Marcel’s Green Soap natuurlijke schoonmaakmiddelen

Op het gebied van cosmetica ben ik de afgelopen jaren aardig de natuurlijke kant opgegaan. Hoewel ik niet alleen maar natuurlijke producten gebruik, is het wel beduidend meer dan een paar jaar geleden. En ik zie en merk wel degelijk het verschil. Qua schoonmaakmiddelen overwoog ik al een tijdje om over te schakelen naar natuurlijke producten, maar ik kon nooit echt een merk vinden wat me aansprak. Tot ik over Marcel’s Green Soap hoorde en las, dit zag er goed uit! Ik testte zelf een aantal producten, en vertel je er meer over!

Marcel's Green Soap

Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap is een Oer-Hollands, nieuwe schoonmaakmerk, bedacht door Marcel (duh!), vader van drie dochters. Nadat Marcel 20 jaar lang voor grote merken had gewerkt, en veel producten op de markt had gezet, vonden zijn dochters het tijd voor wat anders. “Hé pap, waarom maak je niet een eigen merk met schoonmaakmiddelen die het beste zijn van alles wat je tot nog toe gedaan hebt?” En voila, Marcel’s Green Soap was geboren!

Marcel's Green Soap

Marcel’s Green Soap heeft 3 beloftes:

1) Ieder product ruikt verrassend lekker (en dat kan ik volmondig beamen).
2) De producten maken geweldig schoon (check!).
3) Alles is 100% natuurlijk.

Marcel's Green Soap

Handzeep Sinaasappel & Jasmijn

De Handzeep kocht ik in de geur Sinaasappel & Jasmijn. Dit is een verrassende, heerlijke combinatie, die fris, maar tegelijk ook bloemig is. De zeep is lekker zacht voor mijn handen, dankzij de biologische Bergamot olie en biologische Sinaasappelolie. De zeep is gemaakt van plantaardige zepen en bevat extra glycerine.

Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap

Afwasmiddel Basilicum & Vetiver gras

Ook het afwasmiddel van Marcel’s Green Soap is gemaakt van plantaardige zepen. Deze variant bevat biologische olie van Basilicum en Vetiver gras en een heerlijk Basilicum & Vetiver parfum, een frisse, kruidige geur. Het schuim voelt zacht aan aan mijn handen, en droogt ze niet uit.

Marcel's Green Soap

Je zou bijna voor de lol de vaat gaan doen!

Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap

Allesreiniger Patchouli & Cranberry

Dit is denk ik wel mijn favoriet van de vier, zowel qua geur als qua werking. Marcel’s Green Soap allesreiniger bevat biologische patchouli-olie, en droogt wederom mijn handen niet uit.

Marcel's Green Soap

De geurcombinatie van Patchouli en Cranberry is werkelijk hemels, het voelt bijna jammer wanneer ik klaar ben met de wekelijkse huishoudwerkzaamheden, hihihi! Het valt me op dat de geuren van alle producten ook vrij lang aanwezig blijven in de ruimte, ik vind de geur echt een toevoeging aan de producten. Bovendien zorgen de geuren ervoor dat de niet altijd even leuke klusjes net even wat aangenamer worden.

Marcel heeft een jaar lang met een parfumhuis samengewerkt om heerlijke en verrassende geuren te ontwikkelen. Allemaal gebaseerd op de natuur, kruiden, bloemen, vruchten, noem maar op. Hier zijn de meest verrassende combinaties uit voortgekomen.

Marcel's Green Soap

De dop van de Allesreiniger is super handig, en met één hand te openen en te sluiten.

Marcel's Green Soap

Allesreiniger Spray Lavendel & Kruidnagel

Voor de snelle klusjes tussendoor is er ook een Allesreiniger Spray, deze koos ik in de geur Lavendel & Kruidnagel. Deze gebruik ik bijvoorbeeld om het aanrecht of de kookplaat schoon te maken, of voor een ‘snel’ klusje tussendoor. Deze is extreem zuinig in gebruik, voor het hele aanrecht bijvoorbeeld heb ik maar twee spraytjes nodig. Hij ontvet en reinigt als een tierelier, de kookplaat is in een mum van tijd blinkend schoon.

Marcel's Green Soap

De combinatie van rustgevende Lavendel en pittig kruidige kruidnagel is werkelijk subliem. Het geeft me direct een ‘Home Sweet Home’ gevoel.

Marcel's Green Soap

Mijn conclusie

Ik ben in korte tijd echt een enorme fan geworden van de producten van Marcel’s Green Soap. De werking is uitstekend, alle producten maken stuk voor stuk heel goed schoon en ze zijn heel fijn in gebruik. De producten zorgen ervoor dat mijn handen zacht blijven en niet geïrriteerd raken, en de heerlijke geuren maken het huishouden een stukje vrolijker. Voor de prijzen hoef je het ook niet te laten, alle producten kosten € 3,49 per stuk. En dat vind ik voor een product wat 100% natuurlijk is en zo’n goede werking heeft, een hele nette prijs!

Meer informatie over de producten van Marcel’s Green Soap vind je op de website.

7 Comments on Marcel’s Green Soap natuurlijke schoonmaakmiddelen

 1. Jeanelle
  3 augustus 2016 at 17:32 (6 jaren ago)

  Je maakt me erg nieuwsgierig. Ga dit zeker een keer bestellen! Benieuwd naar de heerlijk, frisse geuren.

  Beantwoorden
 2. Claudia
  7 juli 2016 at 12:00 (6 jaren ago)

  I love de verpakkingen. Daar laat ik me zo vaak door leiden. Ook nog betaalbaar en die geurtjes lijken me heel erg lekker. Ik kende dit merk nog niet. Leuk.

  Beantwoorden
 3. Astrid
  6 juli 2016 at 22:01 (6 jaren ago)

  Wauw! Je maakt mij als geurenfanaat echt enthousiast! Ik ga dit zeker een keer proberen. Wat goed zeg.

  Beantwoorden
 4. Gonny
  6 juli 2016 at 10:41 (6 jaren ago)

  Wat bijzonder. Poetsen met Patchouli.
  En het afwasmiddel Basilicum & Vetiver gras… lijkt me ook super.
  Ik kende het merk niet. Leuk om er zo kennis mee te maken!

  Beantwoorden
 5. ilona
  6 juli 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Wauw! Ik kende dit helemaal niet! Klink super, ik ga meteen kijken. Goed voor huis en haarf, mens, dier, milieu, neus en portemonnee.

  Beantwoorden
 6. Marijke
  6 juli 2016 at 07:42 (6 jaren ago)

  Wat een leuke artikelen!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  6 juli 2016 at 07:17 (6 jaren ago)

  Leuke opvallende vrolijk gekleurde verpakkingen!
  Fijne prijsjes.
  Mooie overzichtelijke webshop die dit verkoopt.
  Goed artikel.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.