Meeki Box januari: winterse ijspastellen

Vorige week viel, voor mij heel onverwachts omdat ik niet precies wist wanneer ik hem kon verwachten, de Meeki Box januari op de deurmat. Vandaag laat ik je zien welke twee kleurtjes nagellak er in zaten!

Meeki Box januari

Meeki Box januari

Vorige keer vertelde ik je al dat ik in de Meeki Box categorieën had gekozen voor ‘Natural Romance’. Het thema van dit profiel is deze maand Cocoon Ambience, in de maandelijkse blog kun je lezen waarop dit thema gebaseerd is:

We zijn geinspireerd geraakt door de Cocoon Ambience vrouw. Haar lifestyle staat in het teken van volledig de tijd nemen voor haarzelf en een warme, eigen wereld om haar heen creëren. Bij deze cocoon atmosphere horen zware, warme breisels, grove wol en neutrale  kleuren.

Mmmm, daar kan ik me prima in vinden!

Meeki Box januari

Dit zijn de nagellakjes uit de Meeki Box januari, die al eerder op de website te zien waren. Ik dacht te zien dat het een ijsblauwe en een nude kleur waren, beiden kleuren die me aanspreken. Als de kleuren je niet aanspreken, kun je, vóór de box verzonden wordt, nog van profiel veranderen, of de box een maand ‘snoozen’.

Meeki Box januari

De Meeki Box januari bevat twee nagellakjes die perfect bij de maand januari passen.

Meeki Box januari

Het eerste nagellakje uit de Meeki Box januari blijkt geen ijsblauwe kleur te zijn, maar de kleur Bright Pearl met een frost finish. Dit is niet helemaal mijn kleur, en ook de finish is niet helemaal mijn ding. Mijn handen worden er zo ijzig koel van, ik denk dat deze kleur mooier is als je een wat warmere huidskleur hebt.

Meeki Box januari

De tweede kleur, Mellow Rose, heeft een Nude finish, en past wel helemaal bij mij. Ik vind het een prachtige, echte nude kleur die mooie verzorgde, maar niet te opvallende nagels creëert. Onder mijn felle lamp lijkt hij nog iets transparant, maar in gewoon daglicht dekt hij prima in twee laagjes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Meeki Box?

Meeki werkt met 4 stijlprofielen. Jij maakt zelf de keuze welk stijlprofiel het beste bij jou past. In ons Beauty Lab, zijn trendforecasters en beautyexperts continu bezig om voor jou de verschillende stijlprofielen de mooiste finishes en beste kleuren te combineren. Het is onze missie om jou continue te verrassen. Maandelijks worden er per stijlprofiel 2 kleuren geselecteerd. Jij krijgt deze kleuren te zien voordat ze naar je worden opgestuurd, zodat je weet wat je krijgt. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om van profiel te wisselen of een maand te snoozen.

De Meeki Box kost € 12,50 per maand, inclusief verzending.

5 Comments on Meeki Box januari: winterse ijspastellen

 1. Marieke
  27 januari 2016 at 21:37 (7 jaren ago)

  De tweede kleur staat je heel mooi!

  Beantwoorden
 2. Manon
  27 januari 2016 at 17:06 (7 jaren ago)

  Ik vind het tweede kleurtje echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
 3. Annette
  27 januari 2016 at 15:19 (7 jaren ago)

  De nude kleur is prachtig, die andere is ook niet helemaal mijn kleur maar ziet er wel mooi uit.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  27 januari 2016 at 14:45 (7 jaren ago)

  Wat een leuke variant op de beautyboxen 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.