Mijn collectie make-up kwasten

Vandaag laat ik je mijn collectie make-up kwasten zien die ik de afgelopen twee jaar “verzameld” heb. Zoals ik in het filmpje hieronder ook aangeef: ik ben best trots op mijn verzameling, hoe gek dat ook klinkt. Ik vind gewoon dat ik hele mooie make-up kwasten heb, en word er altijd erg blij van als ze op zondagochtend allemaal netjes gewassen, op een rijtje naast elkaar liggen. Vandaar dat ik ze graag aan jullie wil laten zien, kijk snel verder!

Mijn make-up kwasten

Mijn make-up kwasten

In het filmpje hieronder laat ik de kwasten één voor één aan je zien, in de volgorde waarin ik ze iedere dag gebruik. Na het filmpje zet ik ze allemaal nog een keer voor je op een rijtje, met beschrijving, prijzen en linkjes erbij. Enjoy!

Mijn make-up kwasten: alles nog even op een rijtje

Mijn make-up kwasten

Van boven naar beneden:

Al deze make-up kwasten van de merken Zoeva, Real Techniques en Bdellium Tools zijn verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Wist je dat je bij iedere bestelling bij The Make Up Spot spaarpunten krijgt, die je later (als je genoeg gespaard hebt) weer kunt inwisselen voor gratis producten? Je kunt ook kiezen voor een korting op je bestelling, als je nog niet voldoende punten gespaard hebt. Zo wordt shoppen bij The Make Up spot nóg leuker en aantrekkelijker! Bij ieder product staat vermeld hoeveel spaarpunten je erbij krijgt, reuze handig!

Ken jij deze merken al? Wat is jouw favoriete merk make-up kwasten?

2 Comments on Mijn collectie make-up kwasten

 1. Mireille
  26 augustus 2014 at 00:07 (8 jaren ago)

  Ik ga mijn kwasten collectie binnenkort ook eens uitbreiden. Voor een mooie make up is goed gereedschap een eerste vereiste.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  25 augustus 2014 at 21:42 (8 jaren ago)

  Zoals ik op Youtube al had gezegd, je hebt een hele mooie verzameling kwasten 🙂 x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.