MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick en Lipglass

Al jaren is de MAC Viva Glam lipstick een begrip in beauty-land. MAC werkt voor deze collectie ieder jaar samen met een andere beroemdheid, zo zagen we de afgelopen jaren Lady Gaga, Nicki Minaj en vorig jaar Rihanna al hun favoriete lipstickkleur uitbrengen in deze LE collectie, die gedurende een heel jaar verkrijgbaar is. De volledige opbrengst van de MAC Viva Glam lipstick en lipglass gaat naar het MAC AIDS FUND. Dit jaar is het de beurt aan Miley Cyrus, met als resultaat twee lipproducten met een lekker fel roze kleur, die mij direct erg aanspraken. Ik laat vandaag de MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick en Lipglass aan je zien!

MAC Viva Glam Miley Cyrus

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick en Lipglass

De MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick en Lipglass zitten in de bekende zwart met witte doosjes, met de handtekening van Miley in glanzend rood er op. Ben ik trouwens de enige bij wie de lipsticks nooit echt makkelijk uit het doosje komen? Het lijkt alsof het doosje net ietsiepietsie te smal is voor de lipstick.

MAC Viva Glam Miley Cyrus

MAC Viva Glam Miley Cyrus

Zowel de MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick als de Lipglass bevatten de nodige verzorgende ingrediënten, waardoor ze lekker zacht en verzorgend aanvoelen op mijn lippen.

MAC Viva Glam Miley Cyrus

MAC Viva Glam Miley Cyrus

Op de Lipstick en Lipglass zelf staat ook de handtekening van Miley nog een keer, zo kun je ze makkelijk herkennen tussen je andere MAC lipproducten.

MAC zelf omschrijft de Lipstick als hot pink en de Lipglass als hot pink with sparkling pearl. Ik kan me prima vinden in die omschrijving.

MAC Viva Glam Miley Cyrus

Rechts zie je de Lipstick, in het midden de Lipglass, en links de Lipstick met een laagje van de Lipglass. De Lipstick is fel roze, maar wel op een heel draagbare manier vind ik. Ik denk dat hij heel veel mensen goed staat. De Lipglass an sich geeft niet heel veel kleur af, maar heeft wel veel mooie gekleurde glitters. En in combinatie met de Lipstick vind ik hem prachtig!

MAC Viva Glam Miley Cyrus

In bovenstaande make-up look draag ik alleen de MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick…

MAC Viva Glam Miley Cyrus

…en hier draag ik er de Lipglass overheen, waardoor de lipstick meer glans en meer sprankeling krijgt.

Ik vind beide MAC Viva Glam Miley Cyrus producten prachtig, maar als je budget-technisch een keuze moet maken, zou ik persoonlijk voor de Lipstick gaan. Beide producten zijn gedurende een jaar verkrijgbaar bij alle verkooppunten van MAC en via de website (waar ze op dit moment helaas even uitverkocht zijn, maar ze komen zeker weer terug op voorraad).

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick € 19,00
MAC Viva Glam Miley Cyrus Tinted Lipglass € 18,00

Heb jij al iets gekocht uit de MAC Viva Glam Miley Cyrus collectie? Kies jij voor de lipstick of de lipglass?

10 Comments on MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick en Lipglass

 1. Bianca
  16 februari 2015 at 09:32 (7 jaren ago)

  Het zijn echt twee prachtige producten , heb zelf alleen de lipstick en ben er gek op x

  Beantwoorden
 2. Beau
  13 februari 2015 at 22:03 (7 jaren ago)

  Ik ben zelf ook fan van mac maar heb nog niet iets uit de mac viva glam miley cyrus collectie, mijn voorkeur gaat uit naar de lipstick van mac 🙂

  Beantwoorden
 3. Deb
  13 februari 2015 at 17:46 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige kleuren! Staan je ook erg mooi!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  13 februari 2015 at 14:20 (7 jaren ago)

  Ik heb de lipstick hier in Orlando gekocht. Nog niet gedragen overigens, doe ik thuis pas. De lipgloss heb ik laten liggen, ben niet zo van de glossjes (trekken altijd in de lijntjes…)

  Beantwoorden
 5. mariëlle
  13 februari 2015 at 11:24 (7 jaren ago)

  Ik had de lipsticks toch wel graag willen hebben, ik vind hem heel mooi!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  13 februari 2015 at 09:39 (7 jaren ago)

  Wauw, prachtig en wat een glans 😉
  Hoop dat alles goed met je gaat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Jori
  13 februari 2015 at 09:10 (7 jaren ago)

  De kleur staat je echt prachtig.Ik heb nog niks niks van Mac in huis….Ik zou zelf ook voor de lipstick gaan.

  Beantwoorden
 8. Wojis
  13 februari 2015 at 08:54 (7 jaren ago)

  Ze zijn prachtig, altijd mooi design. Ben niet weg van de Glam kleuren, ook deze is niet helemaal mijn ding. Ze zijn net verkeerd voor mijn huidskleur denk ik. Staat jouw heel chique moet ik zeggen met de lipglass er nog op. Heel mooi! Lekker voor de zomer.

  Beantwoorden
 9. Sonja
  13 februari 2015 at 08:39 (7 jaren ago)

  Mooie lipstick en gloss. Ik heb al een roze en vond het zonde om weer een te kopen.

  Beantwoorden
 10. Mireille
  13 februari 2015 at 07:43 (7 jaren ago)

  Wat een mooie kleur. Laat het lekkere weer maar komen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.