Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush & Contour Palette

Iedere keer als ik op de website van Makeup Revolution (of in Nederland) Makeup Musthaves kijk, zie ik weer een nieuw mooi product van dit super snel groeiende merk. Toen ik een paar weken geleden het Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush & Contour Palette zag, verdween dit als vanzelf in mijn winkelmandje. Ik laat hem vandaag van dichtbij aan je zien!

Makeup Revolution Golden Sugar

Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush & Contour Palette

Blush & Contour Palettes zijn erg op opkomst in make-up land, je ziet ze bij steeds meer merken verschijnen. Het fijne van zo’n palette is, dat je in één keer meerdere, bij elkaar passende kleuren blush en bronzer hebt, die je naar gelang je overige make-up afwisselend kunt gebruiken.

Makeup Revolution Golden Sugar

Op de achterkant van de kartonnen verpakking staan alle kleuren vermeld. In het palette zitten bronzers, 2 gemengde blushes, een baked bronzer en 2 gemengde baked highlighters. Het is uitermate geschikt om mee te contouren en te highlighten, maar natuurlijk kun je de producten ook gewoon afzonderlijk van elkaar gebruiken, of bijvoorbeeld alleen een blush en een highlighter.

Makeup Revolution Golden Sugar

De ingrediënten van het palette, hier valt niet zoveel spannends over te vertellen, het zijn vrij standaard ingrediënten voor dit soort make-up producten.

Makeup Revolution Golden Sugar

Het Makeup Revolution Golden Sugar palette zelf is gemaakt van stevig zwart kunststof. Het valt me op dat de verpakkingen van de Makeup Revolution producten over het algemeen heel solide en absoluut niet budget aanvoelen. Ook dit palette ziet er mooi uit, ik vind het niet misstaan op mijn make-up tafel.

Makeup Revolution Golden Sugar

Makeup Revolution Golden Sugar palette: WAUW!

Kijk dan! Ziet dit er mooi uit, of ziet dit er prachtig uit? Ik vind het er ge-wel-dig uit zien! Wat direct opvalt, is dat er vooral qua bronzers veel afwisseling in het palette zit. Links vind je twee highlighters, in het midden bovenin twee prachtige blushes, rechts bovenin een bronzer met een mooie shimmer, in het midden onderin twee baked bronzers, en rechts onderin een matte bronzer. Veelbelovend!

Makeup Revolution Golden Sugar

De ‘pans’ zijn wat kleiner dan ik doorgaans gewend ben qua blushes en bronzers, maar dat is logisch aangezien het palette anders wel erg groot zou worden, en minder handzaam. Ik moet daarom met mijn grote blushkwast wel even goed opletten dat ik niet in de pan van de buurvrouw beland, maar verder is het palette prima in gebruik.

Makeup Revolution Golden Sugar

De bovenste rij van het Makeup Revolution Golden Sugar palette: De eerst highlighter is wat witter dan ik vanuit het palette verwacht had, deze had van mij iets meer een gouden gloed mogen hebben. De lichte blush is prachtig en heel subtiel, hij geeft een heel natuurlijke blos, ook bij een lichte huid. De blush daarnaast is iets warmer van kleur en heeft een subtiele shimmer. De bronzer helemaal rechts heeft een prachtige gouden gloed, waarmee je een echte sunkissed look kunt creëren.

Makeup Revolution Golden Sugar

De highlighter uit de onderste rij is warmer van toon, deze vind ik persoonlijk mooier dan degene uit de bovenste rij. De bronzer daarnaast heeft een roze ondertoon, waardoor hij ook heel mooi als blush te gebruiken is. Daarnaast een koperkleurige bronzer, de matte bronzer sluit de rij. Met de laatste heb ik geprobeerd om te contouren, maar voor mijn huid is hij hiervoor helaas te oranje van kleur.

Makeup Revolution Golden Sugar

De pigmentatie van het palette is uitstekend, en op de lichte highlighter (die wat korreliger is) na hebben alle kleuren een zachte textuur, die zich goed laten aanbrengen en mooi laten blenden. Komende week zal ik jullie nog een make-up look laten zien, waarin ik een paar van de kleuren in een look gebruik, samen met een ander product van Makeup Revolution.

Het Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush & Contour Palette is verkrijgbaar bij Makeup Musthaves, het kost € 7,99. Dit komt neer op 1 euro per blush/bronzer/highlighter, dat is natuurlijk een heel mooie prijs voor een product als dit. Het palette bevat totaal 13 gram product, dat is per kleur 1,63 gram. Ter vergelijking: een MAC Mineralize Blush bevat 3,5 gram, dit is iets meer dan twee keer zo veel, maar die kost dan ook bijna 25 euro. Ik vind het palette echt een aanrader en een heel fijne aanvulling in mijn make-up lade!

6 Comments on Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush & Contour Palette

 1. Renée
  14 februari 2015 at 18:20 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een mooi pallette!

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  14 februari 2015 at 12:32 (7 jaren ago)

  Wauw mooie kleuren zitten er tussen! Ook niet duur voor maar 7,99

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  14 februari 2015 at 11:05 (7 jaren ago)

  Ik zie dit palette de laatste tijd heel vaak en ik wil hem heel graag proberen!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  14 februari 2015 at 10:25 (7 jaren ago)

  Ziet er heel mooi, het zijn net kleine cupcakejes 🙂

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  14 februari 2015 at 06:20 (7 jaren ago)

  Mooie natural teinten waarvan er sommige glinsteren 😉
  Fijn geprijsd.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.