Make-up tutorial: mijn dagelijkse make-up look

Nou jongens, na ruim zes jaar bloggen is hij daar dan eindelijk: mijn eerste make-up tutorial op video! Ik kreeg een tijdje geleden de vraag of ik eens een make-up tutorial van mijn dagelijkse make-up look wilde opnemen. Nu ben ik natuurlijk geen echte professional, dus ik hoop dat jullie verwachtingen niet te hoog gespannen zijn, hahaha! Maar ik vind de video zelf wel goed gelukt voor een eerste keer, en dus mocht hij online 😉

make-up tutorialMake-up tutorial: zo breng ik mijn dagelijkse make-up aan

In deze video laat ik zien welke producten ik dagelijks gebruik, en wat mijn dagelijkse make-up look is. Ik gebruik niet iedere dag oogschaduw, omdat ik dan nóg vroeger moet opstaan. En eigenlijk vind ik het, zoals ik het nu draag, ook helemaal prima. Ik gebruik niet veel make-up, maar het zorgt er wel voor dat ik er net iets fitter en frisser uitzie 🙂

Ik denk dat ik deze make-up binnen ongeveer vijf minuten aanbreng. En omdat mijn wekker al vroeg genoeg gaat, vind ik dat voor doordeweekse dagen meer dan genoeg. In het weekend, als ik bijvoorbeeld outfitfoto’s ga maken, breng ik weleens wat meer make-up aan, zoals ook oogschaduw en highlighter.

Nou, daar komt hij dan: veel kijkplezier met mijn eerste make-up tutorial!

Mocht je vragen hebben over bepaalde producten, stel ze dan gerust hieronder. Van een aantal producten staat al een review online, ik zal ze hieronder linken:

Pupa anti-aging BB cream: klik hier
Catrice The Little Black One Volume Mascara: klik hier
Pupa blush (limited edition): klik hier
Pupa Lipstick (limited edition): klik hier
Mijn make-up kwasten: klik hier

En natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van deze video vonden. Zal ik vaker een make-up tutorial opnemen, of zeggen jullie: mwah, laat maar zitten? Zo zou ik bijvoorbeeld een keer kunnen laten zien hoe je overhangende oogleden een beetje verbergt met behulp van oogschaduw. Laat maar weten of je dat leuk vindt om te zien, ik ben benieuwd!

15 Comments on Make-up tutorial: mijn dagelijkse make-up look

 1. Daniëlle
  8 november 2018 at 12:43 (2 jaar ago)

  Leuk! Ik vind jouw blogs heel erg prettig om te zien en om te lezen!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  7 november 2018 at 22:14 (2 jaar ago)

  Heb er toen ik thuis kwam direct naar gekeken. Wat een leuke video, en idd met weinig moeite een frisse look.

  Beantwoorden
 3. Caro
  7 november 2018 at 19:02 (2 jaar ago)

  Wat een onwijs leuke tutorial Natasja. Iedereen kan dit en met een paar kleine stapjes bereik je zo’n groot verschil, zo mooi!! Ik moest ontzettend lachen om “die ellendige haarjes die in je ogen prikken”. Maar inderdaad, de Catrise mascara is echt superfijn!!! Ben er echt blij mee. De bb creme is een vondst alleen kan ik de witte matte satin niet vinden dus gebruik ik de gewone matte van essence. De oogschaduw gaat met de primer erondesr echt perfect! En net een blush gekocht van I heart heart. Op de dagen dat ik sport ben ik nagenoeg make-up-loos en op de andere dagen gaat de complete shabeng erop hoor. De lipstick-potlood van dr. hauschka is een superprodukt. Kortom: erg blij met jou als make-up tutor!!!!!

  Beantwoorden
 4. Dagmar
  7 november 2018 at 16:56 (2 jaar ago)

  Wat leuk om te zien en wat goed uitgelegd. Toch wel mooi met vrij weinig moeite lijkt het. Ik gebruik ook alleen dagcreme en kholpotlood – heel soms mascara. Ben toch wel benieuwd naar zi’n foundationcrene en ookwat Susanschreef een blushpiwder wat je ook als oogschaduw kan gebruiken? Ik wil het liefst zo min mogelijk verschillende materialen (kwasten) en zo gebruiken. Misschien toch lokeend wat uitproberen hier. Dank je wel voor dit leuke video!

  Beantwoorden
 5. Karin
  7 november 2018 at 11:07 (2 jaar ago)

  Top hoor! Ikzelf gebruik eigelijk alleen bij gelegenheden make-up. Dagelijks een lijntje op het bovenste ooglid en wat mascara. Denk dat ik ook maar eens zo’n bibi crème ga gebruiken..zie je tóch frisser door uit!
  Bedankt voor je leuke filmpje, hartelijke groet van een Brabantse uit het mooie Twente!

  Beantwoorden
 6. Jori
  7 november 2018 at 10:50 (2 jaar ago)

  Ja eindelijk Natas,zo leuk dit.Vaker dit soort filmpjes maken,voor vele ook leerzaam 😉 Wat doe jij dat netjes met je mascara,ik knoei altijd op mn eyeliner randje… Grappig ook hoe jij voluit je foundation aanbrengt,ik stip mezelf altijd…. Jouw manier ga ik ook eens proberen. Ik doe onder mn Pupa lipstick altijd een dun laagje labello…

  Beantwoorden
 7. Ingrid
  7 november 2018 at 10:13 (2 jaar ago)

  Wat leuk om te zien! Ik ben op zoek naar een nieuwe poeder, ik ga deze eens proberen, dankjewel voor de tip! Knus!

  Beantwoorden
 8. Juliet
  7 november 2018 at 09:26 (2 jaar ago)

  Ha! Natasja! Moest ff hardop lachen toen ik je tegenkwam! Ik herinner jou nog van het lush forum! Was daarop aan t googlen en dan kom ik jou tegen hahah. Super leuke blog heb je!
  Even een hele andere vraag: weet jij toevallig wat er met t forum is gebeurd?
  Xx juliet

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 november 2018 at 18:27 (2 jaar ago)

   Hoi Juliet, wat leuk dat je zo op mijn blog terecht gekomen bent! Het forum is op een gegeven moment opgeheven, daarna is er weer een ander forum opgericht, maar dat was plotsklaps uit de lucht. Sinds kort is er weer een nieuwe: lushies.forum2go.nl Ik ben er zelf geen lid van, maar ik zag het via de Lushies Facebook groep 🙂

   Beantwoorden
 9. Miranda Siebers
  7 november 2018 at 09:24 (2 jaar ago)

  Hartstikke leuk Natasja!
  Met dat kleine beetje make up krijg je een mooi fris snoetje, top!

  Liefs Miranda

  Beantwoorden
 10. Wilma Rommelse
  7 november 2018 at 09:06 (2 jaar ago)

  heel leuk gedaan!

  Beantwoorden
 11. Susan happy Tante Betsy blogger
  7 november 2018 at 08:28 (2 jaar ago)

  Wat leuk om mee te kijken met jouw dagelijkse make-up look. Je doet het heel leuk en ook heel leerzaam.
  Ik gebruik nooit foundation of zoiets en alleen dagcrème (zonder kleur) en soms ben je wel benieuwd hoe een ander zoiets doet. Een normaal iemand zeg maar waar je je aan kunt spiegelen en niet een of andere jonge hippe meid.
  Ik heb van mezelf al hele volle wenkbrauwen, nooit geëpileerd, dus daar hoef ik niets aan te doen. Ik gebruik kohlpotlood aan de boven- en onderkant van mijn oogleden. En gebruik de matt bronzing powder als blush en oogschaduw. En dan nog wat mascara en klaar is kees of in dit geval Susan ;).
  Nogmaals leuk om te zien hoe jij dat doet! Knuff!

  Beantwoorden
 12. Julia
  7 november 2018 at 08:04 (2 jaar ago)

  Wat leuk! En hoe herkenbaar. Ik doe het bijna net zo . Met mijn overhangende oogleden heeft oogschaduw geen zin meer vind ik.

  Beantwoorden
 13. Mariëlle
  7 november 2018 at 07:41 (2 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik heb ook echt zo’n dagelijkse look, ideaal 🙂

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  7 november 2018 at 07:15 (2 jaar ago)

  Prachtige look
  Mooie producten…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.