Lush Shoplog (voorjaar 2016)

Met de introductie van de Lentecollectie en een aantal nieuwe producten in het vaste assortiment, deed ik een paar weken geleden een bestelling in de webshop van Lush Nederland. En dus is het weer tijd voor een Lush Shoplog, want natuurlijk deel ik mijn bestelling weer graag met jullie! ๐Ÿ™‚

Lush Shoplog

Lush Shoplog (voorjaar 2016)

Ik word altijd sowieso al blij als er een bestelling van Lush binnenkomt, maar dit keer zag mijn pakje er wel erg vrolijk uit โ™ฅ Dit kwam voornamelijk door de vrolijk gekleurde Furoshiki uit de Lente collectie. Inmiddels is deze uitverkocht, maar ik wist er nog eentje te bemachtigen voor Benthe, zodat ze er komend weekend op haar Paasbest uitziet ๐Ÿ™‚

Lush Shoplog

Ik bestelde een paar nieuwe producten, maar ook een paar producten die ik al langere tijd gebruik, omdat ze op of bijna op waren/zijn. Ik laat de producten hieronder afzonderlijk aan je zien, met een korte beschrijving erbij:

Lush shoplog

Lush heeft sinds kort een paar nieuwe tandverzorgingsproducten in het assortiment, waar Tooth Fairy er eentje van is. Ik ben inmiddels al druk aan het poetsen ermee, dus binnenkort vertel ik je wat ik er van vind. Het roze potje staat zรณ schattig op de badkamer!

Lush Shoplog

Lush SHoplog

Oatifix is mijn favoriete gezichtsmasker van Lush, het is heerlijk verzorgend รฉn reinigend tegelijk, mijn huid knapt er altijd enorm van op. Meestal neem ik alleen een (gratis) gezichtsmasker mee als ik in een Lush winkel ben, tegen inlevering van vijf lege potjes, maar nu had ik gewoon zin om mezelf en mijn huid een keer tussendoor te verwennen.

Lush SHoplog

Lush SHoplog

Sinds ik Lush Salted Coconut ken, wil ik geen andere handscrub meer, hij is zรณ ontzettend lekker en goed! Ik schreef er al eerder een review over (klik), en aangezien mijn potje bijna leeg is, kocht ik alvast een backup.

Lush shoplog

Ik schreef het al eerder: het wordt echt tijd dat ik een review schrijf over Lush Tea Tree Water, mijn toner der toners. Ik heb er dit keer dan ook meteen foto’s van gemaakt, dus binnenkort volgt de lang beloofde review!

Lush Shoplog

Lush shoplog

Over Bouncy Bunny, een product uit de Lente collectie, schreef ik afgelopen zondag een review. Inmiddels is hij helaas uitverkocht, ik ben dus heel blij dat ik een exemplaar heb gekocht!

Lush Shoplog

Lush SHoplog

In mijn pakketje vond ik nog een heel lief en lekker kadootje: Sugar Daddy-O Solid Conditioner. Ook deze heb ik al uitgebreid in gebruik genomen, een review volgt snel!

Ik hoop dat jullie mijn Lush shoplog weer leuk vonden om te zien (of begint het te vervelen?). Heb jij onlangs nog iets bij Lush gekocht? Van de Lente collectie misschien, of รฉรฉn van de andere nieuwe producten?

10 Comments on Lush Shoplog (voorjaar 2016)

 1. Evelien
  26 maart 2016 at 10:01 (6 jaren ago)

  Lush shoplogs vervelen NOOIT! ๐Ÿ™‚ Meer, haha! Je hebt heerlijke spullen gekocht, Bouncy Bunny is zo lekker qua geur. Ook is Oatifix mijn favo masker en Tea Tree Toner staat hier steevast in de badkamer! En wat lief dat cadeautje erbij โ™ฅ Ben heel benieuwd naar je review van Tea Tree Toner!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  26 maart 2016 at 07:44 (6 jaren ago)

  Je hebt weer hele mooie producten besteld vooral Salted Coconut ben ik zelf erg benieuwd naar. En die Bouncy Bunny…wat een dotje! x

  Beantwoorden
 3. Faat
  26 maart 2016 at 07:35 (6 jaren ago)

  Oh wat een heerlijke producten! Ben erg benieuwd naar de tandenpasta

  Beantwoorden
 4. Cindy
  25 maart 2016 at 20:47 (6 jaren ago)

  Lush shoplogs vervelen nooit! En ben ook verslaafd aan de Salted Coconut scrub, die geur…. zucht hihi.

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  25 maart 2016 at 18:54 (6 jaren ago)

  Oooh heerlijke shoplog, met heerlijke goodies. Jij kunt er wel weer even tegen aan ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 6. Marieke
  25 maart 2016 at 17:00 (6 jaren ago)

  Lush is altijd leuk, hihi! Ik ben erg benieuwd naar de scrub en tooth fairy, want deze producten wil ik zelf ook graag proberen

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  25 maart 2016 at 15:02 (6 jaren ago)

  Ziet er vrolijk uit, met Lush kan het Pasen wo4den ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 8. Natascha
  25 maart 2016 at 14:35 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke shoplog om te zien, dit gaat nooit vervelen hoor ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 9. Linda v V
  25 maart 2016 at 14:20 (6 jaren ago)

  Wow wat een lekkers allemaal ๐Ÿ™‚ en wat is de Bouncy Bunny cute!!

  iK ga morgen naar Rotterdam (even fijn naar huis )en ga kijken of de Bouncy Bunny daar nog wel te krijgen is.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  25 maart 2016 at 14:16 (6 jaren ago)

  Mooie producten had je geshopt!
  Zo zijn wij vrouwen altijd zorgen dat voordat beauty producten die men in huis heeft snel aan te vullen voordat het op is ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.