Lush Polar Bear zeep: de verrassing van deze Kerstcollectie!

Een aantal weken kreeg ik een berichtje van Mariska, die ik nog ken van het Lush forum. Zij werkt al jaren bij Lush, en weet inmiddels aardig mijn favorieten ๐Ÿ˜‰ Ze moest me รฉcht even vertellen over Lush Polar Bear zeep. Een product wat me eigenlijk niet was opgevallen in deze Kerstcollectie. Maar toen Mariska vertelde dat hij hetzelfde rook als de Candy Cane zeep van een paar jaar geleden, was ik meteen om!

Lush Polar Bear zeep

Lush Polar Bear zeep

De Candy Cane zeep, ik kan hem nog zo voor de geest halen ♥ Een heerlijke, รฉcht romige zeep, met op de bovenkant de welbekende Candy Cane strepen. Ik denk dat ik Candy Cane zeep de lekkerste zeep vind die Lush ooit gemaakt heeft. Ja, zelfs lekkerder dan Rock Star, de Lush zeep die heel lang mijn favoriet was. Ik vond Candy Cane zeep zรณ lekker, dat ik er destijds in de Kerstsale geloof ik vier stukken van 200 gram van gekocht heb. Om voorlopig niet zonder die heerlijke zeep te hoeven. Zelfs dat wist Mariska zich nog te herinneren, hahaha!

Maar nu over naar Lush Polar Bear zeep. Een zeep die me in de Kerstcollectie nog niet opgevallen was, en dat komt vooral door de omschrijving. Een omschrijving die zelfs volgens Mariska een beetje gek is:

Tintelfrisse Kokosknuffel: Deze schattige knuffelbeer is een en al kokos: van de romige basis van kokosolie tot het verzachtende kokoswater.

Ik ging er op basis van deze omschrijving van uit dat de zeep naar kokos rook, en dat vind ik niet echt een geur voor de wintermaanden.

Lush Polar Bear zeep

Candy Cane geur

Maar toen kwam dus dat berichtje van Mariska, dat Lush Polar Bear zeep niet naar kokos ruikt, maar naar pepermunt. Net als de Candy Cane zeep van destijds! Aaaaaah, brings back good memories! ♥

Polar Bear ruikt niet alleen heerlijk, maar is natuurlijk ook super schattig om te zien. Al vind ik het stiekem wel jammer dat Lush niet meer de zepen snijdt zoals ze een paar jaar geleden nog deden. Persoonlijk vind ik zo’n vers gesneden stuk zeep echt hรฉt ultieme gevoel van luxe ♥

Maar goed, dit schattige beertje maakt natuurlijk veel goed, het is bijna zonde om hem te gaan gebruiken. Wat ik wel vaker doe met nieuwe producten van Lush, is ze eerst een aantal dagen of weken in een mooi schaaltje op de badkamer zetten. Zo gaat de hele bovenverdieping er naar ruiken ๐Ÿ™‚

Polar Bear is een heerlijke zachte, romige zeep, dankzij de Kokosolie, Cacaoboter, Kokosmelk en Biologische Castorolie. Ja, zeep maken dat kun je natuurlijk prima aan Lush overlaten! Ik gebruik de zeep om mijn handen mee te wassen, en soms onder de douche. Hoewel het gebruik van zeep onder de douche natuurlijk hartstikke oldskool is, vind ik het juist altijd een gevoel van luxe geven. Zeker als het zo’n zachte, verzorgende zeep is als deze!

Lush Polar Bear zeep kost โ‚ฌ 6,50 per stuk (100 gram) en is verkrijgbaar in de winkels en de webshop van Lush. Bedankt voor de tip Mariska! ♥

3 Comments on Lush Polar Bear zeep: de verrassing van deze Kerstcollectie!

 1. chucky1012
  11 december 2020 at 03:11 (2 jaren ago)

  Zo schattig….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  7 december 2020 at 15:10 (2 jaren ago)

  Wat een cutie!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.