Lush VIP pamper-sessie

Lush pamper

Op dit moment kun je bij alle Lush winkels een afspraak maken voor een VIP pamper-sessie voor je gezicht. Tijdens deze afspraak word je heerlijk in de watten gelegd, en leggen de Lush dames en heren je ondertussen alles uit over de gezichtsproducten van Lush. Ik had me vorige week aangemeld via de speciale Facebook app van Lush Nederland, en gisteren was het dan zover: tijd om naar Den Bosch af te reizen!

Lush pamper

Eerst werd mijn gezicht gereinigd. Omdat ik thuis altijd de 9 to 5 cleanser gebruik, gebruikte Maartje (zij heeft de hele behandeling gedaan bij mij) nu Ultrabland. Dit leek mij erg vet op mijn gezicht, maar dat bleek reuze mee te vallen. Het is eigenlijk gewoon een ontzettend zachte, maar doeltreffende reiniger.

Lush pamper

Lush pamper

Na het inmasseren haalde Maartje de Ultrabland, samen met alle viezigheid, van mijn gezicht met een wattenschijfje.

Lush pamper

Lush pamper

Daarna was het tijd voor een heerlijke massage (mmmmm….) met Full of Grace, een serum. Dit werkt volgens hetzelfde principe als de massagebars van Lush: het is een blokje, in vaste vorm dus, en door dit tussen je (schone) handen te wrijven, smelten de boters en oliรซn en kun je dit over je gezicht masseren. Het is te gebruiken als serum, maar ook bijvoorbeeld als nachtcrรจme. Binnenkort zal ik je hierover meer vertellen, want ik heb er eentje gekocht.

Lush pamper

Lush pamper

Mama, mijn vlechtjes zitten zo strak… ๐Ÿ™‚

Lush pamper

Na de massage bracht Maartje een masker (Love Lettuce) aan op mijn gezicht, over het serum heen. Door eerst het serum in de huid te masseren, kan het masker nรณg beter zijn werk doen.

Lush pamper

Lush pamper

Daar zit je dan, midden in de winkel… Gelukkig kennen ze me daar in Den Bosch niet, hihihi!

Lush pamper

Na een minuut of 10 (en nog een heerlijk kopje thee en gezellig gekletst te hebben) was het tijd om het masker te verwijderen. Maartje deed dit met een vochtige, warme handdoek. Thuis doe ik dit altijd onder de douche, dat vind ik wat prettiger (omdat: sneller) werken. Maar als het voor me gedaan wordt, heb ik uiteraard geen enkele moeite met deze methode ๐Ÿ™‚

Lush pamper

Toen het grootste gedeelte van Love Lettuce verwijderd was, masseerde Maartje met het overgebleven gedeelte nog even mijn gezicht. Love Lettuce heeft een heel fijne scrub, heerlijk!

Lush pamper

Met een wattenschijfje met daarop wat toner (Eau Roma Water) werden de laatste restjes verwijderd. Hoewel ik de toners van Lush al ken (deze nog niet), heb ik toch nog een tip geleerd van Maartje: als het in de zomer erg warm is, kun je je toner in de koelkast bewaren en af en toe lekker je gezicht en hals mee verfrissen. Goeie tip, die ga ik onthouden!

Lush pamper

Als laatste was de moisturiser aan de beurt: ik ging op safe en koos voor Enzymion. Onder mijn ogen bracht Maartje Enchanted Eye Cream aan, ook geen onbekende voor mij.

Lush pamper

Lush pamper

Lush pamper

Alle gebruikte producten op een rijtje, van links naar rechts: Full of Grace, Ultrabland, Love Lettuce, Eau Roma Water, Enchanted Eye Cream en Enzymion.

Het was heerlijk om even zo verwend te worden, ik wil Maartje en de rest van het team Den Bosch dan ook ontzettend bedanken voor de warme ontvangst. Ik vind Den Bosch echt de gezelligste Lush-winkel van Nederland, ik kom er heel graag. Uiteraard heeft “de fotograaf” ook nog wat foto’s van de winkel gemaakt:

Lush pamper

Lush pamper

Ik zou best nog eens zo’n hele zeep voor mijn verjaardag willen krijgen…

Lush pamper

De verse gezichtsmaskers (ik had er eindelijk aan gedacht om al mijn lege potjes en flesjes in te leveren, bij 5 lege potjes en/of flesjes krijg je een gezichtsmasker gratis).

Lush pamper

Heaven on earth…

Lush pamper

Lush pamper

Lush pamper

Uiteraard ben ik niet met lege handen de winkel uitgelopen, ik kocht:

Lush pamper

Een groot stuk Rock Star (ik koop รกltijd een stuk Rock Star als ik in een Lush winkel ben), een flesje Grass showergel (omdat het voorjaar eindelijk begonnen is!), een flesje Dirty showergel voor manlief, een Rose Jam Bubbleroon (ik zag deze week een tweet van Lush Nederland over de Bubbleroons voorbij komen en bedacht me dat ik die nog nooit geprobeerd heb *shame on me*), en een Full of Grace. Ik heb twee gezichtsmaskers uitgezocht voor de ingeleverde lege potjes en flesjes, en kreeg verder nog een Love Lettuce masker, een sample Skin’s Shangri La en een Sex Bomb bruisbal, heerlijk!

Wil je je ook eens lekker laten verwennen in een Lush winkel met zo’n pamper-sessie voor je gezicht? Ga dan naar de speciale Facebook app van Lush Nederland en meld je aan.

Wist je dat je bij Lush Den Bosch iedere donderdagavond (uiteraard wel een beetje afhankelijk van de drukte) terecht kunt voor een verwenbehandeling? Niet alleen voor je gezicht, maar denk ook aan een handmassage, voetenbadje, etc. Alle reden dus om eens een keer langs te gaan!

 

9 Comments on Lush VIP pamper-sessie

 1. kimberly
  4 mei 2013 at 15:58 (9 jaren ago)

  Is dit alleen in Den Bosch? Super leuk concept! x

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2013 at 21:13 (9 jaren ago)

   Hoi Kimberly,

   Nee, dit was in alle vestigingen. Maar volgens mij kon je je maar tot en met 30 april opgeven. Wellicht dat je alsnog kunt informeren bij de vestiging bij jou in de buurt, wie weet…

   Beantwoorden
 2. Jori
  15 april 2013 at 18:04 (9 jaren ago)

  Wat een verwennerij….. Waar blijft het pamper artikel van Arno ? ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 3. Liefdevoorbeauty
  14 april 2013 at 16:55 (9 jaren ago)

  Wat een onwijs leuk artikel! De winkel ziet er idd gezellig uit. Leuke spulletjes heb je geshopt. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 april 2013 at 20:50 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Talitha
  14 april 2013 at 16:29 (9 jaren ago)

  Dat klinkt als een fijne behandeling! Ik heb ook nog lege verpakkingen ๐Ÿ˜€ Dat Full of Grace serum heb ik nog nooit gebruikt, daar ben ik wel benieuwd naar.

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 april 2013 at 20:50 (9 jaren ago)

   Ik ben er ook erg benieuwd naar, gisteren tijdens de massage voelde het erg fijn.

   Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Lush VIP pamper-sessie

 1. […] tijdje geleden was ik bij Lush Den Bosch voor de VIP pamper sessie, waar ik o.a. een heerlijke gezichtsmassage kreeg met Lush Full of Grace, een gezichtsserum. Die […]

 2. […] Dรฉ geur die voor mij aan het voorjaar verbonden is, is Grass van Lush. Toen ik laatst bij de Lush winkel in Den Bosch was, heb ik mezelf dan ook getrakteerd op een fles van dit heerlijke […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.