Make-up look met I Heart Makeup en Maybelline

Toen Kruidvat een paar weken geleden de “1+1 gratis op alle make-up” actie had, heb ik een paar leuke items geshopt. Een paar daarvan heb ik in dit artikel gecombineerd in een make-up look, met bijbehorende review. Ik kocht het I Heart Makeup #selfie oogschaduwpalette en twee kleuren Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil, hieronder vertel ik je er meer over!

Make-up look

Make-up look: Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

De Color Drama Intense Velvet Lip Pencils van Maybelline stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar steeds dacht ik: “Naaaah, ik heb al zoveel lipsticks…”. Die veel lipsticks heb ik nog steeds, maar zodra ik 1+1 gratis zie, dan veranderen mijn criteria op slag, hihihi! Ik koos voor de kleuren 150 Fuchsia Desire en 420 In With Coral. De Intense Velvet Lip Pencils zijn dikke lippotloden, die een intens kleurpigment beloven met een (semi) matte finish. In totaal zijn er 9 kleuren, variërend van nude tot mooie sprekende kleuren als intens rood en paars.

Make-up look

De Lip Pencils hebben een zachtere textuur dan ik aanvankelijk verwachtte, en brengen daardoor heel fijn en makkelijk aan, de potloden glijden over mijn lippen. Door de punt kun je heel nauwkeurig werken, en als de punt wat te stomp is geworden naar je zin, slijp je hem gewoon weer scherp. Het enige nadeel wat ik ondervind, is het feit dat bij het aanbrengen er wat lipstick ‘morst’ op het hout van het potlood, waardoor dat er niet helemaal schoon en fris meer uitziet. Maar verder vind ik het een top product in gebruik!

Make-up look

De swatches zijn indrukwekkend: de pigmentatie is geweldig, en de finish is semi-mat, ze doen inderdaad (zoals de naam al zegt) aan als fluweel. Ik vind ze prachtig! Ook over de houdbaarheid heb ik niets te klagen: tot na de lunch blijft de kleur mooi op mijn lippen, daarna is bijwerken zo gepiept. Ik vind het aanraders!

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils kosten € 6,99 per stuk, wat ik een prima prijs vind voor een product met deze kwaliteit. Je vindt de producten van Maybelline bij verschillende drogisterijen, o.a. dus bij Kruidvat.

Make-up look

Make-up look: I Heart Makeup #selfie oogschaduwpalette

Sinds kort zijn een aantal oogschaduwpalettes van I Heart Makeup bij Kruidvat verkrijgbaar (hoewel ik ze nu niet meer op de website zie staan). Ik bestelde het #selfie palette, een palette met naturelle kleuren, variërend van warme tot koelere kleuren, en mat tot glanzend. Een prima verdeling, als je het mij vraagt.

make-up look

Make-up look

Op de achterkant van het doosje staat een afbeelding van de tien kleuren, op de zijkant staan de ingrediënten vermeld. In het doosje zit tevens een sample size oogschaduwprimer van I Heart Makeup, maar die kan ik nergens meer vinden en heb ik dus niet getest.

Make-up look

Make-up- look

Het deksel van het oogschaduwpalette zelf heeft een holografische print: als je er recht op kijkt, zie je een zwarte achtergrond met witte letters, als je het palette iets kantelt, verandert dit in fel roze met zwart. Leuk detail!

Make-up look

De oogschaduws hebben allemaal leuke namen gekregen, ik vind dat toch altijd wel een leuke meerwaarde aan een oogschaduwpalette geven hoor!

Make-up look

Zoals ik hierboven al vertelde: het #selfie palette bevat mooie naturelle kleuren, van highlighter tot neutrale bruintinten, maar ook koele blauw- en grijs-tinten. Er zitten matte oogschaduws in het palette, kleuren met een satijnglans, en kleuren met een intense shimmer. Hieronder laat ik de kleuren geswatcht aan je zien:

Make-up look

Make-up look

Make-up look

Make-up look

Make-up look

Make-up look

Zoals je ziet, is de pigmentatie van de oogschaduws helemaal dik in orde, er zit niet één kleur bij die minder gepigmenteerd is. Ook de houdbaarheid is prima, de kleuren blijven een hele dag keurig op hun plaats en vervagen niet. Ik vind het I Heart Makeup #selfie oogschaduwpalette een echte budgettopper!

Ik heb het palette twee weken geleden gekocht in de webshop van Kruidvat, maar daar kan ik het nu niet meer vinden. Ik vermoed dat het in de winkels nog wel gewoon verkrijgbaar is. het palette kost slechts € 5,99.

Make-up look

Bovenstaande look maakte ik met het I Heart Makeup #selfie oogschaduwpalette en de Maybelline Intense Velvet Lip Pencil in de kleur Fuchsia Desire. Die kleur vind ik net iets mooier en pittiger bij mezelf staan dan In With Coral, die mijn look wat bleekjes maakt (en dat kan ik op dit moment missen als kiespijn).

Make-up look

In de binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauw gebruikte ik de kleur Check Us In, op het bewegend ooglid en in de crease de kleur #love en in de buitenste ooghoekde kleur #trashy. Deze kleur bracht ik ook aan over mijn zwarte oogpotlood onder mijn oog. Na het aanbrengen heb ik alle kleuren met elkaar geblend. Een natuurlijke look, maar wel eens een keer iets anders door de toevoeging van de koele blauwgrijze kleur #trashy.

Make-up look

Ik vind beide producten echte aanraders, en zeker de moeite waard om eens te bekijken als je ze tegenkomt bij het Kruidvat of (in het geval van de Maybelline Lip Pencils) bij een andere drogisterij!

11 Comments on Make-up look met I Heart Makeup en Maybelline

 1. Krista
  11 augustus 2015 at 08:45 (7 jaren ago)

  Wat een mooie lippies, de roze staat je goed! Ik vraag me alleen af of ze goed te slijpen zijn, zijn ze daar niet te zacht voor?

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 augustus 2015 at 08:48 (7 jaren ago)

   Ze slijpen prima, ik gebruik alleen altijd wel een aparte puntenslijper voor lippotloden, zodat mijn (dikke) oogschaduwsticks en -potloden niet fuchsia worden 😉

   Beantwoorden
 2. Bianca
  10 augustus 2015 at 21:40 (7 jaren ago)

  Die lip pencils ga ik toch eens naar kijken…je kan nooit genoeg lipsticks hebben 😉 x

  Beantwoorden
 3. Cindy
  10 augustus 2015 at 20:41 (7 jaren ago)

  Prachtige look! Dat palette is mooi he, heb er ook 1, een andere versie, prima kwaliteit.
  En nu wil ik die Fuchsia Desire ook…. maar heb al zo’n 200 lipsticks geloof ik (schaam).
  Maar denk dat ik ga zwichten bij een aanbieding.
  Ik vind sowieso de wat fellere kleuren lipsticks jou heel goed staan!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  10 augustus 2015 at 19:19 (7 jaren ago)

  Ik vind alle producten leuk! De pencil in in with coral heb ik al, maar het palette wil ik nog!

  Beantwoorden
 5. Linda
  10 augustus 2015 at 18:44 (7 jaren ago)

  Mooie palette en fijne look heb je ermee gemaakt.
  De lip pencils lijken me ook erg fijn

  Beantwoorden
 6. Manon
  10 augustus 2015 at 17:09 (7 jaren ago)

  De palette is echt heel erg mooi. Mooie look heb je ermee gemaakt

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  10 augustus 2015 at 14:29 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren van het palette

  Beantwoorden
 8. jori
  10 augustus 2015 at 14:11 (7 jaren ago)

  Prachtige look,de lippencils lijken me heel erg fijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.