Meeki Box: nagellak in jouw persoonlijke stijl

In de Kerstvakantie kreeg ik opeens een onverwacht pakketje opgestuurd. Het bleek een kadootje van lezeres Linda te zijn, met een heel lieve kaart en handgeschreven brief erbij. Nadat ik die mooie brief gelezen had (wat iets langer duurde doordat ik af en toe een traantje moest wegpinken, ik vond het zó lief!), maakte ik de kadootjes open die erbij zaten. Naast heerlijk badzout, bleek er een prachtige Meeki Box in te zitten, voor mij een geheel nieuw concept. Ik vertel jullie er natuurlijk meer over!

Meeki Box

Meeki Box: iedere maand de nieuwste trendy nagellak in je brievenbus!

Meeki Box blijkt eenzelfde concept als de bekende beautyboxen te zijn, maar dan met iedere maand twee nieuwe kleurtjes nagellak, helemaal op jouw (zelf gekozen) stijl afgestemd:

Meeki bezorgt jou de nieuwste trendkleuren nagellak thuis. Een Meeki Box bestaat uit twee inspirerende kleuren nagellak geselecteerd op jouw persoonlijke stijlprofiel. Zo verrast Meeki je iedere maand met nieuwe kleuren en finishes. Makkelijk, persoonlijk, trendy en altijd verrassend.

Meeki Box

Als je besluit een abonnement te nemen (wat ik inmiddels gedaan heb, zo enthousiast ben ik), kies je een stijlprofiel, waarop jouw maandelijkse Meeki Box afgestemd wordt. Je kunt hierbij kiezen tussen Natural Romance, Glam Rebel, Modern Pioneer en Classic Vogue. Dit kiezen gaat heel eenvoudig en snel, ik heb gekozen voor Natural Romance. De box die ik je in dit artikel laat zien, is uit de Classic Vogue box van januari (die aan het eind van december verzonden is).

Het mooie is dat je niet definitief aan je keuze vast zit:

Maandelijks worden er per stijlprofiel 2 kleuren geselecteerd. Jij krijgt deze kleuren te zien voordat ze naar je worden opgestuurd, zodat je weet wat je krijgt. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om van profiel te wisselen of een maand te snoozen.

Ik vind de Meeki Box een mooi concept, zo weet je eigenlijk altijd zeker dat je twee kleuren nagellak opgestuurd krijgt die bij je passen en die je mooi vindt!

Meeki Box

De Meeki Box heeft een prachtige, sjieke verpakking, het is een echt kadootje. In het magazine wat bovenop ligt, zie je mooie inspiratiefoto’s en de twee kleuren nagellak die in de box van deze maand zitten. In de maand januari waren dat Champagne Beige en Couture Red. Er staat bij vermeld wat voor finish de nagellakjes hebben, en hoeveel laagjes je aan moet brengen voor het mooiste resultaat.

Meeki Box

En daar zijn de nagellakjes zelf, in een fluwelen bedje. Echt alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit bij de Meeki Box, complimenten voor de makers hiervan!

Meeki Box

De flesjes nagellak zien er erg stijlvol uit: ze zijn langwerpig en vierkant van vorm, met een stoere dop. In het glas is een grote ‘M’ gegraveerd, ik vind ook de flesjes er geweldig mooi uit zien, Meeki geeft echt een hele eigen look aan haar nagellak.

Meeki Box

Het kwastje waarmee je de nagellak uit de Meeki Box aanbrengt, is lekker breed, waardoor aanbrengen makkelijk en lekker snel gaat. Hieronder laat ik de twee kleuren aan je zien:

Meeki Box

Zonder flits

Meeki Box

Met flits

Couture Red is een hele sjieke, donker rode kleur met een bruinige ondertoon. De nagellak is vrij dun van textuur, dit vind ik altijd heel fijn aanbrengen. De kleur is al redelijk dekkend in één laagje, maar voor het mooiste resultaat breng je inderdaad twee laagjes aan. De houdbaarheid is met 3 à 4 dagen uitstekend. Met een goede topcoat kun je dit nog met 1 of 2 dagen verlengen.

Meeki Box

Meeki Box

Champagne Beige is, zoals de naam al verklapt, een feestelijke champagne kleur die ook in twee laagjes perfect dekt. Dit is echt een kleur voor feestelijke aangelegenheden.

Ik vind de Meeki Box een ontzettend mooi en leuk concept, en kan niet wachten tot ik de eerste box van mijn abonnement ontvang, ik laat jullie natuurlijk de nieuwe kleurtjes weer zien. Een abonnement kost € 15,00 inclusief verzendkosten, en dat vind ik een prima prijs voor twee nagellakjes van deze goede kwaliteit. Wil je meer weten over de Meeki Box of ook een abonnement afsluiten, klik dan hier om naar de website te gaan.

Lieve Linda, ontzettend bedankt voor dit prachtige kadootje en voor het feit dat je me hebt laten kennismaken met dit mooie concept! xxx

16 Comments on Meeki Box: nagellak in jouw persoonlijke stijl

 1. Bianca
  19 januari 2016 at 07:20 (7 jaren ago)

  Super lief dat je dit hebt gekregen, vooral Couture Red is een prachtige kleur x

  Beantwoorden
 2. Babs
  18 januari 2016 at 21:22 (7 jaren ago)

  Wat een mooie box, heel chique! En inderdaad, couture red is amazing mooi!
  Volgens mij zijn er nog geen box met nagellak, het is een briljant idee van Linda.

  Beantwoorden
 3. Galina
  18 januari 2016 at 21:05 (7 jaren ago)

  Wat lief van Linda! Die donkerrode kleur is écht mooi! En mooie flesjes trouwens ook.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  18 januari 2016 at 20:11 (7 jaren ago)

  Lief van Linda! En prachtige lakjes. Meeki is zeker een leuk concept, heb het mogen testen voor het uitkwam. Heel fijne kwaliteit.
  Zelf geen abo, er is geen kleur die nog iets aan mijn omvangrijke collectie kan toevoegen 😉

  Beantwoorden
 5. margriet kuper
  18 januari 2016 at 19:30 (7 jaren ago)

  he wat leuk. Ik heb dit in de zomer mogen testen en mee mogen beslissen over de prijs etc en sindsdien zelf niets meer van gehoord. Wist dus ook niet dat het al als abonnement te koop was.

  Beantwoorden
 6. Beautytalk
  18 januari 2016 at 19:23 (7 jaren ago)

  Wat leuk!! En die box wil ik ook uitproberen!! Lijkt me zo leuk!!
  Liefs,
  Eefje

  Beantwoorden
 7. Marinke
  18 januari 2016 at 19:12 (7 jaren ago)

  Ah wat een lief kado! En leuk dat ze je goed bevallen. Heb zelf ook 1 Meeki box gehad, maar mijn lakjes waren echt waardeloos, slecht de smeren en na 1 dag al heel veel beschadegingen. Gelukkig bevallen deze jou dus wel!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  18 januari 2016 at 18:59 (7 jaren ago)

  Wat een leuk concept.

  Beantwoorden
 9. Jori
  18 januari 2016 at 18:53 (7 jaren ago)

  Wat een lief gebaar en wat een prachtig concept.De kleurtjes vind ik erg mooi net als de flesjes zelf.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  18 januari 2016 at 18:33 (7 jaren ago)

  Zulke mooie kleuren en aparte flesjes nagellakjes.
  Wat lief.
  Dit concept kende ik niet.

  Beantwoorden
 11. Marieke
  18 januari 2016 at 16:56 (7 jaren ago)

  Wat leuk zeg! En lief 🙂 Ik kende het concept ook nog niet. Het ziet er prachtig uit.

  Beantwoorden
 12. Renee
  18 januari 2016 at 15:53 (7 jaren ago)

  Wat een mooie lakjes!

  Beantwoorden
 13. Manon
  18 januari 2016 at 15:53 (7 jaren ago)

  Wow twee geweldige lakken!

  Beantwoorden
 14. Linda
  18 januari 2016 at 15:05 (7 jaren ago)

  Wat leuk dat je er een artikel over hebt geschreven 🙂 ik was er vorig jaar in de probeerfase al zo enthousiast over.

  De kleuren staan je beide zoals verwacht erg mooi en ik ben toch wel een beetje trots hoor dat ik je hiermee kennis mocht laten maken en je daardoor gelijk een abonnement hebt genomen :-)geniet ervan

  Beantwoorden
 15. Mariëlle
  18 januari 2016 at 14:44 (7 jaren ago)

  Oeeh wat een mooie kleurtje zeg, ik kende het concept ook nog niet!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.