MAC Alluring Aquatic – mijn aankopen

Sinds afgelopen weekend is hij verkrijgbaar, de MAC Alluring Aquatic collectie. In eerste instantie zou hij pas begin mei in de winkels liggen, maar zaterdag zag ik opeens berichten verschijnen dat de collectie al verkrijgbaar was in de winkels, en sinds maandag ook online.

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

Hoewel ik niet van iedere LE collectie van MAC ondersteboven ben (daarvoor verschijnen er simpelweg ook te veel verschillende collecties), had ik bij het zien van de persfoto’s van deze zomerse collectie direct een hoog ‘hebben-gehalte’. Uiteindelijk ging ik voor een bronzer, een blush, een lipstick en een eye liner. Gisteren kwam mijn pakje binnen, en omdat het zulk prachtig zonnig weer was, heb ik alles direct op de foto gezet. Enjoy!

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

MAC Bronzing Powder Golden

MAC Alluring Aquatic Bronzing Powder ‘Golden’

De MAC Alluring Aquatic collectie bevat een aantal bronzers (hoe kan het ook anders, in een zomercollectie?). Ik ging voor één van de twee Bronzing Powders, in de kleur Golden. De andere bronzers in de collectie zijn Extra Dimension Bronzers, en bevatten wat meer glans.

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

Kenmerkend voor de verpakkingen van de MAC Alluring Aquatic collectie zijn de ‘waterdruppels’ waarmee de metallic oceaanblauwe verpakkingen bedekt zijn, deze liggen er echt bovenop. Ik vind het prachtig!

MAC Bronzing Powder Golden

MAC Bronzing Powder Golden

MAC Bronzing Powder Golden

‘Golden’ (€ 27,=) is een bronzing powder die fluweelzacht aanvoelt, bijna vloeibaar. Hierdoor laat hij zich heel mooi verdelen en goed in de huid blenden. Het is een vrij lichte, subtiele bronzer die daardoor ook geschikt is voor de wat lichtere huidjes.

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

 

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Alluring Aquatic Extra Dimension Blush ‘Sea me, Hear me’

Uit de twee MAC Extra Dimension Blushes die deze collectie rijk is, koos ik ‘Sea me, Hear me’. Dit is een warme, oudroze kleur, die voor een mooie, natuurlijke kleur op mijn wangen zorgt.

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

MAC Extra Dimension Blush Sea me, Hear me

Ook MAC Extra Dimension Blush ‘Sea me, Hear me’ (€ 25,=) voelt heel zacht aan. De pigmentatie is heel mooi, waardoor hij een heel natuurlijke kleur op de huid geeft (swatches van alle producten laat ik onderaan het artikel zien).

MAC Alluring Aquatic

MAC Cremesheen Lipstick Mystical

MAC Cremesheen Lipstick Mystical

MAC Alluring Aquatic Cremesheen Lipstick Mystical

Qua lipsticks heb je in de MAC Alluring Aquatic collectie uit vijf kleuren, daarnaast zijn er nog vijf Lipglasses. Ik koos voor de kleur ‘Mystical’, een echte ‘Natasja-kleur’, hahaha! Ook de huls van de lipstick is bedekt met de waterdruppels die deze collectie kenmerken. Pretty!

MAC Cremesheen Lipstick Mystical

‘Mystical’ (€ 20,50) is een creamy rose kleur, ik vind het een kleur die bij veel looks en gelegenheden te dragen is.

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic

MAC Alluring Aquatic Pearlglide Intense Eye Liner ‘Black Swan’

Tot slot kocht ik een voor mij nieuw product van MAC: de Intense Eye Liner Black Swan (€ 17,50). Deze antraciet-kleurige eyeliner heeft een mooie parelmoer glans, die hem een extra dimensie geeft. Hij is heel zacht, hij glijdt moeiteloos over de huid.

MAC Alluring Aquatic

Hierboven zie je de swatches van allevier de producten, van links naar rechts de bronzer, de blush, de lipstick en de eyeliner.

Komend weekend ga ik jullie nog een look met deze producten laten zien (vanwege andere ‘verplichtingen’ kwam ik daar gisteren niet meer aan toe).

De MAC Alluring Aquatic collectie is op dit moment te koop bij alle MAC verkooppunten.

6 Comments on MAC Alluring Aquatic – mijn aankopen

 1. Deb
  7 mei 2014 at 18:04 (8 jaren ago)

  Wow, wat een prachtige items heb je gescoord! De verpakking vind ik ook heel mooi!

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  2 mei 2014 at 23:10 (8 jaren ago)

  Echt een mooie verpakking! Ben erg benieuwd naar de look 🙂

  Beantwoorden
 3. Dana
  2 mei 2014 at 13:57 (8 jaren ago)

  aaaah zulke mooie producten! Vooral die lipstick, ik had ook iets op mijn lijstje staan maar ik heb het toch maar overgeslagen :/

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  2 mei 2014 at 09:11 (8 jaren ago)

  Ik vind de uitstraling van deze producten echt heel mooi!
  Dat oceaanblauwe en dan die druppeltjes erop, als dat niet zomers is!
  De kleur van de lipstick is inderdaad ‘jouw’ kleur, ik ben heel benieuwd naar de look die je er mee gaat maken.

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on MAC Alluring Aquatic – mijn aankopen

 1. […] keer als ik een product uit de MAC Alluring Aquatic collectie gebruik, streel ik liefkozend over de verpakking en bekijk ik het product uitgebreid voor ik het […]

 2. […] pakjesbezorger, mijn bestelling van MAC zou geleverd worden. Heb je de prachtige producten van de MAC Alluring Aquatic collectie al […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.