Many Mornings sokken: mismatched!

Jullie weten inmiddels wel dat ik behalve van vrolijke jurkjes en rokjes, ook érg van vrolijke sokken houd. Die ik dan lekker eigenwijs in mijn klompjes of sandalen draag, ik vind dat geweldig! Dankzij één van mijn vele jurkenzusjes, Tjaaktje, ontdekte ik onlangs de Many Mornings sokken. En oh oh oh, wat zijn deze über gaaf! Ik vertel jullie er graag wat meer over!

Many Mornings sokkenMany Mornings sokken

Ik had werkelijk nog nooit van Many Mornings sokken gehoord, en dat terwijl ze al meer dan 25 jaar bestaan. De sokken zijn grotendeels gemaakt van biologisch katoen, en hebben vrolijke en mismatched dessins. Nu vraag je je vast af: mismatched, wat is dat? Nou, ieder paar sokken past bij elkaar, maar het zijn twee verschillende sokken. De sokken zijn verkrijgbaar in hoge en lage modellen, voor dames, heren en kinderen.

Many Mornings sokkenVoor ieder paar verkochte Many Mornings sokken wordt bovendien een paar aan een goed doel gedoneerd. Zodat niet alleen jij, maar ook iemand elders ter wereld, een paar mooie, warme sokken aan zijn of haar voeten krijgt. Dat is nog eens een mooie, liefdevolle gedachte!

Many Mornings sokkenHet begin van een nieuwe verslaving?

Ik bestelde twee paar Many Mornings sokken bij de webshop Toffe Sokken. Ik zag echt nog véél meer leuke paren, maar ik wilde eerst eens kijken en voelen wat voor kwaliteit de sokken waren. Hierboven zie je Bonjour France. De ene sok is effen blauw, met printjes van wijn en kaas. De andere sok heeft een leuk blauw-wit ruitje, met daarop grote glazen wijn. De boord van beide sokken is effen donkerrood.

Many Mornings sokkenEn dit is het paar Cherry Blossom ♥ De ene sok heeft een roze ondergrond met vooral kersen erop. en de andere sok heeft een donkergroene ondergrond met mooie kersenbloesems erop. Hier zijn ook de boorden precies tegenovergesteld: een groene boord bij de roze sok en een roze boord bij de groene sok.

De sokken hebben een enorm fijne pasvorm. Ik heb ze nog niet heel vaak gewassen, maar ik voel en zie nu al wel dat de kwaliteit van de sokken prima is.

Many Mornings sokkenCompletely gone mad!

En zo ziet dat er dus ‘live’ uit 🙂 Ik moet eerlijk bekennen dat de eerste ochtend dat ik mijn Many Mornings sokken droeg, ik wel vier keer in de spiegel heb gekeken, hahaha! En ik snap best dat voor sommige mensen sokken in deze klompjes al een stap te ver is hoor. En dat die mensen denken dat ik nu echt helemaal compleet gestoord geworden ben. Maar ik vind het geweldig, dit past zó enorm bij mij! Ik heb al veel andere leuke Many Mornings sokken gezien, ook met het oog op de prachtige najaarscollectie van Tante Betsy, waarvan de eerste lichting over een paar weken al komt.

De Many Mornings sokken zijn onder andere verkrijgbaar bij Toffe Sokken. Een paar hoge sokken voor volwassenen kost € 9,95. De lage sokken en de sokken voor kinderen kosten € 5,95. Hiervoor koop je dus een paar voor jezelf en een paar voor iemand die de sokken héél goed kan gebruiken.

9 Comments on Many Mornings sokken: mismatched!

 1. Wendy
  15 juli 2018 at 08:34 (4 jaren ago)

  Leuk die felle en vrolijke sokken, ik hou daar wel van. Veel plezier ermee.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  14 juli 2018 at 22:01 (4 jaren ago)

  Heerlijk, zo’n vrolijke combinatie van foute sokken, I love it!

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  13 juli 2018 at 15:49 (4 jaren ago)

  Écht fantastisch deze sokken kan me voorstellen dat het even een drempeltje is, maar aan de andere kant we vallen tóch al op

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  13 juli 2018 at 08:31 (4 jaren ago)

  Haha, het lijkt me vooral zo ideaal na het wassen. Andre heeft allemaal donkerblauwe en zwarte sokken die dan toch net weer even anders zijn en als ze allemaal op een berg liggen, kan ik er geen chocola meer van maken. Dan loopt die arme ziel dus ook rond met twee verschillende sokken die net niet hetzelfde zijn en nee, daar wordt HIJ dus niet blij van haha;-) Ik vind jouw sokjes met de kersjes geweldig!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  13 juli 2018 at 08:21 (4 jaren ago)

  Grappige sokken 😉
  Die matchen perfect bij jou vrolijk gekleurde dressen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  13 juli 2018 at 08:02 (4 jaren ago)

  Met mijn autistische mind kan ik dit écht niet handelen haha. Bij mij zijn AL mijn sokken zwart! Maar wat fijn dat jij hier zo blij van wordt 🙂

  Beantwoorden
 7. Cindy
  13 juli 2018 at 07:39 (4 jaren ago)

  Leuk! <3

  Ik ben wel benieuwd hoe ze blijven na een paar keer wassen. Zelf heb ik meerdere (iets teveel misschien…) paren Happy Socks en die gaan na een paar keer wassen toch een beetje pillen. En ik hang ze braaf aan het wasrekje. En pas geleden zelfs zomaar spontaan een gat erin ook (wat me voor zulke dure sokken behoorlijk tegenvalt).

  Heb je ook al eens bij Primark gekeken? Die heeft ook echt superleuke sokken! 😀
  Sommigen zijn wel heel kort, maar de meesten zijn gewoon van een goede lengte. En ik vind ze qua kwaliteit niet onderdoen voor de dure merksokken.
  Ik heb al mijn leuke sokken een tijd geleden op de foto gezet. Ik schrok een beetje… En nu heb ik er nóg meer 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.