Mijn 5 favoriete make-up producten van 2014

Deze dagen tussen Kerst en Oudjaar laat ik jullie mijn favoriete beautyproducten van afgelopen jaar zien. Hierbij let ik, naast uiteraard de kwaliteit en werking van een product, ook op het feit of het product het uiteindelijk redt tot blijvend gebruik. Vandaag start ik met mijn 5 favoriete make-up producten van 2014!

favoriete make-up producten

Mijn favoriete make-up producten van 2014:
Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish

De nagellakjes van de Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish collectie voldoen voor mij aan alle facetten van een perfecte nagellakcollectie: mooie, uiteenlopende kleuren, een breed kwastje waarmee je de nagellak aanbrengt, een perfecte textuur, een goede dekking en een prima houdbaarheid. Hoewel mijn nagellakverzameling aardig groot is, pak ik heel vaak een kleur uit deze collectie, die afgelopen zomer gelanceerd werd. Deze nagellakjes zijn dus met recht één van mijn favoriete make-up producten uit 2014!

favoriete make-up producten

Mijn favoriete make-up producten van 2014:
Dr. Hauschka Bronzing Powder

Sinds ik de Dr. Hauschka Bronzing Powder in gebruik nam om te testen, is er volgens mij geen dag voorbij gegaan dat ik hem niet gebruikt heb (op de dagen dat ik make-up draag dan, soms draag ik op vrije dagen gewoon helemaal niets op mijn gezicht). De poeder is zo ontzettend zacht en is zó fijn om te gebruiken… Ik gebruik hem vooral als shaping powder, maar ook om je gezicht een subtiele sunkissed glow te geven, is hij erg geschikt. Ook voor de lichte huid, omdat hij heel subtiel en natuurlijk van kleur is. Het is absoluut één van mijn beste ontdekkingen op make-up gebied van 2014!

favoriete make-up producten

Mijn favoriete make-up producten van 2014:
The Balm Nude Tude Eyeshadow Palette

Ik heb dit jaar veel mooie oogschaduws voorbij zien komen op mijn make-up tafel, die ik allemaal regelmatig gebruik. Het is dan best lastig om te bepalen welke nou écht mijn favoriet van dit jaar was. Ik koos voor het The Balm Nude Tude Eyeshadow Palette vanwege de geweldige pigmentatie, de heerlijk zachte textuur, de uitstekende houdbaarheid en de draagbare kleuren. Oh, had ik de ontzettend mooie verpakking al genoemd? Ik gebruik dit mooie palette heel vaak op werkdagen, waarbij ik dan de ene keer een echt nude look maak, maar soms ook voor iets pittiger kies. Het is allemaal mogelijk met dit ene palette!

favoriete make-up producten

Mijn favoriete make-up producten van 2014:
Pupa I’m Lipstick

Dit najaar introduceerde Pupa een nieuwe lipstick: Pupa I’m Lipstick, in veel verschillende, intense kleuren. De lipsticks hebben een lichte, romige textuur waardoor ze heel prettig aanbrengen en comfortabel aanvoelen op de lippen. De pigmentatie is uitstekend, en de houdbaarheid subliem. Ik liet jullie al de kleur 407 Intense Fuchsia zien, inmiddels heb ik al een tweede kleur in mijn bezit, die ik eerder deze week liet zien in mijn Kerstlook. Ik vind het de beste en fijnste lipstick die ik tot nu toe ontdekt heb!

favoriete make-up producten

Mijn favoriete make-up producten van 2014:
Oriflame Giordani Gold CC Cream

Omdat mijn huid best onregelmatig is en wat roodheid heeft, gebruik ik altijd een foundation of ander corrigerend product wat deze op een natuurlijke manier camoufleert, en het liefst ook nog prettig aanvoelt. Ik vond dit allemaal in de Oriflame Giordani Gold CC Cream, die ik sindsdien bijna dagelijks gebruik als basis voor mijn make-up (behalve als ik een ander product aan het testen ben). Ik ben benieuwd of ik in het nieuwe jaar een product tegenkom wat deze kan evenaren…

Welke make-up favorieten heb jij het afgelopen jaar ontdekt?

2 Comments on Mijn 5 favoriete make-up producten van 2014

 1. karin Oriflame
  27 december 2014 at 14:27 (8 jaren ago)

  hey wat leuk
  2 oriflame producten in de top 5
  mooi
  fijn weekend

  Beantwoorden
 2. Bianca
  27 december 2014 at 07:51 (8 jaren ago)

  Mooie favorieten, het palette van The Balm zou ik zelf nog graag willen hebben vind de kleuren heel mooi eruit zien vooral Sexy/Stubborn en Seductive x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.