Mijn favoriete Beautyproducten van december

Het einde van het jaar nadert, en dus is het traditiegetrouw tijd om je mijn favorieten van het afgelopen jaar te laten zien. Maar eerst wil je nog mijn favoriete Beautyproducten van december laten zien, want daar zaten ook weer een paar pareltjes tussen!

favoriete Beautyproducten van december

Mijn favoriete Beautyproducten van december:
Treets Traditions Relaxing Chakra’s

Toen ik in oktober tijdens het persevent van De Tuinen het nieuwe merk Treets Traditions zag, was ik direct al erg onder de indruk. Mijn eerste indruk bleek te kloppen: toen ik nader kennis maakte met de producten, ontdekte ik dat het heerlijke producten zijn met een uitstekende werking en hemelse geuren. Mijn favoriete lijn is Relaxing Chakra’s, die ik je eerder deze maand liet zien. Deze mochten zeker niet ontbreken in mijn lijstje met favoriete Beautyproducten van december!

favoriete Beautyproducten van december

Mijn favoriete Beautyproducten van december:
Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Onlangs introduceerde Paula’s Choice haar allereerste oogcrème, de Resist Anti-Aging Eye Cream. Wat mij betreft meteen een voltreffer: de oogcrème zit boordevol mooie, werkzame stoffen, heeft een rijke en volle textuur en laat de huid onder mijn ogen zacht, soepel en ontspannen aanvoelen, waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Mijn oogopslag is frisser en zachter geworden, en dat is iets wat je als 40-plusser graag ziet, nietwaar?

favoriete Beautyproducten van december

Mijn favoriete Beautyproducten van december:
MAC Petal Power en Please Me

Eind vorige maand bestelde ik twee nieuwe MAC producten: de blush Petal Power en de lipstick Please Me. Sinds ik ze heb, draag ik beiden bijna dagelijks, vooral Petal Power is zwaar favoriet. Ze behoren beiden tot het vaste assortiment, leuk om zo ook eens bestaande producten te ontdekken! Als je de producten beter wilt zien, klik dan even hier voor meer foto’s.

favoriete Beautyproducten van december

Mijn favoriete Beautyproducten van december: Wetbrush Squirt

Nooit eerder zat er volgens mij een product uit een Beautybox tussen mijn favoriete maandproducten, maar voor de Wetbrush Squirt uit de LookFantastic box van afgelopen maand maak ik een uitzondering. Ik vond de flexibele borstelharen in eerste instantie maar een beetje vreemd en goedkoop aanvoelen, en vroeg me af hoe dit borsteltje in vredesnaam mijn dikke haar moest ontwarren. Maar jeetje, het is echt een mirakel! Ik kreeg nog nooit zo makkelijk en snel mijn haar doorgeborsteld na het wassen! Alleen het formaat vind ik toch een beetje te klein, dus ik denk dat ik nog wel een keer een groter formaat bestel via de webshop van LookFantastic.

favoriete Beautyproducten van december

Mijn favoriete Beautyproducten van december:
Zoiy Herbal Cosmetic natuurlijke gezichtsverzorging

Mijn laatste uit de categorie favoriete Beautyproducten van december betreft de gezichtsverzorgingslijn van ZoiY Herbal Cosmetic, waar ik gisteren pas over schreef. Dit merk is pas een paar maanden op de markt, ik mocht de producten als één van de eersten in ontvangst nemen tijdens de Bloggerborrel bij SoloBioMooi. Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit en de werking van zowel de handcrème waar ik eerder al over schreef, als over de drie gezichtsverzorgingsproducten. Ik kijk uit naar uitbreiding van de lijn!

Ken jij één of meerdere van deze producten? Heb jij in december nog mooie producten ontdekt?

6 Comments on Mijn favoriete Beautyproducten van december

 1. jeapiebel
  30 december 2015 at 10:53 (6 jaren ago)

  Wat een interessante producten allemaal. Paula’s Choice haar allereerste oogcrème, de Resist Anti-Aging Eye Cream en gezichtsverzorgingslijn van ZoiY Herbal Cosmetic trok meestal al mijn aandacht. Maar Treets Traditions Relaxing Chakra’s heb ik ook laatst in mijn handen gehad. Er is zoveel mooie keus.

  Beantwoorden
 2. manon
  29 december 2015 at 16:32 (6 jaren ago)

  Mac please me is erg mooi !

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  29 december 2015 at 09:36 (6 jaren ago)

  Mooie producten! Ik heb weer een heerlijke nieuwe geur, Live Irresistible van Givenchy

  Beantwoorden
 4. Linda
  29 december 2015 at 09:21 (6 jaren ago)

  Hele mooie producten 🙂 vind de borstel ook wel erg handig

  Hoe werkt het precies het bij Look Fantastic? ben altijd een beetje huiverig met shops uit het buitenland

  Beantwoorden
 5. mariëlle
  29 december 2015 at 07:59 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien, ik heb dit net gedaan voor het hele jaar, per maand lukt me dat niet haha!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  29 december 2015 at 06:10 (6 jaren ago)

  Dat zijn mooie producten die je favorieten zijn van deze laatste maand van het jaar!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.