Maison Margiela Replica Music Festival ♥

Oh jongens, ik heb weer zo’n heerlijke eau de toilette van Maison Margiela Replica gekocht. Ik vertelde jullie al eerder over deze bijzondere geuren, die ‘smell like memories’. Geuren die je herinneren aan bepaalde gebeurtenissen, plekken of vergeten momenten. Onlangs ontdekte ik Maison Margiela Replica Music Festival, volgens mij een vrij nieuwe geur in de collectie. En wat is hij weer bijzonder ♥

Maison Margiela Replica Music Festival

Maison Margiela Replica Music Festival

De geuromschrijving op de website van Bijenkorf over Maison Margiela Replica Music Festival sprak me direct aan. En dat terwijl het een unisex geur is, meestal houd ik daar niet zo van, en kies ik voor echte vrouwelijke geuren. Maar vooral deze zin deed het hem: één teug en je zult op jezelf dansen, ogen dicht, in het midden van de trein of op kantoor.

Geurnoten

De topnoten van Music Festival bestaan uit Cannabis, Rode appel en Viooltjesblad; hartnoten zijn Patchouli, Wierook en Tabak; en de Basisnoten bestaan uit Leer, Cipres en Ceder. Best een bijzondere geurcreatie dus!

Maison Margiela Replica Music Festival

De flacons van de Maison Margiela Replica geuren zijn altijd hetzelfde. Ze doen denken aan ouderwetse apothekersflessen, inclusief het geprinte etiket. Ik houd er van! Op het stoffen etiket staat de naam van de eau de toilette, de plek en het jaartal waar de geur naar herinnert, een geuromschrijving en of de geur voor mannen of vrouwen is.

Music Festival verwijst naar Woodstock in het jaar 1969, natuurlijk hét muziekfestivals der festivals. Een tijd waarin ik stiekem best geleefd had willen hebben ♥

Geuromschrijving

Ik vind het best lastig om de geur te omschrijven. Maar dat is logisch, want zoals je aan de geurnoten al kunt zien, is het een vrij gecompliceerde geur. Ik ruik rokerige en houtachtige noten, maar ook duidelijk de geur van viooltjes en frisse appel. Een tikkeltje mysterieus door het rokerige, maar tegelijkertijd ook opzwepend. Precies wat je bij een eau de toilette met deze naam mag verwachten. Echt, hij is zó ontzettend lekker, nog lekkerder dan ik gehoopt had!

Maison Margiela Replica Music Festival

De geur blijft een hele dag aanwezig, ’s avonds ruik ik nog steeds af en toe een vleugje voorbij komen. Maar ik wist al van de andere Maison Margiela Replica geuren die ik al heb, dat ze van een erg goede kwaliteit zijn ♥

Ik kocht Maison Margiela Replica Music Festival bij Bijenkorf, een flacon van 100 ml kost € 100 euro.

2 Comments on Maison Margiela Replica Music Festival ♥

 1. Jose
  14 maart 2022 at 08:32 (4 maanden ago)

  Klinkt goed! Ik hou van geuren waar patchoeli inzit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 maart 2022 at 19:13 (4 maanden ago)

   Ja ik ook, heerlijk he? ♥

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.