Lush Sleepy Bodylotion – Happy me-time!

Het product waar ik het meest enthousiast van was bij het zien van het Lush Kerst-persbericht, was Lush Sleepy Bodylotion. Een bodylotion in de heerlijke, ontspannende geur van de Twilight Bath Bomb. Deze stond al jaren op de wishlist van veel Lush fans, en nu is hij er dan eindelijk, heerlijk! Ik vertel je vandaag of mijn verwachtingen ten aanzien van deze lotion worden waargemaakt!

Lush Sleepy Bodylotion

Lush Sleepy Bodylotion

Hoewel november en december doorgaans gezellige maanden zijn, zijn het ook maanden waarin je van het ene naar het andere rent. Ik wel tenminste. En tussendoor moeten dan nog Sinterklaas kadootjes gekocht worden, kerstkaarten geschreven, surprises gemaakt en uiteraard wil je ook helemaal sparkling en shiny aan het Kerstdiner verschijnen. Ik kan dan altijd best een beetje hulp gebruiken om te ontspannen, en Lush Sleepy Bodylotion helpt daar uitstekend bij!

Lush Sleepy Bodylotion

Ik heb de geur van Twilight (en nu dus van deze Bodylotion) altijd al heel bijzonder en fascinerend gevonden. Lavendelolie, Ylang Ylang-olie en Tonka Absolue zorgen samen voor een bloemige, zoete, rustgevende en vooral heel ‘comfy’ geur. Als ik me insmeer met Lush Sleepy Bodylotion, voelt het als een fluffy zacht kleedje wat ik om me heen sla. Door de rustgevende werking is Sleepy natuurlijk uitermate geschikt om ‘s avonds voor het slapen gaan te gebruiken. Maar ik vind het ook heerlijk om me er ‘s ochtends na het douchen mee in te smeren. Om zo relaxed aan een nieuwe, drukke dag te beginnen.

Lush Sleepy Bodylotion

Ingrediënten

Lush Sleepy Bodylotion bevat veel heerlijke ingrediënten die je huid in de wintermaanden goed doen:

Havermoutinfusie, Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Lavendelwater (Lavandual angustifolia), Lavendelinfusie (Lavandula angustifolia), Biologische Jojoba-olie, Glycerine, Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao), Stearinezuur, Illipeboter (Bassia latifolia), Triethanolamine, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Benzoë Resinoïde (Styrax tonkinensis), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Cetearyl Alcohol, *Benzyl Benzoaat, *Benzyl Cinnamaat, *Coumarine, *Geraniol, *Limonene, Snowflake Glanspoeder (Potassiumaluminiumsilicaat), Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 42090 * Komt van nature voor in etherische olie.

Het grootste gedeelte van de ingrediënten is natuurlijk. Net als alle andere producten uit de Lush Kerstcollectie is Sleepy zelfconserverend en bevat alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. Sleepy is uiteraard niet op dieren getest, en is bovendien Vegan.

Lush Sleepy Bodylotion

Textuur en werking

Ik zei het hierboven al: Lush Sleepy Bodylotion voelt als een fluffy dekentje, en dat geldt zeker ook voor de textuur. Die is vol en romig, hij voelt ontzettend zacht en verzorgend op mijn huid. Desondanks trekt de lotion vrij vlot in mijn huid, al na een minuut of twee kan ik mijn kleding aantrekken. De geur is in eerste instantie vrij aanwezig, maar vervliegt helaas na een uurtje of 1 à 2. Dat vind ik dan ook meteen het enige minpuntje: ik had best wat langer van de geur willen genieten. Ik heb daarom nu mijn zinnen gezet op de parfums die ergens in november altijd uitgebracht worden in Lush Kitchen. Als Twilight daar tussen zit, overweeg ik een flacon aan te schaffen. Dan kan ik de geur lekker layeren, en mezelf de hele winter hullen in een heerlijk, ontspannend wolkje Twilight/Sleepy ♥

Lush Sleepy Bodylotion

Lush Sleepy Bodylotion is verkrijgbaar in twee formaten: 95 gram voor € 10,95 en 240 gram voor € 19,95 (ik zou lekker voor de grote versie gaan 🙂 ). Je vindt Sleepy in de webshop en de winkels van Lush.

6 Comments on Lush Sleepy Bodylotion – Happy me-time!

 1. Missy_me
  21 augustus 2017 at 07:41 (2 jaar ago)

  Nice. Ik wist niet zeker of het inderdaad dezelfde geur zou zijn als Twilight, maar nu je dat bevestigd hebt komt er zeker een grote pot! 😀

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  6 november 2016 at 06:30 (2 jaar ago)

  Dat klinkt goed!
  Die zal ik op mijn shoplist zetten 😉

  Beantwoorden
 3. marije
  5 november 2016 at 15:40 (2 jaar ago)

  Die gaat op mijn wish list. Klinkt goed! Zoek nog naar een lekkere body lotion voor de avonden.

  Beantwoorden
 4. hilde
  5 november 2016 at 15:27 (2 jaar ago)

  Hoewel de geuren van Lush mij meestal niet aanspreken klinkt deze daarentegen wel heel fijn. Ik denk dat ik tzt toch maar eens naar Den Haag moet om even te gaan ruiken. 😉

  Beantwoorden
 5. Mariska
  5 november 2016 at 14:40 (2 jaar ago)

  Je kan hem ook nog een beetje extra layeren met Mr. Sleepy dusting powder, al is die voor mijn neus net ietsje anders (en ik ben niets zo dol op de glitter).
  Ik ben verslaafd aan Twilight; nog enkele grote flessen showergel, de parfums (ja, meervoud ;-)) en nu vier grote en drie kleine potten sleepy. Zo lekker!!

  Beantwoorden
 6. Cindy
  5 november 2016 at 14:07 (2 jaar ago)

  Hij is zo lekker. Heb hem op mijn nachtkastje staan, maar ga hem verplaatsen naar de badkamer. Dan ga ik hem ook ‘s ochtends een keer gebruiken, vind dat ook zo ontspannend. Heb nog Twilight parfum staan, die is heerlijk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.