Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette

Een paar weken geleden introduceerde Makeup Revolution, het populaire budgetmerk, een bijzonder mooi oogschaduwpalette, in samenwerking met BritishBeautyBlogger (die ik overigens niet ken, maar ik ben niet zo thuis in de buitenlandse beautyblogwereld, ik ben al lang blij dat ik het hier in Nederland een beetje bij kan houden): het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette. Ik besloot om deze Beauty te bestellen, en laat het vandaag aan je zien. En aan het eind van het artikel heb ik nog een kleine verrassing ๐Ÿ™‚

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette

Thirty shades of matte, glimmer and sheen combine in one golden palette for an every which-way smoky eye. From the lightest of brightening base colours to the darkest, most daring shades of navy, black and green and everything in between, Fortune is the most versatile, every-age, every-tone palette yet.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette bevat dus maar liefst 30 kleuren oogschaduw, in heel afwisselende kleuren en finishes. Echt een palette waarnaast je verder eigenlijk geen oogschaduw meer nodig hebt ๐Ÿ˜‰

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Het palette zelf is van stevig kunststof gemaakt, en ziet er prachtig uit in mat goud met zwarte letters en een print in glanzend goud. Het palette voelt niet alleen stevig, maar ook zwaar aan, en doet daardoor eerder luxe dan budget aan. De eerste indruk is al meteen goed!

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Op de achterkant van het palette staan de ingrediรซnten vermeld, je ziet zo goed het verschil tussen ‘pressed’ oogschaduw en ‘baked’ oogschaduw. Goed, genoeg gekletst over de buitenkant, het is de hoogste tijd om het deksel open te doen!

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Wauw! Ik heb niets teveel gezegd, of wel?

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Ik zie meteen al een aantal kleuren die me erg aanspreken, maar ook kleuren die ik niet zo snel zou gebruiken, maar dat nu zeker wel ga doen! Ik ga de kleuren niet stuk voor stuk beschrijven of laten zien (ik laat ze dadelijk wel allemaal geswatcht zien), maar heb de mooiste kleuren (althans, wat ik de mooiste kleuren vind) er even voor je uitgelicht:

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Op deze foto zie je goed de verschillende finishes van de oogschaduws. Zรณ mooi, de diversiteit! Vooral de gemarmerde kleuren zijn natuurlijk plaatjes om te zien.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Deze bijvoorbeeld, ik moest me echt beheersen om niet meteen te gaan swatchen toen ik deze bijzondere kleur zag.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

En deze roze en rosรฉ tinten, prachtig! Ik vind het ook handig dat de kleuren die mooi bij elkaar matchen, al bij elkaar gegroepeerd zijn. Maar natuurlijk is het ook leuk om met het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette zelf aan de slag te gaan, om mooie combinaties te maken.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Blauw en groen zijn oogschaduwkleuren die ik zelf niet zo vaak gebruik. Maar toen ik eenmaal de swatches gemaakt had, jeukten mijn vingers om hiermee aan de slag te gaan. Je zult zo wel begrijpen wat ik bedoel, als je de swatches ziet.

Ik heb de kleuren steeds per groepje van vijf geswacht, in totaal dus zes groepjes. Ik hoop dat je zo een duidelijk beeld krijgt van het palette.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

De eerste vijf kleuren zijn vrij ‘braaf’, je ziet hier vooral highlighters en een mooie transition kleur, de tweede kleur van links. En wauw, de meest rechtse kleur!

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Van de tweede serie kleuren ben ik erg onder de indruk. Op de tweede kleur van rechts na hebben ze allemaal een uitstekende pigmentatie en een prachtige glans. Op de meest rechtse kleur was ik op slag verliefd.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Hier zie je wat ik bedoelde met de blauwe en groene kleuren. Ik vind het allemaal Beauties, ik ga zeker nog een ooglook met รฉรฉn of twee van deze kleuren maken!

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette is echt zo enorm in balans qua kleuren. De volgende serie is weer vrij nude, met drie matte kleuren, waaronder รฉรฉn matte highlighter en een mooie donkerbruine kleur. De twee rechtse kleuren hebben weer zo’n prachtige glans.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

De meest linkse kleur heeft een beetje een vreemde textuur (als enige kleur in het palette), deze kruimelt nogal bij het aanbrengen. Daarnaast een matte lichtgele kleur, en dan drie werkelijk schitterende kleuren โ™ฅ

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

De laatste vijf kleuren zijn allemaal donkere kleuren met een mooie satijn glans, waarvan twee kleuren (links en rechts) ook een glittertje hebben. Hiervan vind ik vooral de twee meest rechtse kleuren erg mooi!

Op een enkele matte kleur na, zijn de kleuren allemaal uitstekend gepigmenteerd. De houdbaarheid is (met een goede oogschaduwprimer eronder) ook prima, en de kleuren laten zich mooi met elkaar blenden. Ik vind het een erg mooi palette!

Door het slechte weer van dit moment heb ik nog geen look kunnen maken met het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette, die houden jullie van me tegoed. Het palette is verkrijgbaar via de webshop van Makeup Revolution, het kost 10 GBP (ongeveer 13 euro omgerekend). Op dit moment is het palette nog niet verkrijgbaar in Nederland, ik weet ook niet of het dat in de toekomst wel komt.

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Omdat ik het Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette zรณ ontzettend mooi vind, en ik het wel weer eens tijd vond voor een leuke winactie, heb ik meteen twee palettes besteld. Eentje ga ik verloten onder jullie, mijn lieve lezeressen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen.
 • Like de Facebook-pagina van Beautyspots en deel het bericht over deze winactie met je vrienden.
 • Of: volg Beautyspots via Twitter en deel deze winactie met je vrienden.
 • Beiden mag uiteraard ook ๐Ÿ™‚

De winactie loopt tot en met 5 mei, op 6 mei krijgt de winnaar een mailtje van mij.

30 Comments on Makeup Revolution Fortune Favours the Brave palette

 1. Dhini
  6 mei 2016 at 07:53 (6 jaren ago)

  Woow…ik doe mee

  Beantwoorden
 2. Angelique
  6 mei 2016 at 00:23 (6 jaren ago)

  Ik vind het een prachtig palette en natuurlijk wil iedereen deze winnen. Ik dus ook! Heb hem oo facebook gedeeld.

  Beantwoorden
 3. Nicole
  5 mei 2016 at 17:18 (6 jaren ago)

  super leuke kleuren zitten er in dit palette! <3 ๐Ÿ™‚
  jammer dat het nog niet in Nederland verkrijgbaar is :L
  ik doe graag mee met de win actie!
  geliked en gedeeld op fb

  Beantwoorden
 4. Judith
  5 mei 2016 at 17:06 (6 jaren ago)

  Wow een mooi pallet van matte en glanzende kleuren. Die zou ik wel willen winnen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Jeanelle
  5 mei 2016 at 17:02 (6 jaren ago)

  Het zou super zijn om dit te winnen! Ik ben 46 en ben pas sinds kort wat meer aan het experimenteren met make-up. Dus dit zou zeker goed van pas komen.

  Beantwoorden
 6. mg22@live.nl
  2 mei 2016 at 19:16 (6 jaren ago)

  Wat een mooie kleuren <3.Ik zou dit palette heel graag zelf willen proberen.Het berichtje heb ik openbaar gedeeld zodat iedereen mee kan doen met deze leuke actie.
  Onder Marlot Groen kan je mij vinden op fb ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 7. Gonny
  1 mei 2016 at 12:21 (6 jaren ago)

  Wat een geweldig mooie kleuren met bijzonder leuke namen.
  Ik loot graag mee. Met dit palet stap ik van mijn vaste kleuren af. En ga ik graag experimenteren!
  Bedankt voor de kans!

  Groetjes
  Gonny

  Beantwoorden
 8. Inkie
  29 april 2016 at 01:36 (6 jaren ago)

  Ik doe heeeeeeel graag mee! Zoveel kleuren,zoveel mogelijke combinaties, ik zeg liefde op het eerste gezicht โ™ก

  Beantwoorden
 9. Evelien
  28 april 2016 at 18:51 (6 jaren ago)

  Ik doe mee!! Super mooi palette dit! Heb zelf al een aantal paletten van Makeup Revolution en de kwaliteit bevalt me super!! Zou echt graag willen winnen!! Heb een tweetje de wereld ingestuurd!! <3

  Beantwoorden
 10. Ilja W
  28 april 2016 at 13:44 (6 jaren ago)

  Wauw, dit is toch echt wel het mooiste palette wat ik in tijden heb gezien! Natuurlijk doe ik dus ook mee! Hoop ook dat ze snel naar NL komen…

  Beantwoorden
 11. Gwenda Bastings
  28 april 2016 at 10:35 (6 jaren ago)

  Ik wil er zeker eentje aanschaffen maar winnen is natuurlijk altijd leuk

  Beantwoorden
 12. Rietchy
  28 april 2016 at 10:24 (6 jaren ago)

  echt een mooi palette en zou deze geaag winnen.

  Beantwoorden
 13. Babs
  28 april 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Oei…die is mooi! Voor ieder wat wils zit erin. Yep, ik doe mee!

  Beantwoorden
 14. Hennie - www.tutje.nl
  27 april 2016 at 21:49 (6 jaren ago)

  Hier doe ik erg graag aan mee. Ik had hem vorige maand op internet gespot maar heb hem uit mijn systeem weten te bannen. Tot nu! Bah, Natasja! Haha.

  Ik deel het gelijk op Twitter en op FB.

  Beantwoorden
 15. Astrid
  27 april 2016 at 21:35 (6 jaren ago)

  Oooh! Je hebt ‘m gewoon! Lucky you!! Ik heb mijn oog al op dit palette laten vallen sinds hij uitkwam. Ik had ook al contact gehad met Makeup Revolution of hij in NL te bestellen was, maar inderdaad… Het lijkt erop dat we hem uit het buitenland moeten halen. Maar omdat ik al zoveel heb gekocht de afgelopen tijd, heb ik’ m nog niet besteld. Die swatches spreken voor zich, het is weer een topper van Makeup Revolution ๐Ÿ˜€ Natuurlijk doe ik mee aan deze winactie en ik deel je posts op FB & Twitter. X

  Beantwoorden
 16. Renee
  27 april 2016 at 19:26 (6 jaren ago)

  Ik heb dit pallette al wat langer in the picture en wist ook dat jij hem had. En dan nu de swatches. Wat een geweldig mooie kleuren. Het is een prachtig pallette en wat gaaf dat je er 2 van hebt gekocht om 1 van je lezeressen mee te verrassen. Lief!
  Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 17. Ranoe
  27 april 2016 at 16:12 (6 jaren ago)

  Wat een mooi palette! Deze zou ik graag voor mijn dochter willen winnen. Wie weet gaat ze binnenkort studeren en dan heeft ze alle kleuren bij de hand.

  Beantwoorden
 18. Hadewig
  27 april 2016 at 16:02 (6 jaren ago)

  Wat een mooi palette, met veel mogelijkheden! Ik combineer matte graag met glans dus dit palette zou ik graag in mijn stash willen hebben. Ik doe mee!

  Beantwoorden
 19. Marinke
  27 april 2016 at 15:22 (6 jaren ago)

  Wat een prachtig palette, zoveel verschillende kleuren in 1 doosje! En om die reden doe ik ook graag mee met je actie ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 20. Sabine
  27 april 2016 at 15:19 (6 jaren ago)

  *gilt!!* Wat is dat palette gaaaaf!! Als groot make-up revolution liefhebber doe ik zeker weten maken, ontzettend tof!! Ga meteen delen een hard duimen.

  Beantwoorden
 21. Daisy
  27 april 2016 at 13:41 (6 jaren ago)

  Ten eerste GELUKKIG KONING’S DAG IEDEREEN!!!
  En nu; HOLY MOLY!!!!!!WAT EEN PALETTE!!!!
  Ik heb al veel paletten gezien in mijn jaren, Natasja, maar deze is wel een โ˜†Koning des Palettenโ˜† De kleuren zijn zoooo rijk, zo intens mooi gepigmenteert en bizonder, wat een mooi keuze om deze op zo een bijzondere dag met jouw volgers te delen Word er helemaal vrolijk van, al is het bar en boos buiten, brrrrr!
  Nog een gezellige dag iedereen!!!

  Beantwoorden
  • Daisy
   27 april 2016 at 16:43 (6 jaren ago)

   Oh, en graag doe ik ook mee ๐Ÿ™‚ โ™กโ™กโ™ก

   Beantwoorden
 22. Miranda Aerts
  27 april 2016 at 12:33 (6 jaren ago)

  Wauw, dat is pas een koninklijk palette!
  I’m impressed en doe graag mee aan de winactie ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 23. Elly
  27 april 2016 at 12:30 (6 jaren ago)

  Wauw wat een super mooie kleuren! Meer heb je niet nodig met 30 kleuren. Voor elke gelegenheid of mood zit er iets passends bij! Doe graag mee natuurlijk. Gedeeld op zowel twitter als Facebook!

  Beantwoorden
 24. Yvonne
  27 april 2016 at 11:52 (6 jaren ago)

  Mooi palette weer van MUR ze zijn echt goed bezig en blijven vernieuwen.

  Beantwoorden
 25. mariรซlle
  27 april 2016 at 10:51 (6 jaren ago)

  Wauw wat een parel! Ik heh nu even haast, maar ik ga snel mee doen! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 26. Natascha
  27 april 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Wauw, je hebt inderdaad niets te veel gezegd! Ik had nog niets van dit palette gehoord maar hij is echt heel erg veelzijdig en mooi! Ik waag dan ook heel graag een gokje ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 27. Cindy
  27 april 2016 at 09:03 (6 jaren ago)

  Wat een mooi palette. Had al diverse swatches gezien, en bij sommigen vond ik het heel mooi, en bij sommigen vielen de kleuren me wat tegen. Wist dat jij het palette ook had, dus wachtte met smart op jouw swatches. En ja, hij is dus prachtig inderdaad!
  Ik doe dus heel graag mee! Zal de acties even delen op zowel FB als Twitter.

  Beantwoorden
 28. jeapiebel
  27 april 2016 at 08:49 (6 jaren ago)

  Wauw wat veel kleuren in aanbod hier. Ik vind de pigmentatie ook ongelofelijk goed.

  Beantwoorden
 29. chucky1012
  27 april 2016 at 07:42 (6 jaren ago)

  Prachtige kleuren!
  Mooie palette!
  Ik like, share en tweet dit voor je.
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie zo vlak voor mijn verjaardag ๐Ÿ˜‰
  Je fb pagina like ik allang: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Op twitter volg ik je ook al heel lang: @chucky1012

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.