Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees edt

Bijna twee jaar geleden kocht ik mijn eerste eau de toilette uit de Maison Margiela Replica collectie, op het vliegveld van Kopenhagen. Sindsdien is mijn enthousiasme over dit merk eigenlijk alleen maar groter geworden. Onlangs kocht ik een nieuwe geur, gewoon omdat je jezelf toch af en toe mag verwennen? Ik koos dit keer voor Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees eau de toilette, ook weer zo’n prachtige geurcreatie!

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Ik heb al best veel Replica geuren van Maison Margiela op mijn wensenlijstje staan, of er weer af gehaald. Het is gewoon best lastig om online een eau de toilette te kiezen. Maar ja, aangezien ik niet vaak in de stad kom (de afgelopen anderhalf jaar al helemaal niet) zat er toch niets anders op dan de geuren goed te bekijken. En gelukkig weet ik inmiddels ook wel aardig welke geurnoten ik lekker vind, en welke niet.

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Under the Lemon Trees is een levendige geur die doet denken aan een lange rij citroenbomen. Frisse citrusnoten zijn gemengd met groene noten van koriander, houtachtige cedernoten en witte muskus. Een echte mediterraanse geur, die wat mij betreft echt bij de zomer past. Maar misschien ga ik hem in het najaar en winter ook wel gewoon gebruiken hoor. Al was het maar om de herinneringen van de zomer naar boven te halen ♥ En dat is ook precies waar de Maison Margiela Replica geuren voor ‘bedoeld’ zijn: om herinneringen naar boven te halen.

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees

Geurnoten

De geurnoten van Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees eau de toilette bevatten een bijzondere mix van citrus, kruidachtige geuren en houtachtige noten.

Topnoten: Groen citroenakkoord, Essence van petitgrain, Essence van kardemom
Hartnoten: Essence van koriander, Absolue van maté, Groene thee-extract
Basisnoten: Cederessence, Absolue van cistus, Witte muskus

Naast de bijzondere geurbelevenissen van de Maison Margiela Replica geuren, is de look ook helemaal geweldig (vind ik). Lekker retro, en alle geuren zien er in het flesje hetzelfde uit. Alleen de naam en tekst op het stoffen etiket is bij iedere geur anders.

Bij het aanbrengen ruik ik vooral de citrusnoten in Under the Lemon Trees, met een heel licht kruidig randje. Na korte tijd komt er wat meer ‘groen’ bij de geur, en zwakt het citrusfrisse wat af. De basis is warm en houtachtig. Ik houd ontzettend van citrusachtige geuren, zeker als er een kruidige ondertoon bij zit. De geur blijft zo’n 4 à 5 uur voor mij ruikbaar aanwezig op mijn huid. Ik denk dat de geur voor anderen nog wel iets langer te ruiken is, voor zover dat dan gaat op 1,5 meter afstand 😉

Het is een geur waar ik weer erg blij van word, ik ben blij dat ik hem heb toegevoegd aan mijn parfumcollectie ♥

Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees kost € 51,00 voor 30 ml, en € 97,00 voor 100 ml. Ik had uit veiligheid voor de kleine flacon gekozen, maar volgende keer kies ik voor de grote. Ik heb de eau de toilette gekocht bij de Bijenkorf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.