MAG 25 jaar: dat vroeg om nieuwe laarsjes!

Jullie kennen inmiddels vast wel mijn bruine MAG laarsjes. Ik draag ze héél vaak onder mijn jurkjes, en dat begon je inmiddels ook wel te zien. Ja, ze zijn inmiddels echt een beetje versleten, maar ze lopen zó ontzéttend lékker! En ik vind ze zo leuk ♥ Ik had al een paar maanden vervangende bruine MAG laarsjes in het vizier, maar ik had ze nog niet besteld. Tot ik een mail kreeg, dat MAG 25 jaar bestond, en dat ze daarom 25 euro korting geven op heel veel modellen. Oók op mijn gewenste laarsjes! Tja, toen kon ik ze niet langer weerstaan… Ik laat ze vandaag aan jullie zien!

MAG 25 jaar

MAG 25 jaar

Ik wist al wel dat MAG al een hele tijd bestond, maar dat MAG 25 jaar bestaat dit jaar, stond ik wel van te kijken. Bij mij is het merk een hele tijd uit mijn vizier geweest, nadat ik er ‘vroeger’ schoenen van droeg. Maar sinds een paar jaar ben ik echt een hele grote fan, ik ben gestopt met tellen hoeveel paar ik heb 😉

Hierboven zie je mijn ‘oude’ bruine laarsjes naast mijn nieuwe MAG 4026 Cognac laarsjes. Ik weet niet precies hoe oud mijn vorige bruine laarsjes zijn, maar ik heb ze echt zo vaak gedragen. Dat is ook wel te zien, als je ze hierboven naast de nieuwe laarsjes ziet. Al is het leer nog heel mooi, maar ik verzorg mijn schoenen en laarzen dan ook altijd erg goed. Maar de laarsjes zelf zien er een beetje ingezakt uit, en de zool is duidelijk wel een eind versleten.

MAG 25 jaar

MAG Megamok 4026 Cognac

Ik wist al dat mijn nieuwe MAG laarsjes weer dezelfde kleur moesten hebben, cognac. Dit is een kleur die zo ontzettend fijn en makkelijk combineert! Daarnaast vind ik cognac een lekker retro uitstraling hebben, en dat past natuurlijk perfect bij mijn jurkjes ♥

Mijn nieuwe MAG Megamok 4026 laarsjes zijn iets lichter dan mijn oude laarsjes, maar dat kan ook komen doordat het leer wat donkerder is geworden door het ledervet waar ik ze altijd mee behandel.

De Megamok 4026 is gemaakt van luxe Viagretta leer en heeft een matte glans. Dat versterkt de retro uitstraling nog eens, vind ik. Deze laarsjes zijn ook verkrijgbaar in Black en Dark Brown, alle kleuren in de maten 37 tot en met 43.

Aan de binnenkant zijn de laarsjes voorzien van een rits, zodat aan- en uittrekken lekker makkelijk gaat. De schachthoogte is 26 cm, de schachtwijdte bedraagt 33 cm.

Ik draag de MAG megamok 4026 laarsjes in mijn eigen maat 42, zoals ik al mijn MAG schoenen in mijn eigen maat draag. De laarsjes hebben een uitneembaar voetbed (volgens mij hebben alle MAG modellen dat), je kunt er dus eigen zooltjes in dragen.

Aantrekken en lopen maar!

Ik heb nog niet één paar MAG schoenen of laarzen gehad wat ik moest inlopen. Het is echt letterlijk: aantrekken en lopen maar. En dat geldt ook voor deze nieuwe laarsjes ♥ En net als mijn oude bruine MAG laarsjes, staan ze geweldig onder mijn Tante Betsy jurkjes. Ze zijn net iets hoger dan mijn vorige laarsjes, dat vind ik eigenlijk nog net iets mooier. Ja, ik ben blij met mijn recente aankoop!

MAG 25 jaar

Omdat MAG 25 jaar bestaat, krijg je tot 30 november 25 euro korting op een groot deel van de collectie. Je ziet vanzelf welke modellen meedoen, aan het speciale logo wat erbij staat.

De MAG Megamok 4026 laarsjes kosten nu € 154,90 (normaal € 179,90), je vindt ze via deze link.

12 Comments on MAG 25 jaar: dat vroeg om nieuwe laarsjes!

 1. Maurice
  23 november 2020 at 09:58 (2 jaren ago)

  Hoi Natasja,
  Wat heerlijk om die afgetrapte laarsjes naast de nieuwe te zien. Eigenlijk zijn ze helemaal niet afgetrapt maar heerlijk gerijpt. Een soort van nieuwe vintage. Veel plezier met de nieuwe laarzen.
  Groet MAG, Maurice

  Beantwoorden
 2. Jeltje
  22 november 2020 at 17:57 (2 jaren ago)

  MAG is aan een 2e leven begonnen, vanaf toen zijn ze de jaren gaan tellen, vandaar het 25-jarig bestaan. Ze staan je super Natasja!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  22 november 2020 at 12:31 (2 jaren ago)

  Wow, mooie boots! 🙂

  Beantwoorden
 4. Henriette
  22 november 2020 at 12:02 (2 jaren ago)

  Bedankt voor de tip, kende het merk niet!!

  Beantwoorden
 5. Dagmar
  22 november 2020 at 10:37 (2 jaren ago)

  Heb naar aanleiding van je blog een goed gekeken op hun site. Ik houd meer van een beetje hak en soms plateau. En toch zag ik de queensize en ik denk dat ik het ga proberen want ze lijkende lekker stoer en lopen vast heerlijk.

  Beantwoorden
 6. Lieve
  22 november 2020 at 09:10 (2 jaren ago)

  Heel mooi! ❤️

  Beantwoorden
 7. Joyce
  22 november 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  JAAAAA deze zijn echt geweldig!! Deze kleur past ook bij zoveel kleding. Hier kun je wel weer een tijdje mee vooruit

  Beantwoorden
 8. Jacintha
  22 november 2020 at 08:48 (2 jaren ago)

  Ik heb inmiddels 3 paar en ben ook groot fan! Leuke actie!

  Beantwoorden
 9. Eltika
  22 november 2020 at 08:45 (2 jaren ago)

  Ik denk dat MAG niet goed kan tellen. Mijn eerste MAG’s kocht ik op mijn 15de en ik ben nu 44 jaar. Dus ze bestaan echt langer dan 25 jaar.

  Deze bruine zijn ook prachtig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 november 2020 at 10:57 (2 jaren ago)

   Tja, ik denk toch echt dat MAG zelf wel weet hoe lang ze bestaan 😉

   Beantwoorden
   • Eltika
    22 november 2020 at 11:03 (2 jaren ago)

    Of het is een gimmick omdat ze nu sinds kort weer meer hip zijn. Maar geloof mij, ik liep op de megamoks op het Atheneum en ik had mijn diploma toen ik 17 was.

    Beantwoorden
 10. Bouke
  22 november 2020 at 08:45 (2 jaren ago)

  Prachtig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.