Lush Pot O’Gold Shower Jelly

Onlangs liet ik je mijn favoriete producten uit de Lush Lentecollectie zien. Eén van de nieuwe producten dit voorjaar is Lush Pot O’Gold Shower Jelly, een heel bijzondere variant van de Shower Jelly waar Lush onder andere bekend om staat. Ik laat dit leuke doucheproduct vandaag van dichtbij aan je zien!

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

Lush Pot O’Gold Shower Jelly

Aan het eind van de regenboog (die we ook terugvinden bij Lush in de vorm van Somewhere Over The Rainbow zeep) vind je spreekwoordelijk altijd een pot met goud. Lush heeft dat met Pot O’Gold heel letterlijk genomen, want deze nieuwe Shower Jelly is helemaal goudskleurig. Niet alleen lekker voor de neus en huid, maar ook nog eens prachtig om te zien dus!

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

Lush Pot O’Gold Shower Jelly bevat zoete sinaasappelolie, kruidige mirre en verse ananassap, de fruitenzymen in het sap zorgen ervoor dat dode huidcellen en ‘vuil’ losgeweekt worden van je huid, en je huid dus zachter en gladder wordt.

Verder bevat Pot O’Gold ook nog zeewier-extract, wat verzachtend is voor je huid (én haar!), Fair Trade Vanille Absolue en glycerine. Gardenia-extract en gouden glitters en glanspoeder geven Pot O’Gold haar mooie kleur en glans.

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

En zo ziet Lush Pot O’Gold Shower Jelly er uit: als een echt drilpuddinkje, is het niet geweldig? De handigste manier om een Lush Shower Jelly te gebruiken (vind ik) is door er een stukje af te ‘scheuren’ en deze over je vochtige huid te masseren. Je kunt natuurlijk ook de hele Jelly hiervoor gebruiken, maar dat is a) een beetje onhandig en b) wordt de hele Jelly zo steeds nat, en dat is niet zo goed voor de bacteriën (of wel, het is maar hoe je het bekijkt). Door een klein stukje af te scheuren, kun je de rest van de Shower Jelly lekker in de pot laten zitten en doe je veel langer met de Jelly. Het stukje smelt niet zomaar in één keer weg, je kunt het dus gerust vaker gebruiken!

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

De geur van Lush Pot O’Gold Shower Jelly is tegelijk warm, zoet en een beetje kruidig. Ik vind het heel lastig om de geur nauwkeurig te beschrijven, maar mocht je Lush al wat langer kennen: Pot O’Gold ruikt hetzelfde als de vroegere bodylotion Crème Anglaise. Aan de reacties op het Lush Forum te zien, is het een echte ‘love it’ or ‘hate it’ geur. Ik hoor bij de groep ‘love it’, ik vind het een heel bijzondere, rijke geur.

Lush Pot O'Gold Shower Jelly

Lush Pot O’Gold Shower Jelly geeft een heel zacht, romig laagje op mijn vochtige huid, hij voelt verzorgender dan ik van andere Lush Shower Jelly’s gewend ben. Niet zo verzorgend dat ik geen bodylotion of -crème meer nodig heb na het douchen, maar wel zo dat mijn huid na het afdrogen zacht aanvoelt. De combinatie van de verzorgende werking en de warme, rijke geur zorgen er voor dat Lush Pot O’Gold Shower Jelly mij echt een heerlijk verwen-moment geeft onder de douche.

Lush Pot O’Gold Shower Jelly is verkrijgbaar in twee formaten: 100 gram (€ 5,95) en 240 gram (€ 11,95). Hij maakt deel uit van de tijdelijke lentecollectie van Lush, en is dus slechts beperkt verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt (en nog wordt aangevuld). Zorg dus dat je jouw potje met goud op tijd bemachtigt in één van de winkels of via de webshop!

6 Comments on Lush Pot O’Gold Shower Jelly

 1. Rebecca
  20 maart 2015 at 20:46 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige foto’s! Ik zou deze erg graag eens willen proberen (gewoon al om hoe die eruit ziet)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  19 maart 2015 at 13:55 (7 jaren ago)

  Wat ziet dat er leuk uit.
  Ken het helmaal niet en denk dat ik het snel zal gaan kopen 😉

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  19 maart 2015 at 13:03 (7 jaren ago)

  Wow, dat is een heel mooi product van Lush!

  Beantwoorden
 4. Wojis
  19 maart 2015 at 09:46 (7 jaren ago)

  Ik ga ‘m zeker proberen, ik ga binnenkort naar Amsterdam, ik “moet” naar Lush. Lekker hoor, ik denk dat ik ‘m heel erg lekker ga vinden.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  19 maart 2015 at 08:25 (7 jaren ago)

  Wat grappig! Dat vind ik wel leuk aan Lush!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  19 maart 2015 at 07:30 (7 jaren ago)

  Dit lijkt mij echt een geweldig product alleen al om hoe het eruit ziet x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.