Lush Valentijn: Love Locket Ballistic en Close to You Massagebar

Over slechts vijf dagen is het zo ver: Valentijnsdag! Ga jij je geliefde dit jaar met iets moois verrassen? Of ga je dit jaar gewoon lekker jezelf iets moois kado geven? In een eerder artikel liet ik je al de Lush Valentijn shower gel en zeep zien, vandaag heb ik nog twee heerlijke producten voor je: Love Locket Ballistic en Close to You Massagebar. Heerlijk zoete producten, die uitstekend passen bij de meest romantische dag van het jaar, kijk maar snel verder…

Lush Valentijn

Lush Valentijn : zalig zoet roze…

Kijk nou, loopt hier het water je niet van in de mond? Links zie je de Lush Valentijn Love Locket Ballistic, en rechts de Close to You Massagebar. Beide producten maken deel uit van de tijdelijke Valentijnscollectie van Lush.

Lush Valentijn Love Locket Ballistic

Lush Valentijn Love Locket Ballistic

Lush Valentijn Love Locket Ballistic

Love Locket is geïnspireerd op een hangertje van een hartje met een slotje. Dit is zoals wij het graag zien, naar hartelust genieten van een heerlijk bad. Je badwater verandert in een heerlijke  zee van vanille, neroli en jasmijn en… papieren hartjes!

Love Locket is een mega-grote badballistic. Normaal gesproken “gooi” je een badbruisbal van Lush in zijn geheel in je bad, met Love Locket kun je meerdere keren in bad.

Lush Valentijn Love Locket Ballistic

Lush Valentijn Love Locket Ballistic

Je tikt (leest: slaat) Love Locket tegen de badrand, en breekt het grote hart open, waarin nog een tweede, klein hartje blijkt te zitten. Beide helften van het grote hart én het kleine hartje zijn genoeg voor één bad, zodat je in totaal drie keer in bad kunt met een Love Locket. Ik laat jullie hieronder het kleine hartje zien, “live on stage”:

Zoals je ziet, is het hartje vrij snel uitgebruist, dit gold ook voor de helften van het grote hart. Daarin was ik wel een beetje teleurgesteld, de meeste bruisballen van Lush hebben wel wat meer ‘bruisability’. Maar verder is Love Locket heerlijk: de geur is zoet en zacht, deze bevat vanille, neroli en jasmijn. Ik vind Love Locket veel weg hebben van Lush Sex Bomb, maar dan wat warmer.

In Love Locket zitten kleine papieren hartjes verstopt, die samen met het mooie roze badwater en subtiele glitters zorgen voor een mooi romantisch geheel. Besluit je op Valentijsdag samen in bad te gaan? Gooi dan gerust een hele Love Locket Ballistic in het water!

Love Locket kost € 10,95 en is, zolang de voorraad strekt, te koop bij de Lush winkels en in de webshop van Lush.

Lush Valentijn Close to You Massagebar

Lush Valentijn Close to You Massagebar

Lush Valentijn Close to You Massagebar

Voor een massage moet je natuurlijk dicht bij elkaar zijn! Deze limited edition massagebar is speciaal voor de Valentijnsperiode gemaakt. Close To You lijkt op het engelse koekje Jammy Dodger en heeft dezelfde heerlijke geur! Zoet en zalig…

Wie Lush al wat langer kent, kent vast hun massagebars: een bodybutter/-olie in vaste vorm, die smelt zodra deze in aanraking komt met de warme huid. Je kunt de massagebar natuurlijk gebruiken voor een massage, maar je kunt hem ook gebruiken als bodylotion.

Lush Valentijn Close to You Massagebar

Lush Valentijn Close to You Massagebar is een vrij kleine massagebar, daardoor is hij lekker handzaam. Hij ruikt zoals hij eruit ziet: roze en zoet. Als je fan bent van Lush Rock Star zeep en de geuren die daarop lijken, dan is Close to You echt iets voor jou!

Lush Valentijn Close to You

De belangrijkste ingrediënten van Close to You zijn (biologische) sheabutter, Murumuru boter, amandelolie en olijfolie. En dat is te merken: Close to You smelt enorm snel in mijn handen en op mijn huid, en ik heb maar heel weinig nodig voor een verzorgend laagje op mijn huid. Je moet Close to You wel goed inmasseren, en daarna heeft hij even nodig om goed in te trekken, dus als je haast hebt is het geen aanrader. Ik gebruik hem zelf graag ’s avonds na een douche of bad, als ik lekker de tijd heb om te “poedelen”. Het is een intens verzorgend product, wat mijn huid zacht en gevoed laat aanvoelen.

Close to You Massagebar kost € 8,95, ook deze heerlijke massagebar is tijdelijk in de Lush winkels en online te koop.

6 Comments on Lush Valentijn: Love Locket Ballistic en Close to You Massagebar

 1. Natasja
  10 februari 2014 at 19:11 (8 jaren ago)

  Je kunt er ook bijvoorbeeld een voetenbadje mee nemen he? Of een beetje laten oplossen in een schaaltje warm water en dat in je kamer zetten, voor een heerlijke geur <3

  Beantwoorden
 2. Dana
  9 februari 2014 at 22:16 (8 jaren ago)

  De producten lijken mij zo fijn! Jammer dat ik geen bad heb </3

  Beantwoorden
 3. Kayleigh
  9 februari 2014 at 16:02 (8 jaren ago)

  Lijken me hele lekkere producten! 🙂

  Beantwoorden
 4. Wojis
  9 februari 2014 at 11:59 (8 jaren ago)

  Ik kan het bijna ruiken! Lush is zo fijn en deze ruikt echt heel lekker.

  Beantwoorden
 5. olga
  9 februari 2014 at 09:33 (8 jaren ago)

  Ik ben ook al naar m’n vriend aan het hinten 😀

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  9 februari 2014 at 09:00 (8 jaren ago)

  Ik ben benieuwd of mijn Valentijn deze lieve hartjesproducten kado gaat geven 😉 maar ze zijn zeker adorable!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.