Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Het lijkt wel alsof het weer nog niet weet wat het wil: de ene dag wanen we ons in het voorjaar, de dag erna is het dan plotseling koud en guur, en worden we met onze neus op de feiten gedrukt: het is bijna november. Voor onze huid is die overgang van aangenaam naar guur weer net zo vervelend als voor onszelf, het is nu dan ook erg belangrijk om je huid goed te verzorgen, zodat ze zich kan herstellen en weerstand kan opbouwen tegen de wisselende weersomstandigheden (en meer). Vandaag laat ik je de Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil zien, een product wat hier uitermate geschikt voor is.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle is nog niet zo heel bekend in Nederland, ik heb het in ieder geval nog niet in veel webshops gezien. Toen ik het merk ontdekte, was ik direct verliefd op de prachtige verpakking van de producten, met een heel luxe uitstraling. Bovendien zijn de producten volledig van natuurlijke oorsprong, en voor een heel groot gedeelte afkomstig uit biologische landbouw. Je begrijpt dat ik enorm blij was dat ik de kans kreeg om dit prachtige product uit te proberen!

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil is geschikt voor alle huidtypen, maar met name de droge, gevoelige en/of beschadigde huid zal baat hebben bij de diep hydraterende en voedende olie. De actieve bestanddelen verzachten, hydrateren en revitaliseren de huid en hebben een helende werking. Bij regelmatig gebruik zal de huid kalmeren en de elasticiteit van de huid zal verbeteren.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil is op verschillende manieren te gebruiken: alleen, of in combinatie met een gezichtscrème. Ik gebruik een gezichtsolie als deze meestal ’s avonds, als ik mijn huid gereinigd heb, ik breng het dan puur aan. Maar met de winter voor de deur, kan de olie natuurlijk ook uitstekend ’s ochtends aangebracht worden, als het een hele koude, gure dag wordt en je door de kou moet. Ik gebruik Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil zelfs ook een paar keer per week voor mijn décolleté, die huid kan ook wel af en toe wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Vanwege de veelzijdigheid van een product als dit, heb ik eigenlijk altijd een flesje op de badkamer staan, ik gebruik het graag en regelmatig.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil: ingrediënten

Zoals ik hierboven al vertelde, zijn de ingrediënten van de Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil 100% van natuurlijke oorsprong. 95% van de ingrediënten is bovendien afkomstig uit biologische landbouw, en daarmee is het bij voorbaat al een prachtig product. De ingrediënten op een rijtje (de ingrediënten met een * erachter zijn afkomstig van biologische landbouw): Zonnebloempit olie*, avocado-olie*, Baobab-olie*, Rozenbottelolie*, Coco Caprylate/Caprate, Buriti olie*, parfum, Mariadistel-olie, Tocopherol (vitamine E), alg-extract, Benzyl alcohol, Citrol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Avocado-olie is een intens voedende olie die diep in de huid doordringt en rijk is aan vitamine A, B, D en E. Het maakt de huid soepel en helpt om rimpels en huidveroudering te verminderen. Baobab-olie maakt de huid strakker en egaliseert de tint van de huid. Het bevat veel essentiële vitamines, antioxidanten en vetzuren die de huid nodig heeft om gezond te blijven. Rozenbottelolie beschermt de huid tegen uitdrogen en vormt een barrière zonder de huid af te sluiten. Het verbetert de elasticiteit van de huid en maakt de huid gladder. Buriti olie is één van de grootste bronnen van natuurlijke beta-caroteen, één van de krachtigste antioxidanten met een hoge celvernieuwings eigenschap. Bovendien bevat het veel vitamine A en E.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil zit in een mat-glazen pompflacon, welke heel nauwkeurig doseert. Afhankelijk van of ik de olie alleen of in combinatie met een crème gebruik (meestal het eerste), heb ik aan 1 of 2 pompjes voldoende.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil: textuur en werking

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil is een dunne olie, zo dun dat ik hem niet fatsoenlijk op de foto vastgelegd kreeg, hihihi! De olie voelt heel zacht op mijn huid, laat zich heel goed verdelen door de dunne textuur en trekt (in een paar minuutjes) goed in. Hierdoor is hij, zeker in het geval van een droge huid, ook heel goed overdag te gebruiken.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil maakt inmiddels zo’n twee maanden deel uit van mijn vaste gezichtsverzorgingsroutine, op de manier(en) zoals ik hierboven vertelde. De olie maakt mijn huid zacht, glad en ontspannen. Vooral de huid van mijn décolleté is zichtbaar gladder en egaler geworden, en dat terwijl ik de olie daar maar 1 of 2 keer per week gebruik. Het flesje is na die twee maanden nog niet voor de helft leeg, waaraan je goed kunt zien hoe zuinig deze in gebruik is. De Sublime Oil is dus niet alleen mooi aan de buitenkant, maar maakt zijn beloftes ook meer dan waar.

Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil is verkrijgbaar bij Big Green Smile, een flesje van 30 ml kost € 27,95.

Gebruik jij regelmatig een gezichtsolie?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld.

4 Comments on Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

 1. Wojis
  30 oktober 2014 at 19:55 (8 jaren ago)

  Je fotos’ zijn heel erg mooi, doet het product eer aan. Wat een mooie olie, ik zou deze wel willen proberen, ik ben dol dol dol op olie. En alle dames zouden de decolleté heel goed moeten verzorgen, echt hoor. Smeren!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  30 oktober 2014 at 08:45 (8 jaren ago)

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, ik heb nog nooit een olie voor mijn gezicht gebruikt ben een beetje bang voor een “vettig” laagje wat achter blijft x

  Beantwoorden
 3. Sonja
  30 oktober 2014 at 08:01 (8 jaren ago)

  Wat een mooi product. Onze huid schreeuwt om verzorging.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  30 oktober 2014 at 06:28 (8 jaren ago)

  Wat klinkt dit goed!
  Ik ken het merk niet. Maar voor mijn droge huid lijkt het me een fijn product omdat ik in de herfst en winter last heb van een droge en trekkerige huid.
  Het moet weer soepel worden en zacht. Daarom ga ik eens kijken in de webshop 😉
  Ook die ken ik niet.
  Dank je voor de goede review.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.