wat is je woonplaats?
  Rotterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ja
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben een fervent bezoeker van de Lush. Niet alleen voor mezelf, maar ook vaak in opdracht van familieleden die zelf geen Lush in de buurt hebben. Leuk om op deze manier Lush een beetje te kunnen helpen en heerlijk natuurlijk om er dan ook nog iets voor mezelf te mogen kopen!

  Beantwoorden
 245. Lieke Kursten
  1 mei 2014 at 16:06 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Utrecht
  Wat is je woonplaats? Groningen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja!
  Ben je bekend met Lush? Ja!

  Mijn motivatie om mysteryshopper te worden is dat ik wel enigzins bekend met Lush maar vanwege een studentenbudget en er geen Lush winkel om de hoek zit, is er nog veel voor mij onbekend. Het lijkt me heel leuk om wat meer producten te testen in de winkel en een goed advies te krijgen. Omdat ik de lushproducten nu niet kan testen, houdt het mij tegen om via de webshop dingen te bestellen. Daarnaast ben ik best kritisch als het gaat om klantvriendelijkheid en deskundigheid. Dus lijkt me een leuke uitdaging!

  Beantwoorden
 246. Roal
  1 mei 2014 at 16:05 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Dat is Lush Utrecht!
  Wat is je woonplaats? Mastenbroek, in de buurt van Zwolle.
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja, studenten OV.
  Ben je bekend met Lush? Ja, en enorme fan!

  Ik kom niet zo vaak bij Lush omdat de vestigingen zo ver weg zijn voor mij, maar als ik in de buurt ben koop ik altijd wel iets! Zeker voor zoiets als dit reis ik graag een stukje met de trein. Daarbij werk ik zelf in een winkel en ik denk dat ik wel oog heb voor de dingen waar op gelet moet worden (:

  Beantwoorden
 247. xantha Jacobs
  1 mei 2014 at 16:04 (8 jaren ago)

  De dichtstbijzijnde winkel is voor mij Den Bosch, ik woon zelf in Chaam en uiteraard ben ik bekend met Lush. Ik ben student en dus in het bezit van een studenten Ov.
  En het lijkt mij geweldig om een steentje bij te dragen, vragen stellen aan het winkelpersoneel en kijken of ze me hierin goed (en vriendelijk) kunnen helpen en zo de winkel feedback te geven dat jullie nog beter kunnen worden.

  Beantwoorden
 248. Kirsten van Santen
  1 mei 2014 at 16:03 (8 jaren ago)

  LUSH!

  en of ik bekend ben met jullie topproducten en de vrolijke verleiding van jullie geurende winkels.
  Ik woon zelf in Amsterdam, waar ik het liefst naar jullie LUSH winkel in de Leidsestraat ga, maar wil ook best een bezoekje brengen aan andere plaatsen! Het maakt niets uit, omdat nieuwe winkels bezoeken ook leuk is.
  Een studenten OV heb ik niet, want ik ben al werkzaam als fotografe, maar als ik dan toch in de trein moet maak ik er wel meteen een klein uitje van: stuur me maar op pad!

  Kies mij! Ik heb zelf ook lang in winkels gewerkt, weet goed wat je wel en niet mag en kan verwachten van medewerkers, maar ben zeker niet een vervelende vragen steller. Ik heb zelf last van eczeem en een ontzettend gevoelige huid, dus zonder hulp iets kopen is vaak moeilijk. Lush spreekt mij juist daarom zo aan, want natuurlijke producten zonder diertesten en slechte stoffen zijn natuurlijk het best voor een huid als die van mij. Oma zegt: ‘Smeer niets op je huid dat je niet in je tuin kunt vinden, en dat geldt ook voor voeding!’

  Nu kan ik natuurlijk nog veel meer bij mijn motivatie gaan typen, over de leuke special editions die jullie jaarlijks aanbieden en hoe ik al bubbelend mijn tijd doorkom in bad, maar ik wil ook gewoon heel graag €35,00 besteden aan een nieuwe dreamwash en een angels on bare skin!

  Kiezen jullie mij? Ik weet zeker dat ik de mysteryshopper ben waarnaar jullie zoeken!

  Beantwoorden
 249. Talitha Vincken
  1 mei 2014 at 16:03 (8 jaren ago)

  De Lush in Maastricht is voor mij het meest dichtbij. Ik zelf woon in Kerkrade en ben niet in het bezit van een studenten OV. Ik ben al een aantal jaren bekend met Lush, maar de laatste tijd kom ik er steeds minder vaak. Ik ben dan dus ook niet meer echt op de hoogte van de nieuwste producten. Ik zou het dan ook leuk vinden om hieraan mee te doen zodat ik nog eens aan de nieuwe producten kan snuffelen!

  Beantwoorden
 250. Clarissa (Eat Share Love)
  1 mei 2014 at 16:02 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Kalverstraat, Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  Amsterdam

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja, gewone OV chipkaart

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik vind natuurlijke cosmetica belangrijk en wil dat producten veilig zijn voor mijn huid. Daarnaast krijg ik graag professioneel advies, maar wordt ik niet graag lastig gevallen. Meestal vind ik dit bij Lush wel heel goed gaan. En ben gek op Lush producten, kan het me helaas niet zo vaak veroorloven.

  Beantwoorden
 251. Wendy
  1 mei 2014 at 16:01 (8 jaren ago)

  Leuk leuk leuk!
  Ik woon in Almere en ben al 10 jaar bekend met Lush. Laatste jaren bezoek ik regelmatig de winkels in Amsterdam. Voor de winkel in de Leidsestraat is favoriet. Op een enkele slechtere ervaring na hele fijne service. En een allergische reactie krijgen van 1 product valt reuze mee in het walhalla van lekkere producten. Al is 2 weken jeuk wat minder…
  Ik kan in de daluren heel NL gratis door met de trein. En waar ik ook ben, altijd moet ik even de Lush winkel in. Ook in het buitenland 🙂 Dus euh welke winkel, sja allemaal leuk dus maakt eigenlijk niks uit!

  Beantwoorden
 252. Marlies
  1 mei 2014 at 16:01 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Lush Utrecht (maar Amsterdam is ook geen probleem!)
  Wat is je woonplaats?
  – Utrecht
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – ik heb een dal-uren abonnement
  Ben je bekend met Lush?
  – JA! ❤️
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik ken Lush en alle producten door en door, waardoor ik evt ook moeilijke/inhoudelijke vragen kan stellen over producten en het merk Lush! Daarnaast werk ik zelf in de gastvrijheidsindustrie en heb ik dus ook zelf veel ervaring in klantcontact. Daarnaast is elk excuus om bij een Lush winkel te gaan shoppen natuurlijk welkom, haha!

  Beantwoorden
 253. Irinca van der Bent
  1 mei 2014 at 16:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  -Lush Den Haag, op de Grote Marktstraat
  Wat is je woonplaats?
  -Katwijk aan Zee (Zuid-Holland)
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  -Ja! Ik reis gratis doordeweeks en ben vaak in Den Haag te vinden, no problem!
  Ben je bekend met Lush?
  -Een driedubbele ja. Ik ben sinds 2012 bekend met Lush en elke keer als ik langs de winkel loop snuif ik diep door mijn neus, of wandel ik even naar binnen! Ik heb ook een aantal bad & douche -producten en vind het super om zo (ook door recycling) mijn steentje bij te dragen aan een beter milieu en een betere wereld.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  – Ik trek graag mijn studenten portemonnee open voor bewustere en verantwoorde producten. Deze job klinkt uitdagend voor een Lushie like me!

  Beantwoorden
 254. evi van der vorst
  1 mei 2014 at 16:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Den bosch
  Wat is je woonplaats?
  Den bosch, Karrestraat, een straat voor de straat waar de lush zit 🙂
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja!
  Ben je bekend met Lush?
  Ja ik shop al meer dan een jaar bij lush en gebruik geen andere cosmetica meer sinds ik lush heb leren kennen.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Lush is niet alleen leuk omdat het lekker ruikt en er mooi uitziet. Ze denken ook na over morgen. Hiermee bedoel ik dat ze nadenken over recycling, fair trade producten gebruiken maar zich ook inzetten voor goede doelen. En dat vind ik geweldig!

  Beantwoorden
 255. Sofieke janssen
  1 mei 2014 at 16:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Ik woon om de hoek bij de Lush in Den Bosch en zou deze winkel dus graag bezoeken!
  Wat is je woonplaats?
  Den Bosch!
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ik heb een OV kaart met kortingsabonnement.
  Ben je bekend met Lush?
  Zeker! Ga graag even snuffelen in de winkel. Ook heb ik al eens een party bezocht.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ken de winkel in Den Bosch redelijk goed en heb eigenlijk nooit hulp nodig iets te vinden. Ik ben benieuwd hoe het is als ik wel om hulp vraag voor iets! Hopelijk leer ik er zelf ook iets van! En tijd doorbrengen in de lekkerst ruikende winkel van Nederland is natuurlijk nooit mis!!

  Beantwoorden
 256. Evi van der Kant
  1 mei 2014 at 16:00 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den bosch is het dichtst bij maar ik heb een OV dus ik sta open voor alle vestigingen.

  Wat is je woonplaats?
  Vlierden

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja!

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat ik ten eerste een groot lush fan ben en ik graag wil helpen waar kan en al helemaal als de winkel er nog! beter van kan worden. Ten tweede lijkt het me interessant om eens op een andere manier de winkel binnen te stappen dan normaal.

  Beantwoorden
 257. Jelena
  1 mei 2014 at 15:59 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  – Den Haag
  Wat is je woonplaats?
  – Leiden
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  – Ja
  Ben je bekend met Lush?
  – Ja
  Motivatie:
  Ik ben groot fan van enkele Lush-producten en in het buitenland kom ik graag bij hun winkels. Ook in Nederland kom ik er graag. Door mijn ervaringen met de winkels in het buitenland, kijk ik met een kritische blik naar de winkels in Nederland. Daarnaast ben ik erg kieskeurig als het om huidverzorging gaat en weet ik zelf ook het één en ander van dat soort dingen af, dus ben ik benieuwd hoe goed ze mij kunnen adviseren. Omdat ik als Lush-fan ze graag verder help om in Nederland als bedrijf te groeien, lijkt het me erg leuk om als mystery-shopper op bezoek te gaan bij de winkel in Den Haag

  Beantwoorden
 258. Rebecca
  1 mei 2014 at 15:59 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Ik zou graag Lush Amsterdam Leidsestraat willen bezoeken.
  Wat is je woonplaats?
  Amsterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Nee
  Ben je bekend met Lush?
  Ja, ik heb zelf anderhalf jaar bij Lush gewerkt.
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Ik ben dol op de lush en haar producten! Ook ben ik fan van de acties die altijd worden gehouden. Voordat ik bij de Lush werkte, was ik al vegetariër, maar jullie hebben me bewust gemaakt van heel veel meer dingen in de wereld. (Denk aan alle dierproeven, (te veel) gebruik van plastic, palmolie, schaliegas enz) Ik ben dus erg gemotiveerd om mee te mogen helpen Lush fijner te maken dan het al is 🙂

  Beantwoorden
 259. Anniek
  1 mei 2014 at 15:58 (8 jaren ago)

  Rotterdam is het dichtste bij voor mij ik heb geen ov en ik woon in Gouda! Ik ben bekend met lush maar nog niwt heel goed. Ik heb van de week een badbruisbal gebruikt en ben verkocht i want more! Dat is dan ook gelijk mn motivatie! Help niekie het badderen door!

  Beantwoorden
 260. Ineke
  1 mei 2014 at 15:58 (8 jaren ago)

  Lush Amsterdam
  Amsterdam
  Geen studenten OV
  Goed bekend met Lush, Ik kan dus prima beoordelen of ik goed wordt geholpen.

  Beantwoorden
 261. Senna Spiertz
  1 mei 2014 at 15:56 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Amsterdam
  Wat is je woonplaats? Alkmaar
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee
  Ben je bekend met Lush? Ja
  Ik ben zelf een keer door een Mystery Shopper benaderd toen ik in een winkel werkte. Het lijkt me nu erg leuk om er nu zelf eens een te zijn. En dat in een Lush-winkel, het kan toch niet beter?

  Beantwoorden
 262. Wendy Harthoorn
  1 mei 2014 at 15:56 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Utrecht

  Wat is je woonplaats? Voorthuizen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? nee

  Ben je bekend met Lush? ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht): Ik heb nooit nooit echt relaxed kunnen shoppen by lush omdat ik altijd haast had. Ik zou graag eens wat meer over de producten te weten komen en kijken wat ze nou echt allemaal hebben en hoe ze te werk gaan.

  Beantwoorden
 263. Nicole
  1 mei 2014 at 15:56 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Lush Leidsestraat Amsterdam en Lush Kalverstraat Amsterdam
  Wat is je woonplaats?
  Amsterdam
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja
  Ben je bekend met Lush?
  Jazeker
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Beantwoorden
  • Nicole
   1 mei 2014 at 15:58 (8 jaren ago)

   Oeps ging verkeerd! Haha
   De motivatie, Het lijkt mij gewoon leuk om een handje te helpen bij Lush. Ik heb ook vaak gesolliciteerd (jammer genoeg nooit geselecteerd) en wil graag meewerken voor het bedrijf. Ook lijkt het me leuk om te zien hoe dat mysterie shoppen verloopt en waar ik als consument op moet letten tijdens zo een service.

   Beantwoorden
 264. Beth
  1 mei 2014 at 15:55 (8 jaren ago)

  Ik woon zelf in Leeuwarden, Utrecht is voor mij het dichtstbij.
  Ik heb geen studentenOV. Ik ben bekend met en fan van Lush! Heerlijk! Heb ook nog lege potjes liggen die ik zou kunnen gaan inwisselen.

  Beantwoorden
 265. Tanja
  1 mei 2014 at 15:55 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De Winkel in Utrecht of Amsterdam

  Wat is je woonplaats?
  Bussum

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja zeker, ik gebruik bijna alleen maar lush producten

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Omdat ik goed bekend ben met de producten en daardoor gericht vragen kan stellen, tevens is mijn gezichtscreme en conditioner bijna helemaal op!

  Beantwoorden
 266. Ingeborg
  1 mei 2014 at 11:31 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  Den Bosch / Utrecht, allebei ongeveer even ver
  Wat is je woonplaats?
  Nijmegen
  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja
  Ben je bekend met Lush?
  Niet echt, ik heb 1 zeepje
  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Benieuwd of ze een lush- newbie ook kunnen overtuigen met hun diervriendelijke producten

  Beantwoorden
  • Carmaine Choy-Jansen
   1 mei 2014 at 16:01 (8 jaren ago)

   Dolgraag wil ik gekozen worden als mystery shopper.Ik en mijn dochter zijn helemaal gek van Lush!! en heel erg bekent met ales van Lush.
   Super graag zou ik als mysteryshopper voor Lush aan de slag gaan. Lush kalverstraat zou ik graag heen gaan dat is mijn vaste winkel waar ik altijd heen ga en super blij met tassen vol de winkel weer uit rol.Ik ben ik bezit van een auto dus vervoer is geen probleem.

   Hopelijk tot snel in Lush

   Groetjes Carmaine Choy

   Beantwoorden
 267. Cindy
  30 april 2014 at 18:11 (8 jaren ago)

  Toch ook maar een kansje wagen 🙂
  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Dat is Amsterdam. Maakt niet uit of het Leidsestraat is of Kalverstraat.

  Wat is je woonplaats? Heiloo

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Nee

  Ben je bekend met Lush? Jaaaaaa!!! 🙂

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)
  Lijkt me gewoon eens leuk om te doen, meestal ga ik mijn eigen gang in de winkel, en wimpel ik alle hulp af. Maar met een missie even de winkel ingaan, of een goed advies vragen lijkt me ook eens leuk, even kijken hoe goed je dan wordt geholpen en even lekker doorvragen uiteraard.

  Beantwoorden
 268. Claudia
  30 april 2014 at 16:40 (8 jaren ago)

  Ja, ik wil supergraag mysterie shoppen bij Lush!
  De dichtsbijzijnde winkel voor mij is Haarlem. Daar ben ik gister nog geweest!
  Het is mij niet altijd duidelijk waar alles voor is, want er staan altijd allemaal schaaltjes met mengseltjes en nu zag ik weer iets met gekleurde rondjes. Dus het lijkt me leuk om met een missie de winkel in te gaan en om daar vervolgens een beoordeling over te geven.
  Ik ben best kritisch en verwacht een goede service.
  Zelf kom ik uit Noordwijk en heb alleen een kortingskaart voor het OV.

  Beantwoorden
 269. Floor
  29 april 2014 at 20:27 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken? Den Bosch is het dichtste bij, maar Utrecht zou ook kunnen want daar studeer ik en ben ik ook iedere week.

  Wat is je woonplaats? Eindhoven

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV? Ja

  Ben je bekend met Lush? Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht)

  Ik ben al meerdere keren in verschillende Lush winkels geweest en ben dus goed bekend met het concept en ook met de verschillen tussen de winkels zelf. Ik denk dat ik goed kan beoordelen en overbrengen wat ik goed vond en wat verbeterd kan worden en ondanks dat ik fan ben van Lush ook met een kritisch oog kan kijken.

  Beantwoorden
 270. Marinke
  29 april 2014 at 20:00 (8 jaren ago)

  Als ik zou mogen mysterie shoppen zou ik graag naar Den Bosch gaan, dat is het meest in de buurt van mijn woonplaats Waarle. Hier kan ik gewoon met de auto heen, OV heb ik niet.

  Sinds een paar jaar ben ik nu bekend met Lush, graag ga ik regelmatig naar de winkel om te snuffelen aan alle oude bekende producten, maar natuurlijk ook zeker om de nieuwe te ontdekken.
  Het lijkt me hartstikke leuk om deze kans eens te grijpen, mede ook omdat het me opvalt het er soms best veel verschil zit tussen de verschillende Lush medewerkers. Qua kennis, qua vriendelijkheid en qua behulpzaamheid. Hoe leuk zou het zijn om hier wellicht voor een heel klein stukje in te kunnen helpen?! 🙂

  Beantwoorden
 271. Babs
  29 april 2014 at 18:40 (8 jaren ago)

  Wat een geurige en ontzettende leuke missie!
  Utrecht
  Ik woon in Tiel
  Geen OV kaart
  Bekend bij Lush, ik plaats persberichten van Lush en als VIP ooit een rondleiding gehad in de winkel, natuurlijk ook wat gekocht!
  Ik vind de Lush producten en gedachte erachter erg goed, diervriendelijk en eco bewust, daarnaast ben ik dol op de producten (niet allemaal, als ik eerlijk ben, maar dat is meer persoonlijk qua geur-voorkeuren).
  Ik heb heel lang geleden als Mystery shopper iets gedaan en vind het heerlijk om alles te weten en te onderzoeken!
  En het is zeker belangrijk dat je in een winkel prettig geholpen wordt, absoluut!

  Beantwoorden
 272. Kimberly Moors
  28 april 2014 at 19:35 (8 jaren ago)

  Welke Nederlandse winkel van Lush is voor jou het dichtst bij en zou je graag willen bezoeken?
  De winkel in Den Bosch (Hooge Steenweg 32)

  Wat is je woonplaats?
  Wijchen, nabij Nijmegen

  Ben je in het bezit van een (studenten) OV?
  Ja

  Ben je bekend met Lush?
  Ja

  Een leuke motivatie waarom Lush Nederland voor jou zou moeten kiezen als nieuwe Lush Mystery Shopper is altijd welkom (maar niet verplicht).
  Ik studeer HBO Communicatie. Reclame is hier een belangrijk onderdeel van. Uitingen die een winkel je geeft en hoe je geholpen wordt door het personeel zijn onderdeel van reclame. Het lijkt me leuk om dit mee te maken bij Lush omdat het dus ook te maken heeft met mijn opleiding!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.