Maison Margiela Replica Springtime in a Park edt

Al een hele tijd, echt jรกren, stond het op mijn beauty-verlanglijstje: een eau de toilette van Maison Margiela Replica. Een heel luxe eau de toilette, met bijbehorende luxe prijs ๐Ÿ˜‰ Vanwege die prijs wilde ik de geur wel eerst kunnen ruiken, maar deze eau de toilettes zijn niet bij veel winkels verkrijgbaar. Tot ik op het vliegveld van Kopenhagen tegen een heel schap van Maison Margiela aan liep. Wauw! Helaas hadden ze de geur die ik in gedachten had, Lipstick On, niet. Maar wel een andere heerlijke uitvoering, die pas onlangs uitgekomen is. Vandaag vertel ik jullie meer over Maison Margiela Replica Springtime in a Park ♥

Maison Margiela Replica Springtime in a Park

Maison Margiela Replica Springtime in a Park

De eau de toilettes van Maison Margiela Replica zijn gebaseerd op herinneringen die iedereen aanspreken en herkent. De geuren zorgen ervoor dat er direct beelden, indrukken en emoties opgeroepen worden en persoonlijke herinneringen naar boven komen. Maison Margiela Replica Springtime in a Park vangt de sfeer van een eerste lentedag in het park. Met het zo kenmerkende prachtige licht, en de frisse, prille bloemengeur.

Meteen bij het opsprayen ‘pakte’ de geur mij. Ik besloot nog even verder rond te snuffelen in de taxfree shop, maar ik kwam toch steeds weer terug bij Springtime in a Park. En ook vanwege de herinneringen aan de citytrip naar Kopenhagen, een stad die zoveel mooie bloemen heeft, besloot ik voor deze eau de toilette te kiezen.

Maison Margiela Replica Springtime in a ParkIk vertelde hierboven al dat Maison Margiela Replica Springtime in a Park een luxe eau de toilette is. Niet alleen vanwege de bijzondere geur, waar ik zo op kom. Maar zowel de verpakking als de flacon zijn ook gewoon prachtig om te zien. Natuurlijk zegt dat niets over de geur, maar ik vind het altijd wel bijdragen aan de beleving van een geur.

Ik vroeg me af wat deze code op de bovenkant van het doosje betekende, en vond op de website van Babassu de verklaring. Ook de reden waarom alle flacons van de Maison Margiela Replica eau de toilettes er hetzelfde uitzien.

Geurnoten

Maison Margiela Replica Springtime in a Park wordt omschreven als ‘bloemig, muskachtig en fruitig’. De eau de toilette bevat geurnoten van Peer, Lelietje-van-dalen en Muskus. Geurnoten op basis waarvan ik online deze geur niet snel gekozen zou hebben. Niet omdat ik ze niet lekker vind, maar ik heb niet veel geuren die deze noten bevatten. Maar soms is het gewoon tijd voor iets anders, zo bleek wel.

Maison Margiela Replica Springtime in a ParkDe flacon doet vintage aan, en is geรฏnspireerd op de klassieke apothekersflessen. Het stoffen etiket met het Courier lettertype versterken het vintage gevoel nog eens. Ik houd hier zo van!

Rond de hals van de flacon, onder de spraydop, zit een wit koordje gewikkeld. Voor mij kunnen de meest kunstige parfumflacons niet op tegen de pracht van deze eenvoud ♥

Maison Margiela Replica Springtime in a ParkGeur

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de geurnoten zoals hierboven genoemd, niet direct herken. Maar misschien komt dat doordat ik niet eerder een parfum of eau de toilette heb gehad met deze geurnoten. Vaak is het een kwestie van een geur regelmatig ruiken, voordat je haar herkent.

In eerste instantie is de geur van Springtime in a Park bloemig en zoet fruitig. Al snel wordt de geur zachter, en blijft dan bloemig en zoet. Na een uurtje of twee is het zoete randje weg, en blijft een heerlijke bloemige geur over. De houdbaarheid van de eau de toilette is echt subliem, na een uur of 6 ruik ik de geur nog steeds duidelijk. Terwijl het helemaal geen overheersende, in-your-face-achtige geur is. In dat opzicht is de eau de toilette zijn geld dus absoluut waard.

Maison Margiela Replica Springtime in a ParkVerkrijgbaarheid en prijs

Maison Margiela Replica Springtime in a Park kost โ‚ฌ 95,00 voor 100 ml, ik betaalde op het vliegveld net geen โ‚ฌ 80,00. De geuren van Maison Margiela zijn onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Babassu. Springtime in a Park is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar ik vermoed dat dat niet lang meer zal duren.

6 Comments on Maison Margiela Replica Springtime in a Park edt

 1. Astrid van Dis
  6 oktober 2019 at 11:26 (3 jaren ago)

  Wat een mooi parfum. Heerlijk dat deze parfum de herinnering van kopenhagen weer op haalt. Het waren super leuke dagenโค

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  5 oktober 2019 at 10:21 (3 jaren ago)

  Mooie grote flacon!
  Jammer dat dit niet niet te koop is….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  5 oktober 2019 at 09:01 (3 jaren ago)

  Een heerlijke herinnering aan de mooie bloemen in Kopenhagen โ™ก
  Ik koop graag een nieuw geurtje als ik op vakantie ben, dan houd ik de beleving nog lang bij me, alleen al door de geur weer te ruiken.

  Beantwoorden
 4. Tessa
  4 oktober 2019 at 17:22 (3 jaren ago)

  Wat een prachtige flacon, de geur klinkt lekker. Op het vliegveld kan je mooie parfums tegen komen. Zo heb ik op John Lennon Airport in Liverpool een mini Flowerbomb gekocht van Victor&Rolf

  Beantwoorden
 5. Ingrid
  4 oktober 2019 at 08:37 (3 jaren ago)

  Dat klinkt als een heerlijk parfum. Ik heb er nooit eerder van ehoord maar ga zeker even snuffelen bij de bijenkorf als ik daar kom! Mijn favoriete geur is al jaren Nina van Nina Ricci

  Beantwoorden
 6. Caro
  4 oktober 2019 at 07:38 (3 jaren ago)

  Wat tof dat je op het vliegveld zomaar tegen jouw wensmerk op liep! Ik zou zelf ook nooit een geurtje kopen obv een beschrijving. Dit ziet er in ieder geval fantastisch uit dus mocht ik het ooit ergens tegenkomen, dan ga ik zeker snuffelen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.