MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

Hoewel ik gezichtsverzorging één van de moeilijkste categorieën vind om over te schrijven, vind ik het aan de andere kant ook steeds leuker worden. En dat komt met name doordat ik steeds meer prachtige nieuwe merken en producten ontdek, en merk dat mijn huid ontzettend opgeknapt is het afgelopen jaar. Onlangs werd een prachtig nieuw merk met een holistische benadering geïntroduceerd, waarvan ik jullie in dit artikel één van de vele mooie producten laat zien: MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters. Dit heeft geresulteerd in een lijn met producten die alle zintuigen aangenaam prikkelt, voor de verzorging, regeneratie, biostimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en langdurig jeugdige huid.

MASSADA biedt goed verdraagbare en doeltreffende producten die werken zonder de huid aan te vallen. De actieve ingrediënten zoals parels, vloeibaar goud en yoghurt en de innovatieve texturen, waaronder geleien, mousses, MASSADA gels en plantenextracten (met gebruik van koudgeperste oliën, gewonnen uit ongewone en unieke planten) maken van het assortiment van MASSADA een uitgelezen, perfect individueel samen te stellen behandelconcept. Het unieke assortiment producten bereikt zowel tastbare als duurzame resultaten als ze gecombineerd worden met de expertise van professionele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Toen ik bovenstaande een paar weken geleden in het persbericht las, gingen mijn beauty-voelsprieten direct in turbostand. Ik vind de ingrediënten in verzorgingsproducten steeds interessanter worden, zeker omdat ik ook daadwerkelijk ervaar wat goede ingrediënten voor mijn huid doen.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

Ik vind de verpakking van de peeling er ontzettend mooi en stijlvol uitzien. Je kunt wel zien dat het hier om een luxe salonmerk gaat, vind ik.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

De ingrediëntenlijst van de MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub is een beetje lastig te lezen (zowel op de foto als irl), maar ik kan je verzekeren dat deze tube bomvol prachtige ingrediënten zit. De peeling bevat onder andere Himalayazout, amber, gember, mirre en gojibessen, die er samen met de andere ingrediënten voor zorgen dat de huid gevitaliseerd en versterkt wordt. Vitamines, mineralen en minerale zouten voeden en regenereren de huid grondig, waardoor deze zachter, gladder en stralender wordt.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub zit in een lekker royale tube van 100 ml, je kunt hier dus wel even mee vooruit. Het enige kleine minpuntje vind ik de draaidop, ik vind een klikdop op een tube altijd net iets praktischer.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub heeft een vrij romige textuur die heel zacht aanvoelt bij het aanbrengen. Na het aanbrengen laat je het drie minuten inwerken op de huid (lekker korte inwerktijd, daar houd ik van!) en spoelt het dan met masserende bewegingen af. Bij het aanbrengen en het afspoelen voel ik een minuscule korrel in de peeling, maar deze is zo klein dat hij mijn huid niet irriteert of vervelend aanvoelt. Ik vind het het makkelijkst om de exfoliante-scrub ’s ochtends onder de douche te gebruiken. Het product heeft een heerlijke bloemige/kruidige geur die het luxe gevoel wat de peeling mij geeft, nog eens versterkt. Vanwege de milde werking mag je de peeling 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

Na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid heerlijk zacht en glad, maar vooral ook verzorgd. Waar sommige peelings/scrubs nog wel eens een licht trekkerig gevoel kunnen achterlaten op mijn huid, voel ik bij de MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub duidelijk de verzorgende werking van de ingrediënten. Ook heeft mijn huid geen last van roodheid, waardoor ik hem prima ’s ochtends kan gebruiken, vlak voor ik naar mijn werk ga. Naarmate ik de peeling langer gebruik, merk ik dat mijn huid vooral stralender en minder dof wordt.

Ik vind het een prachtig product, en ben ontzettend nieuwsgierig geworden naar de andere producten van dit Spaanse merk. Je vindt de producten van MASSADA bij verschillende schoonheidssalons. Meer informatie over de producten en de verkooppunten vind je op de website van Smooth & Co. MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub kost € 34,50 voor 100 ml.

Wat gebruik jij liever voor je gezicht, een peeling of een scrub?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on MASSADA Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub

 1. manon
  11 maart 2016 at 19:05 (6 jaren ago)

  Zoo fijn dat het geen lange inwerktijd heeft. Ik erger mij daar altijd aan haha. Klinkt goed dit product

  Beantwoorden
 2. Babs
  11 maart 2016 at 11:57 (6 jaren ago)

  Lekkere korte inwerktijd, daar hou ik wel van. Een half uur met een masker rondlopen (lees: stofzuigen en achter mijn laptop zitten) vind ik best lang, zeker als de postbode aan belt, hihi
  Ik gebruik beide graag, alles wat weer een mooi zacht velletje tevoorschijn tovert, daar ben ik fan van 🙂

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  11 maart 2016 at 10:58 (6 jaren ago)

  Spaans !? Really? Dan moet ik het alleen al proberen haha, ik ben gek op Spanje. Maar naast dat klinkt het ook heel goed!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  11 maart 2016 at 06:40 (6 jaren ago)

  Klinkt zo goed!
  Ik had een doorzichtig product verwacht.
  De tube ziet er luxe uit.
  Jammer dat het erg duur is.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Marieke
  11 maart 2016 at 06:38 (6 jaren ago)

  Oh wat klinkt dit heerlijk zeg! Dit product zou ik ook graag willen proberen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.