Makeup Revolution Pro Cleanse

Ik heb jullie op Beautyspots al verschillende mooie make-up producten van het Engelse budgetmerk Makeup Revolution laten zien. Een tijdje geleden bestelde ik ook een paar skincare producten mee, waarvan ik je vandaag de Makeup Revolution Pro Cleanse ‘Makeup Removing Facial Cleansing Water’ laat zien. Iets heel anders dan een mooi oogschaduwpalette, maar zeker niet minder interessant!

Makeup Revolution Pro Cleanse

Makeup Revolution Pro Cleanse Makeup Removing Facial Cleansing Water

Makeup Revolution Pro Cleanse is een cleansing water met vitamine A, B en C, die je make-up op een snelle, maar heel doeltreffende manier belooft te verwijderen. Net als bij een micellair water, heb je in feite niets anders nodig dan dit product om ’s avonds je make-up te verwijderen en je gezicht te reinigen, ideaal voor drukke vrouwen zoals jij en ik!

Makeup Revolution Pro Cleanse

Makeup Revolution Pro Cleanse: ingrediënten

Makeup Revolution Pro Cleanse bevat geen alcohol en/of parfum, wat mij betreft de eerste twee pluspunten. Verder ziet de ingrediëntenlijst er prima uit, de eerste helft van de ingrediënten wordt door de Cosmetic Ingredient Dicitonary van Paula’s Choice als ‘Good’ bestempeld (niet dat die heilig is, maar ik vind het altijd wel een handige leidraad). In de tweede helft van de lijst krijgt het grootste gedeelte zelfs een ‘Best’, zoals Tocopheryl Acetate (vitamine E), Panthenol (vitamine B), Retinyl Palmitate (vitamine A), lijnzaadolie, zonnebloempitolie en Paardenkastanje-extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid op een heel zachte, verzorgende manier gereinigd wordt.

Makeup Revolution Pro Cleanse

Makeup Revolution Pro Cleanse: gebruik en werking

Je gebruikt Makeup Revolution Pro Cleanse zoals een micellair water: je brengt een ruime hoeveelheid aan op een wattenschijfje en verwijdert hiermee alle make-up van je gezicht. Pro Cleanse Makeup Removing Facial Cleansing Water is zo mild, dat je hem ook voor het verwijderen van je oogmake-up kunt gebruiken. Ik heb zowel op mijn huid als bij mijn ogen geen enkel prikkend of vervelend gevoel ervaren. Ook na gebruik voelt mijn huid niet trekkerig of droog. De geur is fris en subtiel, eigenlijk precies zoals een gezichtsreiniger hoort te ruiken naar mijn mening.

Makeup Revolution Pro Cleanse verwijdert mijn make-up moeiteloos en snel. Ik gebruik hem nu een week of zes, en ik ben nog geen make-up product tegengekomen waar hij moeite mee heeft (en wie mij al wat langer volgt, weet dat er hier in een week heel wat verschillende make-up producten voorbij komen).

Ik moet er wel bij vermelden dat ik 9 van de 10 keer mijn huid nog reinig met een schuimende ‘natte’ gezichtsreiniger, maar dat is omdat ik dat een prettige reinigingsroutine vind, niet omdat het nog echt nodig is. Als ik heel moe ben, of laat thuis, gebruik ik alleen de Makeup Revolution Pro Cleanse, en dit is in principe gewoon voldoende.

Makeup Revolution Pro Cleanse

Producten van Makeup Revolution worden in Nederland o.a. verkocht bij Makeupmusthaves en Beauty88, maar de Makeup Revolution Pro Cleanse heb ik hier nog niet gezien. Ik kocht hem bij de Engelse webshop van Makeup Revolution, hij kost 5 GBP (omgerekend een kleine 7 euro). Ik vind het een aanrader!

7 Comments on Makeup Revolution Pro Cleanse

 1. Bianca
  23 april 2015 at 07:16 (7 jaren ago)

  Ik kende dit product nog helemaal niet leuk om dit eens te zien van dit merk x

  Beantwoorden
 2. Hennie
  22 april 2015 at 14:00 (7 jaren ago)

  Wat fijn om te lezen dat ook de verzorgingsproducten niet tegenvallen. Topmerk! Deze wil ik ook zeker eens proberen.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  22 april 2015 at 09:13 (7 jaren ago)

  Heee dit klinkt goed zeg, wist niet dat ze dit ook al hebben!! Ik geloof dat mijn huid dit wel zou kunnen verdragen!

  Beantwoorden
 4. Sonja
  22 april 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

  Nou,… Een om even te noteren!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  22 april 2015 at 07:13 (7 jaren ago)

  Dat klinkt erg goed en fijn dat dit niet prikt in de huid.
  Ja, ik begrijp je goed dat als je zoveel make-up gebruikt er toch nog een andere cleanser erbij gebruikt.
  Goed artikelen wat zo fijn is je eigen mening.
  Duidelijke foto’s.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.