Mijn favoriete beautyproducten van april

Wat een mooie maand was het op Beauytspots, met zoveel mooie en lekkere producten. Toch had ik mijn lijstje met échte favorieten van afgelopen maand snel klaar, ik laat ze vandaag aan je zien!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Mylene Cherry Mix haarmasker

Het Mylene Cherry Mix haarmasker was al langere tijd één van mijn favoriete haarverzorgingsproducten, maar ik kon hem nu eindelijk met jullie delen, omdat hij sinds kort pas te koop is. Ik gebruik het 1 tot 2 keer per week, mijn haar en mijn humeur worden er blij van!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: Soap & Glory

Oké, oké… met de volgende favoriet smokkel ik een héél klein beetje. Dat is namelijk niet één product, maar zijn er eigenlijk drie: de Soap & Glory producten die ik vorige maand via Ebay bestelde. Zowel de Flake Away Body Polish als de Righteous Butter en de Girligo Moisturizing Mist behoren momenteel tot mijn favoriete producten op de badkamer. Niet alleen vanwege de heerlijke zoete geur, maar uiteraard ook vanwege de uitstekende werking. Ik denk zomaar dat ik hier nog wel wat meer producten van ga proberen 🙂

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van april: de Beauty Pillow

Eerlijk is eerlijk: ik was van tevoren een beetje sceptisch over dit product. Een mooiere huid én mooier haar, alleen door iets simpels als een kussensloop? Al heel snel was ik om: deze satijnen kussensloop zorgt niet alleen voor een heerlijk verkoelend gevoel, het zorgde er ook voor dat (met name bij mijn slapen) mijn huid rustiger en gladder werd, en mijn gezicht ’s ochtends na het opstaan niet meer letterlijk in de kreukels zit. Leuk detail: na mijn positieve review over de Beauty Pillow besloot Jane van Nagelstudio Sparkling Jane spontaan om dit mooie product op te nemen in haar assortiment. Je kunt nu dus ook in haar webshop terecht om de Beauty Pillow te bestellen!

Welke mooie producten heb jij de afgelopen maand ontdekt, wat was jouw favoriet?

2 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van april

 1. Joli
  2 mei 2014 at 23:55 (8 jaren ago)

  Toch best nieuwsgierig naar The Beauty Pillow…

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  2 mei 2014 at 23:22 (8 jaren ago)

  Een haarmasker met kersengeur, lijkt mij heerlijk! Mijn favorieten van nu zijn Essence CC Cream en Rituals douchefoam van de India Flower collectie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.