Mijn Beauty-wishlist (luxe editie) januari 2015

Ik hoor je denken: een Beauty-wishlist in januari? Nu net alle feestdagen met bijbehorende kadootjes voorbij zijn? Oh, geloof me: ik kan de komende tien jaar aan verjaardagen, Kerstmis en Sinterklaas wel vullen met al het moois wat ik iedere week weer voorbij zie komen, hihihi! Een vrouw moet ook wat te wensen overhouden, toch? Vandaag laat ik jullie mijn huidige Beauty-wishlist zien, en dan met name luxe producten (die waarschijnlijk nog wel even op mijn wishlist blijven staan). En natuurlijk ben ik ook wel benieuwd naar jullie wensen op Beauty-gebied!

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Juliette Has a Gun – Miss Charming

Ik begin met een Eau de Parfum die al een tijdje op mijn Beauty-wishlist staat: Juliette Has a Gun – Miss Charming. Ik had al eens eerder een Eau de Parfum van Juliette Has a Gun, dit zijn zulke prachtige, bijzondere geuren…

Miss Charming is het parfum van een maagdelijke toverfee, braaf en toch provocerend, elegant en sensueel. Het éne moment vecht ze tegen de boze wereld, het andere moment vloeien er tranen om de dood van haar goudvis…

Een vrolijke, romantische interpretatie van Marokkaanse roos, musk en wilde vruchten. Een geur die borrelt van vrolijke puurheid

De topnoot van Miss Charming bestaat uit mandarijn, de hartnoten uit Marokkanse roos, en de basisnoten uit Litchi, diverse wilde vruchten en Musk. Klinkt dat niet heerlijk?

De geuren van Juliette Has a Gun zijn o.a. verkrijgbaar bij Parfuma, Miss Charming is verkrijgbaar vanaf 50 ml (€ 75,10).

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Maison Martin Margiela – Replica Beach Walk Eau de Toilette

Nog een heel bijzondere geur die al een tijdje op mijn wishlist staat: Replica Beach Walk Eau de Toilette van Maison Martin Margiela. Een geur die klinkt als een oneindige zomerdag:

Een wandeling langs de oceaan. De voeten zakken in het zand, de golven beroeren uw huid. De zon aan de hemel doet het strand baden in het licht. ‘Beach Walk’ roept de herinnering op aan een zomerdag.

Fris als stuifwater versmelten bergamot, citroen en roze peper met elkaar. Stralende en sensuelee ylang ylang accentueert de verslavende geuren van kokosmelk, muskus en heliotroop. ‘Samen vormen deze drie noten een akkoord met een bijna moederlijke rondheid’, vertelt Jacques Cavallier. De romige geuren hebben een jodiumachtige toets.

De topnoten bestaan uit Bergamot, Citroen en Roze peper, de hartnoten uit Ylang Ylang en kokosmelk, en de basis wordt gevormd door Musk en Heliotroop. Stuk voor stuk geuren die mij op het lijf geschreven zijn…

Ook deze bijzondere geur is verkrijgbaar bij Parfuma, de flacon van 100 ml kost 90 euro.

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Guerlain Météorites Light Revealing Pearls of Powder

Bij dit product heb ik eigenlijk niet genoeg aan het product zelf. Want zeg nu zelf: hier hoort toch gewoon een super sjieke make-up tafel bij, waar je dit juweeltje op kunt zetten om er ieder moment van de dag even naar te kunnen kijken? Dit is nu typisch een product wat ik niet zozeer op mijn wishlist heb staan voor de werking van het product (al belooft het een prachtig effect te geven), maar vooral voor de verpakking, voor de looks. What a Beauty… De Guerlain Météorites zijn o.a. verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas, ze kosten € 50,90.

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Viseart Palette 12 Eyeshadow Palette – 06 Paris Muse

De palettes van het prachtige merk Viseart zijn nog niet zo lang in Nederland verkrijgbaar, maar sindsdien is het “hebben-gehalte” bij mij ernstig toegenomen. Vooral het 12 Eyeshadow Palette 06 Paris Muse vind ik prachtig om te zien, de diversiteit in kleuren en finishes maakt dit palette voor mij echt een must-have. Wie weet, over twee maanden ben ik jarig… Je vind de palettes van Viseart onder andere bij The Make Up Spot, ze kosten allemaal € 75,95 per stuk.

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Urban Decay Naked Basics 2 Palette

Bijna alle palettes van Urban Decay hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij, maar het Naked Basics 2 Palette staat wel met stip bovenaan. Het is een vrij compact palette met 6 matte oogschaduwkleuren, perfect om een Every Day look mee te creëren. Omdat Urban Decay niet meer verkrijgbaar is in Nederland, is de drempel om te kopen iets hoger geworden, maar gelukkig verzendt Beautybay gratis naar Nederland. Het palette kost € 29,70.

Beauty-wishlist

Mijn Beauty-wishlist: Coco Shambhala Invigorate Body Scrub

Created by hotel owner Christina Ong, the COMO Shambhala range of products were originally formulated for use in the COMO Hotels & Spa Resorts and due to their popularity, they are now available for you to enjoy in the comfort of your own home. Experience the calming spirit of Bali with this range of unisex oils, body care and hair care which incorporate only premium essential oils and are free from artificial colours and fragrance, SLS, Parabens and silicones.

Deze hemelse body scrub van Coco Shambhala bevat naast suiker en zout, o.a. amandelolie, kokosnootolie en sheaboter en is verrijkt met essentiële oliën van lavendel, munt en eucalyptus. Niet alleen heerlijk voor de huid, maar ook voor de geest dus!

Coco Shambhala Invigorate Body Scrub is verkrijgbaar bij Beautybay, de prijs van € 47,20 voor 340 gram weerhoudt me er wel een beetje van om hem te kopen. Maar als we ooit de Staatsloterij winnen…

Heb jij ook een Beauty-wishlist? Staan daar luxe producten op, of houd jij het meer bescheiden?

8 Comments on Mijn Beauty-wishlist (luxe editie) januari 2015

 1. Wojis
  20 januari 2015 at 10:13 (7 jaren ago)

  Coco Shambhala Invigorate Body Scrub oooh, dat klinkt heel goed. En de Guerlain Météorites Light Revealing Pearls heb ik zovaak mee in mijn handen gestaan, ik vind de kleur niet helemaal, twijfel zo gezien de prijs. Is redelijk gezakt op mijn lijst, ik ga liever voor nog een Dior Blush, heb al twee kleuren die ik wil… en heb je de nieuwe collectie van Chanel al gezien, alle lipproducten zijn fantastisch.

  Beantwoorden
 2. brenda
  20 januari 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Guerlain meteorites zijn echt heel fijn!! Zeker kopen!!

  Beantwoorden
 3. Mireille
  19 januari 2015 at 22:05 (7 jaren ago)

  De bolletjes van Geurlain tja ultiem gewoon.
  Julliette has a gun is een van de favorieten van mijn man. Moet die hem maar kopen toch.

  Beantwoorden
 4. Bertine
  19 januari 2015 at 22:01 (7 jaren ago)

  oeh toe maar, zeker luxe lijst;) Naked basics lijkt mij ook wel wat, maar helaas kan ik niet tegen de oogschaduw van dat merk:(

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.