Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s

Toen ik ruim twee jaar geleden begon met bloggen, had ik geen enkele ervaring met fotograferen. Tenminste: niet meer dan af en toe wat leuke foto’s van Beau en Benthe maken. Productfotografie had ik geen kaas van gegeten (en dat was in het begin wel te zien ook, hihihi!). Maar al doende leert men, en ook van rondkijken op het internet word je heel wat wijzer. Inmiddels heb ik een betere camera, een statief Γ©n een ringlamp, en dankzij de tips die ik leerde tijdens de workshop van Patty en Kevin weet ik nu beter waar ik op moet letten (al gooi ik nog regelmatig foto’s weg omdat ik er niet 100% tevreden over ben). Het leek mij wel leuk om jullie in dit artikel mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s te laten zien. Gewoon, omdat ik best trots ben op wat ik zonder enige opleiding (behalve genoemde workshop) inmiddels kan. Kijk je mee?

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto's

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s:
MAC Alluring Aquatic

De eerste foto is van de MAC Alluring Aquatic Bronzing Powder ‘Golden’. Nu moet ik er ook wel direct bij zeggen dat het ene product natuurlijk een stuk fotogenieker is dan het andere. En fotogeniek, dat is de collectie van MAC Alluring Aquatic! Ik heb deze foto’s buiten in het zonlicht gemaakt, en dat geeft toch meteen een heel frisse look aan de foto’s.

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto's

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s:
Cenzaa Satin Beauty Power

Dit is een vrij recente foto, van het Cenzaa Satin Beauty Power. Ik vind de verpakkingen van Cenzaa heel mooi, en luxe aandoen. Ik heb ze graag voor mijn camera πŸ™‚

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto's

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s:
The Body Shop Blueberry Body Scrub-Gelee

Een foto die eigenlijk hartstikke overbelicht was en dus technisch mislukt, maar ik vind hem zo gaaf geworden! Ook hier geldt weer dat het product zelf natuurlijk prachtig is, als je deze scrub ziet, krijg je gewoon direct zin in jam!

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto's

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s:
RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

Nog zo’n juweeltje van MAC: de bronzer/blush Hibiscus Kiss, die perfect kleurde bij het mooie rosΓ©-gouden windlichtje. Ik vond het kaarslicht heel toepasselijk en feestelijk bij de verpakking van de bronzer. Helaas heb ik hem al vrij kort na het plaatsen van het artikel kapot laten vallen, echt: ik kon wel janken! Natuurlijk was hij op dat moment al uitverkocht, dus een vervanger kon ik niet meer kopen…

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto's

Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s:
TreacleMoon shower gel

Voor dit destijds in Nederland spiksplinternieuwe merk TreacleMoon besloot ik de showergels eens op een andere manier te fotograferen: onder de douche. En hoewel ik de foto noodgedwongen met mijn oude camera moest maken omdat mijn nieuwe in reparatie was, vond ik hem zΓ³ goed gelukt!

8 Comments on Mijn 5 favoriete Beautyspots foto’s

 1. Krista
  22 oktober 2014 at 18:51 (8 jaren ago)

  Prachtige foto’s, vooral die van de MAC-items (maar die zijn dan ook heel fotogeniek πŸ˜‰ )Die onder de douche is ook geweldig, wat een leuk idee!

  Beantwoorden
 2. Lysette
  21 oktober 2014 at 13:46 (8 jaren ago)

  Wauw prachtig!!! Stuk voor stuk geweldige foto’s! Daar kan ik nog wat van leren πŸ™‚ Ga zo door.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  21 oktober 2014 at 10:35 (8 jaren ago)

  Mooi hoor! Mijn favoriet is de eerste, ik hou van die kleuren en die druppeltjes geven het een mooi 3D effect.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  21 oktober 2014 at 09:58 (8 jaren ago)

  Wow, ik zelf vond de foto’s van Pupa Paris Experience ook heel mooi. Maar die laatste vindt ik echt gaaf.
  Je maakt gewoon hele mooie foto’s en ook hele leuke artikelen.

  Beantwoorden
 5. astrid van dis
  21 oktober 2014 at 08:48 (8 jaren ago)

  Prachtige foto’s!! Vooral die eerste en van Cenzaa!

  Beantwoorden
 6. Sonja
  21 oktober 2014 at 08:01 (8 jaren ago)

  Mooi! Ik probeer er ook bij de RW foto’s naar de naam of LE te kijken.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  21 oktober 2014 at 07:54 (8 jaren ago)

  Prachtige foto’s!
  Vooral de laatste πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Bianca
  21 oktober 2014 at 07:46 (8 jaren ago)

  Je foto’s vind ik allemaal erg mooi en duidelijk, maar die laatste zo onder de douche geeft echt een gaaf effect x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.