Lush Perfume 29 High Street

Lush fans herkennen het vast wel: je loopt in een onbekende stad en opeens ruik je een bekende geur, die je uit duizenden herkent: een Lush winkel! Hoewel veel mensen die geur misschien too much vinden, vind ik het heerlijk, ik krijg er altijd een warm gevoel van van binnen. Als ik in een Lush winkel ben geweest. laat ik het tasje met mijn aankopen altijd nog een paar dagen in de kamer staan, zodat die helemaal naar een Lush winkel gaat ruiken. Voor mensen zoals ik heeft Lush een exclusief parfum uitgebracht: Lush Perfume 29 High Street. Dit parfum ruikt zoals alle Lush winkels ter wereld ruiken, en op die manier heb je de geur altijd dicht bij je.

Lush Perfume 29 High Street

Lush Perfume 29 High Street

Lush Perfume 29 High Street

Lush Perfume 29 High Street heeft zijn naam te danken aan de plaats waar de allereerste Lush winkel ooit werd gevestigd: 29 High Street, Poole in England. Dit adres vind je ook op het etiket van alle Lush producten, hier worden nog steeds alle producten bedacht en gemaakt.

Lush Perfume 29 High Street

Lush Perfume 29 High Street: exclusief Lush Parfum

Het enige nadeel: Lush Perfume 29 High Street is alleen en exclusief te koop in de winkel aan 29 High Street, en daarmee is deze voor de meeste Lush fans vrij onbereikbaar. Tenzij je een keer in de buurt bent, dan is een bezoekje aan deze bijzondere plek natuurlijk sowieso een aanrader.

Toen ik laatst op de Facebook-pagina van Lush Kitchen het volgende zag verschijnen:

Named after our very first Lush shop in Poole and formulated to smell just the same! Layer by layer the perfume reveals itself; a waft of tonka here, the aroma of lime there. A must-have for any lover of Lush, especially if you live miles away from a shop – just spray, close your eyes and pretend you’re there!

…hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. Tenminste, ik ben wel een tijdje aan het twijfelen geweest: zal ik 1 of 2 flesjes bestellen? Ik ken mezelf: als ik van zo’n exclusief product 1 flesje heb, gebruik ik het niet, omdat ik bang ben om het op te maken. Simpele oplossing: ik bestelde er twee, eentje om te gebruiken en één voor reserve πŸ™‚

Lush Perfume 29 High Street

Zoals je op de foto’s hierboven kunt zien, komt Lush Perfume 29 High Street in een mooie, basic kartonnen koker met het etiket van Gorilla Perfumes, het label waaronder alle parfums van Lush worden uitgebracht. In de koker zat een mooi vloeipapier, met daarop afbeeldingen van alle huidige Lush parfums.

Lush Perfume 29 High Street

Lush Perfume 29 High Street

De vorm van het flesje van Lush Perfume 29 High Street is dezelfde als de allereerste Lush parfums die ik kocht tijdens de Fragrance Party destijds (lees hier meer over de Limited Editions Lush Parfums en Fragrance Parties als je het leuk vindt). Het flesje heeft een inhoud van 30 ml, en dat vind ik een mooie inhoud voor een parfum.

De geur is (zoals ik al verwacht had) heerlijk: ik ruik er veel bekende Lush producten in terug, het is echt de geur van een Lush winkel, maar dan wat minder overheersend. In eerste instantie is de geur natuurlijk wel vrij aanwezig, maar al vrij snel verzacht deze wat en zijn de scherpe randjes eraf. De geur is heel geconcentreerd, ik hoef maar 2 of 3 keer te spuiten om de geur een hele dag goed, maar niet te aanwezig te ruiken. Inderdaad: ik blijf de geur de hele dag ruiken, de houdbaarheid is dus geweldig!

Lush Perfume 29 High Street

Jullie snappen dat ik heel blij ben met Lush Perfume 29 High Street, ik koester mijn flesjes als een gevonden schat. De eerste dag dat ik het parfum droeg op mijn werk, vroeg ik me verschillende keren af wie of wat er toch zo lekker rook, tot ik besefte dat ik dat zelf was, hihihi! Omdat de geur vrij zacht is, denk ik dat hij me niet snel gaat vervelen en is hij erg geschikt om overdag te dragen.

Lush Perfume 29 High Street is zoals gezegd exclusief verkrijgbaar in de Lush winkel in Poole. Ik kocht hem via Lush Kitchen, waar hij eenmalig verkrijgbaar was (en heel snel uitverkocht). Ik betaalde 29,95 GBP voor een flesje van 30 ml.

Spreekt het jou aan, de geur van een Lush winkel in parfum-vorm?

7 Comments on Lush Perfume 29 High Street

 1. luna
  28 augustus 2016 at 16:40 (6 jaren ago)

  kan je me de link geven

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 augustus 2016 at 16:59 (6 jaren ago)

   Hoi, ik heb geen linkje voor je van de parfum, omdat hij alleen verkrijgbaar is in de Lush winkel in Poole, Engeland. Heel af en toe is hij verkrijgbaar bij Lush Kitchen: https://uk.lush.com/products/kitchen

   Beantwoorden
 2. Jori
  10 augustus 2014 at 10:38 (8 jaren ago)

  Ben heel benieuwd naar deze geur want wie wil er nu niet naar een Lush winkel ruiken…..

  Beantwoorden
 3. Sonja
  6 augustus 2014 at 11:36 (8 jaren ago)

  Vind Lush even wel lekker, maar niet de hele dag. Ik krijg nl hoofdpijn van de geur. Heb mijn Lemony Flutter ook weg moeten gooien, nadat ik er achter kwam dat daar mijn pijn vandaan kwam. Denk toch iets van mijn allergie voor fruit.
  Wel heel jammer, want de producten zijn onwijs leuk om te zien!

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 augustus 2014 at 20:36 (8 jaren ago)

   Bah, dat is heel vervelend. Ik hoor het overigens wel van meer mensen, dat ze hoofdpijn krijgen van Lush-geuren. Kun je ook niet tegen de wat zwaardere Kerst-geuren van Lush?

   Beantwoorden
 4. Bianca
  6 augustus 2014 at 09:04 (8 jaren ago)

  Oh wat gaaf de hele dag na een Lush winkel ruiken! Denk alleen dat Roy er niet zo blij mee is als ik deze parfum ga dragen πŸ™‚ x

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 augustus 2014 at 20:36 (8 jaren ago)

   Hihihi, ik heb Arno tot nu toe nog niet horen klagen πŸ˜‰

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.