Mijn favoriete beautyproducten van augustus

Vandaag is de laatste dag van augustus, en staat dus meteorologisch gezien het najaar voor de deur. En waar ik normaal gesproken erg naar het najaar uitkijk omdat de natuur dan zo mooi is, en je best nog mooie dagen kunt hebben in september en oktober, zie ik er nu als een berg tegenop. De dagen worden al duidelijk korter, het is mij ’s avonds veel te vroeg donker naar mijn zin. Maar het betekent ook dat ik jullie mijn favoriete beautyproducten van augustus ga laten zien, wat ik altijd weer een leuk klusje vind, toch was het weer lastig kiezen!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus:
Emma Noël Care and Beauty Oils

Dit merk is helemaal nieuw in Nederland, maar de Emma Noël Care and Beauty Oils behoren absoluut tot mijn favorieten van afgelopen maand. Ik merk dat ik steeds vaker olie gebruik voor de verzorging van gezicht en lichaam, deze prachtige, pure oliën zijn heerlijk in gebruik en ontzettend mooi qua werking. Ik wil hier zeker nog wel een paar andere varianten van proberen!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus:
Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon

Nu we langzaam richting najaar gaan, merk ik dat ik wat vaker echte najaarskleuren op mijn lippen gebruik, maar in augustus was de Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color Watermelon toch wel mijn absolute favoriete lipstick. Bobbi Brown heeft er een fan bij gekregen, helaas is mijn banksaldo daar niet zo blij mee, hihihi! Misschien dat ik deze zomerse lipstick in september nog wel een paar keer gebruik, daarna gaat hij de kast in tot volgend voorjaar.

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus: Lady Speed Stick

Yep, ook ik ben om: Lady Speed Stick heeft me (nagenoeg) de hele zomer fris en fruitig gehouden. Ik wist dat deze deodorant erg populair is, ik begrijp nu waarom. In jullie reacties kwam vaak de concurrent Secret voorbij, dus die ga ik binnenkort proberen en wellicht kom je hem over 1 of 2 maanden wel tegen tussen mijn favorieten 🙂

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus:
BoHo Cosmetics Gypsy oogschaduwpalette

Het BoHo Cosmetics Gypsy oogschaduwpalette stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, en eindelijk heb ik hem dan! En oh, wat ben ik er blij mee! Vooral de bovenste vier kleuren heb ik de afgelopen maand vaak gebruikt, en ga ik de komende najaarsmaanden zeker weten ook vaak gebruiken. De kwaliteit is geweldig, en de verpakking is natuurlijk prachtig. Ik ben er verliefd op!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus:
MAC Matte lipsticks All Fired Up en D for Danger

Een ultieme zomerse lipstickkleur en twee najaarskleuren in één favorieten-artikel: dat kan alleen in augustus. De MAC Matte Lipsticks All Fired Up en D for Danger hebben afgelopen week Bobbi Brown’s Watermelon een beetje ingehaald, maar dat komt natuurlijk ook door het herfstachtige weer waar we mee te maken hadden. Nog maar twee weken in mijn bezit, maar toch zijn ze een plekje tussen mijn favorieten waard, nu al!

favoriete beautyproducten

Mijn favoriete beautyproducten van augustus:
Lush Beautiful Shower Gel

Lush Beautiful Shower Gel kwam, zag en overwon: de afgelopen twee weken heb ik hem zo’n beetje iedere ochtend gebruikt onder de douche. Een goddelijke geur en een heerlijk rijk en zacht schuim: alles wat ik zoek in een shower gel. Ik heb alvast maar een backup van 500 gram besteld bij Lush Nederland, wat fijn dat een groot deel van de nieuwe producten nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Heb jij de nieuwe producten al gezien en geroken?

Dit waren mijn prachtige, heerlijke ontdekkingen op Beauty-gebied van afgelopen maand. Heb jij nog een mooi product ontdekt?

7 Comments on Mijn favoriete beautyproducten van augustus

 1. Dana
  31 augustus 2015 at 20:48 (7 jaren ago)

  Hele mooie items zitten er tussen! D for Danger is ook echt een favoriet van mij 😀

  Beantwoorden
 2. Cindy
  31 augustus 2015 at 19:30 (7 jaren ago)

  Fijne favorieten, zitten mooie producten tussen. EN ja bah, vroeg donker en najaar straks, meh… Zie er tegenop. Alleen de kaarsjes vind ik fijn.
  Zaterdag nog D for Danger getest in Malaga, uitverkocht… Toen maar een lipstick gekocht bij Kiko. Maar wellicht bestel ik hem nog ergens online.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  31 augustus 2015 at 19:24 (7 jaren ago)

  Heel leuk om te zien en ik blijf verliefd op die lipstick <3 <3 <3

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  31 augustus 2015 at 17:21 (7 jaren ago)

  Je hebt zeer fijne en goed uitziende favoriete producten!
  Gelukkig begint de herfst pas over een aantal weken.
  Ik ben een zomer kind en hou van zon.

  Beantwoorden
 5. Amy
  31 augustus 2015 at 16:11 (7 jaren ago)

  Mooie favorieten heb je! Trouwens, als je deze MAC lipsticks leuk vind dan moet je zeker MAC Chili eens proberen. Dat lijkt me echt wel een tint voor jou!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 september 2015 at 08:26 (7 jaren ago)

   Bedankt voor de tip Amy, daar ga ik zeker eens naar kijken!

   Beantwoorden
 6. Annette - Ann Ages Gracefully
  31 augustus 2015 at 14:45 (7 jaren ago)

  Ik houd ook van de herfst maar net als jij niet van het feit dat weer zo snel donker wordt. Wel fijn dat de kaarsjes dan weer aankunnen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.