Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Een paar weken geleden zag ik op het Instagram-account van Makeup Revolution een nieuw oogschaduwpalette, wat direct mijn interesse had. Een paar dagen later was het verkrijgbaar, en bestelde ik dit bijzondere palette. Vandaag laat ik het aan jullie zien: het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette!

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

New-Trals are the new NEUTRALS
Upgrade your new natural eye looks with the new generation of natural shades.

Dit is zoals Makeup Revolution het New-trals vs Neutrals Palette zelf omschrijft. De laatste maanden zie je in nudekleurige paletten en ooglooks steeds meer warme, rood-achtige tinten verschijnen. En dat is ook precies wat je in dit palette vindt (naast de echte nude tinten): rood, paars en roze tinten. Best een beetje gewaagd!

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Op de zijkant van het doosje staan de ingrediënten van de oogschaduws vermeld.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Waar de meeste palettes van Makeup Revolution van zwart glanzend kunststof gemaakt zijn, zit het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette in weliswaar een zwart glanzende verpakking, maar met een mat zwart deksel, met rosé goudkleurige opdruk. Dat geeft het palette meteen een sjiekere uitstraling, vind ik. De verpakkingen van Makeup Revolution voelen redelijk stevig aan.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette bevat 16 verschillende oogschaduwkleuren, die allemaal een naam hebben gekregen. Ik houd daar van, make-upjes met namen 🙂

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

De onderste rij oogschaduws is redelijk neutraal, de opvallendste kleuren zitten natuurlijk in de bovenste rij, de roze-rode tinten. Deze kleuren kunnen in een ooglook voor een vermoeide, trieste uitstraling zorgen, maar gecombineerd met andere kleuren kan het juist heel mooi en warm zijn. Ik laat hieronder de kleuren per vier geswatcht aan je zien:

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Ik vind vooral Bias en Style prachtige highlighters. Neutral is, zoals de naam al aangeeft, een neutrale kleur die heel goed als basis kan dienen. Cool is een matte highlighter, hier ben ik persoonlijk niet zo weg van.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Personal kan ook nog prima als highlighter dienen en geeft wat meer warmte. Vogue is zo’n kleur die ik zelf niet zo snel zal gebruiken omdat hij al snel bleek en vermoeid maakt. Partial en Mode vind ik beiden prachtig, met hun intense glans.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Trend is een roestbruine kleur die een nude look wat meer warmte kan geven. New-tral is een geweldige rood-bruine kleur, dit is één van de kleuren waarom ik dit palette persé wilde hebben 🙂 Adapt is een koele taupe kleur met mooie glans en Buff is ook weer zo’n betoverende kleur-met-Glans.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Tone is een matte, intens rode kleur die helaas wat poederig is (maar dat is volgens mij niet te vermijden met zo’n kleur in matte finish). Custom is een grijs-bruine kleur met satijnen finish. Suit is een koele grijze kleur met zilveren glans en Strong vind ik één van de mooiste kleuren uit het palette met zijn roodbruine shimmer.

De oogschaduws zijn allemaal lekker zacht van textuur, de glanzende kleuren zijn iets meer creamy dan de matte kleuren. De pigmentatie is eigenlijk van alle kleuren dik in orde, al zie je hier en daar natuurlijk wat verschillen op dat gebied (maar dat is in ieder palette het geval). Zoals ik van de oogschaduwpalettes van Makeup Revolution gewend ben, is de houdbaarheid uitstekend: ze creasen niet, en blijven een hele dag keurig op hun plek zitten.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Ik vind het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette echt een pláátje om te zien, en het zijn heel andere kleuren dan ik in mijn andere nude palettes heb. Ik vind het dan ook echt een toevoeging aan mijn stash, temeer daar de kleuren ook heel mooi te combineren zijn met nudekleurige oogschaduws (waarvan ik er uhm… best wel veel heb).

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

 

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Voor bovenstaande look gebruikte ik Personal in de binnenste ooghoeken, New-Tral (die op de close-up feller lijkt dan hij daadwerkelijk is, dit komt door de lamp die ik helaas moest gebruiken omdat het te donker weer was. Op de bovenste foto kun je de kleur beter zien zoals hij is) gebruikte ik op het bewegend ooglid en daarboven tot ongeveer tweederde. In de buitenste ooghoeken bracht ik Custom aan, die ik vervaagde naar binnen toe. Als highlighter gebruikte ik Bias en tot slot bracht ik met een eyelinerpenseel Custom boven de bovenste wimperrand aan, om de look wat meer body te geven.

Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

Pupa Wild Red lipstick past hier perfect bij, vind ik. Door de warmte van de oogschaduw door te trekken naar mijn lipstick, is het een mooi geheel. De rest van mijn make-up heb ik rustig gehouden, ook de blush die ik gebruikte (MAC Mineralize Skinfinish Stereo Rose) is heel subtiel.

Het Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette (6,99 GBP) is op dit moment nog niet in Nederland verkrijgbaar, je vindt het op de eigen website van Makeup Revolution. Doorgaans komen de nieuwe producten na ongeveer een maand naar Nederland, ze zijn dan verkrijgbaar bij webshops als Beauty88 en Make-Up Musthaves.

8 Comments on Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette

 1. Marcha
  4 oktober 2015 at 00:16 (7 jaren ago)

  Grappig de kleuren die mij opvielen, waren ook de kleuren die jij mooi vond. Zelfde smaak.

  Beantwoorden
 2. Mieke
  30 september 2015 at 11:46 (7 jaren ago)

  Ja, rood en parasieten trekken mij ook! Komt zeker door de herfst! Prachtig palette, en mooie pigmentatie ook!

  Beantwoorden
 3. Annette
  22 september 2015 at 20:10 (7 jaren ago)

  Mooi zeg en die lipstick staat je echt prachtig ook

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  22 september 2015 at 18:04 (7 jaren ago)

  Ik vind de kwaliteit altijd verrassend goed! Hele mooie kleuren heeft dit palette!

  Beantwoorden
 5. Manon
  22 september 2015 at 16:52 (7 jaren ago)

  Mooie palette, ik vind de donkere kleuren heel erg goed gepigmenteerd!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  22 september 2015 at 12:20 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een handige palette met mooie kleuren!
  Prachtige look.
  Jammer dat dit hier nog niet te koop is.

  Beantwoorden
 7. jori
  22 september 2015 at 08:47 (7 jaren ago)

  Wat een gave vamp look heb je ermee gemaakt, erg mooi.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  22 september 2015 at 07:25 (7 jaren ago)

  Wat een mooi en vooral goed gepigmenteerd palette is dit, hopelijk ook snel te koop in Nederland x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.