Mijn favoriete beautyproducten van april

Hoera, het is mei, en dat betekent dat we nog maar één maand verwijderd zijn van de meteorologische zomer, hoera! Natuurlijk heb ik ook weer een lijstje met mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand. Ben je benieuwd welke producten dat zijn, lees dan snel verder!

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: The Balm Nude Dude Eyeshadow palette

Na het Nude Tude palette had ik niet verwacht dat zijn opvolger me net zo enthousiast zou maken. Maar ja hoor: het The Balm Nude Dude Eyeshadow Palette is ook weer een voltreffer! Eigenlijk wil ik het iedere dag wel gebruiken, maar ja: er valt nog meer te testen en uit te proberen, hihihi!

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Love & Toast Clementine Crush Body Scrub en Body Lotion

Bij het zien van de verpakking en de ingrediëntenlijst in de webshop was ik al enthousiast, maar sinds ik de Love & Toast Clementine Crush producten in gebruik heb, hoor ik steeds een stemmetje in mijn hoofd: “Meer! Meer!”. Wat een geweldig merk, hier ga ik zeker nog meer van uitproberen…

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer collectie

Toen ik de nieuwe producten van de Oriflame Giordani Gold collectie ontving, was mijn aandacht direct gericht op de Intense Shine Nail Lacquers. Ik vind de kleuren zó mooi, en de kwaliteit is net zo sjiek als de verpakking zelf. Echt juweeltjes!

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Lush Yummy Mummy Showergel en Body Conditioner

Het weer mag de afgelopen week dan wat minder zijn, mij mij onder de douche is het nog steeds lente met de Lush Yummy Mummy producten. Vooral de Body Conditioner is geweldig, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Mijn favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Chagrin Valley Bananas & Cream Complexion gezichtszeep

Ik schreef het eerder deze week al in de review: de Chagrin Valley Bananas & Cream Complexion gezichtszeep is qua ingrediënten één van de mooiste verzorgingsproducten die ik ooit gezien heb. Wat een geweldige werking heeft deze zeep, die er eigenlijk maar heel gewoontjes uitziet. Ik vind het een echte topper!

Herken jij je in mijn favorieten-lijstje van afgelopen maand? Heb je zelf nog andere fijne beautyproducten ontdekt?

4 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van april

 1. Bianca
  1 mei 2015 at 14:58 (7 jaren ago)

  The Balm Nude Dude ziet er zo mooi uit en de producten van Lush lijken mij ook heerlijk, mooie favorieten weer x

  Beantwoorden
 2. Dana
  1 mei 2015 at 14:47 (7 jaren ago)

  oeeeeh stuk voor stuk mooie items!

  Beantwoorden
 3. Manon
  1 mei 2015 at 14:10 (7 jaren ago)

  hmm die lush producten lijken me heerlijk maar ook de laatste zeepjes, dat merk ken ik nog helemaal niet, ziet er goed uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.