Maybelline Vivid Matte Liquid Fuchsia Ecstasy

Toen ik mijn pakketje met MAC Flamingo Park producten ontving, die Cindy voor mij had meegenomen uit Florida, zat er nog een hele mooie verrassing in het toch al zo leuke doosje: een Maybelline Vivid Matte Liquid in de kleur Fuchsia Ecstasy. In Amerika schijnt dit een enorme hit te zijn, ik hoop dat ze ook naar Nederland komen. Ik laat hem in dit artikel van dichtbij aan je zien!

Maybelline Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte Liquid Fuchsia Ecstasy

Maybelline is een make-up merk wat in Nederland altijd een beetje op de achtergrond blijft, ik heb geen idee waarom. Want de producten die ik er van heb, zijn van een prima kwaliteit, en het prijsniveau is redelijk. In Amerika is het assortiment volgens mij veel uitgebreider, ik vind het wat dat betreft toch wel jammer dat wij hier in Nederland niet van al het moois kunnen meegenieten. Tenzij je natuurlijk geluk hebt, zoals ik nu ๐Ÿ™‚

Drench your lips in Vivid Matte.
Bold, vivid color glides easily onto lips for a velvety matte finish. Formula is comfortable and creamy with a smooth feel upon application. With full color coverage, the result is a rich, intense lip look in a range of colors from Nude Flush to Electric Pink to Vivid Violet. Available in 10 vibrant, matte shades.

Klinkt goed toch?

Maybelline Vivid Matte Liquid

Ik kreeg van Cindy de kleur 25 – Fuchsia Ecstasy: “Echt een kleur voor jou”, zei ze. Nou en of! Felle kleuren lipstick maak je mij altijd blij mee, ik word er vrolijk van โ™ฅ

Maybelline Vivid Matte Liquid

De sponsapplicator van de Maybelline Vivid Matte Liquid wordt veel gebruikt voor dit soort liquid lipsticks. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Enerzijds brengt het makkelijk aan, maar de randjes vind ik toch altijd een beetje lastig. Maybelline heeft daar een goede tip voor:

Step 1. Apply your Maybelline matte liquid color by starting in the center of your upper lip.
Step 2. Work from the center to the outer edges, and then follow the contours of your mouth.
Step 3. Glide the matte liquid color across the entire bottom lip.

En daar gaat het bij mij dus altijd mis (nu niet meer): ik begin altijd met de contouren van mijn bovenlip, waardoor ik aan de randjes vaak te veel product heb, en het er slordig uitziet. Met bovenstaande methode heb ik dat probleem niet, handige tip dus!

Maybelline Vivid Matte Liquid

Maybelline Vivid Matte Liquid zou een volledige dekking moeten geven, maar dat ben ik (in het geval van deze kleur) niet helemaal met Maybelline eens, de vloeibare textuur zorgt ervoor dat er een niet helemaal volledige dekking ontstaat, tenzij ik hem in een paar laagjes opbreng. Ik vind het op zich geen probleem, dat maakt de intense kleur net iets draagbaarder voor een werkdag ๐Ÿ˜‰

De finish is ‘Velvety Matte’, en daar kan ik me prima in vinden: Maybelline Vivid Matte Liquid droogt semi-mat op. De liquid lipstick voelt prettig aan op mijn lippen, en droogt niet uit. De houdbaarheid is met 4 ร  5 uur gemiddeld: een paar koppen koffie of thee en een snack overleeft hij prima, maar na de lunch (of diner) moet ik hem wel even bijwerken.. Enige nadeel aan deze lipstick (maar ik heb dit met alle vloeibare lipsticks) is dat hij na het aanbrengen de neiging heeft om in de fijne lijntjes rond mijn mond te kruipen. Eenmaal opgedroogd wordt dit gelukkig niet erger, en een goede voorbereiding met foundation en poeder rond mijn lippen voorkomt het grotendeels.

De kleur is enorm fel, bijna fluoriserend, en is daardoor heel lastig op foto vast te leggen, waardoor hij op iedere foto weer net iets anders oogt. Op de foto hieronder komt de kleur het best tot zijn recht:

Maybelline Vivid Matte Liquid

Ja Cindy, je had helemaal gelijk: dit is echt een kleur voor mij! Dit wordt รฉรฉn van mijn favorieten voor deze lente en zomer, ik weet het nu al. Heel erg bedankt, ik vind het ontzettend lief!

6 Comments on Maybelline Vivid Matte Liquid Fuchsia Ecstasy

 1. chucky1012
  28 maart 2016 at 19:44 (6 jaren ago)

  Zo een mooie kleur die je prachtig staat ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Evelien
  28 maart 2016 at 17:53 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige kleur, echt eentje voor jou, en de semi-matte finish is zeker heel mooi. Enorm lief van Cindy!

  Beantwoorden
 3. manon
  28 maart 2016 at 16:00 (6 jaren ago)

  Wat een mooie knalkleur is dit

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  28 maart 2016 at 15:28 (6 jaren ago)

  Wow, wat een heldere kleur, hij staat je geweldig!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  28 maart 2016 at 14:31 (6 jaren ago)

  Hihi wat leuk, zie je blogpost voorbij komen op FB. Graag gedaan en hij staat je geweldig! Handig die tips m.b.t. opbrengen, wist ik niet, ga dit ook eens zo proberen.
  En zo jammer, dat er in de US gewoon zoveel meer te verkrijgen is in de drogisterijen dan bij ons…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.