Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette

Koop jij weleens een Eau de Toilette online? Puur op basis van de geuromschrijving? Ik heb het onlangs gedaan, en die missie is ontzettend goed geslaagd! Ik had nog steeds een kadobon van mijn Kerstpakket van afgelopen jaar liggen. Dus besloot ik om hem bij Ici Paris XL te besteden, altijd leuk shoppen natuurlijk. Puur op de geuromschrijving afgaand, koos ik voor Marc Jacobs Daisy Love. En oh, I am really in love!

Marc Jacobs Daisy LoveMarc Jacobs Daisy Love ♥

Ik zal meteen maar eerlijk bekennen: ik kocht Marc Jacobs Daisy Love ook een beetje vanwege de flacon. Kijk dan, die is toch geweldig? Nu houd ik natuurlijk sowieso érg van bloemetjes, maar ik vind het echt een juweeltje om te zien ♥ Ik ken nog geen andere Daisy geuren van Marc Jacobs, Daisy Love is mijn eerste. Maar het zou best eens kunnen dat er meer van deze juweeltjes in mijn mooie commodekast mogen komen 🙂

Marc Jacobs Daisy LoveDe bloem is letterlijk dwars op de bolvormige dop geplaatst, waardoor je echt in de bloem kijkt als je de flacon pakt. De kleuren, de vormen, ik vind echt alles helemaal perfect aan deze flacon!

Marc Jacobs Daisy LoveEn zelfs bovenop de flacon heeft Marc Jacobs Daisy Love de vorm van de beroemde Daisy bloem in het glas gegraveerd staan. Ik houd er van, als er zoveel aandacht aan de verpakking wordt besteed ♥

Marc Jacobs Daisy LoveGeurnoten

Marc Jacobs Daisy Love heeft voor mij de perfecte balans tussen bloemig en zoet. Tussen elegant en comfy, vrouwelijk en speels. De topnoten bestaan uit gekristalliseerde gele bosbraam, de hartnoten worden gevormd door Daisy bloemblaadjes, en de basis bestaat uit Kasjmiermusk en drijfhout. Op basis van deze geurnoten heb ik deze Eau de Toilette gekozen, omdat ik inmiddels aardig weet welke geurnoten ik lekker vind. Daarom is het altijd handig om de geurnoten van je favoriete Eau de Toilettes op te zoeken en te onthouden. Zo wordt het eigenlijk steeds makkelijker om een lekker nieuw geurtje te kopen, zelfs online!

Marc Jacobs Daisy LoveMarc Jacobs Daisy Love is momenteel met stip mijn favoriete Eau de Toilette, zowel in het weekend als op doordeweekse dagen. Het is een geur die niet al te overheersend is, en daardoor erg geschikt om dagelijks te dragen. De geur blijft bij mij wel een uur of 5 à 6 aanwezig, al is hij op warme dagen wel iets sneller vervlogen.

Ik kocht Marc Jacobs Daisy Love bij Ici Paris XL, ze is verkrijgbaar vanaf 30 ml.

Heb jij al een Daisy van Marc Jacobs in je kast staan? Welke varianten zijn nog meer aanraders?

5 Comments on Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette

 1. Miranda Aerts
  17 augustus 2018 at 07:46 (11 maanden ago)

  Het is inderdaad een mooi flesje ♡
  Ik heb ook wel eens online een parfum besteld maar dat liep nogal vaak uit op een teleurstelling.
  Dus tegenwoordig wil ik een geurtje liever live testen voordat ik er (veel) geld aan besteed.
  Yves Rocher heeft ook zo’n schattig flesje edt gehad: Flowerparty. Had jij die ook niet?

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  16 augustus 2018 at 07:53 (11 maanden ago)

  Deze geur spreekt mij ook enorm aan. Het is inderdaad een dingetje; parfum online uitzoeken! Fijn dat jouw missie zo goed geslaagd is, geniet er lekker van en wat zal die mooie flacon zich thuis voelen in jouw kleurrijke huis!

  Beantwoorden
 3. Caro
  15 augustus 2018 at 08:48 (11 maanden ago)

  Hahaha, ik heb het nog niet eerder aangedurfd, maar met bon en met zo’n mooi flesje zou ik ook voor de bijl gaan. Bij mij passen vooral de zwaardere muskachtige geuren dus zou ik het wel moeten aankunnen. En zie ik nou goed dat je een bijpassend jurkje aanhebt bij deze fotoserie?? Nice!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  15 augustus 2018 at 08:38 (11 maanden ago)

  Prachtige flacon.
  Dit koop ik nooit op internet maar zelf in de parfumerie shop 😉
  Ik wil eraan kunnen ruiken…

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Marije
  15 augustus 2018 at 07:45 (11 maanden ago)

  Ik durf nooit zo goed online een parfum te kopen zonder eerst geroken te hebben. Fijn dat het voor jou goed uitpakte.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.