Met Maan Amsterdam creëer je een uniek schoolfotoboek

Voor het eerst je kind wegbrengen naar de opvang, de kerstviering op school of de start als brugpieper. Als ouders koester je deze speciale momenten. Maar hoe groter je kind wordt, hoe meer herinneringen erbij komen. Daarom is het belangrijk om mijlpalen vast te leggen, maar waar haal je de tijd en energie vandaan? In het nieuwe schoolfotoboek van Maan Amsterdam leg je eenvoudig aan de hand van schoolfoto’s, 17 jaar lang speciale momenten vast.

schoolfotoboek

Mijn Schoolfotoboek

In Mijn Schoolfotoboek creëer je met minimale inzet een geweldig fotoboek van je kind. Het boek biedt ruimte om 17 jaar lang alle schoolfoto’s en klassenfoto’s in te plakken. Een originele manier om je kind door de jaren heen groot te zien worden.

In het fotoboek plak je elk jaar een pasfoto en klassenfoto en noteert het schooljaar, school, plaats, klas, leerkracht en klasgenoten. Het boek kan worden gebruikt vanaf de kinderopvang of peuterspeelzaal tot en met de middelbare school. Er is ruimte om 17 jaar lang foto’s in te plakken en groot genoeg (A4, liggend) voor alle formaten klassenfoto’s. Daarnaast zijn er spreads om andere foto’s toe te voegen, zodat je ook andere momenten kunt vastleggen. Kom je alsnog ruimte tekort? Geen probleem, want achterin het boek zit een moleskine envelop om de extra foto’s in te bewaren.

Gaat jouw kind al een tijdje naar school en heb je de foto’s bewaard? Of moet je kind een schooljaar overdoen? Ook dan kun je beginnen (of doorgaan) met het fotoboek. De schooljaren zijn vrij in te vullen en er zijn genoeg spreads, waardoor het mogelijk is op elk moment te starten.

schoolfotoboek

Verkoopinformatie

Mijn Schoolfotoboek is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in de kleuren mintgroen (ISBN: 9789083012001) en roze (ISBN: 9789083012018). Het hardcover boek heeft een afmeting van 29,7 x 21 cm, bevat 44 pagina’s en is voorzien van een handig sluitelastiek. Een musthave voor alle ouders (in spé) of om cadeau te geven als een kind voor het eerst naar school toe gaat. Mijn Schoolfotoboek is verkrijgbaar voor € 20,- bij bol.com en diverse andere verkooppunten in Nederland en België.

Over Maan Amsterdam

Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoeging van de eerste letters van de voornamen van oprichters Marieke en Anoek. Maan Amsterdam ontwerpt collecties die net even anders zijn. Kwaliteit, originaliteit en uitstraling zijn daarbij erg belangrijk, waardoor de producten eruit springen qua materiaal, vormgeving en gebruik. De producten hebben een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren die veel mensen aanspreken. Dit maakt de boeken ideaal als cadeautje voor (bijna) mama’s. Bekijk het complete assortiment van Maan Amsterdam op de website.

2 Comments on Met Maan Amsterdam creëer je een uniek schoolfotoboek

 1. bychristiana
  24 september 2019 at 09:51 (1 jaar ago)

  Leuk bedacht! Ik heb zo’n boek van rond mijn geboorte, met foto’s en teksten en zelfs een plukje haar erin;-)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 september 2019 at 08:48 (1 jaar ago)

  Prachtig voor herinneringen om er later op terug te kijken…
  Ik had ooit voor een eerste schoolbank boek een stukje geschreven…..
  Ook met herinneringen van jaren geleden….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.