Lush The Icing On The Cake Roulade

In het persbericht trok hij al meteen mijn aandacht: Lush The Icing On The Cake. De naam, de omschrijving, de werking… veelbelovend! En toen kreeg ik een uitnodiging voor het Kerstfeestje bij Lush Rotterdam, ter ere van de introductie van de wintercollectie. Daar ontmoette ik hem in real life, en was het echt liefde op het eerste gezicht. Hij ziet er heerlijk zoet uit, ruikt hemels en heeft ook nog eens een ultiem verzorgende werking. Alles wat mijn huid (en ik) nodig heeft in deze koude maanden! Ik vertel je er graag meer over!

Lush The Icing On The Cake

Lush The Icing On The Cake Roulade

Een zachte huid met een zoete geur is een piece of cake! Deze romige roulade op basis van Fair Trade cacaoboter zit vol amandelmelk en kastanjepuree. Daarnaast mixten we er wat verse sinaasappel, limoen en citroenschil door. Voeg deze fruitige, beetje nootachtige pudding toe aan je verzorgingsroutine, je velletje zal je dankbaar zijn!

Loopt het water je al in de mond? Echt, ik moet me steeds beheersen om niet een stukje te proeven. En ook toen ik een paar weken geleden een foto op Instagram plaatste, dachten veel mensen dat het een echte cake was, hihihi!

Lush The Icing On The Cake

Lush The Icing On The Cake bevat zachte, verzorgende ingrediënten als biologische cacaoboter, amandelmelk en kastanjepuree, die je huid intens verzorgen en voeden. Voor de exacte ingrediëntenlijst kun je het beste even op de website van Lush kijken: klik. De warme, fruitige geur wordt gevormd door diverse essentiële oliën. Als je Lush al langer kent, dan ken je de geur misschien nog wel, The Icing On The Cake heeft dezelfde geur als Ponche. Al moet ik bekennen dat ik hem iets zoeter en iets minder kruidig vind, eigenlijk vind ik deze lekkerder.

Lush The Icing On THe Cake

Lush The Icing On The Cake ziet er uit als een lekker zoete cake, en is prachtig roze van kleur. Alleen voor de kleur zou ik hem al kopen, hihihi! Zoals je op de eerste foto kunt zien, ligt hij in de winkel als een grote rol, de lieve Lushies snijden er met veel liefde een plak voor je af. Ik koos voor een lekker groot stuk 🙂

Lush The Icing On The Cake

Je gebruikt Lush The Icing On The Cake als volgt: je brokkelt een stukje af van de plak (of snijdt een stukje af, maar 9 van de 10 keer vergeet ik een mes mee naar boven te nemen, en dat ligt niet standaard op mijn badkamer, lol). Dit masseer je vervolgens over je vochtige huid (ik doe dit aan het einde van mijn doucheritueel), waardoor de roulade verandert in een romig laagje, wat werkelijk hemels aanvoelt op je huid:

Lush The Icing On The Cake

Na het inmasseren spoel je je huid even kort af en dept deze droog met een handdoek, waarna er een licht verzorgend laagje én een heerlijke geur op je huid achterblijft. Letterlijk ‘The Icing On The Cake’, maar dan op je huid. Ik vind het één van de lekkerste Lush producten van de afgelopen jaren, en wie mij al wat langer volgt, weet dat dat wat wil zeggen!

Lush The Icing On The Cake (€ 7,95/100 gram) is één van de producten uit de Wintercollectie van Lush, en dus een Limited Edition. Doorgaans zijn de producten tot half december sowieso voldoende verkrijgbaar, dus je hebt nog alle tijd om dit lekkers te gaan ruiken (en proberen) in één van de Lush winkels!

9 Comments on Lush The Icing On The Cake Roulade

 1. Babs
  5 november 2015 at 15:54 (7 jaren ago)

  Dit was ook de meest in het oog springende product van Lush voor mij. Ik schrik wel vaak van de prijs als ze een stukje wegen.
  Maar owww… wat een heerlijkheid!

  Beantwoorden
 2. Faat
  5 november 2015 at 10:35 (7 jaren ago)

  Is het voor je gezicht of voor je lichaam?
  Ziet er hemels uit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 november 2015 at 12:36 (7 jaren ago)

   Het is voor je lichaam 🙂

   Beantwoorden
 3. Wojis
  5 november 2015 at 10:17 (7 jaren ago)

  Oh baby, niet ziet er niet alleen heerlijk uit, het lijkt mij qua geur ook super fijn. Wat een tof product en wat goed dat het zo voedzaam is. Ik wil ook, must have some. Ik vind de produten van Lush heel leuk, fijn en meestal een oase voor de neus.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  4 november 2015 at 21:47 (7 jaren ago)

  Vind dit produkt ook vrij prijzig, maar je maakt me wel nieuwsgierig. Zaterdag naar Amsterdam, toch nog maar eens snuffelen 🙂

  Beantwoorden
 5. Talitha
  4 november 2015 at 15:47 (7 jaren ago)

  Heb jj geen mes op de badkamer? Ik wel hoor, om een stuk van mijn bbs’en af te snijden. Gauw standaard 1 neerleggen dus!

  Beantwoorden
 6. Linda
  4 november 2015 at 15:09 (7 jaren ago)

  Ik ben gek op Lush,alleen laat mijn portemonee het niet altijd toe,ik vind het allemaal best wel prijzig

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  4 november 2015 at 14:26 (7 jaren ago)

  Ik heb dit nog nooit gezien/geprobeerd, maar wat grappig haha!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.