Mijn favoriete Beautyproducten van 2015

Ja hoor, hier is hij dan, de lijst der lijsten: mijn favoriete Beautyproducten van 2015! Aangezien ik natuurlijk gedurende een jaar ontzettend veel mooie producten leer kennen, was het nog best lastig om mijn lijst samen te stellen, en te zorgen dat ik geen enkel product over het hoofd zag. Ik heb bij het samenstellen van mijn favorietenlijst vooral gekeken naar welke producten een uitzonderlijk goede werking hebben, en welke producten ik na mijn review hier op Beautyspots ben blijven gebruiken. Ik heb lekker veel foto’s, dus geniet van mijn toppers van 2015!

favoriete Beautyproducten van 2015

Mijn favoriete Beautyproducten van 2015: dit zijn de echte Toppers!

Vorig jaar had ik mijn jaar-favorieten verdeeld in een aantal categorieën, maar dit keer heb ik er voor gekozen om alle favoriete Beautyproducten van 2015 in één artikel te laten zien. Wel heb ik ze voor de foto’s verdeeld in drie categorieën: Make-up en Parfum, Gezichtsverzorging en Lichaamsverzorging.

favoriete Beautyproducten van 2015

Mijn favoriete Beautyproducten van 2015: Make-up

Ik begin met mijn favoriete categorie: Make-up. Dit was meteen ook de lastigste, want jeetje, wat zijn er afgelopen jaar veel mooie make-up producten voorbij gekomen! Toch sprongen een paar producten er echt uit voor mij:

favoriete Beautyproducten van 2015

favoriete Beautyproducten van 2015

Afgelopen zomer kocht ik het Too Faced Natural Eyes oogschaduwpalette, wat al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond. Inmiddels is dit palette mijn vaste partner geworden voor het maken van mijn zogenaamde ‘Signature Look’. Als ik ’s ochtends geen zin, tijd of inspiratie heb om een ooglook te verzinnen, pak ik het Natural Eyes palette erbij en heb binnen een paar minuten mijn ooglook klaar. Het is één van mijn beste make-up aankopen van 2015!

favoriete Beautyproducten van 2015

favoriete Beautyproducten van 2015

favoriete Beautyproducten van 2015

Qua Limited Edition make-up collecties springt de Pupa Soft & Wild collectie er echt uit voor mij. Met als absolute topper natuurlijk de blush/highlighter, maar ook de lipstick uit deze collectie gebruik ik vaak in mijn dagelijkse looks. Van mij mag Pupa vaker van dit soort collecties bedenken (mijn portemonnee is er wat minder blij mee, hihihi!).

favoriete Beautyproducten van 2015

Nog een product van Pupa tussen mijn favoriete Beautyproducten van 2015: de Pupa Like a Doll Fluid Foundation. Nadat mijn flesje leeg was, heb ik een paar andere foundations geprobeerd en getest, maar heb vorige week toch weer een nieuw flesje van deze gekocht. Voorlopig is dit voor mij de beste foundation ooit, maar je weet natuurlijk nooit wat 2016 gaat brengen 🙂

favoriete Beautyproducten van 2015

favoriete Beautyproducten van 2015

In 2015 kocht ik mijn eerste Bobbi Brown producten (♥), waarbij de Creamy Matte Lip Color Watermelon toch wel de állermooiste was, ik ben helemaal verliefd op deze kleur geworden. Gedurende de wintermaanden draag ik hem iets minder, ik kijk nu al uit naar de eerste mooie lentedag, dan haal ik hem weer tevoorschijn!

favoriete Beautyproducten van 2015

favoriete Beautyproducten van 2015

Het laatste product in de categorie Make-up is het Zoeva En Taupe oogschaduwpalette. Ik twijfelde tussen deze en het Cocoa Blend palette, maar ik merk dat ik toch vaker voor deze kleuren kies. Pupa en Zoeva zijn toch echt wel mijn favoriete make-up merken!

favoriete Beautyproducten van 2015

Mijn favoriete Beautyproducten van 2015: Parfum en Eau de Toilette

Er zijn dit jaar veel lekkere nieuwe geuren uitgebracht, maar degenen die er echt uitspringen voor mij zijn de Oriflame Miss Relax en Miss Happy Fragrance Mists. Deze geuren kunnen eigenlijk altijd, zijn lekker draagbaar en vervelen mij nooit. Ik ben inmiddels van beiden al aan mijn tweede flacon bezig, dat zegt denk ik wel genoeg 🙂

favoriete Beautyproducten van 2015

Mijn favoriete Beautyproducten van 2015: Gezichtsverzorging

Op het gebied van gezichtsverzorging heb ik tussen mijn favoriete Beautyproducten van 2015 drie producten/productlijnen. Ik denk dat ze geen van drieën een verrassing voor jullie zullen zijn, mits je Beautyspots al wat langer volgt.

favoriete Beautyproducten van 2015

Het merk Cenzaa is al langer een favoriet van mij op het gebied van gezichtsverzorging, maar in 2015 hebben ze zichzelf echt overtroffen met de Botanic Treasure lijn. Ik schreef over alle producten afzonderlijk een aparte review, er zat geen enkel product tussen wat me in gebruik tegenviel. Inmiddels ben ik bezig met het testen van Cenzaa Botanic Treausre 2.0, er komen in 2016 dus weer nieuwe reviews aan!

favoriete Beautyproducten van 2015

In de tweede helft van het jaar maakte ik (en jullie via mij dus ook) kennis met het natuurlijke cosmeticamerk Iva Natura, uit Turkije. Over de werking van het Black Face Mask was (en ben) ik helemaal lyrisch, en zoals Marieke al geraden had op Instagram: natuurlijk staat deze tussen mijn favoriete Beautyproducten van 2015!

favoriete Beautyproducten van 2015

Nog een nieuw gezichtsverzorgingsmerk voor mij, maar wel meteen een voltreffer: de Matis Réponse Jeunesse lijn. Ik vond het oprecht jammer toen de testperiode afgelopen was, en ik over ‘moest’ stappen naar andere producten (die uiteindelijk ook prima bevielen, maar toch…). Ik heb nog meer producten van Matis liggen om te testen en te reviewen, dus hier ga je nog meer over horen in 2016!

favoriete Beautyproducten van 2015

Mijn favoriete Beautyproducten van 2015: Lichaamsverzorging

Ook de categorie Lichaamsverzorging bleek best lastig voor het samenstellen van mijn lijst Favoriete Beautyproducten van 2015. En dan vooral omdat er afgelopen jaar zó ontzettend veel lekkers uitkwam. De producten die je hieronder ziet, hebben allemaal een vast plekje op mijn badkamer gekregen, en gebruik ik dagelijks, of in ieder geval héél regelmatig:

favoriete Beautyproducten van 2015

Nog een nieuw en natuurlijk merk uit 2015: Laidbare. Dit merk maakt mooie producten, die bovendien ook nog eens lekker betaalbaar zijn. De Butter Me Up (had ik de leuke namen van de producten al als pluspunt genoemd?) Organic Shea Body Butter gebruik ik niet alleen regelmatig voor mijn lichaam, maar ook iedere avond voor het slapen gaan voor mijn handen. Een lekker multifunctioneel product dus!

favoriete Beautyproducten van 2015

Hoewel er altijd wel een product van Rituals op mijn badkamer staat, was het alweer een hele tijd geleden dat ik iets nieuws gekocht had. Iets met te veel producten die ik eerst op moest maken van mezelf, je kent het misschien wel. Toen ik de Limited Edition wintercollectie Oriental Nights rook in de winkel, werd ik op slag verliefd op de Oriental Cream. Wat een heerlijke zachte, zoete geur!

favoriete Beautyproducten van 2015

Hoewel ik gek ben op de producten van Lush (joh!), komen echt niet alle producten hiervan zomaar in mijn lijstje favoriete Beautyproducten van 2015. Het állerbeste en áller lekkerste Lush product van afgelopen jaar vind ik The Icing on the Cake Roulade, uit de Kerstcollectie. Helaas is hij bijna op (dat zie je op de foto niet, maar als ik het stuk omdraai, is de rol bijna leeg), en ben ik helemaal vergeten om een (of twee) back-up te kopen voor hij uitverkocht was. Ik hoop écht dat deze volgend jaar weer terugkomt met de Kerstcollectie van 2016 (ik ben al aan het aftellen, hahaha!).

favoriete Beautyproducten van 2015

De hekkensluiter van mijn lijstje (lijst) zijn de producten van de Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn. Deze zag je gisteren ook in mijn favorieten-artikel van de maand december, maar mochten in de lijst van 2015 toch echt niet ontbreken. Wat ik vooral zo leuk vind, is het feit dat toen ik de producten voor het eerst zag tijdens het event van De Tuinen, ik direct al dol enthousiast was over deze nieuwe lijnen, en ik er na het testen nog steeds zo blij van word.

favoriete Beautyproducten van 2015

Tot slot heb ik nog een product wat eigenlijk niet echt in één van de eerder genoemde categorieën valt, maar voor mij wel een geweldige ontdekking was in 2015: de LookFantastic Beauty Box. Iedere maand komen hier de meest mooie en luxe merken voorbij, en ik heb besloten dat ik mezelf deze box voorlopig lekker iedere maand kado blijf doen 🙂

favoriete Beautyproducten van 2015

Ik vond het enorm leuk om mijn lijst met favoriete Beautyproducten van 2015 samen te stellen, ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleefden om hem te bekijken. Ik sta er op zo’n moment echt van te kijken hoeveel moois ik afgelopen jaar allemaal ontdekt heb dankzij mijn blog! Wat zijn jouw favoriete producten van het afgelopen jaar geweest? Misschien herken je wel één of meerdere producten uit mijn lijstje?

8 Comments on Mijn favoriete Beautyproducten van 2015

 1. Miranda Aerts
  30 december 2015 at 18:18 (6 jaren ago)

  Wat een mooie producten om het jaar op beautygebied mee af te sluiten.
  Er komen vast en zeker weer hele mooie bij in het nieuw jaar maar dit is een mooie selectie van alles wat we dit jaar op jouw blog voorbij hebben zien komen 🙂

  Beantwoorden
 2. Annette
  30 december 2015 at 17:55 (6 jaren ago)

  Ik had pupa dus goed gegokt 🙂 leuke lijst is het geworden staan heel wat fijne producten tussen.

  Beantwoorden
 3. mireille
  30 december 2015 at 12:35 (6 jaren ago)

  Wat een beauty’s. Veel van deze producten hebben ook mijn hart gestolen. Ben benieuwd wat 2016 voor ons in petto heeft. Ga in ieder geval maar vast sparen voor de voorjaarslook van Pupa dat wordt ook weer een plaatje. En Cenzaa zal ons echt wel weer verrassen en ik ga ook weer een product toevoegen aan mijn assortiment. Helaas ook afscheid genomen van mijn mooie Gatineau. Het merk waar ik bijna 16 jaar geleden mee begonnen ben.
  Wens iedereen hier op Beautyspots een hele fijne jaarwisseling.

  Beantwoorden
 4. Marieke
  30 december 2015 at 12:00 (6 jaren ago)

  Hihi, jaaaaa goed geraden! 🙂 Mooie producten zitten ertussen! Ik ben ook erg benieuwd naar pupa, het ziet er zó mooi uit! Het Zoeva palette heb ik onlangs ook gekocht, mijn eerste ‘echte’ palette 🙂

  Beantwoorden
 5. jeapiebel
  30 december 2015 at 10:51 (6 jaren ago)

  Too Faced Natural Eyes oogschaduwpalette, stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Pupa Like a Doll Fluid Foundation ga ik onthouden. Je maakt me echt nieuwsgierig naar het merk Cenzaa, het natuurlijke cosmeticamerk Iva Natura, uit Turkije. de Matis Réponse Jeunesse lijn en de producten van de Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  30 december 2015 at 10:13 (6 jaren ago)

  Heel leuk om te zien 🙂 De Pupa producten had ik ook wel verwacht hihi!!

  Beantwoorden
 7. Babs
  30 december 2015 at 10:05 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat Treets er tussen staat. Die vond ik ook heel verrassend.
  En Rituals… ik heb de handzeep. O, O…wat ruikt die lekker!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.