Lush Rub Rub Rub: hallo zacht zomervelletje!

Een product wat volgens mij al eeuwen in het assortiment van Lush zit, en wat ook één van de eerste Lush producten was die ik kocht, is Lush Rub Rub Rub, een heerlijke lichaamsscrub. Gedurende de jaren heb ik natuurlijk veel scrubs van andere merken geprobeerd, en zaten er ook best lekkere varianten tussen, maar Rub Rub Rub heeft altijd een speciaal plekje in mijn beauty-hart gehouden. Het is dan ook de hoogste tijd dat ik er hier op Beautyspots wat meer over vertel!

Lush Rub Rub Rub

Lush Rub Rub Rub

Naast het feit dat het scrubben van je huid ervoor zorgt dat deze zachter, gladder én mooier wordt, is scrubben ook ontzettend lekker. Tenminste, dat vind ik. Als ik ’s ochtends onder de douche mijn huid scrub, is dat gewoon een heerlijk begin van de dag. Na het afdrogen nog een lekker verzorgend product er op, en mijn huid voelt weer als herboren. Of het nu om mijn gezicht of mijn lichaam gaat: scrubben is een vast en door mij erg geliefd onderdeel in mijn verzorgingsroutine.

Lush Rub Rub Rub

Hoewel ik doorgaans de voorkeur geef aan een suikerscrub boven een zoutscrub, maak ik voor Lush Rub Rub Rub een uitzondering. En dat komt met name door de textuur: ik vind de meeste zoutscrubs een beetje stroef aanvoelen op mijn huid, maar dat doet Rub Rub Rub niet. Lush maakt voor deze scrub gebruik van fijn zeezout.

Lush Rub Rub Rub

Daarnaast bevat Lush Rub Rub Rub verzorgende boters en oliën: Biologische Illipeboter, Cupuacuboter en Siciliaanse Citroenolie. Gezouten Sakurabloesem geeft de scrub onder andere haar heerlijke geur. Ik vind Kersenbloesem één van de lekkerste, vrouwelijke geuren voor verzorgingsproducten ♥

Lush Rub Rub Rub

Rub Rub Rub heeft een vrij dunne textuur, dit is even een beetje ‘lastig’ wanneer je de scrub uit de pot haalt. Maar bij het aanbrengen en inmasseren op de huid is het juist een pluspunt, dit gaat namelijk heel makkelijk. In aanraking met de vochtige huid schuimt Rub Rub Rub lichtjes op, waardoor het scrubben nog meer een feestje wordt 🙂

Lush Rub Rub Rub

Tijdens het gebruik merk ik niet zoveel van de verzorgende werking van Lush Rub Rub Rub: hij voelt aangenaam aan op mijn huid, maar niet extreem verzorgend zoals bijvoorbeeld de olie-scrubs van Rituals. DIt verandert echter na het afspoelen, mijn huid voelt dan niet alleen zacht en glad, maar is tevens voorzien van een heerlijk verzorgend, olie-achtig laagje. Love it! Als ik mijn huid droog dep in plaats van droog wrijf, blijft niet alleen het verzorgende laagje intact, maar blijft ook de heerlijke, vrolijke, zoet-bloemige geur op mijn huid aanwezig. Ja, dit is echt wel een product wat de (vaak vroege) start van mijn dag opfleurt!

Lush Rub Rub Rub

Lush Rub Rub Rub was voorheen alleen verkrijgbaar in een pot van 330 gram (€ 14,70), maar sinds kort (of al wat langer?) is er ook een heerlijke mega grote pot van 665 gram verkrijgbaar, deze kost € 21,95. De producten van Lush zijn zowel verkrijgbaar in de winkels (volg maar gewoon je neus, dan vind je ze vanzelf 😉 ) en via de webshop.

7 Comments on Lush Rub Rub Rub: hallo zacht zomervelletje!

 1. manon
  11 mei 2016 at 18:57 (6 jaren ago)

  wel heel blauw, vind ik wel leuk! klinkt goed

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  11 mei 2016 at 15:11 (6 jaren ago)

  Wat een vrolijke kleur voor een scrub 🙂

  Beantwoorden
 3. jeapiebel
  11 mei 2016 at 08:33 (6 jaren ago)

  Lush is de winkel waar ik beter maar niet naar binnen gaan. Het is net als een snoepwinkel, maar dan voor beauty liefhebbers. Je wordt er zo hebberig van.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  11 mei 2016 at 08:19 (6 jaren ago)

  Ik ken de naam maar was vergeten dat ie blauw was haha! Ik moet toch echt eens meer Lush proberen!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  11 mei 2016 at 08:16 (6 jaren ago)

  Zo lekker dit, en al meerdere malen gekocht.
  Die geur!!! Hemels!

  Beantwoorden
 6. Astrid
  11 mei 2016 at 06:54 (6 jaren ago)

  Oeh die geur klinkt hemels! Ik moet echt eens wat van Lush gaan uitproberen!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  11 mei 2016 at 06:37 (6 jaren ago)

  Dat ziet er goed uit!
  Het is een fijne review en erg duidelijk.
  Je zal erg lang met het product doen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.