Lush Yummy Mummy Showergel en Body Conditioner

Sinds een paar weken ligt de Moederdag collectie van Lush in de winkels en in de schappen van de webshop, ik gaf je eerder al een kleine Sneek Peak. Twee producten uit de collectie verdienen wat mij betreft echter een eigen review, te weten Lush Yummy Mummy Showergel en Body Conditioner. Ik stel ze in dit artikel aan je voor!

Lush Yummy Mummy

 Lush Yummy Mummy Showergel en Body Conditioner

Fans die Lush al langer kennen, zullen misschien herkenning zien in de naam, jaren geleden had je Yummy Yummy Yummy Showergel in het assortiment, met de zoete en fruitige geur van aardbeien. Yummy Mummy heeft hier inderdaad veel van weg, en aangezien ik groot fan was van YYY, kon ik niet wachten om dit lekkers te proberen!

Lush Yummy Mummy

 Lush Yummy Mummy Showergel

Lush Yummy Mummy Showergel heeft een prachtige lila kleur en bevat zilveren glitters, die alleen niet in iedere fles even zichtbaar zijn. De textuur is creamy en ondoorzichtig, en vrij dun. Onder de douche geeft Yummy Mummy een heerlijk rijk schuim, iets wat ik eigenlijk niet anders gewend ben van de Showergels van Lush.

Lush Yummy Mummy

Ook de ingrediënten van Lush Yummy Mummy Showergel zijn qua basis gelijk aan andere Showergels van dit heerlijke merk. De kenmerkende geur wordt gevormd door een combinatie van Geraniumolie, Sinaasappelolie en Tonka Absolue.

Lush Yummy Mummy

De geur van Yummy Mummy is het beste te omschrijven als: zoete aardbeien met een bloemige twist. Ik vind het een echte voorjaarsgeur, een geur waar ik vrolijk en blij van word!

Lush Yummy Mummy

 Lush Yummy Mummy Body Conditioner

Als je de zoete geur van aardbeien wat langer vast wilt houden op je huid, biedt Lush Yummy Mummy Body Conditioner uitkomst. Je gebruikt dit intensief verzorgende product op dezelfde manier als een conditioner voor je haar: aan het eind van je douche breng je hem aan op je vochtige huid, masseert hem lichtjes in en spoelt daarna je huid af onder de douche. Dan dep je je huid droog, en klaar ben je!

Lush Yummy Mummy

Lush Yummy Mummy Body Conditioner zit bomvol verzorgende ingrediënten: biologische Amandelolie, fair trade biologische cacaoboter en Murumuruboter zorgen ervoor dat je huid de verzorging en voeding krijgt die ze verdient. Daarnaast bevat ze vers Aardbeiensap, Geraniumolie en Sinaasappelolie. De naam ‘Yummy’ is hier volkomen op zijn plaats!

Lush Yummy Mummy

Yummy Mummy Body Conditioner heeft een heel rijke, romige textuur, die zich over mijn vochtige huid prima laat verdelen. Tijdens het inmasseren voelt het al als pure verwennerij!

Lush Yummy Mummy

Over de geur van de Body Conditioner kan ik kort zijn: aardbeien met een toefje room is wat ik ruik. Ik ben dol op die geur, ik associeer die met heerlijk zomerse dagen en het blije gevoel wat daarbij hoort. Yummy Mummy zorgt dus voor een klein zomerfeestje op de badkamer!

Lush Yummy Mummy

Je hoeft niet bang te zijn dat je met het afspoelen van de Body Conditioner ook de geur en de verzorgende werking van je huid spoelt: mijn huid is na het afspoelen en afdrogen voorzien van een heerlijk verzorgend laagje, dit verzorgde gevoel blijft de hele dag aanwezig. De geur blijft zelfs langer hangen dan de meeste bodylotions die ik op mijn badkamer heb staan: na 3 à 4 uur ruik ik de aardbeien nog steeds! Onnodig te vermelden dat ik groot fan ben van Yummy Mummy, ik denk dat ik nog wel 1 of 2 potten ga inslaan voor de collectie uit de winkels verdwenen is!

Lush Yummy Mummy Showergel (€ 7,95/100 gram – € 15,95/250 gram – € 26,95/500 gram) en Body Conditioner (€ 31,95/250 gram) zijn onderdeel van de Limited Edition Moederdagcollectie van Lush, ze zijn dus beperkt verkrijgbaar. Heb jij de producten al geroken in de winkel?

8 Comments on Lush Yummy Mummy Showergel en Body Conditioner

 1. Wojis
  24 april 2015 at 14:18 (7 jaren ago)

  Ik ga zeker ruiken als het er nog is als ik bij Lush kom, maar aardbei is niet altijd mijn ding, vaak niet. Ben benieuwd of er genoeg bloem in zit voor mijn smaak. Fijne he Lush, deze mammie vindt dat helemaal geen straf.

  Beantwoorden
 2. Krista
  19 april 2015 at 11:33 (7 jaren ago)

  Ik vind deze zo heerlijk, ik heb helemaal gemist dat er ook een bodylotion van was!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  18 april 2015 at 19:55 (7 jaren ago)

  Als ik langs de Lush shop loop moet ik er altijd razend snel voorbij lopen….. 😉
  Het ruikt er zo lekker en ik voel me net als een magneet aangetrokken…..

  Beantwoorden
 4. Bianca
  18 april 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Vooral die douchegel lijkt mij heerlijk, maar door de verzendkosten koop ik niet snel wat bij Lush x

  Beantwoorden
 5. Beau
  18 april 2015 at 09:17 (7 jaren ago)

  De body conditioner lijkt me heerlijk, fijne review 🙂

  Beantwoorden
 6. Sonja
  18 april 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Ik moet er nu toch eens aan geloven denk ik om Lush voor de douche te kopen! Door jouw stukjes over Lush gaat het kriebelen…

  Beantwoorden
 7. Cindy
  18 april 2015 at 08:49 (7 jaren ago)

  Ik vond Yummy Mummy een beetje tegenvallen qua geur, helaas, had me er zo op verheugd.
  De Body conditioner heb ik niet geroken, wellicht maar goed ook, zou ik nl nooit kopen vanwege de hoge prijs.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  18 april 2015 at 08:20 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.