MAG MPS 4165G Black: zomerse sandalen!

Als ik het over mijn MAG schoenen heb, denk je waarschijnlijk als eerste aan mijn stoere, gekleurde veterboots. Maar wist je dat MAG ook veel andere modellen in haar collectie heeft? Een tijdje terug kocht ik de MAG MPS 4165G Black sandalen, schoenen die uitermate geschikt zijn voor de zomer. Maar ook straks in het najaar super leuk zijn, met sokken of een panty erin. Ik laat ze vandaag aan je zien!

MAG MPS 4165G BlackMAG MPS 4165G Black

De MAG MPS 4165G Black zijn nieuw dit seizoen. De sandalen zijn gebaseerd op een echte klassieker, de Mary-Jane sandaal. De brede band en de grote gesp geven de sandaal een echte retro uitstraling, en dat is precies de reden waarom ik er op viel 🙂 Het model is leverbaar in vier kleuren: Black, White, Light Blue en Lavender Flower. Ik heb heel lang getwijfeld over Light Blue. Maar uiteindelijk koos ik voor zwart, omdat ik dat met de meeste jurkjes uit mijn kast goed kan combineren.

MAG MPS 4165G BlackZoals ik van de schoenen van MAG gewend ben, is MAG MPS 4165G Black een schoen van hoge kwaliteit. Een soepele zool, een zacht (uitneembaar) voetbed en een sterk maar zacht leer zorgen voor een direct comfortabele pasvorm. Zoals ik het al vaker heb gezegd: MAG schoenen trek je aan en je loopt er direct op weg. Dit model is iets breder bij de voorvoet, en daar ben ik persoonlijk erg blij mee. Ze zitten mij echt als gegoten!

MAG MPS 4165G BlackCombineren met mijn jurkjes

Zoals ik hierboven al vertelde, combineert model MAG MPS 4165G Black perfect met mijn vrolijke jurkjes. Op de foto hierboven draag ik haar met het leuke blauw witte setje van Tante Betsy, en heb ik blote voeten in mijn schoenen. Of nou ja niet echt bloot, want ik draag wel altijd kousevoetjes in zo’n geval. Omdat ik dat echt veel prettiger vind dragen. Maar zoals ik in de intro al zei, wil ik ze in het najaar ook dragen met sokken of een panty in mijn schoenen. Ik nam een paar weken geleden alvast een voorproefje:

MAG MPS 4165G BlackJa, dit vind ik ook echt ontzettend leuk! En ik ben achteraf toch wel blij dat ik voor Black heb gekozen in plaats van Light Blue. Want nu kan ik lekker uitpakken met mijn sokken, dat was met de lichtblauwe variant misschien toch iets te veel van het goede geworden 😉

MAG MPS 4165G BlackMAG MPS 4165G Black is nu al in de sale, afgeprijsd van € 129,90 voor € 99,90. Een mooie reden om je slag te slaan dus! Alle schoenen van MAG zijn verkrijgbaar via de eigen website. Voor 16.00 uur besteld is bij MAG altijd de volgende dag in huis. En bij MAG heb je ALTIJD gratis verzenden en retourneren!

8 Comments on MAG MPS 4165G Black: zomerse sandalen!

 1. Miranda Aerts
  24 juni 2018 at 17:15 (8 maanden ago)

  Mooie Mary Jane’s ♡

  Beantwoorden
  • Mary-jane
   27 juni 2018 at 09:05 (8 maanden ago)

   mooie schoenen hoor!
   mooie naam ook mary-jane.
   zo heet ik namelijk ook.
   voor mij gemaakt dus,
   jurkjes staan je echt heel mooi.

   Beantwoorden
 2. Cindy
  24 juni 2018 at 12:13 (8 maanden ago)

  Ik heb een paar weken geleden de Megamok 4002 Light Blue gekocht. Wilde ze vroeger al, maar nooit gedaan. En nu, door jouw enthousiasme, toch maar eens besteld 😀
  En inderdaad: 30 seconden inlopen en je kunt gaan 😀

  Nu wil ik nog de 4001 Black. Of Stone. Of allebei… 😉

  Deze van de foto vind ik ook leuk, maar ik heb al een Mary Jane model van Dr Martens.

  Beantwoorden
 3. Liset - Beautydagboek
  24 juni 2018 at 10:34 (8 maanden ago)

  Ik ken dit merk nog van vroeger! Toen ik tiener was, waren deze schoenen enorm populair. Ik heb er toen ook een paar leuke laarsjes van gehad. Ze zaten inderdaad heel erg lekker. Ben wel benieuwd naar de modellen die ze nu verkopen.

  Beantwoorden
 4. Edith
  24 juni 2018 at 10:02 (8 maanden ago)

  Ik ga ze onthouden… net op de website van dit merk gekeken. Als ze werkelijk zo comfortabel zijn en met uitneembaar voetbed, is dat wel iets voor mij voor de winter.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  24 juni 2018 at 09:29 (8 maanden ago)

  Prachtige shoes en mooie foto’s!

  Beantwoorden
 6. Marije
  24 juni 2018 at 09:17 (8 maanden ago)

  Mag schoenen zaten altijd heerlijk en deze lijken mij dat ook te hebben.

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  24 juni 2018 at 07:53 (8 maanden ago)

  Deze staan je ook super!Inderdaad erg leuk met die sokken en wat zitten ze heerlijk hè!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.