MAC A Fantasy of Flowers – Mineralize Eye Shadow en Skinfinish

De nieuwe collectie van MAC A Fantasy of Flowers komt precies op het juiste moment: net nu de lente haar eerste mooie dagen laat zien. Sinds afgelopen weekend zijn de producten verkrijgbaar (sommige waren ook al heel snel weer uitverkocht), ik kocht er twee producten van. Eigenlijk wilde ik wel meer, maar aangezien de geldboom hier in de tuin nog steeds geen wortel wil schieten, heb ik me ingehouden πŸ˜‰

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers

Droom weg naar een wereld vol prachtige, kleurige bloemen. Een schitterend kleurenboeket brengt je onder hypnose en creΓ«ert een magische fantasie met de bloem als essentie. Laat je bekoren door de roze, glanzende tinten van de Lipstick en een hemelse selectie van Mineralize Eye Shadows. De wangen krijgen een gracieuze gloed met Mineralize Blush en de felle tinten van Fluidline en NailLacquer brengen deze bloemrijke fantasie tot leven.

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers

EΓ©n van de producten die op de nominatie stond om als eerste uitverkocht te raken, is de Mineralize Skinfinish in de kleur Stereo Rose. En inderdaad: eer ik in de gaten had dat de collectie al online stond bij MAC Cosmetics, was hij er al niet meer. Boehoe… Ik besloot toen dat ik de rest ook maar liet zitten, er zou vast weer wel eens mooie make-up te koop komen, hihihi! Maar toen ik van de week tijdens mijn lunchpauze op de site van Bijenkorf keek, zag ik dat daar de producten nΓ©t online waren gekomen, inclusief… Stereo Rose! Dat kon geen toeval zijn, dus ging deze beauty samen met een Mineralize Eye Shadow in mijn winkelmandje.

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers
(zonder flits)

MAC A Fantasy of Flowers
(met flits)

MAC A Fantasy of Flowers Mineralize Skinfinish Stereo Rose

MAC Mineralize Stereo Rose (€ 27,50) is een product wat het midden houdt tussen een blush en een highlighter. Mineralize Skinfinishes zijn geperste minerale poeders, die je het beste aanbrengt met een grote poederkwast of een blushkwast.

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers Stereo Rose geeft je huid een heel mooie glow, die je letterlijk laat stralen. Het voorjaarszonnetje in een doosje, zeg maar.

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers Mineralize Eye Shadow

De MAC A Fantasy of Flowers collectie bevat totaal vier verschillende Mineralize Eye Shadow combinaties. Ik ging voor MAC Mineralize Eye Shadow Pink Sensibilities (€ 23,00): twee bruine en twee roze tinten, die ik mooi vind voor deze tijd van het jaar.

MAC A Fantasy of Flowers

MAC A Fantasy of Flowers
(zonder flits)

MAC A Fantasy of Flowers
(met flits)

De oogschaduws hebben een prettige textuur: niet te zacht, maar ook niet te hard. De donkerroze kleur is wat harder van textuur dan de andere kleuren, maar ook deze brengt prima aan. Alle kleuren hebben een behoorlijke glans, waarbij beide roze kleuren en de donkerbruine kleur ook nog eens een shimmertje hebben.

MAC A Fantasy of Flowers

De pigmentatie van MAC oogschaduws uit Limited Edition collecties laat nog weleens te wensen over, maar dat is bij deze gelukkig niet het geval. Alleen de lichtste kleur heeft wat minder pigmentatie, maar dat komt wel vaker voor bij dergelijke lichte kleuren.

De MAC A Fantasy of Flowers collectie is beperkt verkrijgbaar, voor alle producten geldt: zolang de voorraad strekt. Ze zijn verkrijgbaar via de website van MAC Cosmetics, in de webshop van de Bijenkorf of bij één van de MAC counters.

5 Comments on MAC A Fantasy of Flowers – Mineralize Eye Shadow en Skinfinish

 1. Deb
  10 maart 2014 at 10:20 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige items heb je gescoord! Fijn dat je Stereo Rose alsnog kon bemachtigen. Het moest gewoon zo zijn πŸ˜‰

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  8 maart 2014 at 08:52 (8 jaren ago)

  Ze zijn erg mooi, maar ik vind ze wel (te) prijzig.
  Merk je een groot verschil in kwaliteit en houdbaarheid met minder dure producten?

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 maart 2014 at 19:34 (8 jaren ago)

   Ik vind zeker dat je verschil merkt, maar er zijn natuurlijk ook prima goedkopere producten. Bij producten van bijvoorbeeld MAC gaat het mij vooral om het feit dat ze net even wat mooiere, exclusieve producten hebben. Zo af en toe trakteer ik mezelf daar op πŸ™‚

   Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on MAC A Fantasy of Flowers – Mineralize Eye Shadow en Skinfinish

 1. […] MAC Mineralize Skin Finish in de kleur Stereo Rose […]

 2. […] zonder een overdreven ‘zonnebank-kleur’. Vaak gebruik ik hier overheen nog een beetje MAC Mineralize Skinfinish Stereo Rose, zoals je op mijn FOTD-foto’s van afgelopen zondag kunt zien, voor iets meer […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.