MAC Petal Power en Please Me

Toen ik een paar weken geleden met Ingrid in Eindhoven was, hebben we uiteraard een kijkje genomen bij de MAC counters bij Douglas en Bijenkorf. En waar ik normaal gesproken vooral bij de lipsticks kijk, besloot ik nu ook eens o.a. bij de Mineralize Blushes te kijken waar mijn oog direct op Petal Power viel. Wat een Beauty ♥ Omdat het erg druk was, heb ik hem niet meteen gekocht, maar besloot ik om hem ’s avonds online te bestellen, samen met een lipstick die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik laat ze hieronder aan je zien: MAC Petal Power en Please Me!

MAC Petal Power

MAC Petal Power en Please Me

Daar zijn ze dan: twee Beauties van MAC. MAC Petal Power was me nooit eerder echt opgevallen (achteraf vraag ik me af hoe dat kan), maar Please Me stond al een tijdje op mijn verlanglijstje.

MAC Petal Power

Het is inmiddels al ruim vier jaar geleden dat ik mijn eerste MAC product kocht (yep, ik was er vrij laat bij, hihihi!), maar nog steeds word ik blij als ik een ‘nieuwe MAC’ voor het eerst openmaak. Het blijft voor mij toch echt wel iets speciaals houden, dit merk. De mooie, strakke verpakkingen spelen daar natuurlijk een belangrijke rol bij.

MAC Petal Power

MAC Petal Power

MAC vermeldt altijd keurig (en in leesbare lettergrootte, lol) de ingrediënten van het product op de verpakking. Deze blush bestaat uit gebakken mineralen in een poederformule die heel licht aanvoelt en een bijzondere glans heeft. De kleuren van de Mineralize Blushes van MAC hebben geen zware dekking, maar zijn wel heel mooi op te bouwen.

MAC Petal Power

De verpakking doet me denken aan een UFO, hihihi! Ik ben er nog steeds niet over uit of ik de ‘nieuwe’ verpakkingen nu beter of juist minder vind dan de oude verpakkingen. Ik vind de kleur van Petal Power wel heel mooi tot zijn recht komen in het bolle kijkvenstertje.

MAC Petal Power

♥♥♥

MAC Petal Power

Met flits

MAC Petal Power

MAC Petal Power is een koraalroze kleur met een gouden glans. Hij doet mij aan NARS Orgasm en diens beroemde dupe Sleek Rose Gold denken. Ik vind hem in ieder geval prachtig! Petal Power voelt zijdezacht aan bij het aanbrengen, en is echt heel mooi subtiel en glanzend. Ik gebruik hier geen highlighter meer bij, ze geeft al voldoende glans in haar eentje.

Een stukje verderop zie je de swatch van Petal Power, eerst laat ik je Please Me van dichtbij zien:

MAC Please Me

MAC Please Me en Faux zijn volgens mij de meest gehypete MAC lipsticks van dit moment. Faux vind ik ook mooi, maar ik heb voor Please Me gekozen omdat die wat meer roze is, en die me net iets meer aansprak.

MAC Please Me

MAC Please Me

MAC Please Me bevat een aantal verzorgende boters en oliën en vitamine E. Hij behoort tot de matte Lipsticks van MAC.

MAC Please Me

Hoewel het een heel andere kleur is dan ik de laatste tijd vaak draag, ben ik helemaal verliefd op de kleur. Sinds ik MAC Please Me heb, draag ik hem nagenoeg dagelijks. Ik vind het een heel draagbare kleur voor naar het werk (of school). Doordat het een matte lipstick is, voelt hij wat stroef bij het aanbrengen, en droogt mijn lippen een beetje uit. Ik breng daarom een heel dun laagje lippenbalsem op mijn lippen aan voor ik Please Me aanbreng.

MAC Petal Power

Links zie je MAC Petal Power (één veegje), rechts Petal Power. Ik vind de kleuren ook zo mooi bij elkaar passen, en dat terwijl ik daar bij het bestellen eigenlijk niet eens zo op gelet heb.

MAC Petal Power

In de look met het Carli Bybel palette van BH Cosmetics droeg ik zowel MAC Petal Power (licht aangebracht) als Please Me, je ziet dat het beiden heel subtiele, draagbare kleuren zijn. Komende week zal ik nog een look laten zien waarin ik Petal Power wat sterker aanbreng, want daar is hij ook prima geschikt voor!

MAC Petal Power Mineralize Blush (€ 24,50) en Please Me (€ 19,50) behoren beiden tot het vaste MAC assortiment en zijn zowel verkrijgbaar in de webshop als de ‘live’ verkooppunten van MAC.

9 Comments on MAC Petal Power en Please Me

 1. Bianca
  6 december 2015 at 14:52 (7 jaren ago)

  Prachtige producten, vooral de blush 🙂 Ik heb Please Me ook, maar pak die er maar weinig erbij eigenlijk x

  Beantwoorden
 2. Annette
  5 december 2015 at 18:57 (7 jaren ago)

  Mooi zeg, de lipstick lijkt donkerder in de huls op je lippen valt hij best licht uit.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  5 december 2015 at 10:34 (7 jaren ago)

  Staat je prachtig!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  5 december 2015 at 10:31 (7 jaren ago)

  Ik vind ze erg goed staan gecombineerd in je look! Beide producten zou ik ook nog wel willen, heel mooi. De blush doet me ook heel erg denken aan rose gold!

  Beantwoorden
 5. Mieke
  5 december 2015 at 09:41 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten zeg! Ik snap wel dat je ze graag wilde hebben! Staan je allebei erg goed! X

  Beantwoorden
 6. Roos
  5 december 2015 at 09:04 (7 jaren ago)

  Wow wat prachtig deze kleuren, staat je echt heel erg mooi! Groetjes Roos

  Beantwoorden
 7. mireille
  5 december 2015 at 08:15 (7 jaren ago)

  De verpakking op een UFO lijken waar haal je het vandaan. Gelukkig geen marsmannetjes in de lipstick. Wel hele mooie kleuren.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  5 december 2015 at 06:28 (7 jaren ago)

  Het zijn mooie, zachte kleuren. Ik vind ze goed passen bij een ‘fluffy vest-look’ ☺

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  5 december 2015 at 06:27 (7 jaren ago)

  Hele mooie producten.
  Vooral de blush.
  Het staat je prachtig.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.